Én is követtem néhány meccsüket, és egyáltalán nem tartom őket könnyű falatnak. Igaz, inkább jövőre lesznek igazán veszélyesek, de ahogy előttem írták egy Silva-Pastore-Lavezzi- Lucas- (Ibra) szintű játékosokkal teletűzdelt csapat ellen senki nem mehet biztosra. Ráadásul ez a Lucas gyerek engem különösen aggaszt. Csak nemrég érkezett a PSG-hez, de máris az egyik legfontosabb láncszem lett a csapatban.
Ennek ellenére egyértelmű esélyesek vagyunk, főleg, hogy idegenben!!! nem fog játszani Ibra, de azért maradjunk két lábbal a földön. Hatalmas fegyvertény volt a Milan elleni 4:0, de nem 100%, hogy az elkövetkező meccseken is hasonló játékot produkálnak majd a srácok, úgyhogy én még várok az esélylatolgatással. Az mindenesetre bíztató, hogy áprilisban lesz az első meccs, amikorra már ki szoktunk mászni a kátyúból + Tito is újra velünk lesz. Ami még aggodalomra adhat okot, az Carlo. Akármit mondanak kiváló edző és képes lehet olyan taktikát kitalálni amivel meglephetnek. Ennek ellenére, ha ott folytatjuk ahol a Milánó előtt abbahagytuk végülis jöhet bárki.
Ami nálam külön kuriózum, hogy pont a PSg elleni KEK-döntő volt az, ami után elkezdtem a Barca-nak szurkolni.

Azért remélem egy 1:0-nál veretesebb előnnyel fogadjuk majd őket.