Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Biztos ellenszert még senki nem talált ki, a módszerünk - mint írtam is -, nem tűnik rosszabbnak, csak másnak. De hajrá.Don Blaugrana 2005 írta:És igenis ki kell találni valamit ezek ellen a csapatok ellen mert ez így nagyon nem lesz jó.
Akkor ennyi erővel az ilyen meccseket le se kéne játszani mert a védelem mindent kirúg. Azért magunkat ne hasonlítsuk az olasz bajnokság csapataihoz, pláne támadópotenciálban ne. És igenis ki kell találni valamit ezek ellen a csapatok ellen mert ez így nagyon nem lesz jó.barca99 írta:![]()
Mert bizony lehet sírni a játék miatt, de előtte érdemes körbenézni, hogy melyik csapat szokott jól játszani egy tökig beásott ellenfél ellen. Ja, hogy senki? Néhány olasz kiscsapatot pl. meg lehetne nézni, hogy játszik otthon a nagyok ellen, és azok mire mennek ellenre. Tüzelik a blokkokba, meg ívelgetnek be több-kevesebb sikerrel. Esettanulmánynak ajánlom a Bayern - Chelsea BL döntőt, a Bayern mindent bevetett, amiért itt tüntetni szokott mindenki, lőttek, elakadt, beadták a centernek, kifejelték. Szóval az maximum a ti képzeletetekben létezik, hogy van egy csodataktaktika, ami a bunkerre megoldás, csak a mi edzőink olyan gyengék, hogy ezt nem tudják megvalósítani.
Nem igazán látom a különbséget, csak a mi módszerünk más, megy a labda egyik oldalról a másikra, mentálisan és fizikálisan is addig fárasztjuk az ellenfelet, amíg be nem tudjuk vinni a végső csapást. Egy türelemjáték az egész, ami a tévé előtt nem túl szórakoztató, de ezért meg sokkal inkább az ellenfél passzivitása a hibás. Szóval lehet fanyalogni, főleg aki hobbi szinten űzi ezt naponta, csak nem érzem igazából reálisnak, a fentebb leírtak miatt. Egy jól megszervezett védelmet baromi nehéz ám bárhogy, bárkinek feltörni, ha nincs valami védelmi hiba. Mint mondjuk tavaly a Celtic - Juve, ahol jók voltak a skótok, csak Ambrose három nappal korábban ANK döntőt játszott meg utazott is, ennek ellenére kezdett, és két gólban benne is volt.
Szóval én elégedett vagyok, már csak azért is, mert sem az Ajaxból, sem a Milanból nem nézek ki itt három pontot, mi pedig megcsináltuk. Ráadásul az első félidőben magasabb labdabirtoklás mellett is többet futottunk vagy két kilométerrel, a csapat ment, csinálta, akart, ilyen helyzetben úgysem lesz egy rakás helyzeted, mert az ellenfél semmi másra nem koncentrál, csak hogy zárja a területet.

A sok hsz. közül éppen a tiédet választottam, mert teljesen egyetértek veled.Andris írta:Érdekes, szerintem a mindenféle ésszerűen megállapítható körülményekhez képest az egyik legjobb meccsünket játszottuk idén. Nem mennék bele, úgyse értené meg a részleteket, aki nem így látja összességében. Aki meg igen, ott talán felesleges![]()
De ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, akkor is megállapítható két dolog:
1. borzasztó értékes győzelem sok szempontból
2. küzdöttek a srácok rengeteget érte, meg is érdemelték ilyen alapon
Bartrának meg jár mára egy csillagos ötös.