Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.04. 12:47:24

salas9 írta:
csababarca írta:Luis Enrique valahol edző most egyébként?
Ha jól tudom akkor nem. Róma után nem ment sehova :wink:
lehet megpróbálnám.
Veszíteni nem veszthetünk,és bár új taktikai elemeket nem tudna hozzáadni a csapat játékához ilyen rövid időn belül, de talán jobban tudná motiválni a játékosokat,feldobná őket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mihu
Director del Fútbol

2013.03.04. 12:36:48

hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak...........
Óóóó igen, nyílván....és ebből a mindig jól értesült média persze semmmmmmmit se neszelt meg...hihető :lol:
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2013.03.04. 12:19:24

hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak.
Este 19:00-kor lesz a sajtótájékoztató amit Rosell tart. Nem hiszek benne, hogy hirtelen új edzőt hoznának, de meglátjuk.
http://www.mundodeportivo.com/20130304/ ... 69515.html
csababarca írta:Luis Enrique valahol edző most egyébként?
Ha jól tudom akkor nem. Róma után nem ment sehova :wink:
barca2010 írta:Egyetlen megoldást látok, ami segíthetne is, és az nem más, mint Pep.
Én is örülnék neki, ha kisegítene minket, de sajnos ezt lehetetlennek tartom.
Kép
kajtarp
Barça C

2013.03.04. 11:54:47

barca2010 írta:
hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak...........
Egyetlen megoldást látok, ami segíthetne is, és az nem más, mint Pep. Tudom, hogy a Bayern edzője lesz, de addig simán beugorhatna. Csak őt tudom elképzelni, mindenki más lutri.
frank riijkaard és cate is lutri lenne? :lol:
kajtarp
Barça C

2013.03.04. 11:53:45

hivatalos forrás erről a hírről?
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.03.04. 11:49:47

Persze mindenhol vannak szofisztikáltabb drukkerek is meg parasztok is de az a 2 kép elég beszédes!
Másrészt pár éve volt szerencsém 1-2 meccsre kijutni(nem egymás ellen játszottak a csapatok) és bizony a madridi csürhe sokkal vehemensebben és barbárabb módon (olyan B közép stílusban) biztatta a csapatát. :roll:
Másrészt meg a barcás oldalon ne próbáld meg bemagyarázni itt blankós mentalitással a dolgokat mert a többségünket nagyon nem érdekli és élből rühelljük azt a bandát!
Persze pár szurkoló biztos képmutató módon majd elmondja a "tisztlejük a másik csapatát" nevű szentbeszédet,holott valójában őket is a sárgaság fogja el ha csak rá gondolnak a madridra!
Bocs de azok után, ahogy a fehérek viselkednek meg amit a madridisták idehaza művelnek,az elfogadhatatlan és hányingert keltő!
Pl:Az volt a kérdés (amit az egyik moderátor! tett ki) a legnagyobb hazai madridista oldal fb oldalán,hogy mit kérnének karácsonyra: a válasz lehetőségek között szó szerint ez is szerepelt:"Amputálják le Messi bal lábát!"
Ez szerintem már erősen nem humor kategória...
Az,hogy válogatott szitokszavakkal ócsárolják a Barcát,az az alapállapot.
Persze annyira képben vannak a saját csapatukkal kapcsolatban,hogy amikor CR nem játszott egy meccset akkor utána a fél társaság azon hőbörgött,hogy Mou hogy merészelte kihagyni! Pedig csak azért nem játszott mert az előző heti bajnokiján összeszedte az 5. sárgáját!
Erről ennyit,hogy ki a divatszurkoló... :twisted:
messideco
Presidente del Barça

2013.03.04. 10:07:28

ferninho írta:
sörvirsli írta:
Ebből is látszik,hogy a mi szurkolóink kulturáltak míg az övék pont olyan alja népség mint amilyen az egész csapatuk! (kivéve Iker)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

először is inkább mutogassanak, mint hogy tele legyen a Bernabeu divatdrukkerekkel, akik fotózgatnák Messit... azon a képen, ahol mutogatnak amúgy van pár fotós is, kb 3-4 db.

másfelől meg ez 1-1 elkapott kép a stadion elég kis százalékáról, nehogy azt hidd, hogy a Barca fanok nem mutogatnak... komolyan nem tudom, hogy lehet valaki ennyire naiv...
+1 a madridistának :)

Az objektivitás teljes hiányát nélkülözi egy-egy szurkoló sajnos, ez mindkét táborra jellemző.
Kép
"And my heart will leave you never."
barca2010
Jugador d'estrella

2013.03.04. 09:46:26

Egyetlen megoldást látok, ami segíthetne is, és az nem más, mint Pep. Tudom, hogy a Bayern edzője lesz, de addig simán beugorhatna. Csak őt tudom elképzelni, mindenki más lutri.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
ferninho
Madridista

2013.03.04. 09:34:19

sörvirsli írta:
Ebből is látszik,hogy a mi szurkolóink kulturáltak míg az övék pont olyan alja népség mint amilyen az egész csapatuk! (kivéve Iker)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

először is inkább mutogassanak, mint hogy tele legyen a Bernabeu divatdrukkerekkel, akik fotózgatnák Messit... azon a képen, ahol mutogatnak amúgy van pár fotós is, kb 3-4 db.

másfelől meg ez 1-1 elkapott kép a stadion elég kis százalékáról, nehogy azt hidd, hogy a Barca fanok nem mutogatnak... komolyan nem tudom, hogy lehet valaki ennyire naiv...
madridista
jelwaz
Entrenador del Barça

2013.03.04. 01:22:11

sörvirsli írta:
Barcelona UnityIsStrenght írta:Ja egyébként szombaton természetesen csak Jordi Albát mutatták... Most teljesen véletlenül ezt találtam: http://www.mozogj.com/foci/ronaldot-fot ... ttak-kepek
Valószínűleg ezért mutatott be. Semmi esetre sem volt szükség Jordi Alba mutatványára, de azért láthatjuk, hogy nem magától jutott eszébe.
Én se szívelem a madridistákat, nagyon nem. De ezek focisták, akiket hétről hétre mutat a kamera. Nem a szintjükre kell lesüllyedni, hanem a pályán a játékkal befogni a szájukat. Sajnos ezt a játékosok nem fogják fel.

Abban az egyben bízom a BL-t illetően, hogy az elmúlt meccsek felbőszítették a játékosokat, és csak "isznak egy kis vért". No meg talán abban, hogy a Milan azért sok helyzetből tud veszíteni, és blamálni is tudnak (amellett, hogy az előző meccs miatt csak elismerően lehet beszélni róluk). Egy korai gól újra nyitottá teheti a párharcot. Ja, és muszáj lesz távolról lőni.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.03.04. 00:45:46

Barcelona UnityIsStrenght írta:Ja egyébként szombaton természetesen csak Jordi Albát mutatták... Most teljesen véletlenül ezt találtam: http://www.mozogj.com/foci/ronaldot-fot ... ttak-kepek
Valószínűleg ezért mutatott be. Semmi esetre sem volt szükség Jordi Alba mutatványára, de azért láthatjuk, hogy nem magától jutott eszébe.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.03. 22:13:23

visca el barca írta:pff... érdekes. gondolom majd az uj edző a milan ellen meccsig kialakitja saját taktikáját :lol: ez most már késő... akkor kellett volna, mikor kiderült h tito nem két hétig lesz távol
az esetek többségében egy új arc ha időlegesen is de feldobja az adott csapatot,még ha a problémák meg is maradnak.
Lehet itt is ez lenne.
Luis Enrique valahol edző most egyébként?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcelona UnityIsStrenght
Jugador del Barça

2013.03.03. 22:10:08

(megtaláltam) Nem is arról van szó, hogy egyből meg lesz az új taktika az új edzővel, de legalább most valami cselekedetet látunk, hallunk, hogy jobb irányba billenjenek a dolgok.
Barcelona Unity is Strenght!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.03. 22:05:02

pff... érdekes. gondolom majd az uj edző a milan ellen meccsig kialakitja saját taktikáját :lol: ez most már késő... akkor kellett volna, mikor kiderült h tito nem két hétig lesz távol
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2013.03.03. 22:10:25-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Jugador del Barça

2013.03.03. 21:48:41

Linkeld légyszíves, ez érdekel engem is!
hady
Director del Fútbol

2013.03.03. 21:46:55

Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak...........
Jugador del Barça

2013.03.03. 21:40:33

Ja egyébként szombaton természetesen csak Jordi Albát mutatták... Most teljesen véletlenül ezt találtam: http://www.mozogj.com/foci/ronaldot-fot ... ttak-kepek
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2013.03.03. 21:34:20

Jó lenne végre a visszavágón egy igazi Barcát látni. Remélem hogy a srácok nem csak a mezüket viszik majd fel a Milan ellen hanem küzdenek a győzelemért. Szerintem lesznek változtatások a kezdőben (Villa,Thiago) de
ez mit sem ér akkor ha Messi megint bent örlődik két védő gyűrüjében.Illetve
jó lenne elbeszélgetni a srácokkal a meccs ellőt és helyrerakni a dolgokat a
fejekben.
ghighi írta:Hali srácok !
Akkor most hol közvetítik a keddi Barca-Milan meccset ??
A sport1 a real mu-t adja . Itt meg azt irja az oldal a következő meccsek ablakban : kedd Sport1 20.45 .
Ki tudja ???
Március 12. Kedd. Sport1 20:45
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
MatyiG
Adminisztrátor

2013.03.03. 21:33:01

ghighi írta:Hali srácok !
A sport1 a real mu-t adja . Itt meg azt irja az oldal a következő meccsek ablakban : kedd Sport1 20.45 .
Ki tudja ???
Nem egy nap van a meccs.
ghighi
Barça C

2013.03.03. 21:27:53

Hali srácok !
Ki tudja ???
shutterisland
Director del Fútbol

2013.03.02. 22:18:30

én is elsősorban abban bízok, hogy 4 nagy meccsen egymás után (real,milan,real,real) nem maradunk nyeretlenek.
persze a győzelem kevés, de egyszer csak kijön már a lépés.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.02. 22:14:19

ilyen játékkal kilátástalan a helyzet.
Védelem minden idők egyik,hanem a leggyengébb barca védelme.
Kp most nagyon üres, megoldani ennyi idő alatt nagyon nehéz.
Viszont ha meg lenne oldva a kp, akkor a védekezés is jobban menne,plusz a támadóknak is sokkalta könnyebb lenne.
Messi kiugratásából kéne több,mint ma is az az egy, meg is oldotta. ezeket kéne erőltetni, mert Messi is tud alázni,ha van előtte 20-25 méter terület, 1 védővel.

Nem tudom, azt érzem,hogy ilyen rossz periódus után, nem jöhet még egy blama. Szakadjanak meg a srácok,aztán meglátjuk mire lesz elég.
Xavi001
Jugador d'estrella

2013.03.02. 22:12:27

Azért jól készül a Milán Ránk !

http://www.eredmenyek.com/merkozes/tGZ0 ... sztikaja;0
Kép
miihii
KHAL

2013.03.02. 22:08:50

BritishKnight írta:És mi lenne, ha továbbjutnánk? Jönne egy másik épkézláb csapat és egyszerűen kiejtene minket. HA továbbjutnánk óriásit kellene változni a csapat játékának, hogy eredményt érjünk el a BL-ben.

De nem fogunk...
Ha továbbmennénk a Milan-on, az még adhatna egy nagy lökést a srácoknak. Valószínűleg nagyot kell küzdenünk és ha ez meg tudjuk tenni és továbbverekedjük magunkat, akkor onnét el lehetne indulni fölfelé.

Most elég kilátástalanul távolinak tűnik a BL cím (továbbjutás...) , de egyelőre van még egy visszavágó, ahol lenne még lehetőség kicsit összerántani a renomét és megmutatni, képesek vagyunk még focizni.

Ha továbbjutunk, utána már akármi lehet, ez még egy fontos fordulópontja lehet a szezonnak. Remélem a fejükhöz kapnak a srácok és fel tudják rázni egymást. Idejük, mint a tenger... :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.03.02. 20:04:33

És mi lenne, ha továbbjutnánk? Jönne egy másik épkézláb csapat és egyszerűen kiejtene minket. HA továbbjutnánk óriásit kellene változni a csapat játékának, hogy eredményt érjünk el a BL-ben.

De nem fogunk...
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Válasz küldése