Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
20tek
Jugador del Barça

2013.09.18. 16:37:11

Miksi Józsefné írta:nem fog Neymar pihenni,mert élete első BL meccse lesz és ettől nem fogja Tata megfosztani.
Tata nem fosztja meg az első BL meccsétől, de csak az lesz az első BL meccse, amelyiken pályára is lép :D
Miksi Józsefné
Barça B

2013.09.18. 15:57:51

nem fog Neymar pihenni,mert élete első BL meccse lesz és ettől nem fogja Tata megfosztani. Fog játszani főleg a saját szurkolóik előtt. Én csak azt sajnálom hogy a mi szurkolóink nem szurkolnak ugy mint a németek, azok fantasztikusak ahogy tudnak szurkolni. Szinte repitik a csapatukat , nálunk meg a csend folyton.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.09.18. 15:47:41

Én is győzelmet várok, otthon, nyitányon, egy Ajaxot illik megütni. Én ezen alkalomból rotálnék is egy keveset, nálam kezdene Montoya (végre valahára..), illetve Song is. Elől Neymar szerintem is pihenni fog.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.18. 14:27:24

visca el barca írta: sajnos neymar sztem sem fog kezdeni, nézhetjük a két szerencsétlent helyette :lol: e

Nemtom miről beszélsz Pedro marha szépen tud védekezni [-X :mrgreen: AS is akármikor képes a váratlanra, és olyan pillanatokban felrúgni saját magát, vagy elesni a labdában amikor senki nem számít rá...

Most, hogy van egy normális szélsőnk látszik igazán, hogy ez a 2 szerencsecsomag mekkora 0 is valójában...

Ha Neymar gyerek pihen akkor csak Tellot tudom elfogadni a helyén !
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.18. 12:14:57

akármennyire is könnyű ellenfélnek ígérkezik az ajax, az első meccsen nem lehet szórakozni be kell húzni, ráadásul jó lenne egy kis erőfitogtatást tartani. sajnos neymar sztem sem fog kezdeni, nézhetjük a két szerencsétlent helyette :lol: a hátsó kvartett adott és sztem középen sem lesz semmi változtatás, ha csak nem kezd cesc xavi helyett. örülnék neki ha egy lazább játékot látnék és nem valami görcsölést. tippem szerint 4-1 lesz ide
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.18. 12:02:58

Ebben a csoportban számunkra az Ajax a legkönnyebb ellenfél. Biztos vagyok benne, hogy ők nem bekkelni jönnek, mert egyszerűen nem is tudnak. Nyílt játékot várok tőlük, ami tudjuk, hogy számunkra mennyire kedvező. Persze csak akkor, ha koncentráltan játszunk és teljesen kontrollálni tudjuk a játékot. Ez esetben én egy sima sikert várok ma és nagyon remélem, hogy kapott gólok nélküli siker lesz.

Pedro szinte biztosan visszakerül a támadósorba és szerintem Alexis is játszani fog, miután hétvégén csak csereként száll be. Nem kizárt, hogy ezúttal Neymar fog pihenni.
Középen Cesc kezdeni fog, kérdés, hogy Iniesta vagy Xavi kap pihenőt. De érzésem szerint Song játékára is van esély ma. Hátul nem kérdés, hogy az Alves-Piqué-Mascherano-Adriano négyes fog kezdeni.

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.17. 14:29:39

A norvég Svein Oddvar Moen vezeti az Ajax elleni BL-meccsünket, ő eddig két mérkőzésen fújt nekünk, a tavalyi Benfica elleni 0-0-on, illetve a Leverkusen elleni 7-1-en. :D

(A TotalBarça meg kicsit benézte: Norwegian referee Svein Oddvar Moen will be in charge of the Champions League match against Ajax Wednesday evening. This will be the third time the 34-year-old Dutchman referees a game with FC Barcelona in the UEFA Champions League.)
:lol:

A keret: Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar, Jonathan, Mascherano, Bartra, Busquets, Song, Tello, Adriano, Dani Alves, Sergi Roberto.

Szerintem Neymar most pihenőt fog kapni, és az Alexis-Messi-Pedro hármas fog kezdeni, de meglátjuk. Viszont annak örülnék, ha a Montoya-Bartra-Rob trióból legalább kettő lehetőséget kapna a találkozón...
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.31. 01:20:41

friss, hogy a milantól boateng, az ajaxtól meg eriksen távozott ma, a két veszélyesebb csoportellenfél 1-1 kulcsjátékosa tehát már nem lesz ott.

a képlet egyszerű, a 3 hazait nyerni kell, idegenben pedig legalább 5 pontot szerezni a 9-ből, akkor pedig úgy is csoportelsők leszünk, ha nem alakul kifejezetten szerencsésen a többi meccs.
itt jegyezném meg, hogy kevesebb is elég lehet, ez a celtic-ajax-milan hármas relatíve kiegyensúlyozott, rabolhatják egymástól a pontokat.

nem lehetetlen küldetés, a milan inkább olaszban szokott igazán kemény dió lenni, az ajax játékának papíron feküdnie kell nekünk, míg a celtic ellen azért a tavalyiak után már csak dacból is kötelező legalább 4 pont.
trix
Barça C

2013.08.30. 23:32:07

Üdv!
Remélem jó topikba irok meg itt a fórumon új vagyok de az oldalt évek óta mindennap nézem!
A nyarat végig dolgoztam így elhataroztam hogy a 10.22ikei milan - Barcelona meccsre kimegyek.... (a repjegy meglepően jó áron van!) tudnatok segíteni hol tudok és hol érdemes a neten jegyet venni illetve hol tudok jó áron hozzá jutni?! Köszi előre is!!
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.30. 23:10:51

Mindkét részben van igazság, az tényleg nem rossz, hogy nem gyenge csapatokat kapunk és megmutathatjuk mit tudunk, jobban felkészülhetünk, de az a gond, hogy kaptunk 3 olyan csapatot, akik ellen nem nagyon lehet tartalékolni, erős csapattal kell kiállni, így pedig nehéz lesz pihentetni rotálni, ami a későbbiekben csúnyán megbosszulhatja magát.
Forca Barca!!!!
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.30. 14:14:35

Zozzy 5 írta: pont arra vagyok kíváncsi, hogy mire képes idén a csapat, ezt pedig jobban meg fogja mutatni ez a csoport. ha adott esetben annyira, hogy nagy nehezen továbbvergődünk ebből a csoportból, akkor eleve úgy kezelem az esélyeinket is. értem amit írsz, lehet tényleg jobb lenne valami gyengébb csoport, de szerintem ezt a sorozatot azért az esetek többségében mindig az nyeri, aki a legerősebb. nekem meg ahhoz nincs kedvem annyira, hogy szerencsés sorsolásokkal elevickélünk a döntőig vagy az elődöntőig, ott jön ki, hogy gyengék vagyunk és kapunk megint egy méretes pofont.
Értem, hogy mit mondasz, de azért szerintem nem mindig úgy néz ki a dolog, hogy a legerősebb nyer. Lehet, hogy a Real kiejt minket, a Realt meg megveri a Dortmund, viszont mi a Dortmundot szétaláztuk volna. Ez esetben nem igazán lehet kijelenteni, hogy jogos a kiesés, mert a Dortmundot úgysem tudtuk volna megverni és ők a legerősebb csapat.
Éppen azért fázom most ettől a sorsolástól, mert nem erős csapatokat kaptunk, hanem olyanokat, akik meg tudják nehezíteni a Barca dolgát. És ebből kifolyólag nem feltétlenül érzem erőmérőnek sem, ami a csoportkörben történni fog.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.08.30. 13:55:24

sjd írta: Igazad van, csak abból indulsz ki, hogy a Barca a világverő csapat, akinek alapállásból meg kéne aláznia mindenkit, de szerintem ezzel az illúzióval tavaly leszámolhattunk. Szóval igazából innentől kezdve az alábbiak a problémáim:
- (A Milan lehet, hogy nem túl erős, de ahányszor szembekerült a Barca velük, kiválóan alkalmazták az undorító olasz bunkerfocit. A Celtic sem erős, aztán mégis szívesebben látnék egy Manchester Cityt a csoportban helyettük.)
- Azért lenne jó inkább egy Plzen, mert ha Messinek, Piquenek, Xavinak (hajjaj...), Cescnek, Neymarnak stb. meg kell izzadnia a Celtic ellen, akkor sokkal inkább el fogunk fogyni a bajnokságra. Sokkal jobb volt, amíg ilyen Cuencákat nyugodtan a kezdőbe lehetett dobni egy csoportmeccsen, a többiek meg pihenhettek és az utolsó meccsnek sem volt már tétje.
- Tavaly sem tanult Tito a Celtic elleni meccsekből, persze Tatát többre tartom ennél, de nem vennék mérget arra, hogy ha megszenvedünk, annak lesz is értelme ilyen szempontból. (Másrészt meg pontosan tudja már mindenki a hiányosságokat és őszintén remélem, hogy nem kell még 10-15 bunkerfocizó csapat ellen pályára lépni, mire Tata megszüli a megoldást.)
- Arra meg végképp nincs semmi szükség, hogy ha esetleg sikerül a Milan és a Celtic ellen is megégni, csoportmásodikként egyből valami erős gárda jöjjön szembe a nyolcaddöntőben. Tudom, persze, ha BL-győztes akar lenni a Barca, akkor meg kéne vernie egy Bayernt, de én megint szívesebben venném, ha ezt nem a nyolcaddöntőben, hanem mondjuk a döntőben próbálnánk ki, illetve ha addig lehetőséget kapna a Bayern is, hogy kiessen magától. (Bayern tetszőlegesen behelyettesíthető bármilyen erősebb csapatra.)

Szóval egyetértek abban, hogy ennek hogyan kéne lennie, csak azt látva, hogy mi jelenleg a helyzet, jobban örültem volna egy kicsit (a Barca számára) könnyebb sorsolásnak.
én nem indulok ki semmiből, abból főleg nem, hogy világverő csapat vagyunk. láttam én is a málaga meg az atma elleni tanácstalanságot, meg a tavalyi szenvedést és tisztában vagyok az igazolási szezonban mutatott nullához közeledő teljesítménnyel is. de gyengének se érzem annyira magunkat. pont arra vagyok kíváncsi, hogy mire képes idén a csapat, ezt pedig jobban meg fogja mutatni ez a csoport. ha adott esetben annyira, hogy nagy nehezen továbbvergődünk ebből a csoportból, akkor eleve úgy kezelem az esélyeinket is. értem amit írsz, lehet tényleg jobb lenne valami gyengébb csoport, de szerintem ezt a sorozatot azért az esetek többségében mindig az nyeri, aki a legerősebb. nekem meg ahhoz nincs kedvem annyira, hogy szerencsés sorsolásokkal elevickélünk a döntőig vagy az elődöntőig, ott jön ki, hogy gyengék vagyunk és kapunk megint egy méretes pofont.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.30. 13:43:15

Nem örülök ennek a csoportnak. A Milan ellen mindig szenvedünk (egy kivétel van, de ez egy csoda volt :D ), a Celtic elleni meccseken tavaly katasztrofálisan játszottunk, és az Ajax sem kellemes ellenfél, bár ha a Spurs elviszi Eriksent, akkor jelentősen meggyengül a holland csapat.

A csoportelsőség ennek ellenére kötelező, ha esetleg csak a második helyet csípjük meg, akkor már a nyolcaddöntőben megkaphatunk egy igen erős csapatot.

Az elvárásom, hogy jussunk be a négybe, ahogy már évek óta. Aztán ha már ott vagyunk, bármi megtörténhet.
neobarca
Director del Fútbol

2013.08.30. 12:01:21

Dög unalmas lesz ez a csoportkör. Ezt a milant már nagyon unom... A továbbjutás (első helyen) kötelező!
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.30. 11:43:02

Zozzy 5 írta: teljesen mind1, ha akarunk valamit akkor ez a csoport nem okozhat különösebb gondot. szerintem nem is baj, hogy komolyabb, izzadósabb meccseket kell majd játszanunk mert jobban megmutatja majd az esetleges hiányosságokat és lehet belőlük tanulni. inkább találkozzunk a csoportban is olyan csapatokkal, akik pont azt képviselik, ami ellen gyengék vagyunk már mióta (bunker), mint hogy viktoria plzeneket meg osztrák csapatokat verjünk agyon. ezzel együtt nem halálcsoport, a második kalaposok közül a milan nem éppen a legerősebb. szóval szerintem pont jó ez a sorsolás.
Igazad van, csak abból indulsz ki, hogy a Barca a világverő csapat, akinek alapállásból meg kéne aláznia mindenkit, de szerintem ezzel az illúzióval tavaly leszámolhattunk. Szóval igazából innentől kezdve az alábbiak a problémáim:
- (A Milan lehet, hogy nem túl erős, de ahányszor szembekerült a Barca velük, kiválóan alkalmazták az undorító olasz bunkerfocit. A Celtic sem erős, aztán mégis szívesebben látnék egy Manchester Cityt a csoportban helyettük.)
- Azért lenne jó inkább egy Plzen, mert ha Messinek, Piquenek, Xavinak (hajjaj...), Cescnek, Neymarnak stb. meg kell izzadnia a Celtic ellen, akkor sokkal inkább el fogunk fogyni a bajnokságra. Sokkal jobb volt, amíg ilyen Cuencákat nyugodtan a kezdőbe lehetett dobni egy csoportmeccsen, a többiek meg pihenhettek és az utolsó meccsnek sem volt már tétje.
- Tavaly sem tanult Tito a Celtic elleni meccsekből, persze Tatát többre tartom ennél, de nem vennék mérget arra, hogy ha megszenvedünk, annak lesz is értelme ilyen szempontból. (Másrészt meg pontosan tudja már mindenki a hiányosságokat és őszintén remélem, hogy nem kell még 10-15 bunkerfocizó csapat ellen pályára lépni, mire Tata megszüli a megoldást.)
- Arra meg végképp nincs semmi szükség, hogy ha esetleg sikerül a Milan és a Celtic ellen is megégni, csoportmásodikként egyből valami erős gárda jöjjön szembe a nyolcaddöntőben. Tudom, persze, ha BL-győztes akar lenni a Barca, akkor meg kéne vernie egy Bayernt, de én megint szívesebben venném, ha ezt nem a nyolcaddöntőben, hanem mondjuk a döntőben próbálnánk ki, illetve ha addig lehetőséget kapna a Bayern is, hogy kiessen magától. (Bayern tetszőlegesen behelyettesíthető bármilyen erősebb csapatra.)

Szóval egyetértek abban, hogy ennek hogyan kéne lennie, csak azt látva, hogy mi jelenleg a helyzet, jobban örültem volna egy kicsit (a Barca számára) könnyebb sorsolásnak.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.30. 11:39:48

én még mindig amiatt bosszankodom h megint milan meg celtic... kaptunk volna juve, dortmund, MC, napoli, vagy bárkit... :twisted:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.30. 11:05:36

Kaphattunk volna jobb csoportot is, de nem megoldhatatlan feladat ez sem.

Ajax: Az Ajax "nem arra van kitalálva", hogy védekezzen, úgyhogy nyílt játékot várok mindkét meccsen, ami nekünk nagyon kedvező lehet. Idegenben talán megszorongathatnak minket, de szerintem kettős győzelemmel bőven letudható ez az Ajax. Plusz Bojan a Barca ellen. :)

Celtic: Velük idén is megszenvedhetünk. Sok függ majd attól, hogy Tata addig mennyire tudja átültetni az elképzeléseit a gyakorlatba és ki tud-e találni valamit az ilyen típusú ellenfelek ellen. Illetve pozitívum, hogy most már van egy Neymarunk, aki szintén el tudja dönteni az ilyen meccseket egy villanással.

Milan: Az egyértelmű ellenfelünk lesz a csoport elsőségért. Kiélezett harc lesz, de ha ez a Milan ki fog rajtunk, akkor jobb, ha felkötjük a gatyánkat.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.08.30. 08:03:38

sjd írta:A lehető legjobban alakult ez a sorsolás... :? :roll:

A Milan és a Celtic, két bátor, technikás és nyílt focit játszó csapat, akiket tavaly is annyira simán alázott meg a Barca, az Atletico elleni meccsekből kiindulva pedig idén végképp nem lehet velük semmi probléma. (NEM.)
Már csak a jó öreg Rubin Kazan vagy a Chelsea kellene ide, és kész is lenne a Barca saját, külön bejáratú halálcsoportja.

Mindegy, legalább az Ajax sima ügynek ígérkezik...
teljesen mind1, ha akarunk valamit akkor ez a csoport nem okozhat különösebb gondot. szerintem nem is baj, hogy komolyabb, izzadósabb meccseket kell majd játszanunk mert jobban megmutatja majd az esetleges hiányosságokat és lehet belőlük tanulni. inkább találkozzunk a csoportban is olyan csapatokkal, akik pont azt képviselik, ami ellen gyengék vagyunk már mióta (bunker), mint hogy viktoria plzeneket meg osztrák csapatokat verjünk agyon. ezzel együtt nem halálcsoport, a második kalaposok közül a milan nem éppen a legerősebb. szóval szerintem pont jó ez a sorsolás.
messideco
Presidente del Barça

2013.08.30. 06:39:35

Simán tovább kell lépni a csoportból, első helyen, sőt még ha nagyravágyó lennék, azt mondom veretlenül. Lehet sok az elvárásom, de ha már esélyesek vagyunk a végső győzelemre is, akkor már a csoportkörbe meg kell mutatni nekik!Visca! :)
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.30. 01:46:42

A lehető legjobban alakult ez a sorsolás... :? :roll:

A Milan és a Celtic, két bátor, technikás és nyílt focit játszó csapat, akiket tavaly is annyira simán alázott meg a Barca, az Atletico elleni meccsekből kiindulva pedig idén végképp nem lehet velük semmi probléma. (NEM.)
Már csak a jó öreg Rubin Kazan vagy a Chelsea kellene ide, és kész is lenne a Barca saját, külön bejáratú halálcsoportja.

Mindegy, legalább az Ajax sima ügynek ígérkezik...
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.30. 00:57:10

Húzós csoportba kerültünk, ennek ellenére kötelező feladat lenne csoportelsőként tovább jutni. A Sociedadnak nagyon szurkolok, jó esélyük van, hogy csoportmásodikként továbbmenjenek, de a Real-Juve párharc is érdekes lesz.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.29. 22:29:45

szeptember 18-án szerdán otthon az ajax ellen kezdünk, míg a celtic a san siroba megy.
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.08.29. 22:13:50

Úgy nézem, hogy nem lesznek rossz meccsek.
Elég kiegyenlítettek a csoportok.
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.22. 19:23:20

ab1daL írta:barcastuff ‏@barcastuff 2h
AC Milan, Borussia Dortmund, Man City, Juventus or PSG are possible opponents of Barcelona in the group stage of next season's CL. [via md]
Ezt nagy matek lehetett összerakni nekik, mert kb. mindenki ellenfelünk lehet, aki nem első kalapos és nem spanyol :D (magyarul nem Bayern, Real, Chelsea, MU, Arsenal, Porto, Benfica, Atletico, Valencia/Sociedad)
Bár mondjuk a Milannak nem ártana még először beverekednie magát a csoportkörbe, mert ők ugye még selejteznek.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.05.22. 19:06:49

ab1daL írta:barcastuff ‏@barcastuff 2h
AC Milan, Borussia Dortmund, Man City, Juventus or PSG are possible opponents of Barcelona in the group stage of next season's CL. [via md]
Az kemény, remélem megkapjuk a Cityt vagy a Juvét. :)
Válasz küldése