2013.03.12. 08:43:40
Én személy szerint hasonlóan gondolom: eléggé eljátszották az esélyt a továbbjutásra. Én sem hiszek benne, én annak örülnék a legjobban, ha azt látnám, hogy visszatér a tűz, a lelkesedés, a hajtás, a foci élvezete a fiúkba. Ha ezt látom bennük -eredménytől függetlenül- azt mondom, hogy győztünk.
Ez lenne a legnagyobb győzelem. A talpra állás.
Piqué nyilatkozatáról meg annyit: menjenek úgy ki a pályára, hogy azt mondják: minek megyünk ki, már úgyis kiestünk? Nekik igenis hinniük kell abban, hogy meg lehet csinálni! Évekig minden csapat feltartott kézzel állt ki ellenünk, "úristen, itt a Barca, csak ne kapjunk 5 gólt!" mentalitással. Most kezdték elhinni, hogy verhetőek vagyunk, és meg is látszik rajtuk, a hozzáállásukon.
Igenis, így kell Piquééknek a meccshez állniuk, ezzel a mentalitással, hogy meg tudjuk csinálni.
És azért még ott van az is: a Depor a Milan ellen 4-1-ről állt fel, és rúgott nekik otthon 4-et, tavaly meg ugyanezt eljátszották az ARsenallal szemben. őket is 4-0-ra verték, aztán a visszavágón kaptak egy félidő alatt hármat, és csak a szerencse mentette meg őket a negyediktől. Szóval lehet hinni is akár a csodában, mert ez a Milan nagyon rapszódikusan képes teljesíteni, képesek nagy mellénnyel kiállni, aztán koppanni. Őket rohadtul megzavarná egy gyors bekapott gól, főleg, ha jönne a második is is, abból szerintem nem is térnének magukhoz.
És a szurkolók igenis szurkolják végig a meccset, ne kussban üljék végig a 90 percet. Egy olasz stadion mindig fel tud robbanni, de akár egy magyar meccsen 500 drukker is jobban szurkol, mint az a 90ezer a Camp Nouban.