Gareth Tello írta:
Én amúgy most éppen azt érzem, hogy meglesz, az Inter ellen nem lett meg, evidens, hogy egy nagyon hasonló szituációban (kétgólos hátrány, Camp Nou, milánói csapat) most továbbjutunk. Persze ehhez azzal a hozzáállással kell kimenni a pályára, amit az avám ír.
Illetve nagyon sokat számítana, ha Tito akkor már a kispadon ülhetne...
Én meg azt érzem, h lesz egy erősen véleményes gólunk, legyen az kamu tizi után vagy les v akármi (, ami után megint lehet majd szénné oltani minket). Már a meccs után is ez ugrott be vmiért és azóta sem múlt el, tehát nevezhetjük meggyőződésnek is lassan
Az avád meg nagyon adja, csak ilyen szellemben lesz komoly keresnivalónk. Az egyetlen kérdés, h vajon a gyerekek a szöveg mellett most kivételesen a pályára is levetítik e majd a nagy fogadkozásokat vagy újfent nagyobb lesz a füstünk, mint a lángunk...
Pont az Interes visszavágó miatt rándul előre is már görcsbe a gyomrom kicsit, az egész felvezetése és a látottak után. Gondolom itt is hasonlóra lehet számítani majd, jön a szurkolók tüzelése, a fogadkozások és a többi, amitől én speciel olyan doppingállapotba kerültem anno a ""Remontada"" előtt, h annak a feléből simán kihajtottuk volna a továbbjutást. Sztem rengetegen voltunk még így, és elképzelni nem tudtunk borzasztóbb arcaesést ezután... Egy emberként álltunk a csapat mellett, hittünk és minden idegszálunkkal rajta voltunk a derbin. Csak sajnos a csapat nem nőtt fel a közelébe sem az ígéreteiknek, sem a tudásuknak...
Ez nagyon fájó pont még évek múltán is, mert így kiesni borzasztó, h még a csapat is cserben hagyta önmagát és minket.
A tavalyi sem volt éppen vidám, de ott emelt fővel távoztunk a BL-ből, mert ugyan azt tartom, h ott sem volt benne a csapatban a szükséges plusz, de még így is elégnek kellett volna lennie, ha Fortuna asszony (vagy az UEFA, ahogy illett volna

) kézen fog minket, legalább pár percre. És az sem elhanyagolható, amit az a visszavágó emocionálisan adott, legalábbis az utolsó percek. Ahogy a culék lereagálták, megélték a kiesést, felejthetetlen, hidegrázós pillanatok voltak és vmi megfoghatatlan érzés töltött el, ahogy ünnepelték a csapatot és ment a középkörben az ugrabugra. De ettől még tüske marad, mert egy nálunk nem jobb csapatot nem tudtunk lenyomni. Ismét.
Most itt lesz az újabb kör a bizonyításra. De akkor tényleg hektószám kell inni a vért a meccs előtt és játékkal produkálni, nem a szánkkal.
A héten sokat gondoltam a visszavágóra és olyan felemás az egész, mert egyrészt hiszem, h meg tudjuk oldani a nehéz feladatot, mert vagyunk olyan jó csapat, másrészt elég kellemetlen meglepetéseket okoztak a közelmúltban épp az ilyen csörtéken a srácok. Uh én a mai napon egy jó erős 50%-ot adok rá, h képesek leszünk rá.