Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.22. 18:37:18

Vajon mi változhat 3 hét alatt?
változhatna például a felállás és a kezdő 11.
villa és thiago nálam mindenképp játszana, de bedobnám tellot is mindegy-mindegy alapon, ha nem akar összejönni.

deulofeut nem említem meg, mivel nyilván keretben sem lesz, de ő is azt a játékstílust képviseli, ami ILYEN HELYZETEKBEN (amikor ugyebár a passzjátékkal helyzetet sem tudunk kialakítani) nyerő LEHET.

nekik kell menni direktebben, gyorsabban, attraktívabban, azt majd lesz valami.
ha halál lesz, legyen hősi halál, ne félpályán tanácstalanul adogató szr.
Chino
Llegenda del Barça

2013.02.22. 18:31:26

Nekem mára gyökeresen megváltozott a véleményem az esélyekkel kapcsolatban. El tudom hinni erről a csapatról, hogy akár 4 gólt is berámol ennek a Milannak. Az korábbi Internél vagy Chelsea-nél sokkal gyengébbnek tartom az olaszokat és ott is elég kétes körülmények között nem jutottunk tovább.
Ha tényleg úgy mennek fel a pályára, hogy mindent megtesznek a továbbjutásért könnyen megeshet, hogy komoly esélyünk lesz még a trófeára. Viszont leginkább arra vágyom, hogy úgy állhassak fel a gép elől, hogy büszke lehessek a csapatra.
Az pedig, hogy egyesek (akinek nem inge...) hogy savaznak néhány játékost elég felháborító, főleg úgy hogy pl. a Getafe meccs után az egekbe magasztalnak mindenkit. A jogos kritika mindenkit megillet, de az maradjon már meg tényleg a kritika szintjén. Én sem magasztalom az egekig most Xavit, Cesc-t vagy Albát, de könyörgöm ők alkotják azt a csapatot akiért állítólag a tűzbe mennétek. Tényleg minősíthetetlen volt több ember játéka és hozzáállása, de ne adjunk már el mindenkit meg "még a kispadon se lássunk".
Nem vagyok egy érzékeny típus, de ez nagyon zavaró tud lenni.
Forca Barca!!!!
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.02.22. 18:29:03

Én meg sajna azt érzem, hogy nem fogunk továbbjutni.
Vajon mi változhat 3 hét alatt? Megtanulunk a bunkerfoci ellen játszani?
Olyan 15-20% esélyt adok a Barca továbbjutására.
Ok. Kiesünk. Lesz egy csomó idő a szakmai stábnak kidolgozni egy taktikát a bunkerfoci ellen.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
miihii
KHAL

2013.02.22. 17:22:12

Gareth Tello írta: Én amúgy most éppen azt érzem, hogy meglesz, az Inter ellen nem lett meg, evidens, hogy egy nagyon hasonló szituációban (kétgólos hátrány, Camp Nou, milánói csapat) most továbbjutunk. Persze ehhez azzal a hozzáállással kell kimenni a pályára, amit az avám ír.
Illetve nagyon sokat számítana, ha Tito akkor már a kispadon ülhetne...
Én meg azt érzem, h lesz egy erősen véleményes gólunk, legyen az kamu tizi után vagy les v akármi (, ami után megint lehet majd szénné oltani minket). Már a meccs után is ez ugrott be vmiért és azóta sem múlt el, tehát nevezhetjük meggyőződésnek is lassan :)

Az avád meg nagyon adja, csak ilyen szellemben lesz komoly keresnivalónk. Az egyetlen kérdés, h vajon a gyerekek a szöveg mellett most kivételesen a pályára is levetítik e majd a nagy fogadkozásokat vagy újfent nagyobb lesz a füstünk, mint a lángunk...
Pont az Interes visszavágó miatt rándul előre is már görcsbe a gyomrom kicsit, az egész felvezetése és a látottak után. Gondolom itt is hasonlóra lehet számítani majd, jön a szurkolók tüzelése, a fogadkozások és a többi, amitől én speciel olyan doppingállapotba kerültem anno a ""Remontada"" előtt, h annak a feléből simán kihajtottuk volna a továbbjutást. Sztem rengetegen voltunk még így, és elképzelni nem tudtunk borzasztóbb arcaesést ezután... Egy emberként álltunk a csapat mellett, hittünk és minden idegszálunkkal rajta voltunk a derbin. Csak sajnos a csapat nem nőtt fel a közelébe sem az ígéreteiknek, sem a tudásuknak...

Ez nagyon fájó pont még évek múltán is, mert így kiesni borzasztó, h még a csapat is cserben hagyta önmagát és minket.

A tavalyi sem volt éppen vidám, de ott emelt fővel távoztunk a BL-ből, mert ugyan azt tartom, h ott sem volt benne a csapatban a szükséges plusz, de még így is elégnek kellett volna lennie, ha Fortuna asszony (vagy az UEFA, ahogy illett volna :mrgreen: ) kézen fog minket, legalább pár percre. És az sem elhanyagolható, amit az a visszavágó emocionálisan adott, legalábbis az utolsó percek. Ahogy a culék lereagálták, megélték a kiesést, felejthetetlen, hidegrázós pillanatok voltak és vmi megfoghatatlan érzés töltött el, ahogy ünnepelték a csapatot és ment a középkörben az ugrabugra. De ettől még tüske marad, mert egy nálunk nem jobb csapatot nem tudtunk lenyomni. Ismét.

Most itt lesz az újabb kör a bizonyításra. De akkor tényleg hektószám kell inni a vért a meccs előtt és játékkal produkálni, nem a szánkkal.

A héten sokat gondoltam a visszavágóra és olyan felemás az egész, mert egyrészt hiszem, h meg tudjuk oldani a nehéz feladatot, mert vagyunk olyan jó csapat, másrészt elég kellemetlen meglepetéseket okoztak a közelmúltban épp az ilyen csörtéken a srácok. Uh én a mai napon egy jó erős 50%-ot adok rá, h képesek leszünk rá.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.22. 16:43:32

Sanama írta:Nem értem miért aggódtok. Sanchez a kezébe veszi a dolgokat, és 15 perc alatt lő 2gólt, aztán a 2. félidőben még Pedro is lő 2őt, sőt még Fabregas is megajándékoz minket egy értelmes játékkal, és lő 1et :twisted:
Naná, a végén még Pinto is lő egyet szabadrúgásból.

Érdekes, hogy idén Villa a kabala, a Benfica elleni (tét nélküli) 0-0-t leszámítva mindig nyert a csapat, amikor DV kezdett.
A visszavágón tehát játszassuk, és nem lesz gond. :lol:

Én amúgy most éppen azt érzem, hogy meglesz, az Inter ellen nem lett meg, evidens, hogy egy nagyon hasonló szituációban (kétgólos hátrány, Camp Nou, milánói csapat) most továbbjutunk. Persze ehhez azzal a hozzáállással kell kimenni a pályára, amit az avám ír.
Illetve nagyon sokat számítana, ha Tito akkor már a kispadon ülhetne...
MatyiG
Adminisztrátor

2013.02.22. 14:58:37

Nagyon fontos lenne, hogy minél hamarabb szerezzük az első gólt. Félidőig nem lövünk gólt, akkor görcsös lesz, onnan nehéz lesz visszajönni. Viszont azt sem szabad csinálni, amit tavaly tettünk a Chelsea ellen a gólunk után.
Nagy hév miatt kaphatunk simán egy gólt, után meg körülbelül vége a dalnak. Nyugodtan kell játszani, váratlant húzni. Hú, de várom már. Még 3 hét... :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2013.02.22. 14:55:29

Nem láttam a szerdai meccset, de mondjuk ha nem vagyunk szerencsétlenek, akkor 1-0 helyett marad ugye 0-0, Ha a Barca lőtt volna egy olyan gólt, a mai napig ezzel lenne tele a média, most persze fordított helyzetben nem.

Nem értem miért aggódtok. Sanchez a kezébe veszi a dolgokat, és 15 perc alatt lő 2gólt, aztán a 2. félidőben még Pedro is lő 2őt, sőt még Fabregas is megajándékoz minket egy értelmes játékkal, és lő 1et :twisted:

Viccet félretéve, nehéz lesz, de nem lehetetlen, egyszerűen az a csapat kell, amelyik ősszel futott, hajtott, és hengerelt, nem ez az alibis lötyögős semmi.
lacika07
Barça C

2013.02.22. 14:24:56

Egy szónak száz a vége nagyon nehéz meccs lesz a visszavágó, még úgy is hogy otthon játszunk , a milan 1000000 % hogy 10 emberrel védekezni fog mert ugye nekik nem muszáj gólt rúgni. Tehát támadó felállás kellene 3--4-3 Valdes,
piqué puyol masch

alves xavi iniesta alba

messi VILLA pedro
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.02.22. 13:57:16

#David Villa# írta: Mért nem lehet azt nyilatkozni, hogy megpróbáljuk megfordítani, mindent megteszünk?
.
mert unalmas és semmitmondó? ha nekünk laikusoknak lejött, hogy teljesen felénk nőttek szerdán, akkor nyilván nekik is, szakértőknek, ettől függetlenül lehet pozitívan és magabiztosan a jövőbe tekinteni, ez nem zárja ki azt, hogy tisztában vannak a gondokkal és megpróbálják kijavítani.

nem értem, miért kell felháborodni legkisebb dolgokon és kikérni magadnak mindent. speciel ruorát is lehet szidni, de ennél elvakultabb elégedetlenkedést nem is csinálhatnál, hisz nyilván te is tudod, hogy az ő szerződésében alapból nem vezetői feladatokat várnak el tőle...

nem tudom mi lesz az eredmény a visszavágón, de abban biztos vagyok, hogy ha nem csökkent az önbizalom a fiúkban és továbbra is biztosak a továbbjutásban, az csak pozitív hatással lesz az esélyeinkre. mert ismétlem, ez nem zárja ki a problémák belátását. hogy továbbjutunk-e, az baromira nem az alapján fog eldőlni, hogy abban az 5 percben a mikrofonok előtt mit mondanak, hanem, hogy az edzéseken mit és hogy csinálnak. szerintem ez belátható, ezért nem értem, miért kell felkapni ennyire a vizet, ha a világ legjobb csapata nem a lehető legszerényebb stílusban merészel nyilatkozni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.22. 13:55:04

Deus írta:
Nálam is ugyanez a probléma. Az rendben van, hogy optimisták, meg így kell hozzáállni az egészhez, stb... de akkor is nem kéne, mármint burkoltan kellene nyilatkozni, nem pedig nagy arccal kiállni a sajtó előtt, h sima lesz, továbbjutunk, stb. mert ha kiesünk, akkor szépen nézhetünk ki...

Inkább másképpen kellett volna nyilatkozni, pl. "hiszek abban, hogy kijavíthatjuk a hibát", "bele kell adnunk mindent", stb... Erre fabre felteszi a vagyonát a továbbjutásra... Pedig holott ő volt az egyik legrosszabbul játszó játékos az odavágón... Én a helyében baromira óvatosan nyilatkoznék, és nem pedig hősködni a média előtt.

Én ha elnök lennék,ilyen helyzetben,és ismerve a múltat, nem engedném nyilatkozni a játékosokat a meccs utánig.
Mindig ment a fogadkozás,együtt erősek vagyunk,blabla, erre mindig megszívtuk,ha hasonló volt a szitu.
Csendben kéne maradni,hanyagolni a nagy szavakat, nyilatkozatzárlat, és dolgozni szépen,és megpróbálni. Szerintem részben ezért nem sikerült se az inter,se a chelsea ellen a dolog,mert túl nagy feneket kerítettek neki, ezekkel a fellengzős dumákkal, túl nagy nyomást tettek magukra.
Egyszerűen ki kell menni,és megpróbálni,aztán ha sikerül sikerül,ha nem nem. De én úgy fognám fel egy meccset,mint egy egyszerű meccset, függetleníteném magam az odavágótól, kiküldeném a játékosokat,hogy tessék,lehet élvezni ezt a 90 percet,meg a 100ezer néző biztatását. Ha teher nélkül megyünk ki, meglehet,viszont ha rágörcsölünk megint akkor aligha.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Deus
Boixos Nois

2013.02.22. 13:43:29

connor írta: Ez alapján is szinte biztos vagyok benne (99%), hogy győzni fogunk a Milan ellen, de kiesünk.
Dettó. 2-1 lesz szerintem, vagy ha túl optimista vagyok, akkor 3-1.

Mert 100% -ban biztos vagyok benne, hogy ők betalálnak.
KépKép
connor
Jugador d'estrella

2013.02.22. 13:33:06

Nekem is kicsit unalmas már a sok szöveg. Ez megy mindig, ha nem jön ki a lépés. 07/08-ban a MU ellen, 09/10-ben az Inter ellen, tavaly a bajnokságban minden bukott meccs után... érdekes módon mindig bukás lett a vége. A siker kulcsa a kevesebb dumálásban és a több futásban lenne. De ebből sem lesz semmi, ahogy tavaly sem, vagy az előtt sem.
Egyébként a Pep-csapat sem volt soha erős idegenben, ha az egyenes kieséses szakaszt nézzük.
08/09: Lyon: 1-1, Bayern: 1-1, Chelsea: 1-1
09/10: Stuttgart: 1-1, Arsenal: 2-2, Inter: 1-3
10/11: Arsenal: 1-2, Shakhtar: 1-0, Real Madrid: 2-0
11/12: Leverkusen: 3-1, Milan: 0-0, Chelsea: 0-1
összesen: 3 győzelem, 6 döntetlen, 3 vereség. Ez 4 év alatt azért nem a legkeményebb mérleg, ha az idegenbeli meccseket nézzük. A Real-t kivéve a leggyengébb csapatok otthonában sikerült csak győzni. Ez a tendencia folytatódik, sőt a 0-2 rontott ezen egy jókorát. Ráadásul a 3 vereség mindegyike a párharc első meccsén esett meg, és ezek közül 2 "végzetes" volt, csak az Arsenal ellen (10/11) sikerült nem kis szerencsével továbbjutni.
A hazai mérlegünk viszont ezeken a meccseken 9 győzelem és 3 döntetlen.
Ez alapján is szinte biztos vagyok benne (99%), hogy győzni fogunk a Milan ellen, de kiesünk.
Egyébként is ez a Barcelona már nem a világ legjobbja. Nem emelkedik ki úgy a mezőnyből, mint korábban. Van egy jó bajnoki mérlegünk, de a BL-ben nem futott már tavaly igazán a szekér, csak a kicsik ellen villogtunk. Iniesta és Messi életük formájában vannak, Busquets is klasszis lett, a többiek viszont alig tudnak egymás után 2-3 elfogadható meccset összehozni. Ez a Bl-hez édeskevés. Egyébként is törvényszerű a visszaesés 2-3 remek szezon után, de ha a kellő akarás sincs meg akkor pláne. :roll:
andris871120
Jugador del Barça

2013.02.22. 13:00:45

Mind a ketten azt nyilatkozták, hogy szerencse is kell majd de ebben a csapatban van annyi erő, hogy ledolgozzák a két gólt. Nincs ezzel semmi baj én is így gondolom!
Deus
Boixos Nois

2013.02.22. 12:49:41

#David Villa# írta:Eszem eldobom. Nem elég, hogy akkora pofont kaptunk, mint ide Buda, még megy a szájalás is.

Fabregas bármibe fogadna, hogy tovább megyünk, Roura is biztos benne. Két legnagyobb ludas a legbiztosabb. Fabregas bűn gyenge volt, Roura, meg azt sem tudta milyen rendezvényen van, semmit nem tudott reagálni a Milán taktikájára.
Azt hittem kicsit visszavesznek az arcból a pofon után.

Mért nem lehet azt nyilatkozni, hogy megpróbáljuk megfordítani, mindent megteszünk?

Csalódtam az eredményben, és csalódom a fiúk hozzáállásában is, na meg a stáb teljes tanácstalanságában....
Nálam is ugyanez a probléma. Az rendben van, hogy optimisták, meg így kell hozzáállni az egészhez, stb... de akkor is nem kéne, mármint burkoltan kellene nyilatkozni, nem pedig nagy arccal kiállni a sajtó előtt, h sima lesz, továbbjutunk, stb. mert ha kiesünk, akkor szépen nézhetünk ki...

Inkább másképpen kellett volna nyilatkozni, pl. "hiszek abban, hogy kijavíthatjuk a hibát", "bele kell adnunk mindent", stb... Erre fabre felteszi a vagyonát a továbbjutásra... Pedig holott ő volt az egyik legrosszabbul játszó játékos az odavágón... Én a helyében baromira óvatosan nyilatkoznék, és nem pedig hősködni a média előtt.
KépKép
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.02.22. 12:11:07

Eszem eldobom. Nem elég, hogy akkora pofont kaptunk, mint ide Buda, még megy a szájalás is.

Fabregas bármibe fogadna, hogy tovább megyünk, Roura is biztos benne. Két legnagyobb ludas a legbiztosabb. Fabregas bűn gyenge volt, Roura, meg azt sem tudta milyen rendezvényen van, semmit nem tudott reagálni a Milán taktikájára.
Azt hittem kicsit visszavesznek az arcból a pofon után.

Mért nem lehet azt nyilatkozni, hogy megpróbáljuk megfordítani, mindent megteszünk?

Csalódtam az eredményben, és csalódom a fiúk hozzáállásában is, na meg a stáb teljes tanácstalanságában....
remontada
Barça B

2013.02.22. 11:48:05

túl nagy lett a spanyol arc az eb győzelem után, legjobb válogatott,legjobb liga - most kopp. csak a kiscsapatok, akik nem hihették magukról, hogy sztárok - levante, malaga - szerepelnek dicséretesen. a nagyok közül az atletico már kiesett, a barca, real, valencia fél lábbal szintén. ha idejében jött a kopp, lesz még továbbjutó, de könnyen lehet, hogy a levante lesz az egyetlen spanyol csapat a nemzetközi porondon márciusra!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.22. 11:31:24

torotam írta:
mess2009 írta: valószínű hogy lejjebb kell szállítanunk az ígényeinket az lehet a megoldás, és arccal a még lehetséges sikerek felé fordulni.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni! Bennem is az fogalmazódik meg, hogy a 2000-es évek elején egy ilyen eredmény nem okozott ekkora felháborodást, sőt, volt idő mikor felugrottunk Rivaldo BL indulást érő ollózására. Ma pedig világvége hangulat uralkodik mindenkin...
szerintem teljesen érthető h sokan világvégének élik meg h minden bizonnyal kiesünk. gondolj bele, van egy középkategorias fizetésed, meg egy középkategorias életed, aztán szépen felépíted a karrieredet, luxus láz, luxus autók, luxus nők, aztán egy napon arra ébredsz h megint suzukival jársz....

nekem amugy nincs világvége, én már évek óta tudok h egyszer eljön ez a pillanat... lehet h nem most, de akkor majd jövőre, vagy éppen 5 év mulva.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2013.02.22. 10:58:13

mess2009 írta: valószínű hogy lejjebb kell szállítanunk az ígényeinket az lehet a megoldás, és arccal a még lehetséges sikerek felé fordulni.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni! Bennem is az fogalmazódik meg, hogy a 2000-es évek elején egy ilyen eredmény nem okozott ekkora felháborodást, sőt, volt idő mikor felugrottunk Rivaldo BL indulást érő ollózására. Ma pedig világvége hangulat uralkodik mindenkin...

Valaki írta, hogy az lesz a legfájóbb ha a Milan megy tovább, a következő fordulóban egy RM vagy MU, vagy akár BM simán kiejti majd. Ez így is lesz, ez a Milán a mi taktikánkat tudja megölni, tökéletesen szűkítik a belső területeket, nem engednek teret a kiugratásokra, nem engednek a 16-oshoz, nem tudunk kényszerítőzni, mi marad? A széljáték? Abban mi nem vagyunk jók, a RM vagy a MU igen. A centerezés? Nekünk nincs olyanunk, a BM-nek igen.

A másik meg, nem lehet sokadedzővel a padon csodákat várni. Erre a meccsre úgy kellett volna kifutni, mintha vért ittak volna a fiúk, nem pedig lélektelen módon kóvályogni.
A LaLiga-t meg kell nyerni, a Copa del Reyből ki kell ejteni a Madridot és a Milan elleni visszavágón 120%-on pörögve, teljes odaadással és hittel kell játszani és ha kell, akkor legalább emelt fővel elköszönni a sorozattól.
Visca el BARCA!
mess2009
Director del Fútbol

2013.02.22. 08:44:36

fura dolog ez a szurkolás! már maga az, hogy leülök és ide írok szurkolást jelent, az, hogy FÁJ egy vereség - nem is kell indokolni.sajnos azonban ezzel a (netes, tv-s )táv szurkolással - bármit írkálunk nem tudunk segíteni a csapaton.
mi jöhet ezután? : a foci igenis olyan, hogy bármi! akár tovább is juthatunk. ezen a fórumon csak az történik, hogy az eddig látottak alapján esélyt latolgatunk!! helyzeteket , szituációkat elemzünk. én végig olvastam az edigi bejegyzéseket, tényleg odáig jutottunk, hogy már az ismétlések ismétlése is jelenvan, vagy aki újnak gondolja az tele van utánérzéssel.
mi a helyzet velem? én nem tudom azt gondolni, hogy tovább tudunk jutni, nem hiszek benne, nálam ez ellentétes a józan mérlegelés fogalmával. ennek ellenére megtörténhet! mi lessz akkor? először is határtalanul örülök, aztán megpróbálom megfejteni hogy akkor(ÉN HOL HIBÁZTAM?) azzal még ha nem is nagy meggyőződéssel egyet értek, hogy ez még nem a világ vége valószínű hogy lejjebb kell szállítanunk az ígényeinket az lehet a megoldás, és arccal a még lehetséges sikerek felé fordulni.
pitta19
Jugador d'estrella

2013.02.22. 06:29:45

shutterisland írta:egy kis bíztatás a mai EL-ből:

a zenit otthon verte 2-0-ra a poolt, ma 3-1-re nyertek otthon a vörösök, így idegenben lőtt góllal kiestek.
de azt az egy gólt is úgy kapták, hogy carragher röviden adta haza, kapitális baki volt, és azzal lett ma 0-1.
Nincs másik csapat a Barcelonán kívül, amivel akár egy kicsit is szimpatizálnék, de a tegnapi Liverpoolnak hatalmas tisztelet. Látszott az elszántság, az akarat, úgy mentek végig a meccsen az első perctől kezdve, mint a mérgezett egér, Hulk gólja után sem adták fel.
Ilyesmit szeretnék látni a Milan elleni visszavágón.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.22. 01:44:44

egy kis bíztatás a mai EL-ből:

a zenit otthon verte 2-0-ra a poolt, ma 3-1-re nyertek otthon a vörösök, így idegenben lőtt góllal kiestek.
de azt az egy gólt is úgy kapták, hogy carragher röviden adta haza, kapitális baki volt, és azzal lett ma 0-1.

az ajax otthon 2-0-ra nyert, viszont a steaua ma ugyanerre képes volt, és összesítésben 2-2 után jöttek a végén a tizik, amivel a románok léptek tovább.

az atletico otthon(!) kapott ki 2-0-ra a rubin kazanytól, és ma orosz földön (ahol ugyebár mindig nehéz) nyerni tudtak 1-0-ra, közel álltak ahhoz, hogy kiharcolják a hosszabbítást.

hogy mindezeket miért írom ?
tudom, hogy ez euroliga, tudom azt is, hogy a zenit,ajax vagy rubin kazany nem a milan, és azt is tudom, hogy a 3 csapatból csak 1 tudott továbmenni.

de!
azt is tudom, hogy a barcelona bármennyire is ennek ellentétét mutatta tegnap, sokkal jobb csapat, mint a pool, a steaua vagy az ajax, és azt is tudom, hogy ha mások fel tudnak állni (vagy legalább majdnem sikerül nekik) akkor nekünk sem szabad feladni.

a legpesszimistábbak között voltam a lefújás után, úgy éreztem, hogy eldőlt, hogy a 2-0 az így, ebben a formában már ledolgozhatatlan.

viszont átgondolva, lehiggadva annyit változott a véleményem, hogy a 2-0 bitang nagy előny, de jól játszva és egy kis szerencsével meglehet.
miihii
KHAL

2013.02.21. 21:37:33

gergo9 írta:
miihii!
Először is boldog szülinapot utólag! :D

Más azért a tavalyi cselzi meccset kivenném a kalapból mert ott abszolút balszerencsénk volt tegnap viszont azt kaptuk amit megérdemeltünk.
Visszavágón elsősörban Xavit nem szeretném a csapatban látni.
(Köszi :) )

Azért írtam oda azt is, mert sztem abban a párharcban is benne maradt egy kevéske, de leginkább a keserű pirula miatt.

Most ismét egy olyan párharcba kerültünk, ahol a visszavágón apait-anyait bele kell adni valszeg és ennél kevesebb nem lesz elég... Megoldható a feladat bőven, de akkor most tényleg oda kell tenni. Akkor tényleg jöhet a REMUNTADA 8)

De ne legyen igazam és az elején gyorsan üssünk be párat és kényelmesen hozzuk a visszavágót :D

DelaBarca írta:
Forrásaim személyek, nem linkek, elsősorban politikai megközelítésűek, így aligha hihetném, hogy valaha is hozzájutsz. Ehhez kapcsolódik Pep szerepe is, mikor katalánul beszél vhol Ázsia szélén, ahol a jakok se értik. Ténykedése sokkal összetettebb, mint azt felvetettedmég akkor is, ha - gondolom - idézőjelesen tetted. Mindenesetre Laportát pártjával együtt bejuttatta a parlamentbe. Mellékesen ezt itt a fórumban is megírtam, a Yaya Toure posztban a KATALÁN VÁLASZTÁSOK ELŐTT KÖZEL FÉL ÉVVEL, a szokásos értetlenség és gúnyolódás mellett.
DelaBarca írta: Először is két alapvető dolgot, ami láthatóan hiányzik a köztudatból.
ad1: A futballban évek óta TITO VILANOVA az ész. Guardiola játékosadása-vevése hibáit leszámítva jól kiegészítette

Értem.
Azért is érdeklődtem fölfelé, mert elég furán hangzott néhány sorod így, kijelentő módban és szívesen megbizonyosodtam volna róla alaposabban, h miért is Tito az ész a mai fociban és mégis kicsit alaposabban megismerni a dolgot. Így meg akkor sajna marad az, h "ha te mondod..." :)

A Pepes dolgot valóban idézőjelesen írtam, épp tőled idéztem ;)
Én is úgy gondoltam, h ennél kicsit összetettebb a dolga, de látom utólag ebben legalább egyetértünk ;) (pedig nekem nincsenek is belső spanjaim :mrgreen: )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
dudu0209
Barça B

2013.02.21. 21:14:47

Bár hosszú évek óta feljárok ide, csak ritkán szoktam hozzászólásokat írni, de most megteszem, mert azt gondolom nagyon sokunk rosszul áll hozzá a tegnapi naphoz...
Először is nem gondolom, hogy bűnbakokat kéne keresni! Hibákat kell keresni és ki kell azokat javítani. Meg kell keresni a Milán gyenge pontját és azt meglovagolva megfordítani az állást otthon. Ehhez viszont hinnünk kell abban, hogy ez lehetséges. Persze könnyű ezt mondani... de valójában csak ez viszi előre a csapatot, nem pedig az, ha kiválasztunk egy-két játékost és megpróbáljuk rájuk fogni a tegnapot. Tegnap vesztettünk, mert a CSAPAT nem volt elég jó. A csapat, amibe bele tartozik Messi, Ini, Xavi, Tito stb. Talán azért is vesztettünk, mert nem készültünk fel eléggé, vagy nem rosszul készültünk fel a Milánból.
Ez az együttes minőségben azt gondolom a jelenlegi Milán felett áll, de tegnap bebizonyosodott, hogy milyen fontos az akarat, a küzdés, a fegyelem és a taktika.
Egyébként pedig azt látom, hogy ma Magyarországon túlértékeljük a Barcat. A Barca egy letisztult stílust képvisel a pályán, a játékuknak megvan a koncepciója, tudunk maradandót alkotni... DE nem vagyunk legyőzhetetlenek. Szerintem vannak csapatok, akik hasonló játékerőt képviselnek, mint mi, sőt vannak csapatok (mint a Milán), akik a játék bizonyos elemében jobbak nálunk. A vezetésnek (Tito) az lenne a dolga, hogy rávilágítson az ellenfél gyengéire, kihasználja a saját csapata erényeit és javítson a hibákon! Mert vannak hibák, és nem csak most, hanem mikor mindent nyertünk akkor is voltak! Csak a győzelmet nem kell/ett magyarázni...
Nem húznám tovább... a lényeg, hogy támogassuk a csapatot és ne szidjuk. Az építő kritika előre visz, a vádaskodás viszont nem.
gergo9
Director del Fútbol

2013.02.21. 20:20:23

Forrásaim személyek, nem linkek, elsősorban politikai megközelítésűek, így aligha hihetném, hogy valaha is hozzájutsz.
Remélem hogy ezek a személyek az Idézet gomb használatával is tisztában vannak és hamarosan informálnak mert eléggé átláthatatlan amit írsz.

miihii!
Először is boldog szülinapot utólag! :D

Más azért a tavalyi cselzi meccset kivenném a kalapból mert ott abszolút balszerencsénk volt tegnap viszont azt kaptuk amit megérdemeltünk.
Visszavágón elsősörban Xavit nem szeretném a csapatban látni.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.21. 20:19:34

Zozzy 5 írta:ha esetleg gyorsan tudnánk lőni egyet és felrobbanna a stadion 90 ezer emberrel. be fognak kakálni egy kicsit
hát én nem hinném h ez a milan maga alá csinálna. de remeljuk a legjobbakat. én tovabbra is azt látom a legnagyobb problémának h minden bizonnyal 4-et kell lőnünk. és az sok. nagyon-nagyon sok...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése