Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neymarvisca el barca írta:Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Neymar y Messi
Na ez egy tökös kezdővisca el barca írta:Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Neymar y Messi
Bartra megérdemelte volna, hogy kezdjen.visca el barca írta:Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Neymar y Messi
Tényleg, összekevertem őket, bocs.bence-barca írta:GT, Mbaye Niangra vonatkozik ez!
Azt a k...bence-barca írta:Röviden annyi, h aki leadta a MIlannal a BL-re a játékoskeret, elfelejtette beleírni Niangot, szóval a csoportmeccseken nem játszhat.
GT, Mbaye Niangra vonatkozik ez!neobarca írta:Mi van a séróbáróval? Én nem is tudom...Gareth Tello írta:El Shaarawy ugyebár nincs (köszönjük az adminisztratív jellegű hibát a Milannak)
Mi van a séróbáróval? Én nem is tudom...Gareth Tello írta:El Shaarawy ugyebár nincs (köszönjük az adminisztratív jellegű hibát a Milannak)
Nehéz meccset várok, bármennyire is rossz formában van a Milan, illetve nélkülözni kénytelen egy-két kulcsjátékosát, azért ellenünk mindig felszívják magukat, továbbá a busztaktika tökéletes ellenszere megtalálásának feladatát még mindig nem voltunk képesek teljesíteni.shutterisland írta:ha most is döntetlen lesz, mint az osasuna ellen, akkor egymás után két meccsen is ikszeltünk, a harmadikon most már csak kijön a lépés.![]()
ennek meg van a másik oldala is.A klasszikust én is jóval fontosabbnak érzem, de nem mindegy, hogy milyen szájízzel fogunk hétvégén megvívni velük. Ezért örülnék ha sikerülne behúzni, még ha nem is létfontosságú ma a győzelem.
miért lenne fontosabb a realnak a győzelem, mint nekünk ?a Real a Juventus-szal játszik, ami valjuk be jobb együttes a Milannál. Nekik se lesz több idejük pihenni és még fontosabb nyerniük mint nekünk, szóval nem lesznek jobb állapotban a klasszikusra
A kiemelt részhez annyit fűznék hozzá, hogy a Real a Juventus-szal játszik, ami valjuk be jobb együttes a Milannál. Nekik se lesz több idejük pihenni és még fontosabb nyerniük mint nekünk, szóval nem lesznek jobb állapotban a klasszikusra. Én látom a 6 pontot a két meccsben, más kérdés hogy szerintem két x lesz majd... A többi gondolatoddal teljesen egyetértek.shutterisland írta:ha holnap nyerünk, és a másik meccsen döntetlen lesz, vagy a celtic nyer, akkor gyakorlatilag kijelenthető, hogy 3 forduló alatt lezavartuk a továbbjutást, hiszen akkor már csak úgy esnénk ki szerintem, ha mind a 3 meccsünkön kikapunk majd, és a többi meccs is rosszul alakul.
mindezektől függetlenül egy döntetlen esetén sem lennék csalódott, számomra sokkal fontosabb most a clasico, annyira azért nem érzem erősnek a csapatot, hogy két ilyen csapatot is megverünk 4 napon belül.
ha választani kellene, inkább a hétvégén nyerjünk, mert itt az x is jó eredmény.
no persze ettől függetlenül jó lenne lerendezni az érdemi kérdéseket már most, hogy a hátralévő 3 meccsen lehessen játszatni a töltelékembereket és a fiatalokat.