Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem simán lehetne Scolari vagy Lippi az edzőnk. Ők is nagyon nagy szakemberek és nem is unszimpatikusak. Bár Mourinho mellett én azért voksolnék talán,m Hozhatná magával Lampardot,akinek katalán barátnője vanLionel86 írta: De kilegyen az új edző??? Akit a legjobban utálok meg szerintem sokan így vannak vele de nagyon jó edző egyik legjobb az MAURINHO, az ő neve mért nem csendült még el? Pedig a ruszkival megromlott a viszonya és ha jól tudom itt kezdte bontogatni a szárnyait !!!!
Ha olvastál volna a sorok között, akkor rájöhettél volna, hogy én kitenném Puyolt jobbhátvédbe. És nem érdekelne, hogy csk...grecki írta:-Cafú a brazil válogatott csapatkapitánya volt, sőt talán a Rómáé is még régen.cruyff írta:Persze hogy nézne már ki, hogy a csapatkapitány egy jobbhátvéd? Hát istenem!
- Gary Neville a ManUtd csapatkapitánya.
- Massimo Oddo a Lazio csapatkapitánya volt, mielőtt a Milanba igazolt volna.
- Campano a Mallorca csk-ja volt, mielőtt a Násticba igazolt volna.
Több hirtelen nem jut az eszembe.

oszt' ez szerinted hol érdekli ezeket?barca99 írta: Hajtani kell, mert a végén jól pofáraesünk.

Miért lenne unalmas?? Ha egyszer a tavalyi (és korábbi) szezonban csaltak én sokkal szigorúbban megbűntettem volna őket (ahogy a juvét és a többit is) - most pedig a fél világ - azzal a rohadék platinivel az élen - őket ajnározza, hogy hogy megverték a MUFC-ot. Ez sztem eléggé gyomorforgató!!Zsolti írta:Hagyjátok már ezt a csalás dolgot! annyira unalmas.....
vagyis akkor azzal értessz egyet, amit én írtam...Sir Maxwell írta:abszolút egyetértek Victor_Valdes hosszú irásával...
én néztem akkoriban az összes barca meccset amit adott a tv, és szép tiszta élvezetes focit láthattam
de mostanában ha már megy a barca meccs a tv-ben nem is köt le, elkapcsolok és nézek valami B kategoriás filmet...
felőlem ne nyerjünk semmit, de azt legalább szépen tegyük