A játék.
Első félidő első feléről ugye csak gyorstalpalót kaptunk, de még az is borzasztóan hangzott, aztán végignézni a maradékot belőle....
Nem is tudom, talán lebecsültük az ellenfelet, és sokkal védekezőbben is álltunk fel...
Aztán ez nem változott a második félidőben sem, csak percekre néha néha...
nem is érdemes a játékról beszélni. Értékelhetetlen, egyetértek a Mundo osztályzataival teljesen.
Ugy néz ki, idén erre vagyunk képesek. Nincs benne az egy ilyen elődöntőben, mint tavaly, h azért a visszavágót is nyerjük, sőt... ki akartuk bekkelni, ami tavaly ugye nem volt soha, de le kell fogadni, h idén nincs erre kapacitás, de ha már ezt csináljuk, akkor kicsit jobban kellett volna...
Inkább mindenkiről érdemes volna beszélni külön külön.
Játékosokról majd írok a topicjukba.
Ide inkább Frankről csak. Alapvetően nem hiszem, h az ő nagy bakija miatt kaphattunk ki, de tevékeny része volt neki is. Az ő legnagyobb hibáját talán ott tudnám megjelölni, h egyáltalán nem is nevezte Messit, sztem minimum cserének kellett volna jelölni.
Amugy a szavazás, ami van, és az eredményei abszolút tükrözik az én álláspontomat. Közös a felelőség, és a hibák, ugyanakkor nagyobb mértékben a játékosokon ment el az egész.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila