Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.12. 12:43:46

Amit előzetesen írtam, azt továbbra is tartom, bőven meg lesznek a lehetőségeink, a területünk. Szerintem kedvező számunkra a bajorok játéka, nem fog előfordulni pl az mint a Milan ellen, ahol az odavágón megfojtották a játékunkat, ami ugye nekünk a legkevésbé ízlik. A Bayern meg akarja nyerni a BL-t és ezt már szinte el is várják tőle idén, így otthon nem fog sündisznóállásba beállni. Ez pedig számunkra tökéletes, mert meglesz a lehetőségünk bőven az idegenben lőtt gólokra. Feltéve ha ki használjuk a helyzeteinket. Tökéletes, hogy idegenben kezdünk.

Ami miatt aggódhatunk az továbbra is a védelmünk, mert Európa egyik legjobban támadó együttese a Bayern. És ha eddig nem javult, kötve hiszem, hogy addigra meg fog javulni a védelmünk sajnos. :roll: Szükségünk lesz a szerencsére is hátul.

Azt gondolom, hogy még mindig előrébb tartunk, mint a Bayern, de itt már nem lehet 60%-on játszani egyik meccsen sem. A maximum kell idegenben és otthon is, ez esetben pedig tovább kell jutnunk!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.12. 12:42:42

Jobb formában van a Bayern, 51-49%-ot adok MOST nekik. Addig viszont van két hetünk, hogy olyan formába lendüljünk mint a Milan elleni hazai találkozón voltunk. Szerintem jó, hogy itthon játszhatjuk a visszavágót, ez mindenképp előny. Na mindegy, ha ott szeretnénk lenni a Wembley-ben akkor bőrgatyába kell rázni a bajorokat is :twisted:

Egy két érdekesség még. A Müncheni találkozó előtt hazai pályán fogadjuk a Levantet, majd a visszavágó előtt megyünk Bilbaoba. A Bayern előbb Hannoverbe megy, majd fogadja a Freiburgot :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.12. 12:38:10

vmelyik nagy statisztikus a forumrol leirhatná kik az eltiltottak itt is ott is.

mandzukicot és adrianot tudom.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.12. 12:31:33

Nabazzee....
Bajorok ellen fogunk játszani, ráadásul idegenben.
Borzasztó nehéz meccs lesz. Ha túl lépünk rajtuk, akkor meg fogjuk érdemelni a BL-kupát, az biztos.

Rendkívül fel kell készülni a távoli lövésekre, no meg a szélről jövő fejesekre.
Ez lesz a legnehezebb. Ki van középen, aki jól tudna fejelni? Alves nem fog tudni úgy felmenni Ribéry mellett, mint eddig, és szerintem Alba sem fog nagyon fickándozni Robben mellett.
Most lenne baloson jó Adriano, ő sokkal jobban fel tudná venni fizikálisan Robbent, mint a stöpszli Alba. Le fog pattanni róla.

A BM nem fogja hagyni, hogy pilinckázzunk, ők keményen fel fogják tolni a védekezésüket, leszűkítik a területeket majd. Itt sokkal inkább a védők mögé belőtt labdáknak lesz szerepük, vagy egy-egy jó egyéni teljesítménynek.
Fontos lesz, hogy egy-egy cselt bevessenek, hogy ki lehessen alakítani létszámfölényt. El kellene gondolkodni egy esetleges másik felálláson is.
Pedrot nem játszatnám, AS sokkal jobb lenne a németek ellen. Mind fizikálisan, mind technikában. Ő jobban cselez, be meri vállalni, sőt, védekezésben is hatékonyabb.
A németek tuti, hogy fognak operálni a gyors, előrevágott labdákkal, amik nagyon veszélyesek lehetnek Robben-Ribéry kettős révén.

Nagyon drukkolok a csapatnak, bár az idei teljesítményüket látva nem nekünk áll a zászló.
Az meg szép lenne, ha a Dortmund kiejtené a Realt.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.04.11. 23:36:40

Én őszintén szólva most a legkeményebb ellenfélnek örülnék a legjobban. Az elmúlt években mindig azok ellen estünk ki az elődöntőben, akiket előzetesen lényegesen gyengébb csapatnak tituláltak, mint minket. A 2009-es Inter vagy a tavalyi Chelsea is az esélytelenek nyugalmával készülhettek ellenünk, a mieinket pedig valamilyen szinten megnyugtatta az esélyesség tudata. Ez a Barca akkor tud igazán pörögni, amikor nagyon komoly a kihívás és félelmetes az ellenfél. Az idén folyamatosan [auto_cenzúra] voltunk a Real ellen, ellenük semmiképpen nem fő esélyesként lépnénk pályára, a Bayern pedig pokolian jó formában van. Kettejük közül kellene kapni valakit, mert szvsz a Dortmund pont az esélytelensége miatt borzasztóan veszélyes ellenfél (elsősorban nekünk). Ha szavaznom kellene, akkor a Real-t választanám. Két meccs alapján kijöhet a különbség a javunkra (már ha egyáltalán még van ilyen), másrészt jobb lenne nem a döntőben összefutni velük. Mourinho borzasztóan jól tud döntőzni és egy meccsen még minket is bárki elkaphat.
connor
Jugador d'estrella

2013.04.11. 22:57:25

A holnapi sorsolástól nem várok túl sokat. Szerintem Barca-Bayern és Dortmund-Real lesz, ahonnan a Real simán továbblép, a miénk pedig ki-ki meccs lesz, megtippelhetetlen, de talán a forma miatt 60-40% a Bayern-nek.

Ha statisztikai oldalról nézzük, akkor pont a Dortmund a legerősebb, 6 győzelemmel, 4 döntetlennel, veretlenül állnak az idei BL-ben. Velük holtversenyben áll (ha pontozni próbálunk) a Bayern 7 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel. Utánuk jön a Real-Barca páros 5 győzelemmel, 3 döntetlennel és 2 vereséggel.
A tavaszi formát nézve (ugyebár sokan beszélnek főleg a két spanyol csapatnál formaidőzítésről): Dortmund 2 győzelem, 2 döntetlen; Bayern: 3 győzelem 1 vereség; Real: 2 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség; Barca: 1 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség. Ha pedig így nézzük, akkor is a két német az erősebb. Tavaszi gólarány: Dortmund-8:4; Bayern:7:3; Real: 8:5; Barca: 7:5. Ez is a fenti erősorrendet igazolja.

A meccsek viszont nem papíron dőlnek el. A csoportkörben egyedül a Real nem tudta megnyerni a csoportját, pont a Dortmund miatt, a többiek csoportelsők lettek - ennek ellenére a Real-t sem fenyegette a kiesés.
Azt megállapíthatjuk, hogy tavasszal mindegyik csapat táncolt már a kiesés szélén a Bayern-t kivéve. Nekik a legveszélyesebb perceik az Arsenal ellen egy egyoldalú első meccs után, a második meccs utolsó 5 percében voltak, de összességében egy percig sem álltak eddig kiesésre.
A Dortmund pont egy spanyol csapat, a Málaga ellen állt a kiesés szélén, nem kis szerencsével jutottak tovább az előző körben. A Real a MU ellen csak a bíró hathatós segítségével volt képes talpra állni a 2. meccs utolsó fél órájában. Lehet a szubjektivitás beszél belőlem, de úgy érzem, ha nem "fújják el" a Galata elleni első meccsüket, akkor a visszavágó kiélezettebb lett volna. Persze azt is tudom, hogy nem biztos, hogy ilyen felfogásban lépett volna akkor pályára Isztambulban a Madrid. Végül pár szó rólunk - bár ezt mindenki tudja itt-: már a Milan elleni első meccs után csoda kellett, hogy továbbjussunk, ami szerencsére sikerült, de a PSG is rendesen megizzasztott minket, a Camp Nou-ban álltak továbbjutásra a meccs vége felé, több, mint 20 percig.
Játékban talán a Bayern a legkiegyensúlyozottabb a két vereségük ellenére is. Kemények, gyorsak, viszont kevésbé látom bennük a németes küzdést, mint mondjuk a Dortmundban. Előbbi majdnem saját magát küldte padlóra az Arsenal elleni langyos játékkal, utóbbi pedig az utolsó percekig küzdött a továbbjutásért egy már-már elveszített párharcban. Bár el tudom képzelni, hogy a Bayern tanult a londoniak elleni második meccsből és többet nem fognak visszavenni a biztosabb előny tudatában sem. Nagy előny a bajoroknál a matematikailag is megnyert bajnoki cím.
A Real egyértelműen fizikálisan erős csapat, gyorsak és kiválóan kontráznak. Viszont bajban vannak, ha szervezett, felállt védelemmel kell szembe nézniük, a MU megmutatta, hogy ha kezdeményezni kell, ez a Real Madrid kreativitásban messze elmarad az elődöktől. A szerencséjük az, hogy az ellenfelek közül mind szereti birtokolni a labdát és inkább kezdeményezni, mint kontrázni. Talán a Dortmund kicsit kilóghat. Emellett hajlamosak a madridisták "ellustulni", ami a Galata ellen bőven meglátszódott.
Az utóbbi "tünetre" talán a Barcelona a leghajlamosabb. A Pep éra 2. éve óta ezt csináljuk. Ha kis előnyünk is van, egyből visszaállunk, lelassulunk, ami néha megbosszulja magát, néha nem. Ezt a hagyományt úgy tűnik Tito is "folytatja", ami nem feltétlen jó hír. A játékunk hullámzó, képesek vagyunk egy nagy bűzölgő ...-t letenni a pályára még egy BL-negyeddöntőben is, ugyanakkor ha nagyon szorul a hurok meg tudja magát rázni a csapat. A kérdés az, hogy van-e annyi ebben a csapatban, hogy a maradék 3 meccsből legalább 2 meccsen a Milan elleni teljesítményhez hasonlót "tegyen le az asztalra". Sajnos én úgy látom, hogy nincs, de remélem, hogy a csapat rám cáfol.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.11. 22:25:03

Stalkyard írta:
visca el barca írta:
a dortmund pont annyira rutinos a bl-ben mint a psg, aztán láttuk h nem voltak tulzottan megilletodve.. uhogy ez se érv...
Hát a PSG maximum mint klub volt újonc a BL-ben, a játékosaik nagy része viszont rendelkezett BL tapasztalattal.
ez igaz, a felének volt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.11. 22:11:26

visca el barca írta:
a dortmund pont annyira rutinos a bl-ben mint a psg, aztán láttuk h nem voltak tulzottan megilletodve.. uhogy ez se érv...
Hát a PSG maximum mint klub volt újonc a BL-ben, a játékosaik nagy része viszont rendelkezett BL tapasztalattal.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.11. 21:56:02

socio66 írta:
visca el barca írta: amugy neked milyen érveid vannak a dortmund mellet?
evidens dolognak tartom, hogy gyengébb csapat a másik kettőnél, de írtam is, hogy nincs klasszisuk, és tapasztalatlanok ezen a szinten.
nem is játszottunk még velük, ami szintén a mi esélyeinket növeli, mert általában hozzánk szoktak alkalmazni az ellenfelek, és ha nincs mire alapozni, úgy a nyerő taktikát is nehezebb kidolgozni.
az egyetlen dolog, ami mellettük szólna, az az esélytelenség adta nyugalom.

parttalan "vita" :D

de megigerem neked ha holnap a dortmund jön, akkor is örülni fogok. :D
Kép
Lego
Jugador del Barça

2013.04.11. 21:41:43

Én személy szerint a Bayern-nek örülnék leginkább, főleg ha szakmai szempontból nézzük a dolgokat. A Real kontra csapat, szal inkább ne (ez 2 meccses párharcban nagyon veszélyes). A Dortmund bár nem kontracsapat, de elképesztően gyorsan teszi-veszik a lasztit. Csóri Piqué-t oda-vissza forgatnák. A Bayern szeret játszani és nem szeret bekkelni. Nekünk ezért ők lennének a legideálisabbak, mert laszti nélkül félkarú óriások csupán (lásd német válogatott.)
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
socio66

2013.04.11. 21:14:00

visca el barca írta: amugy neked milyen érveid vannak a dortmund mellet?
evidens dolognak tartom, hogy gyengébb csapat a másik kettőnél, de írtam is, hogy nincs klasszisuk, és tapasztalatlanok ezen a szinten.
nem is játszottunk még velük, ami szintén a mi esélyeinket növeli, mert általában hozzánk szoktak alkalmazni az ellenfelek, és ha nincs mire alapozni, úgy a nyerő taktikát is nehezebb kidolgozni.
az egyetlen dolog, ami mellettük szólna, az az esélytelenség adta nyugalom.
miihii
KHAL

2013.04.11. 21:05:18

Kicsit én is belemegyek a jövő matekozásba :)

Tegnap megint borzasztóan gyengén toltuk, sehol nem volt az a komolyság, amivel a Milan visszavágón toltuk, de még a párizsi meccshez képest sem. Idén ez a legnagyobb problémánk, a kétarcúság. Továbbra is úgy gondolom, h mi lehetünk az egyetlen igazi ellenfelünk. Ha nem játszunk koncentráltan, lelkesen, pontosan, akkor csak nyöszörög a gépezet, viszont amikor össze vagyunk állva fejben és fizikálisan, nem kell félnünk senkitől. Az első verzió az, amikor úgy megy a játék, h ti-ki--ta-ka, míg utóbbinál a valódi tiki-taka.

Nos, én már a negyeddöntőre is a reált kértem, mivel igényelném a visszavágást most már és melegében visszaadhattuk volna a kupabuktát. Ez nem jött össze, de most az elődöntőben sem bánnám, ha ők jönnének. Igaz, h az utóbbi jó pár meccs mérlege elég gyenge ellenük, de sztem ezt kizárólag magunknak köszönhetjük, nem annak, h olyan hatalmasan jobbak lettek. Csak annyival kevesebbet tettünk le a pályára, h immáron elég volt nekik a győzelemhez, pontszerzéshez, továbbjutáshoz. Régen láthattuk a csapatot ellenük olyan szellemben játszani, ahogy a Milan visszavágón. Amikor még megvolt, lett is eredménye. Azóta megszenvedünk velük rendesen. És mivel ilyen kétarcú a produkciónk újabban, nem szívesen hagynám egy meccsre a döntést. Inkább egy visszavágós párharcban meccselnék velük, ahol van még esély javítani, ha a rosszabbik arcunkat mutatjuk, megint bennünk lenne az a görcs, ami mostanában jellemző sajnos. Én ezért szeretném őket első számú opcióként az elődöntőre.

Bayern.
Asszem a 4 csapatból ők a legjobb formában lévő gárda, bombaformában vannak, nem igazán lehet fogást találni rajtuk. Bitang keret, tele energiával, együtt vannak fejben és játékban, megállíthatatlanul menetelnek, ráadásul ott a plusz motiváció is, mivel tudható, h lelép az edző idény végén.
Viszont igazából annyiban sötét lovak, h nem mostanában játszottunk ellenük tétmeccset, így nem tudni mire mennénk egymással.
Ha nem kerülünk össze a blankókkal, akkor a németeket nekik kérném, jó kis rágós falat lenne nekik :P
És nagyon nem bánnám, ha kiejtenék a fehéreket, megnyugtatna, h jo5é nem húzza be az áhított 10. BL-t, ami után még nagyobb istenként mehetne a fővárosból :roll:

Dortmund.

Papíron a leggyengébb a 4ből, ugyanakkor ebben a szakaszban már nem lehet leírni senkit, gyakran borul a papírforma. Az ő megítélésüket kicsit furának érzem, mivel az előző kör előtt még mindenki áradozott róluk, h a Malagának sansza nem lesz, mert mennyire jó a Dortmund meg ilyenek. Én már akkor sem gondoltam, h annyira egyértelmű párharc lesz, mert nem éreztem olyan húdenagy potenciált a németekben. Amivel nem leírom őket, hanem inkább annyira nem tartottam nagyra a csapatot, mint a hírük. Mint ahogy a Malagát sem éreztem annyira esélytelen gárdának, h csak úgy szétszedjék őket. Most meg, h továbbjutott a Dortmund, már nem is olyan nagy kaland a csapatuk, pedig sztem itt már bárkinek bárki ellen lehet keresnivalója. Tehát kicsit túlzónak éreztem az előzetes hájpot, mint ahogy most ugyanígy túlzónak érzem ahogy le vannak nézve.
De ahogy kezdtem, ők a papíron leggyengébbek, így valóban ellenük lehet a legnagyobb esélyünk.

A lényeg, h ha most már tényleg komolyan vesszük a meccseket és top formában tolnánk, akkor tökmindegy kit kapunk, simán megoldhatjuk. Ha meg úgy nyomjuk, ahogy tegnap, akkor akár a legkisebb rossznak behatárolt Dortmund is alaposan feladhatja a leckét. Tehát rajtunk múlik az egész sztem, a sorsoláson kapott ellenfél igazából másodlagos. Mielőtt jönne, h nagyképű vagyok, tényleg csak azért írom így, mert egy 100%-ot megközelítő Blaugrana akárkit be tud darálni, viszont egy gyengélkedő BARCÁt akármelyik képes lehet megtréfálni.

Az én 3 kívánságom:
1. reál
2. Dortmund
3. Bayern
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
zsoltman
Jugador d'estrella

2013.04.11. 20:43:14

A PSG nagyon jó csapat,világklasszis hátvédekkel jó középpályával,klasszis támadókkal! Jár a tisztelet a tegnapi meccsük miatt!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.04.11. 20:33:51

Nézd, nem fogunk ezen összeveszni. A Dortmund a madridi meccs 1. félidejében, jobb volt, megérdemelt 2:1-es előnyhöz jutott. A folytatásban visszább álltak, de elsöprő real fölényről, iszonyat nyomásról szó sem volt. Ami lényeges, hogy a Dortmund sem lenne kissebb falat, mint a madrid. Götzét, Hummelst, és Reust-főleg őt, elképesztő a sebessége, és az, ahogy kontrollálja a labdát sprint közben is-egyenesen világklasszisnak tartom. Persze nem feledkezhetünk el Schmelzerről, Lewandowskiról, Gündoganról, Benderről, ők is kimagasló tudású játékosok még nemzetközi viszonylatban is. Kiváló kapusuk van weidenfeller személyében. Megkockáztatom, hogy ÖSSZESSÉGÉBEN NEM GYENGÉBB játékosanyag, mint a madridé.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.11. 20:15:58

Rivaldo11 írta: Inkább nézd meg még egyszer. Azt a három pontot a Dortmund bukta el, jobbak voltak a két meccsen.
Ez így is van. Abban is igazad van, hogy ők bukták el. De, hogy a 2. meccsen a Dortmund jóval gyengébb volt a Realnál, na az is biztos.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.04.11. 19:59:31

Barcaman1993 írta:
Rivaldo11 írta:Láttad azt a meccset? SZÉTFOCIZTÁK??? Örülhettek a döntetlennek.
a Dortmundot nem kéne egy kézlegyintéssel elintézni. Ha kis szerencséjük van, és bemegy a helyzeteik fele, sima hármast gurítottak volna már Malagában.
Az elejétől a végéig. A Dortmund a 2. félidőben a térfelén nem ment át. Erről ennyit.
Inkább nézd meg még egyszer. Azt a három pontot a Dortmund bukta el, jobbak voltak a két meccsen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.11. 19:50:46

visca el barca írta:ők csapatként funkcionálnak marha jók, götze, reuss meg a barátaik tulértékeltek. ugyanugy ahogy sahinrol azt hitték h majd megváltja a világot aztán láttuk mi lett a gyerekből...

ellenben a real ugyanugy egy játékostól függ mint mi. bár ha innen kivesszük messi, onnan meg cuncikát, mi azért sokkal erősebbek vagyunk.
Csapatként is nagyon jól funkcionálnak, az igaz, azt nem mondanám, hogy túlértékelt a három említett játékos, talán csak a csapattársaikhoz képest igaz rájuk ez. Amennyit idén láttam belőlük, az alapján kiemelkedő playák mindhárman (főleg Götze és Lewa), akiktől bizony félni kell, ha összekerülünk a Dortmunddal.

Na igen, megnéznék egy olyan klasszikust, amelyen sem Messi, sem CR nem játszik. :D
Amúgy általánosságban igaz, hogy Zselétől függ a Madrid, de néhány mérkőzésen, amikor a portugál nem játszott, határozottan szebb játékot mutattak be Özilék a szokásosnál.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.11. 19:49:14

visca el barca írta:
ellenben a real ugyanugy egy játékostól függ mint mi. bár ha innen kivesszük messi, onnan meg cuncikát, mi azért sokkal erősebbek vagyunk.
Elméletben. Ha mindketten játszanak, akkor jobbak vagyunk, mégis folyamatosan égünk ellenük. A megoldás, hogy nem teli gatyával, hanem tökösen kell felmenni a pályára. Már nem is tudom utoljára mikor volt olyan Klasszikus, mikor így mentünk ki. Amikor ez történt, akkor legrosszabb esetben is x-eltünk velük, de rengetegszer megpüföltük őket. A sebesség 1-2 meccset leszámítva kikopott a játékunkból.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.11. 19:47:55

visca el barca írta:ellenben a real ugyanugy egy játékostól függ mint mi. bár ha innen kivesszük messi, onnan meg cuncikát, mi azért sokkal erősebbek vagyunk.
Ideális esetben igen, de a legutóbbi bajnoki clásicón ne felejtsük el, hogy mi Messivel és teljes csapattal mentünk, ők meg Moratákkal aláztak minket és a végére beküldték CR-t lötyögni egy kicsit...

Ami a sorsolást illeti, a Bayernt kerüljük el és kész. Nehezen viselném, ha a Real döntőzne és mi nem.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.11. 19:44:38

Gareth Tello írta:Klopp, Götze, Reus, Lewandowski. :D
ők csapatként funkcionálnak marha jók, götze, reuss meg a barátaik tulértékeltek. ugyanugy ahogy sahinrol azt hitték h majd megváltja a világot aztán láttuk mi lett a gyerekből...

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.11. 19:36:36

PSG managed to contest Barça’s possession game, limiting the Catalans to 63%. Against Milan at the Camp Nou, FCB had 68%.
Barça completed 585 passes and PSG made 395.
Ebből is látszik, hogy viszonylag kiegyenlített meccs volt, az 585-nél többet szokott passzolni a csapat.
csabooo írta:Érdekelne a holnapi sorsolásról, hogy ismét adjae az eurosport, valamint hánytól lesz ?
Igen, adja az Eurosport, 12 órától, utána közvetlenül pedig az Európa-liga sorsolása lesz műsoron.
visca el barca írta:amugy neked milyen érveid vannak a dortmund mellet? :D várom :D
Klopp, Götze, Reus, Lewandowski. :D
csabooo
Capitá del Barça

2013.04.11. 19:30:23

Érdekelne a holnapi sorsolásról, hogy ismét adjae az eurosport, valamint hánytól lesz ?
Barça,Barça,Baaarça!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.04.11. 19:29:01

A Milan elleni 0-2 jutott eszembe a tegnapi meccsről. Ott játszottunk ilyen harmatosan és elképzelés nélkül. Szerencsére Messi és Pedro megmentették a becsületünket és legalább több idegenben lőtt góllal továbbmentünk. A támadójátékunk Messire van kihegyezve, őt senki nem tudja pótolni. A Mallorca ellen összejött ugyan Fábregasnak egy mesterhármas, azonban ezt javarészt a gyenge ellenfél miatt tudta összehozni. A PSG ellen nem sok momentuma volt. Legtöbbször a fölélőtt labdái maradnak meg bennem. Vigyázni kell Messire, mert ilyenkor derül ki, mennyire is fontos tagja a csapatnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2013.04.11. 19:35:29-kor.
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.11. 18:56:27

Rivaldo11 írta:Láttad azt a meccset? SZÉTFOCIZTÁK??? Örülhettek a döntetlennek.
a Dortmundot nem kéne egy kézlegyintéssel elintézni. Ha kis szerencséjük van, és bemegy a helyzeteik fele, sima hármast gurítottak volna már Malagában.
Az elejétől a végéig. A Dortmund a 2. félidőben a térfelén nem ment át. Erről ennyit.
PlayMaker
Barça B

2013.04.11. 18:37:43

Én soha nem bántom a csapatot. Próbálok két lábbal a talajon maradni. Hatalmas eredmények voltak az elmúlt pár évben. Egy-egy ilyen korszakot ki kell élvezni. Mindig mindenkinek elmondom, mikor elkezdik savazni a csapat mostani játékát, hogy egyszerűen nem érdekel! Kaptuk mi már annyi szépet és jót ettől a csapattól, hogy ha jövőre a másodosztályba kellene harcolni a bentmaradásért az se érdekelne. Persze nyilván ilyen veszély soha nem fog fenyegetni, ezzel csak azt próbálom érzékeltetni, hogy számomra a csapat szeretete nem pár eredményen, egy elbukott BL elődöntőn vagy klasszikuson múlik. Több mint 15éve vagyok Barcás, voltak csodálatos és kevésbé szép emlékeim. Úgy érzem - minden nagyképűség nélkül - hogy átérzem mit jelen a "Més que un Club". A munkahelyemen a spanyol srácok úgy hívnak, hogy a "Katalan boy'. Pont kedd este beszélgettem egy valencia sráccal erről a bárba ahol melózom. Mondtam neki, hogy régóta Barca fanatikus vagyok, meg hogy számomra nem az eredményen múlik ez a dolog. Azt mondta nem nagyon látott még ilyet Katalónián kívül, meg hogy nagy respect stb... Jó érzés volt. Mesélte volt már klasszikuson, és hogy a annak ellenére hogy valenciai a Nou Camp a világ legcsodásabb stadionja. Tudom, hogy ez most teljesen off lett meg nem ide tartozik, de ezt azokkal szerettem volna megosztani akik kicsit kedvetlenek a mostani állapotok miatt.
Válasz küldése