Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nyilván azért, mert a Milan akkor is jó eséllyel továbbjut, ha nem nyer. A Milannak egyáltalán nem a győzelem a cél, hanem a továbbjutás, ezért a nagy szorzó, ami teljesen logikus.sörvirsli írta:Bízom benne,hogy sem Fabregas sem Pedro a kezdő közelébe sem kerül!
Amúgy röhej,hogy a fogadóirodák milyen kis szorzót adnak a Barca győzelmére és milyen nagyot a Milanéra azok után ahogy a katalán csapat teljesít már majd egy hónapja.
Van olyan iroda aminél kilencszeres pénzt adnak a Milan győzelmére...úgy kezelik őket mintha kb a Depor jönne a Camp Nou-ba.
Sok újdonság pedig nincs benne, bár az ilyen darálóba tavaly inkább Alexist nyomták be. Alves meg hőtérképek alapján is nagyjából abban a zónában játszik. A háromvédős(nek jelölt) rendszerrel az a baj, hogy abból nem nagyon szoktak fellépni a védők, szóval én maradnék a négy védőnél, Alves és Alba pedig nyargalna a széleken. Akár azon az áron is, hogy Song és Busquets egyszerre lép pályára, hogy a kontrák veszélyét is próbáljuk lecsökkenteni, Sergi egyébként is be tud lépni a passzjátékba. Már csak azért is, mert Milánóban hiába ment ki a gálának mondott csapat, azzal, hogy a két szélsőhátvédet sakkban tartotta a Fáraó és Boateng, teljesen megszűnt a támadójátékunk. Inkább legyen plusz egy középpályás, aki figyel rájuk, hogy Alves és Alba nyugodtan felléphessen, ha több helyet akarunk a passzokhoz, lövésekhez (mert a felállt falat a nálunk jobban lövő Bayern sem tudta átlőni a Chelsea ellen), akkor ki kell húzni az embereket középről.visca el barca írta:kizárt h ilyen felállást be mernének vállalni rouráék...
mondjuk én örülnék neki![]()
érzésem szerint sima meccs lesz. vagy simán kiesünk, vagy simán tovább megyünk.

sajnos a továbbjutás nem lehet sima. Mégha 4-0-ra nyernénk is, akkor sem tudom elképzelni, hogy 3-0-nál, egy-egy milán kontránál ne hülne meg bennünk a vér. A többiről nem is beszélve.visca el barca írta:kizárt h ilyen felállást be mernének vállalni rouráék...
mondjuk én örülnék neki![]()
érzésem szerint sima meccs lesz. vagy simán kiesünk, vagy simán tovább megyünk.
Kezdésnek jó ez így. Villa helyett jöhet friss erőként még Alexis a második félidőben, ha már nagyon ég a ház és sebességben tud még hozzátenni a játékhoz. Nem kell startból minden kártyát kijátszani, mert nem marad semmink a végére. Az erőnket is jól kell beosztani.Sipi24 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/a ... ca-2337497
a sport.es szerint ez lesz a lehetséges kezdő
én csak annyit változtatnék rajta, hogy Alexist tenném előre Villa helyére,
Pedro helyére pedig Villát
Én valahogy most érzem, hogy nem azt a Barcát fogjuk látni, amit mostanában láttunk, hanem egy sokkal jobb Barcát fogunk látni, aki küzdeni fog a továbbjutásért, és tovább is fog menni...

hát ezzel a kezdővel annak a bizonyosnak adnánk egy pofont. Év óvjon minket ettől a felállástól. Xavit, Pedrot ki a kezdőből.Sipi24 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/a ... ca-2337497
a sport.es szerint ez lesz a lehetséges kezdő
én csak annyit változtatnék rajta, hogy Alexist tenném előre Villa helyére,
Pedro helyére pedig Villát
Én valahogy most érzem, hogy nem azt a Barcát fogjuk látni, amit mostanában láttunk, hanem egy sokkal jobb Barcát fogunk látni, aki küzdeni fog a továbbjutásért, és tovább is fog menni...
Igen így gondolom én is, csak sajnos pont az ilyen meccseken szoktunk a 70.ik perc környékén is 0-0-val állni! Nagyon reménykedek, hogy ma meg tudjuk fordítani az állást, és továbbjuthatunk, de ehhez óriási alázat, tudás, szerencse szükségeltetikBarca96 írta:Egy korai gól szerintem hatalmas lökést adna.

Azért van különbség spanyol, olasz, angol, török...stb drukkerek között.Vakmacska írta:És a szurkolók igenis szurkolják végig a meccset, ne kussban üljék végig a 90 percet. Egy olasz stadion mindig fel tud robbanni, de akár egy magyar meccsen 500 drukker is jobban szurkol, mint az a 90ezer a Camp Nouban.