Tata nem fosztja meg az első BL meccsétől, de csak az lesz az első BL meccse, amelyiken pályára is lépMiksi Józsefné írta:nem fog Neymar pihenni,mert élete első BL meccse lesz és ettől nem fogja Tata megfosztani.

Tata nem fosztja meg az első BL meccsétől, de csak az lesz az első BL meccse, amelyiken pályára is lépMiksi Józsefné írta:nem fog Neymar pihenni,mert élete első BL meccse lesz és ettől nem fogja Tata megfosztani.
visca el barca írta: sajnos neymar sztem sem fog kezdeni, nézhetjük a két szerencsétlent helyettee
Értem, hogy mit mondasz, de azért szerintem nem mindig úgy néz ki a dolog, hogy a legerősebb nyer. Lehet, hogy a Real kiejt minket, a Realt meg megveri a Dortmund, viszont mi a Dortmundot szétaláztuk volna. Ez esetben nem igazán lehet kijelenteni, hogy jogos a kiesés, mert a Dortmundot úgysem tudtuk volna megverni és ők a legerősebb csapat.Zozzy 5 írta: pont arra vagyok kíváncsi, hogy mire képes idén a csapat, ezt pedig jobban meg fogja mutatni ez a csoport. ha adott esetben annyira, hogy nagy nehezen továbbvergődünk ebből a csoportból, akkor eleve úgy kezelem az esélyeinket is. értem amit írsz, lehet tényleg jobb lenne valami gyengébb csoport, de szerintem ezt a sorozatot azért az esetek többségében mindig az nyeri, aki a legerősebb. nekem meg ahhoz nincs kedvem annyira, hogy szerencsés sorsolásokkal elevickélünk a döntőig vagy az elődöntőig, ott jön ki, hogy gyengék vagyunk és kapunk megint egy méretes pofont.
én nem indulok ki semmiből, abból főleg nem, hogy világverő csapat vagyunk. láttam én is a málaga meg az atma elleni tanácstalanságot, meg a tavalyi szenvedést és tisztában vagyok az igazolási szezonban mutatott nullához közeledő teljesítménnyel is. de gyengének se érzem annyira magunkat. pont arra vagyok kíváncsi, hogy mire képes idén a csapat, ezt pedig jobban meg fogja mutatni ez a csoport. ha adott esetben annyira, hogy nagy nehezen továbbvergődünk ebből a csoportból, akkor eleve úgy kezelem az esélyeinket is. értem amit írsz, lehet tényleg jobb lenne valami gyengébb csoport, de szerintem ezt a sorozatot azért az esetek többségében mindig az nyeri, aki a legerősebb. nekem meg ahhoz nincs kedvem annyira, hogy szerencsés sorsolásokkal elevickélünk a döntőig vagy az elődöntőig, ott jön ki, hogy gyengék vagyunk és kapunk megint egy méretes pofont.sjd írta: Igazad van, csak abból indulsz ki, hogy a Barca a világverő csapat, akinek alapállásból meg kéne aláznia mindenkit, de szerintem ezzel az illúzióval tavaly leszámolhattunk. Szóval igazából innentől kezdve az alábbiak a problémáim:
- (A Milan lehet, hogy nem túl erős, de ahányszor szembekerült a Barca velük, kiválóan alkalmazták az undorító olasz bunkerfocit. A Celtic sem erős, aztán mégis szívesebben látnék egy Manchester Cityt a csoportban helyettük.)
- Azért lenne jó inkább egy Plzen, mert ha Messinek, Piquenek, Xavinak (hajjaj...), Cescnek, Neymarnak stb. meg kell izzadnia a Celtic ellen, akkor sokkal inkább el fogunk fogyni a bajnokságra. Sokkal jobb volt, amíg ilyen Cuencákat nyugodtan a kezdőbe lehetett dobni egy csoportmeccsen, a többiek meg pihenhettek és az utolsó meccsnek sem volt már tétje.
- Tavaly sem tanult Tito a Celtic elleni meccsekből, persze Tatát többre tartom ennél, de nem vennék mérget arra, hogy ha megszenvedünk, annak lesz is értelme ilyen szempontból. (Másrészt meg pontosan tudja már mindenki a hiányosságokat és őszintén remélem, hogy nem kell még 10-15 bunkerfocizó csapat ellen pályára lépni, mire Tata megszüli a megoldást.)
- Arra meg végképp nincs semmi szükség, hogy ha esetleg sikerül a Milan és a Celtic ellen is megégni, csoportmásodikként egyből valami erős gárda jöjjön szembe a nyolcaddöntőben. Tudom, persze, ha BL-győztes akar lenni a Barca, akkor meg kéne vernie egy Bayernt, de én megint szívesebben venném, ha ezt nem a nyolcaddöntőben, hanem mondjuk a döntőben próbálnánk ki, illetve ha addig lehetőséget kapna a Bayern is, hogy kiessen magától. (Bayern tetszőlegesen behelyettesíthető bármilyen erősebb csapatra.)
Szóval egyetértek abban, hogy ennek hogyan kéne lennie, csak azt látva, hogy mi jelenleg a helyzet, jobban örültem volna egy kicsit (a Barca számára) könnyebb sorsolásnak.
Igazad van, csak abból indulsz ki, hogy a Barca a világverő csapat, akinek alapállásból meg kéne aláznia mindenkit, de szerintem ezzel az illúzióval tavaly leszámolhattunk. Szóval igazából innentől kezdve az alábbiak a problémáim:Zozzy 5 írta: teljesen mind1, ha akarunk valamit akkor ez a csoport nem okozhat különösebb gondot. szerintem nem is baj, hogy komolyabb, izzadósabb meccseket kell majd játszanunk mert jobban megmutatja majd az esetleges hiányosságokat és lehet belőlük tanulni. inkább találkozzunk a csoportban is olyan csapatokkal, akik pont azt képviselik, ami ellen gyengék vagyunk már mióta (bunker), mint hogy viktoria plzeneket meg osztrák csapatokat verjünk agyon. ezzel együtt nem halálcsoport, a második kalaposok közül a milan nem éppen a legerősebb. szóval szerintem pont jó ez a sorsolás.
teljesen mind1, ha akarunk valamit akkor ez a csoport nem okozhat különösebb gondot. szerintem nem is baj, hogy komolyabb, izzadósabb meccseket kell majd játszanunk mert jobban megmutatja majd az esetleges hiányosságokat és lehet belőlük tanulni. inkább találkozzunk a csoportban is olyan csapatokkal, akik pont azt képviselik, ami ellen gyengék vagyunk már mióta (bunker), mint hogy viktoria plzeneket meg osztrák csapatokat verjünk agyon. ezzel együtt nem halálcsoport, a második kalaposok közül a milan nem éppen a legerősebb. szóval szerintem pont jó ez a sorsolás.sjd írta:A lehető legjobban alakult ez a sorsolás...![]()
![]()
A Milan és a Celtic, két bátor, technikás és nyílt focit játszó csapat, akiket tavaly is annyira simán alázott meg a Barca, az Atletico elleni meccsekből kiindulva pedig idén végképp nem lehet velük semmi probléma. (NEM.)
Már csak a jó öreg Rubin Kazan vagy a Chelsea kellene ide, és kész is lenne a Barca saját, külön bejáratú halálcsoportja.
Mindegy, legalább az Ajax sima ügynek ígérkezik...
Ezt nagy matek lehetett összerakni nekik, mert kb. mindenki ellenfelünk lehet, aki nem első kalapos és nem spanyolab1daL írta:barcastuff @barcastuff 2h
AC Milan, Borussia Dortmund, Man City, Juventus or PSG are possible opponents of Barcelona in the group stage of next season's CL. [via md]
Az kemény, remélem megkapjuk a Cityt vagy a Juvét.ab1daL írta:barcastuff @barcastuff 2h
AC Milan, Borussia Dortmund, Man City, Juventus or PSG are possible opponents of Barcelona in the group stage of next season's CL. [via md]