varga tamás írta:[de mi látjuk egyes játékosokon a motiválatlanság, az akaratbeli gyengeség egyértelmű jeleit. Hogy Deco a szezon egészében - egy-két félórától eltekintve - egy nagy rakás [auto_cenzúra]; hogy...
Ezért elsődlegesen ki a felelős: az EDZŐ, ha tetszik Neked, ha nem. És ittnme Rijkaardról van szó, hanem az edzőről - az más kérdés, h ő az edző, ő a felelős. Döntő részben.
1. részhez azt mondanám, hogy pont ez az amit én az elmult időben senkiben nem látok. Nem megy a játék, [auto_cenzúra] a játékosok formái, de azt nem lehet mondani h nem küzdenek, hajtanak. Ritka az, h valaki nem hajt, a baj inkább az h sokszor nagy a szenvedés.
Getafe ellen csupán más mentalitással érkezett a csapat, mint kellett volna, és kevés volt a végén az idő felpörögni. Ez hiba volt, de nem mondanám h általános motiválatlanság.
2.részhez: Szerintem ez egy jókora sztereotípia, h az edző a felelőse mindennek szinte. Lehet h igazad van, és jelen esetben tényleg nagy ez a probléma, de gyakorlatilag fogalmunk sincsen róla h Frank mit mond a játékosoknak, hogy vezet edzéseket, elképzelhetőnek tartom h kicsit túl liberális mostanság az edző-játékos viszony, és sokszor nem azt adják vissza a fiúk, amire instrukciót kapnak. ezen ilyen esetben változtatni kell ,és ilyen eredmények után lesz is változás, szerintem ha ez a probléma, akkor garantáltan. Eddig bevált, de most úgy tűnik váltani kell.
Szerintem igen is a játékosok legalább 50 %ot elvisznek egy meccs eredényéből, legyen az bármilyen...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila