Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha mondjuk a Cityvel összekerülnénk, akkor mi lennénk a favoritok, de nagyon komoly esélye lenne az angoloknak. Ha meg választanom kell, hogy az elődöntőben búcsúzzunk, vagy rögtön a csoportkör után, akkor egyértelmű a választás. De a legfontosabb az, hogy a bajnokságban nem lehet hibázni. Ha könnyebb az ellenfél, akkor ott lehet pihentetni. City ellen hazai pályán sem lehetne...Cooh írta:Miét nem jó a tűzzel játszani?
Ez a BL, jobban örülök, amikor két különböző nemzetiségű nagy csapat méri össze az erejét.
Nem pedig humbukk csapat játszik egy jóval erősebbel.
Köszönöm a linket!Barcaman1993 írta:http://livefootballvideo.com/fullmatch" target="_blankCooh írta:Egyedül a Man. City lehet kemény ellenfél.
Kezd össze érni a csapatuk (mégha néha becsúszik egy-két meglepetés a kisebb csapatok ellen).
Itt nem imádkozni kell, hogy elkerüljünk egy erős csapatot!
Ha meg akarjuk nyerni a BL-t, akkor mindenkit le kell győzni aki az utunkba áll.
Sajnos a tegnapi meccset nem láttam, de örülök a sikernek és ahogy olvasom, jól is játszottunk.
Youtube Highlights videót meglesek a meccsről.
Ezen az egészet meg tudod nézni.![]()
Persze mindenkit ütni kell, de nem jó a tűzzel játszani. Minél könnyebb az ellenfél, annál jobb. Egy Olympiakosba, vagy egy Schalke-Leverkusen páros egyikébe simán belemennék. Nem tudom, hogy Ti, hogy vagytok vele, de én szinte biztos vagyok benne, hogy összekerülünk majd a Bayernnel. Remélem, hogy ez max. a döntőben fog megtörténni.
váááááááh a kedvenc dumám.Cooh írta:Ha meg akarjuk nyerni a BL-t, akkor mindenkit le kell győzni aki az utunkba áll.

http://livefootballvideo.com/fullmatch" target="_blankCooh írta:Egyedül a Man. City lehet kemény ellenfél.
Kezd össze érni a csapatuk (mégha néha becsúszik egy-két meglepetés a kisebb csapatok ellen).
Itt nem imádkozni kell, hogy elkerüljünk egy erős csapatot!
Ha meg akarjuk nyerni a BL-t, akkor mindenkit le kell győzni aki az utunkba áll.
Sajnos a tegnapi meccset nem láttam, de örülök a sikernek és ahogy olvasom, jól is játszottunk.
Youtube Highlights videót meglesek a meccsről.

Szép is lenne... Azért remélem, tanultak Barcelonában abból az esetből...csababarca írta:Kár is ezen már idegeskedni, majd elhúz mint Thiago,aztán nézhetünk.
Kár is ezen már idegeskedni, majd elhúz mint Thiago,aztán nézhetünk.Gareth Tello írta:Bartra?...![]()
Celtic line-up (official): Forster - Lustig Ambrose VanDijk Ledley - Matthews Brown Biton Boerrigter - Samaras Pukki

Hát a cél szentesíti az eszközt!visca el barca írta:sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz?sörvirsli írta:ronaldo7.net![]()
streamen sosem nézek meccset, idegesít az idegen nyelvű karattyolás, meg h állandoan akadozik/pixeles stb