Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
zsulter
Jugador del Barça

2013.04.12. 17:05:10

Én már most nagyon várom ezt a párharcot, remek meccsek lesznek. Abban bízom, hogy az eddig nyújtott "gyengébb" produkciónk a BL-ben pusztán motivációs probléma volt a rengeteg elért sikernek köszönhetően. Ha ez igaz, akkor ezeknek a meccseknek már kellő motivációs súllyal kell bírniuk ahhoz, hogy ismét elő tudjuk venni a legjobb játékunkat és finálét tudjunk játszani, ahol a motiváció már megint csak nem jelenthet problémát. (többek között ezért is örülök a bayernnak, mert ki tudná a jó játékot jobban előcsalogatni ebből a csapatból, mint a lehető legerősebb ellenfél).

Ami aggaszt, és amin elbukhatunk az véleményem szerint a védelem tartalékossága...Vélhetően se Masch, se Puyol nem lesz, Piqué 1 sárgára van attól, hogy eltiltsák (sztem ezt be is szedi az odavágon sajnos..), így a visszavágon eléggé érdekes védelem állhat fel...

Nade nem jósolgatok tovább, lényeg, hogy a futball ünnepe lesz ez a két meccs, legyen bármi az eredmény! (de azért jussunk tovább :lol: )
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
bali 15
Director del Fútbol

2013.04.12. 16:52:57

Sajnálom a Bajorokat, megérdemelték volna, hogy döntőzzenek. Biztos vagyok abban, hogy mi megyünk tovább. A magyarázatom egyszerű: a bajorok rá lesznek kényszerülve arra, hogy focizzanak, a védelmükben ők sem bízhatnak. Tehát futball lesz a pályán, abban meg nincs ellenfelünk.
Ha 2009-ben lennénk akkor még hinnék is neked...
Abban teljesen egyet értek, hogy nekünk rohadt jól megy olyanok ellen akik focizni is szeretnek, mert nálunk van többet a laszti, így még érvényesíteni sem tudják a támadójátékukat.
De az utóbbi időben az ilyen "játszó" csapatok ellen rendszeresen bekapunk átlag 2 gólt...Nem kell részleteznem a védelmünk idei töketlen parodizálását ugye?
Szerintem ha a Madrid ellen döntőzünénk akkor csúnyán kiszopnánk.
Jobb lenne jövőre megpályázni a BL-t Hummelsel,Neymarral és Ter Stegennel a fedélzeten...
Persze nem fogok sírni ha megnyerjük...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.12. 16:52:28

a fogadoirodák aszongyák' hogy (irányadásnak jók)

bayer - barca: 2.25 - 3.35 - 2.90

továbbjutás: bayern 2.00 - barca 1.70

dortmund - real: 2.70 - 3.40 - 2.40

továbbjutás: bvb 2.60 - real 1.40 (!)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.04.12. 16:46:51

szerintem a bayernt a döntőben mindenképp megkaptuk volna, akkor meg már jobb, ha két meccsen dől el a dolog, az egyik a camp nou-ban. láttuk, hogy a bayernnél gyengébb csapat is képes volt minket egy meccs erejéig teljesen lenullázni, ha pont a döntőben van rossz napunk a bajorok ellen akár égés is elképzelhető lett volna, figyelembe véve a németek jelenlegi erejét. nagyon régóta először érzem úgy, hogy egy hangyapénisznyivel esélyesebb az ellen továbbjutni, viszont ha itt továbblépünk, akkor olyan mentális előnyre teszünk szert, hogy a döntőben mindenképp esélyesek leszünk. most pedig láthatunk majd egy meccset, ahol az egyéniségek, spec. a világ legjobb játékosai küzdenek meg egy totális gépezetként működő csapat ellen. ezzel együtt szükség lesz rá, hogy tito is villantson vmit, mert a lelkesedés kevés lesz. hajrá!
socio66

2013.04.12. 16:42:27

[quote="Maili"][/quote]
ez korrekt volt, örülünk hogy írtál. :)
már írtam korábban is, én főleg azért örülök a sorsolásnak, mert ti vagytok talán az egyetlen csapat, akik szellemiségben, és játékerőben is méltó ellenfeleink vagytok, és akiknek tiszta szívvel tudok majd gratulálni akkor is, ha nem mi jutunk tovább.
azt pedig én is nagyon remélem, hogy a játékvezető egyik részre sem fog kedvezni, és nagyszerű két mérkőzést láthatunk majd.
jó szurkolást nektek is.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.12. 16:15:57

Maili írta:Kedves szurkolótársak!

Erre a párharcra már nagyon régóta várunk . Heynckes és Schweinsteiger is (több más kevésbé neves személy mellett) már többször lenyilatkozta, hogy a Barcelonaval szeretnének találkozni tétmeccsen. Mi nagyon várjuk ezt az összecsapást, ahol 2 meccsen kiderülhet melyik csapat a jobb.
Ilyen csapatunk lenne, mint a mostani Bayern, vagy az 1-2 évvel ezelőtti Barcelona, akkor mi is várnánk. :D Így is nagy párharc lesz, de félelmetesen jók vagytok idén.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Maili
Barça C

2013.04.12. 16:09:17

Kedves szurkolótársak!

Üdvözletem a túloldalról, mint Bayern drukker. :-)
Olvasgatva a fórumotokat érdekes jelenséget tapasztaltam. A bunda történe nálunk is elég aktívan él, de ettől függetlenül Én és számos rajongótársam csak vágyálomként kezelte a lehetőséget, hogy titeket, a Barcelonát kapjuk meg az elődöntőben! Talán nem tudjátok, de Sabener Straße-n a csapat ünnepel, a szurkolók ünnepelnek. Erre a párharcra már nagyon régóta várunk . Heynckes és Schweinsteiger is (több más kevésbé neves személy mellett) már többször lenyilatkozta, hogy a Barcelonaval szeretnének találkozni tétmeccsen. Mi nagyon várjuk ezt az összecsapást, ahol 2 meccsen kiderülhet melyik csapat a jobb. Örülnék, ha jó játékvezetőket kapnánk, hogy ne ezen múljon a dolog. Ti előnyben vagytok az idegenbeli kezdés végett, de annyi baj legyen.

Jó szurkolást kívánok, és engedjétek meg, hogy utolsó mondatomban had csatlakozzam egy itteni fórumozóhoz: Mindegy milyen az ide forma, ez a párharc azon a ~180 percen fog eldőlni, hiszen az idei egyéb meccseken elért eredmények itt mit sem érnek.
pitta19
Jugador d'estrella

2013.04.12. 16:06:35

Nem tapsoltam pirosra örömömben a tenyerem a sorsolás után, de még mindig jobban örülök, mintha a Madriddal meccseltünk volna (kövezzetek meg, de a Real ellen jelenleg kevesebb esélyünk lett volna).Mind a két csapatnak zsebben a bajnokság, így innentől kezdve szerintem a fejekben csak az elődöntő lebeg. Bizakodásra ad okot, hogy van idő addig felkészülni a bajorok játékára (lásd Milan elleni visszavágó), és remélem hogy addig egy-két sérült felépül, legfőképpen Messi, mert azért nélküle a Barca nem az a Barca.
Bő tíz nap múlva okosabbak leszünk. Akkor már elégedett leszek, ha olyan eredmény születik Münchenben, amivel van esélyünk a továbbjutásra. Nem vagyok pesszimista, de ez a Bayern piszok jó, mi meg láthatjuk, hogy idén a nagy csapatok ellen azért nem nagyon domináltunk, ettől függetlenül mi vagyunk az a csapat, aki az elmúlt pár évben lealázta európát!
Facsy
Jugador d'estrella

2013.04.12. 15:54:45

Màr sirok a rohogestol xd meg ki se huztak a bogyokat mar ment h bundabunda...nevetseges. tavaly is ez volt mert elvileg "Platini bacsi el classico dontot akart " jol osszejott (Y) aki blt akar nyerni annak mindenkit el kell vernie, ennyi. Akar h is sorsolnak. Kemeny dio lesz, ha olyan felfogassal jatszunk mint a milan ellen a camp nouba akk dontozunk. Meg ne legyen ennyi serultunk. Am a 4kozul mar barki nyerhet megerdemli.nezzuk pozitivan, ha tavaly nem jutottunk el a Blbe Munchenbe legalabb iden eljutunk ;) Visca el Barca!!!

( en is a Bayernt almodtam meg, es vezettek a Camp Nouba 2-1 re)
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.12. 15:46:42

hagyjuk már ezeket az összeesküvés-elméleteket. Egyrészt nincs értelme, másrészt úgy beszéltek erről, mintha minimális esélyünk lett volna a Bayernt kapni. Pontosan ez akasztott ki rengeteg madridistában, hogy gyártották az ilyen és ehhez hasonló elméleteket, én meg csak fogom a fejem egyik-másik hallatán.

Tegnap még azt mondtam, hogy mind1 kit kapunk verni kell, s bár még mindig tartom a véleményem, azért nem voltam boldog, mikor kihúztak minket a bajorok mellé. Ha egy kis rend lesz a fejekben és kellő motivációval futnak ki a srácok a pályára jó eséllyel továbbjutunk. Habár sajnos odáig jutottam, hogy szinte jobban örülnék egy 3-2-es buktának Münchenben, mint egy 2-2-es X-nek. Akkor legalább minden bizonnyal feltüzelve állnánk a visszavágóra, mert ez általában csak akkor történik, ha gáz van és elúszni látszik a továbbjutás.
Abból a szempontból, viszont örülök a németeknek, hogy így legalább igazi ki-ki meccset láthatunk, ahol garantáltan nem lesz sündisznó-effektus. (legalábbios remélem)

A Borussia pedig remélem újra megeszi a madridot, Klopp már egyszer taktikailag földbe rombolta josét, nem lehetetlen, hogy újra megteszi, talán új mumusa lesz a realnak, a Dortmund személyében.
Forca Barca!!!!
davi10
Llegenda del Barça

2013.04.12. 15:41:22

zolix10 írta:
Szerintem egy Barca Dortmund döntő nem a legjobb, mert ha ki tudták verni a Realt, akkor talán mivelünk is "végeznek"! De ha a Realt kapjuk és nyerünk, az osztályomban sokan megutálnak, mert legalább 3 hétig nem tudok majd másról beszélni, csak erről a győzelemről! De előtte sajnos ki kell verni a Bayernt, ami nem kis feladat, de ha megvan és megnyerjük a sorozatot, akkor egy ideig ez lesz a Barca történelmének egyik legnagyobb győzelme!
A Realnak sokkal nagyobb tapasztalata van ellenünk.
Amúgy meg azt kívánom neked, hogy ez legyen a legnagyobb problémád! :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.04.12. 15:40:05

Sajnálom a Bajorokat, megérdemelték volna, hogy döntőzzenek. Biztos vagyok abban, hogy mi megyünk tovább. A magyarázatom egyszerű: a bajorok rá lesznek kényszerülve arra, hogy focizzanak, a védelmükben ők sem bízhatnak. Tehát futball lesz a pályán, abban meg nincs ellenfelünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.12. 15:38:54

Barcaman14 írta:
Lionel85 írta:
Én személy szerint a Reallal kerültem volna össze. Két meccsen jobban kijön a különbség, míg egy egymeccses döntőben a Real képes abszolút a kupára menni és mindenáron megszerezni, ez még a meccs szépségét is el tudja rontani. De először túl kell jutni a Bayernen, ami marha nehéz lesz, de ha van csapat, amelyik megtudja állítani a szárnyalásukat, az az FC Barcelona.
Abban biztosak lehetünk, hogy ha tényleg összejönne az El Clásico a döntőben, akkor jól nem szórakoznánk. Illetve mi még csak csak, de a semleges szurkolóknak nem lenne nagy élvezet és nem miattunk...

Egyébként mivel 23. kedd, így a Sport1-en láthatjuk az odavágót, a visszavágót meg a Digisporton, tehát részemről megint marad a netes kínlódás. :roll:
Opció 1: Fizess elő a digi honlapján a meccsre, 600 Ft-t, nagyon jó minőségű stream és még magyar szakértőket is hallgathatsz. :D Délután még sok "jegy" szokott lenni, bankkártyával lehet fizetni, kb 3 perces művelet.

Opció 2: Kocsma!
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.12. 15:38:38

Magyarországon divat összeesküvés elméleteket gyártani. Ennek itt hagyománya van.
Jól tudjuk: "Az a gyanús, ami nem gyanús"! Ezt szegény Pelikán elvtárs sem értette soha.

Arról kell itt írni inkább, hogy 100%-os formával tovább lehet jutni. Münchenben sem tapsikoltak örömükben, hogy velünk meccselnek a döntőért.
A francot érdekel a statisztika, egész éves forma stb...
Nagyjából a Chelsea is letojta tavaly ezeket nagy ívben. Remek taktikát találtak ki és marha nagy mákjuk volt.
Érzésem szerint Titónak elég a taktikát remekül kidolgozni, a játékosoknak teljes mértékben megvalósítani. Az a harci morál, ami a Milan ellen jellemezte a csapatot elég kell, hogy legyen. A tudás megvan bőven egy BL győzlemhez is.

Én hiszek a BL győzelemben is. (mást nem is tehetnék)!
:wink:
miihii
KHAL

2013.04.12. 15:36:00

Kikaptuk a tutit, fel van adva a lecke. Alaposan gatyába kell rázni a srácokat erre a két meccsre, mert bitang erős az ellenfél, aki talán a legjobb passzban van mind közül. Csúcsforma közelében leszünk kénytelenek játszani MINDKÉT meccsen, máskülönben itt a vége. Most kivételesen nem kellene x-re alapozni az első meccsen, mert könnyen megbosszulhatja magát. Ebben a szezonban kb 4 meccs van, amit komolyan kell vennünk, ezekre összpontosítani és koncentrálni erőinket, figyelmünket. Nem lesz sétagalopp, de megoldhatjuk, ha a téthez méltó játékot produkálunk.

Másrészt még annyit fűznék hozzá az összeesküvés elméletekhez, h ha már így kikiáltjuk a csalást, bundát, irányított sorsolást, akkor azt remélem tudják az illetők, h ezzel gyakorlatilag elismerjük a jelenség létezését, tehát alapot adunk azokra, amikor ránk mondták ugyanezeket, h tolnak minket meg stb... Pedig az ellen meg erősen ágált mindenki ;)
visca el barca írta:szegény guardiola :D gondolom kint lesz mind2 meccsen... de azért remélem h tudja kinek kell szurkolnia :D
Több oka is van, h nekünk szurkoljon. Egyrészt, mert még nincs a BM kötelékében, így egyelőre húzhat "haza", de ami fontosabb, h neki az lenne a legjobb, ha nem nyerne a Bayern BL-t, így marad még vmi levadászni való trófea neki is jövőre :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.12. 15:25:59

Lionel85 írta:
Én személy szerint a Reallal kerültem volna össze. Két meccsen jobban kijön a különbség, míg egy egymeccses döntőben a Real képes abszolút a kupára menni és mindenáron megszerezni, ez még a meccs szépségét is el tudja rontani. De először túl kell jutni a Bayernen, ami marha nehéz lesz, de ha van csapat, amelyik megtudja állítani a szárnyalásukat, az az FC Barcelona.
Abban biztosak lehetünk, hogy ha tényleg összejönne az El Clásico a döntőben, akkor jól nem szórakoznánk. Illetve mi még csak csak, de a semleges szurkolóknak nem lenne nagy élvezet és nem miattunk...

Egyébként mivel 23. kedd, így a Sport1-en láthatjuk az odavágót, a visszavágót meg a Digisporton, tehát részemről megint marad a netes kínlódás. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
zolix10
Barça B

2013.04.12. 15:17:13

davi10 írta:Hát nem nagyon örülök, mert nagyon szurkoltam egy Barca - Bayern döntőnek.
A Real ismét hozta a formát, a legkönnyebb ellenfelet megkapta, azelőtt egy Galatasaray azelőtt meg egy MU-t, amit mindenki tudja hogy vertek ki...

Legalább idegenben kezdünk, és ott fáj bevallani, de az X a cél, nem a győzelem. Ha megpróbálok nem elfogultnak lenni, már ezt mondogatom, hogy jelenleg szerintem a Bayern a legjobb csapat Európában.

A Dortmundnak nagyon szurkolok, ha a csoportkörben meg tudták fogni a Realt, akkor bízok benne, hogy most is sikerülni fog.
Szerintem egy Barca Dortmund döntő nem a legjobb, mert ha ki tudták verni a Realt, akkor talán mivelünk is "végeznek"! De ha a Realt kapjuk és nyerünk, az osztályomban sokan megutálnak, mert legalább 3 hétig nem tudok majd másról beszélni, csak erről a győzelemről! De előtte sajnos ki kell verni a Bayernt, ami nem kis feladat, de ha megvan és megnyerjük a sorozatot, akkor egy ideig ez lesz a Barca történelmének egyik legnagyobb győzelme!
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.12. 15:16:10

kristop írta:
És igen a Realt eléggé egyértelműen segítették idén,minket meg vhogy rendre hátrányok súlytottak.
édes jó istenem. elég egyértelműen segítették, ahogy egy city, ajax, dortmund csoportba rakták őket az elején. aztán elég egyértelműen segítették a sorsolásnál megint, hogy egyből megkapták az akkor elég erősnek tűnő mu-t. tényleg, ennél jobban meg se könnyíthették volna a dolgukat az elején. aztán úgy döntöttek hirtelen (mert abban valahogy több pénz van és megéri nekik), hogy kapjanak egy könnyebb ellenfelet is.

de minket is, az elején segítettek egy gyenge csoporttal, aztán meg keresztbe akarnak tenni nekünk és jönnek a nehéz ellenfelek. miért? miért akarnának minket kidobni a sorozatból? hát nem pont azt mondja néhány fogyatékos, hogy minél nagyobb meccseket (talán el clásicókat) akarnak összehozni direktbe.

dehát az észérvek, meg a tények azok nem számítanak. a lényeg, hogy valami ködös dologba belelehessen magyarázni izgalmas összeesküvés elméletet, mert az most nagyon menő. dehát barca hírekkel kapcsolatban is ez ment. "villát azért nem játszatják kezdőként, mert kiakarják rakni évvégén, és akkor minek játsszon", "pep nem szereti a fekete játékosokat", "csak azért játszik busquets, mert saját nevelés" és ugye lehetne folytatni. végtelenül idegesítő, hogy minden egyszerű és normális dolog mögé is beakarnak valamit magyarázni, úgy hogy az ő véleményük jöjjön ki helyesnek.
Valahogy így!
Nem mindenhol ám a magyar mentalitás érvényes, aki azt nézi hol, hogyan lehetne csalni, egész más a nyugati gondolkodás. Az Uefa, mint intézmény sok mindent megengedhet magának, de ezt kétlem. A "nagypályás" pénzosztások biztosan ott is működnek, de sorsolást elcsalni olyan kicsinyes, felesleges és kockázatos volna. A pénz a klubokban, gazdasági társaságokban rejlik, akik egyfajta eszközként funkcionálnak az Uefa-nak, kétlem, h ezt el szeretné veszíteni.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.12. 15:13:52

szegény guardiola :D gondolom kint lesz mind2 meccsen... de azért remélem h tudja kinek kell szurkolnia :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Maxi
Entrenador del Barça

2013.04.12. 15:12:10

tossademar írta: Nekem 3 érzésem volt. Vagy a Reál, vagy a Dortmund, vagy a Bayern. Akkor most én is mondhatnám, hogy megmondtam, tudtam, éreztem??
Márpedig akkor Te megmondtad :DÉs mi nem hallgattunk rád.

Szerintem is hülyeség, hogy előre meg volt mondva ki kivel játszik.És különben is ha igen akkor mivan?vagy mit tudunk csinálni?megverni azt aki az utunkba kerül.De akkor is hülyeség, hogy "így akarták", érdemes elolvasni Socio hozzászólását...bármelyik párosításra rá lehetne ezt húzni, hogy manipulálták...
Forca Barca
davi10
Llegenda del Barça

2013.04.12. 15:09:28

Hát nem nagyon örülök, mert nagyon szurkoltam egy Barca - Bayern döntőnek.
A Real ismét hozta a formát, a legkönnyebb ellenfelet megkapta, azelőtt egy Galatasaray azelőtt meg egy MU-t, amit mindenki tudja hogy vertek ki...

Legalább idegenben kezdünk, és ott fáj bevallani, de az X a cél, nem a győzelem. Ha megpróbálok nem elfogultnak lenni, már ezt mondogatom, hogy jelenleg szerintem a Bayern a legjobb csapat Európában.

A Dortmundnak nagyon szurkolok, ha a csoportkörben meg tudták fogni a Realt, akkor bízok benne, hogy most is sikerülni fog.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
kristop
Entrenador del Barça

2013.04.12. 15:08:54

És igen a Realt eléggé egyértelműen segítették idén,minket meg vhogy rendre hátrányok súlytottak.
édes jó istenem. elég egyértelműen segítették, ahogy egy city, ajax, dortmund csoportba rakták őket az elején. aztán elég egyértelműen segítették a sorsolásnál megint, hogy egyből megkapták az akkor elég erősnek tűnő mu-t. tényleg, ennél jobban meg se könnyíthették volna a dolgukat az elején. aztán úgy döntöttek hirtelen (mert abban valahogy több pénz van és megéri nekik), hogy kapjanak egy könnyebb ellenfelet is.

de minket is, az elején segítettek egy gyenge csoporttal, aztán meg keresztbe akarnak tenni nekünk és jönnek a nehéz ellenfelek. miért? miért akarnának minket kidobni a sorozatból? hát nem pont azt mondja néhány fogyatékos, hogy minél nagyobb meccseket (talán el clásicókat) akarnak összehozni direktbe?

dehát az észérvek, meg a tények azok nem számítanak. a lényeg, hogy valami ködös dologba belelehessen magyarázni izgalmas összeesküvés elméletet, mert az most nagyon menő. dehát barca hírekkel kapcsolatban is ez ment. "villát azért nem játszatják kezdőként, mert kiakarják rakni évvégén, és akkor minek játsszon", "pep nem szereti a fekete játékosokat", "csak azért játszik busquets, mert saját nevelés" és ugye lehetne folytatni. végtelenül idegesítő, hogy minden egyszerű és normális dolog mögé is beakarnak valamit magyarázni, úgy hogy az ő véleményük jöjjön ki helyesnek.

persze, meglehetne oldani a csalást, de miért tennék? eleve csak minimálisan tudnák befolyásolni a dolgokat, mert a lényeg a pályán dől el és akármi lehet ott. meg épp kit tolnának? és miért pont őket? és valószínűleg olyan hatalmas játékosokat, vagy volt játékosokat, akik minta sportemberek, minden évben MEGVESZIK hogy megcsinálhassák a sorsolással. és senki nem talál ki. mert mind ilyen gerinctelen sportember. így ismertük meg őket. brrr.

valaki megkereshetné, hogy kik húztak eddig, hogy mégis milyen játékosra mondja itt pár ember, hogy bundázók és csalók..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2013.04.12. 15:15:53-kor.
tossademar
Barça B

2013.04.12. 15:07:23

HÁT, a Bayern!!!!!!!!! Jól van ez így. Több okból is.
1. Ha a Dortmundot kaptuk volna, mindenki azt mondaná, hogy mákerek vagyunk, ettől pedig kifeszülök.
2. Ha Realt kaptuk volna, most sokkal idegesebb lennék.
3. Ha tényleg bunda van a háttérben, akkor mindegy, úgyis az nyeri aki miatt ott van a bunda a háttérben.

Maxi-val értek egyet maximálisan. Ha a Barca csak megközelítőleg úgy játszik, amelyre képes, jöhet a Bayern is. Ha meg tötyi-lötyi, akkor meg azért mindegy.

Nincs értelme ezzel foglalkozni, egyszerűen csak szurkolni, bíztatni, bízni és remélni kell!!

Imádom az FC Barcelonát, és jelenleg az érdekel legkevésbé, hogy mi volt tavaly, tavaly előtt, 100 évvel ezelőtt. Most csak azért szurkolok, hogy találjuk meg Önmagunkat, mert tényleg igaz az, hogy az idei Barcának saját maga a legnagyobb ellensége. Amennyiben ez sikerül nem okozhat gondot egyik csapat sem a BL-ben. No persze ha Platini bácsi belenyúl, vagy bele nyúlat (ez meg milyen szó??) szóval, ha megkéri a játékvezetőket hogy hova és merre is van a bundás előre, és nem felénk
akkor játszhatunk Mi akárhogyan, nem valószínű hogy továbbjuthatunk, vagy nyerhetünk. DE! Ezt jómagam ezt, nem hiszem. Azok akik azt írják, most, hogy "én megmondtam, én tudtam, én éreztem", töltsenek ki egy lottót. Nekem 3 érzésem volt. Vagy a Reál, vagy a Dortmund, vagy a Bayern. Akkor most én is mondhatnám, hogy megmondtam, tudtam, éreztem??

Drága szurkoló társaim, ne károgjunk, ne gyártsunk elméleteket, ne jósoljuk meg a jövőt. Egyszerűen csak BÍZZUNK, HIGGYÜNK.

ELŐRE A REMÉNYBE, SFORZA BARCA!!!!!!!!!
zolix10
Barça B

2013.04.12. 15:07:17

Bestbarca írta:
Leomessi14 írta:
Bestbarca írta:Míly meglepő mi kapuk a Bayernt,és a Real a Dortmundot...Hiába a Barca Real döntőben lenne a pénz,és mi hamarabb verjük a Bayernt mint a Real,szal így volt a legvalószínűbb hogy ez összejöhet,és hát "véletlen" ez is lett... :) Azért kiváncsi vagyok mikor lesz nagyobb balhé a UEFA sorsolások egyértelmű bundázási miatt,de mind1..
Ti tényleg komolyan gondoljátok,hogy olyan játékosok mint Ruud stb évről évre csalnak az UEFA érdekei miatt? Mert én nagyon nem.. :roll: Szerintem szó sincs csalásról nem mernék ezt meghúzni...
Szem meg tutira meg van budázva...Egy eléggé feltűnő ez mrá évek óta...2 iszonyatos pénzek moszognak itt,a reklámjogok,a rengeteg fogadás,a nézettségi mutatók...Túl sok pénz van benne ahhoz hogy tiszta legyen...

És igen a Realt eléggé egyértelműen segítették idén,minket meg vhogy rendre hátrányok súlytottak...De nem mondom nem megérdemelthogy a Real itt van...Bár nem tudom elfejteni a Mu elleni visszavágót...De eddig és ne tovább...Viszont ha továbbra is bírói tévedésekkel jutnak tovább,netán megnyerik azoknak köszönhetően,és nekiállnak majd szokásos igen szimpatikusan mellényt verni,akkor falnak megyek...Amúgy meg lehet a Barca-Real döntő lenne a legjobb...Persze nagy égés ha veszítünk,deha nyernénk,amire azért lenne esély,akkor legalább sírhatnak a sok madridista...És itt most a rosszabbik fajta madridistákra célzok elsődlegesen,pontosan értjük mire gondolok...ÉS igen Mou és Pepe számomra is egész egyszerűen szégyen,ha ez a 2 ember nem lenne ott és nyernek hát van ilyen,de így kb labdarúgás halálának érezném ha behúzná a madrid idén a blt...
Igazad van, a Realt leverni BL döntőben tényleg kemény lenne! (Láthatnám a nagy menő CR7-et újra sírni!) Hmmm.... Akkor nevessünk egy jót

Ronaldo :arrow: :cry:

Messi :arrow: :lol:

Na az milyen lenne még, ha Messi triplázna!!! :roll:
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.12. 15:04:24

én nem hiszem, hogy csaltak bár nyilván megoldható lehetne. egyszerűen nincs rá okuk. ez a négy csapat a gyepen is bármit húzhat! váratlant is és papírformát is. tény, hogy a Dortmund gyengébbnek tűnik, de a másik háromból ha bármelyik kerül(t) mellé üzletileg nincs lényegi különbség. van némi realitása annak is, hogy a Madrid sorsa könnyebb, de valjuk be a Barcának nem ez a legnagyobb gondja, hanem hogy a saját sorait rendezni tudja. gyógyuljanak meg a sérültek, foltozzuk össze a védelmünket, dobjanak be elegendő "motivációt" a kalapba, a többi a jószerencse dolga. ha ugyanis nem volt szerencsénk eddig, az esély megvan, hogy most mi következünk! én ebben bízom.
Válasz küldése