Barça a Bajnokok Ligájában
- visca el barca
- Presidente del Barça
most olvasom h adriano is megsérült. elképesztő.
simán lennék olyan pofátlan, hogy abszolut b kerettel játszatnám a csapatot. francnak se hiányzik még egy sérülés.
simán lennék olyan pofátlan, hogy abszolut b kerettel játszatnám a csapatot. francnak se hiányzik még egy sérülés.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- shutterisland
- Director del Fútbol
szerintem is belefér egy fiatalokkal megfűszerezett kezdő.
egyrészt a 2 meccsen 1 pont kell a 6-ból a biztos első helyhez, másrészt pedig hétvégén megyünk a san mamés-be.
egyrészt a 2 meccsen 1 pont kell a 6-ból a biztos első helyhez, másrészt pedig hétvégén megyünk a san mamés-be.
-
- Az Év fórumozója 2013
Most néztem én is, jó lesz ez.Erxy írta:B csapatból feljött Patric, Sergi Gomez, Dongou és Adama. Patric egyébként jobbhátvéd.
Alexis ugye eltiltását tölti, Tello még mindig sérült, szóval remélem Adama vagy Dongou kezdő lesz.Cuenca nem került be még a keretbe a sérülteken kívül. Xavi viszont felépült

Patric gyerek akár kezdhet is jobbhátvédként, Sergi Gómez meg kaphat mondjuk egy félidőt.
Elöl szerintem pihenhetne egyet Neymar, úgyhogy akár egy olyat lehetne csinálni, hogy Pedro-Dongou-Adama elöl, esetleg Pedro-Cesc-Adama, vagy Dongou-Cesc-Adama.

Valamiért nagyon szeretem ezeket a sörmeccseket, ahol játszhatnak a fiatalok.

B csapatból feljött Patric, Sergi Gomez, Dongou és Adama. Patric egyébként jobbhátvéd.
Alexis ugye eltiltását tölti, Tello még mindig sérült, szóval remélem Adama vagy Dongou kezdő lesz.
Cuenca nem került be még a keretbe a sérülteken kívül. Xavi viszont felépült
Alexis ugye eltiltását tölti, Tello még mindig sérült, szóval remélem Adama vagy Dongou kezdő lesz.

-
- Az Év fórumozója 2013
Official: Adriano has an ankle injury and won't play against Ajax on Tuesday.
Hihetetlen. Mondjuk így is olyan sokáig húzta sérülés nélkül a brazil, hogy már kezdtem aggódni.
Így, gondolom, Puyol fog jobb- vagy balhátvédként játszani, erre már volt példa pár meccsen korábban.
Hihetetlen. Mondjuk így is olyan sokáig húzta sérülés nélkül a brazil, hogy már kezdtem aggódni.

Így, gondolom, Puyol fog jobb- vagy balhátvédként játszani, erre már volt példa pár meccsen korábban.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
2-0-ig sima meccset játszottunk, a szépítő gól után nagyon feljött a Milan a második félidő első szakaszában. Aztán visszaállt a katalán világ rendje és Messi második góljával behúztuk a 3 pontot. Nagyon kellett már ez a kis siker Messinek, mert már nagyon el volt anyátlanodva az elmúlt meccseken. Piqué öngóljáért kár, de ez mindenkivel megesik.

-
- Az Év fórumozója 2013
Valdés - Montoya, Bartra, xy, Adriano - Sergi Roberto, Song, xy - Pedro, Messi, Tello.visca el barca írta:nagy rotáció nem hinném h lesz, bartra már usem számyt annak mert elég sokat játszott, mint ahogy cesc sem. egyik meccsen beteszi pedrot meg songot, a másikon meg songot meg bartrát. simán tolatnám montoyát meg robertot orrvérzésig...

Már nem emlékszem, mikor volt, hogy a csoportkörben nagyjából a legerősebb csapatunkkal sem tudtuk megverni a Kazanyt, aztán decemberben, amikor már megvolt a továbbjutás, kiküldtünk egy fullos B csapatot, ilyen Fontásokkal meg Víctor Vázquezekkel, és nyertünk.

- visca el barca
- Presidente del Barça
nagy rotáció nem hinném h lesz, bartra már usem számyt annak mert elég sokat játszott, mint ahogy cesc sem. egyik meccsen beteszi pedrot meg songot, a másikon meg tellot meg bartrát. simán tolatnám montoyát meg robertot orrvérzésig...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2013.11.07. 16:56:16-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

S.Agüero írta:Csak nem bírtad ki.Innentől...Fog kezdni Puyol,Barthra is,és elől pedig sztem Messi fent marad,hágy kapja el a fonalat,de mellette Tello,Pedro valszeg...Középpályán meg Song is be fog állni Busi helyett,Xavi is pihenni fog sztem...![]()
Amúgy rém gyenge volt ez a tegnapi Milan, meg kellett volna őket szórni 5-6 góllal. Megvoltak a lehetőségeink rá. A helyzetkihasználásunkon meg lehetne mit csiszolni...

Amúgy igen,sztem is a helyzetkihasználásunkkal van jelenleg a legnagyobb baj, ha az feljavul bárkit megverhetünk...De nyílván amíg ennyi helyzetünk van nem baj,csak acélosabb ellenfél ellen nem lesz ennyi. Ugyanakkor azért a Real ellen képesek voltunk jól kihasználni a helyzetienket,szal nagy meccseken sztem menni fog ez.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- MatyiG
- Adminisztrátor
Csak nem bírtad ki.Innentől...Fog kezdni Puyol,Barthra is,és elől pedig sztem Messi fent marad,hágy kapja el a fonalat,de mellette Tello,Pedro valszeg...Középpályán meg Song is be fog állni Busi helyett,Xavi is pihenni fog sztem...

Amúgy rém gyenge volt ez a tegnapi Milan, meg kellett volna őket szórni 5-6 góllal. Megvoltak a lehetőségeink rá. A helyzetkihasználásunkon meg lehetne mit csiszolni...

visca el barca írta:jó dolgokat szoktál írni (bár 10000 karakter alatti kommentet nem igazán láttam még Tőled), de nem lehetne megoldani h ne három pontot tegyél minden mondat végére?Bestbarca írta:...![]()

Amúgy ismerve Tatat már az Ajax ellen is pihentetni fog mint az állat. Igazából lehet is,sokkal erősebbek vagyunk mint az Ajax,és 1pont kell még a fix továbbjutáshoz több nem.Innentől...Fog kezdni Puyol,Barthra is,és elől pedig sztem Messi fent marad,hágy kapja el a fonalat,de mellette Tello,Pedro valszeg...Középpályán meg Song is be fog állni Busi helyett,Xavi is pihenni fog sztem...Szal egy eléggé felforgatott csapat fog kiállni,és x,vagy 1góllal nyerünk az Ajax ellen.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Egész jó volt a csapat tegnap,Persze részben megint Alves miatt kaptunk egy gólt, de most belefért.
Tata az Ajax ellen szerintem tuti nem fog még pihentetni mert be akarja biztosítani ez első helyet, de ha utána megvan akkor a Celtics ellen biztos felküld egy fél tartalékos gárdát, persze Messi meg Neymar is tuti ott lesznek a kezdőben.
Tata az Ajax ellen szerintem tuti nem fog még pihentetni mert be akarja biztosítani ez első helyet, de ha utána megvan akkor a Celtics ellen biztos felküld egy fél tartalékos gárdát, persze Messi meg Neymar is tuti ott lesznek a kezdőben.

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
- visca el barca
- Presidente del Barça
jó dolgokat szoktál írni (bár 10000 karakter alatti kommentet nem igazán láttam még Tőled), de nem lehetne megoldani h ne három pontot tegyél minden mondat végére?Bestbarca írta:...

és h a témához is hozzászóljak, lájtos kis meccs volt, sztem annyira nem toltuk rosszul, volt már idén sokkal rosszabb meccsünk is. hogy olyan tatás legyek, végig kontrolláltuk a meccset, kb egyszer nem éreztem azt, hogy a milan akár egy pontot is elvihet...
továbbjutás megvan, a két maradék meccsen lehet pihentetni.

A győzelmen kívül nem sok pozitívum volt. Talán az, hogy csak mi lőttünk gólt, és hogy Busquets személyében megvan végre a góllövő középpályásunk.
Na tiszta csoda,nem csak negatív hangok vannak,sőt notórius negatív kommentelők is írnak pozitívat...
Amúgy kicsit tényleg felemás volt a meccs...A védekezésünk jó volt...Amikor kb 2szer elment a Milan akkor sem ziccerekről beszélhetünk,mert kisodródtak,felvettük az érkező embert...Kaka azt onnan még az aranylabdás évében sem tudta volna berúgni...Gyakorlatilag helyzete nem volt a Milannak...Mégis lőttek gólt...
Hát igen Pique...Amúgy jól játszott ma,ez az egy szerencsétlen mozdulata volt...Ellenben egész szezonban mindíg folyamatosan rosszul játszott,csak szerencsétlen mozdulata volt,és mégsem róla kaptuk általában a gólokat...No ez az irronia...
Amúgy azért az az öngól vhol mind1 volt,mert sokkal jobbak voltunk, másrészt meg nem volt mind1,mert közel nem ekkora elánnal jött volna ki a Milan 2-0ás félidőnél...Így elhitték lehet keresni valójuk...Nehezebb lett a 2.félidő...
Neymar: hát igen,megint ő hozta össze...Okés könnyen esett de jó ütemben,nem baj ha van nálunk is egy ravasz pali...Mindíg mi kapjuk meg hogy dobáljuk magunkat,nem minket felrúgnak a bírók meg lámák és hagyják...Az agyavizem felforr amikor ezzel fárasztanak...Jön a sok...és mert az csak erőszakos volt nem szabálytalan,jah visszafelé megha Cr-ke rosszul lép az 11es és piros...Valójában nézzünk meg bármely top csapatot,sokkal több a rafináltság mint eddig nálunk...Ez is kell,sajnos ez is a része...Neki megadják,ő jól játsza el...Utánna meg őt rúgták fel egészen véltelen,ha a súlytalan Pedro lett volna ott akkor sima szerelés...És igen sokszor ilyen kicsiken múlik...Amúgy meg egy jókis vitám volt hogy létezi e az x ember figyelmét leköti egy játékos,áhhh nem...Nézzük meg ezt a szezont,Neymarra nem figyelnek 2szer annyian,még a madridnál sem...áhhh...És fölösleges volt...Amúgy is miért nem lőtte be,vagy akkor már passzolta le hamár 4embert lecselezett szélről kisodródva...
Hát borzalmas játszon inkább Pedro...Jah...Úgy szépen megnézve eddig Neymar miatt tartunk ott ahol,a bajnokságban és Blben is,a szuperkupát ne is említse...Messi még csak most kezdd éledezni...
Messi meg kicsit kezdi azért összekapni magát,már sokkal jobbak a megmozdulásai,kevésebb az érthetetlenül eladott labdája,többet is mozog...Még nem annyit indul meg mint anno,és nincs is annyit játékban,de jó úton halad...Másabb szerepköre van,azáltal hogy neki is hátra kell mennie kevesebb energiája marad elől,plusz még sérült is volt nincs formában ezt láthattuk mostanság,ennyi...Ettől még úristen ez az ember hihetelen,szal hogy elindította a támadást a 2.góljánál,ahogy befutott,átvette,és már rögtön ment a testcsel hogy a kapus lefeküdjön,majd a labda még fel is pattant de akkor is lazán a léc alá...Ezért írtam hogy SAJNOS lehet Cr kapja az aranylasztit,pályafutás alatt egy ilyen gólt nem lőt ő,nem is tudna...Ami elegancia,tudás és ész volt ebben a gólban is,ezért zseni ő...
Xavit meg újra divat lett itt szidni,most akkor vmi Retro korszak van itt vagy mi
,pedig kb ugyan azt csinálj mint mindíg,lassítja a játékot,mozgatja a csapatot...És a lassítást itt pozitívan értem,ha nincs úgy meginduló kontra minek lövöldözze előre...Amúgy jól passzol,nem ad el labdákat,természetesek a kényszerítők neki...Továbbra is inkább játszon ő fixen,még jobb mint bárki lenne a helyette...Cesc nem az ő posztját, szerepét tudja...Láthattuk mikor Cesc az ő helyén játszott akkor meg a sok direkt indításból volt a baj,mert sokat lekapcsoltak azt megkontráztak minket mint az állat...Kell a biztos passzos játék is,ő mindíg is ezt tolta...Persze amikor berobbanó emberek voltak keresztbemozgásokkal akkor mentek a nagy indítások,de jelenleg annyira betömörül ellenünk mindenki hogy ezt már nem lehet megjátszani úgy mint régen...Tele a gatyesz mindenkinél ha velünk játszanak,lásd még a Real is tulajdonképpen 5védővel állt fel...Ezt a sikereinknek "köszönhetjük" vhol mindennek van negatív oldala...Most az meg hogy hogy lőtt rá,hagyjuk már...Egyszer nem jól,és?...Amúgy ha ő kerül lövési helyzetbe általában jól lövi el...
Ini: no nála már jobban felvetem hogy miért csak oldalpasszok,meg elfutok keresztbe Neymar felé megy,ugyanis ő neki sokkal inkább lenne feladata a védelem megbontása,bepasszok,egy egy ember megverése...Javul,javul...De messze még a régi énje neki is...Bár neki sem egyszerű,a pályán elválasztják rendre Messitől aki a nagy játszótársa,nincsenek olyan bemozgások Leotól,mint régen, egész egyszerűen más a taktika neki így nehezebb...ÉS itt merül fel:
Cesc...Namost...Mindenki ezen veri a nyálát hogy őt játsszassuk,bezzeg beállt gól...Ez igaz...Jobban muzsikál a csapat általában ha Ini helyén játszik,ez is igaz...De kérdem én akkor mi legyen,felejtsük el Init,játszon csak ő? Azért nem gondolom hogy jó megoldás lenne...Ini egyrészt nem annyira öreg még hogy ez megtegyük,van még jópár jó éve,másrészt hát hogy is fogalmazzak,közel nem tehetségtelen...
Szal most mit kellene tennie Martinonak...Kirakni,azt elfejelteni játszon Cesc...Nem gondolom...Berakni Init szélre,ami a világtörténelemben sosem működött jól,Neymar helyett ?,és megint menjenek a gólvonalról visszapasszok...Megpróbálta Cesct mint hamis 9es,nem jött be...Most azt teszi hogy rotál,és akkor hozza be Cesct amikor az ellenfél már elfáradt és több a terület,amikor igazán kijönnek a mélységi indítások...Sztem zseniálisan teszi ezt...És miben más a Barca idén mint tavaly...Pont ebben...Hogy meccs közben vagy meccsenként váltogatjuk a hosszú labdás indításokat,visszább húzódást Cescel,és a tiki-takat Inivel...Ha egyik nem jön be vagy nem működik akkor váltunk...Mr adócsaló Bayernes(Hoeness) kinyitotta csodás száját,de nem kellett volna,mert ponthogy van B terv...Igen a taktika marad, "csak" a játék jellegén változtatunk...
És itt most lehet szidni ezért Tatat,de az eredmény,hogy hozzuk a meccseket,az agyonhajszolt játékosaink pihentebbek lesznek,van alternatívánk...Ezt meg hogy nem játszunk úgy mint a Pepe team anno hagyjuk,ősszel ők sem voltak semmivel acélosabbak...Mentek is itt a szövegek,hogy jójó hogy nyerünk de annyira nem meggyőző...Ismerős? Tavaszra nőtték ki magukat...
Összeségében jó lesz ez,nem vagyunk csúcsformában de elég simán hozzuk a meccseket,mindíg van aki épp villan,és ha vki nem villan akkor is hasznos...Jah még Busi ő továbbra is néha hajmeresztő,dehát nála ez benne van,nagy meccere azért összekapja magát rendre,és hát amúgy meg zseniális amit csinál nyílván...Jó lesz ez...Hátul újra stabilizálódtunk,elől újra van veszély Messin kívül is..Fejlődni kell,mint ahogy az összes csapatnak európában,és fognak is, fogunk is tavaszra...Azt majd az akkori forma eldönti mire lehetünk jók a BLben...Amúgy nyílván bármire most azt mondom,nem látok jobb csapatot per pillanat semerre...A Bayern is jójó, de nem votlak jobbak egy Plzen ellen mint mi a Milan ellen,sőt...És azért a 2 nem egy kategória még mindíg,pláne azért védekezésben elég jók az olaszok...

Amúgy kicsit tényleg felemás volt a meccs...A védekezésünk jó volt...Amikor kb 2szer elment a Milan akkor sem ziccerekről beszélhetünk,mert kisodródtak,felvettük az érkező embert...Kaka azt onnan még az aranylabdás évében sem tudta volna berúgni...Gyakorlatilag helyzete nem volt a Milannak...Mégis lőttek gólt...

Neymar: hát igen,megint ő hozta össze...Okés könnyen esett de jó ütemben,nem baj ha van nálunk is egy ravasz pali...Mindíg mi kapjuk meg hogy dobáljuk magunkat,nem minket felrúgnak a bírók meg lámák és hagyják...Az agyavizem felforr amikor ezzel fárasztanak...Jön a sok...és mert az csak erőszakos volt nem szabálytalan,jah visszafelé megha Cr-ke rosszul lép az 11es és piros...Valójában nézzünk meg bármely top csapatot,sokkal több a rafináltság mint eddig nálunk...Ez is kell,sajnos ez is a része...Neki megadják,ő jól játsza el...Utánna meg őt rúgták fel egészen véltelen,ha a súlytalan Pedro lett volna ott akkor sima szerelés...És igen sokszor ilyen kicsiken múlik...Amúgy meg egy jókis vitám volt hogy létezi e az x ember figyelmét leköti egy játékos,áhhh nem...Nézzük meg ezt a szezont,Neymarra nem figyelnek 2szer annyian,még a madridnál sem...áhhh...És fölösleges volt...Amúgy is miért nem lőtte be,vagy akkor már passzolta le hamár 4embert lecselezett szélről kisodródva...

Messi meg kicsit kezdi azért összekapni magát,már sokkal jobbak a megmozdulásai,kevésebb az érthetetlenül eladott labdája,többet is mozog...Még nem annyit indul meg mint anno,és nincs is annyit játékban,de jó úton halad...Másabb szerepköre van,azáltal hogy neki is hátra kell mennie kevesebb energiája marad elől,plusz még sérült is volt nincs formában ezt láthattuk mostanság,ennyi...Ettől még úristen ez az ember hihetelen,szal hogy elindította a támadást a 2.góljánál,ahogy befutott,átvette,és már rögtön ment a testcsel hogy a kapus lefeküdjön,majd a labda még fel is pattant de akkor is lazán a léc alá...Ezért írtam hogy SAJNOS lehet Cr kapja az aranylasztit,pályafutás alatt egy ilyen gólt nem lőt ő,nem is tudna...Ami elegancia,tudás és ész volt ebben a gólban is,ezért zseni ő...
Xavit meg újra divat lett itt szidni,most akkor vmi Retro korszak van itt vagy mi

Ini: no nála már jobban felvetem hogy miért csak oldalpasszok,meg elfutok keresztbe Neymar felé megy,ugyanis ő neki sokkal inkább lenne feladata a védelem megbontása,bepasszok,egy egy ember megverése...Javul,javul...De messze még a régi énje neki is...Bár neki sem egyszerű,a pályán elválasztják rendre Messitől aki a nagy játszótársa,nincsenek olyan bemozgások Leotól,mint régen, egész egyszerűen más a taktika neki így nehezebb...ÉS itt merül fel:
Cesc...Namost...Mindenki ezen veri a nyálát hogy őt játsszassuk,bezzeg beállt gól...Ez igaz...Jobban muzsikál a csapat általában ha Ini helyén játszik,ez is igaz...De kérdem én akkor mi legyen,felejtsük el Init,játszon csak ő? Azért nem gondolom hogy jó megoldás lenne...Ini egyrészt nem annyira öreg még hogy ez megtegyük,van még jópár jó éve,másrészt hát hogy is fogalmazzak,közel nem tehetségtelen...

És itt most lehet szidni ezért Tatat,de az eredmény,hogy hozzuk a meccseket,az agyonhajszolt játékosaink pihentebbek lesznek,van alternatívánk...Ezt meg hogy nem játszunk úgy mint a Pepe team anno hagyjuk,ősszel ők sem voltak semmivel acélosabbak...Mentek is itt a szövegek,hogy jójó hogy nyerünk de annyira nem meggyőző...Ismerős? Tavaszra nőtték ki magukat...
Összeségében jó lesz ez,nem vagyunk csúcsformában de elég simán hozzuk a meccseket,mindíg van aki épp villan,és ha vki nem villan akkor is hasznos...Jah még Busi ő továbbra is néha hajmeresztő,dehát nála ez benne van,nagy meccere azért összekapja magát rendre,és hát amúgy meg zseniális amit csinál nyílván...Jó lesz ez...Hátul újra stabilizálódtunk,elől újra van veszély Messin kívül is..Fejlődni kell,mint ahogy az összes csapatnak európában,és fognak is, fogunk is tavaszra...Azt majd az akkori forma eldönti mire lehetünk jók a BLben...Amúgy nyílván bármire most azt mondom,nem látok jobb csapatot per pillanat semerre...A Bayern is jójó, de nem votlak jobbak egy Plzen ellen mint mi a Milan ellen,sőt...És azért a 2 nem egy kategória még mindíg,pláne azért védekezésben elég jók az olaszok...
nagyjából két vélemény ütközik: lassú, pontatlan, jórészt meddő játék, némi szerencsével megspékelve. a másik. masszív fölény végig kontrolált meccs, alig egy-két vendég helyzettel, nyert meccs, minden ok.
van igazság minkettőben. az ellentmondást az szüli, hogy a meccs zömében abból állt, hogy mi támadtunk, ők elkeseredetten védekeztek többnyire eredményesen. namármost: egy ilyen alaphelyzethez az ember sokkal több gólt várna el HISZEN ANNYI HELYZET VOLT !! tehát az elégedetlenség bizony relatív.
néhány nyilvánvaló pozitívum: a védelem közepe egész jól rombolt Pique lepkéjét leszámítva fölényesen, a széleken volt némi zavar, de azért ott egy Balo, ill Kaka mozgott az viszont nem kispálya. Messi visszatért, mert JÁTÉKBAN VOLT VÉGIG sőt gólokat lőtt. a középpályán mi voltunk az urak, még a letámadások is figyelemreméltóan sikerültek.
ami nem tetszett: a végtelen sok botlábúság!! Xavi nem képes eltalálni a kaput, Alexis szinte csak rossz döntéseket hazott, Neymar a jókat rosszakkal kompenzálta.
szóval a következtetésem: nem vagyunk elég hatékonyak, de mégis eredményesek. ez pedig több mint elég - egyelőre!
van igazság minkettőben. az ellentmondást az szüli, hogy a meccs zömében abból állt, hogy mi támadtunk, ők elkeseredetten védekeztek többnyire eredményesen. namármost: egy ilyen alaphelyzethez az ember sokkal több gólt várna el HISZEN ANNYI HELYZET VOLT !! tehát az elégedetlenség bizony relatív.
néhány nyilvánvaló pozitívum: a védelem közepe egész jól rombolt Pique lepkéjét leszámítva fölényesen, a széleken volt némi zavar, de azért ott egy Balo, ill Kaka mozgott az viszont nem kispálya. Messi visszatért, mert JÁTÉKBAN VOLT VÉGIG sőt gólokat lőtt. a középpályán mi voltunk az urak, még a letámadások is figyelemreméltóan sikerültek.
ami nem tetszett: a végtelen sok botlábúság!! Xavi nem képes eltalálni a kaput, Alexis szinte csak rossz döntéseket hazott, Neymar a jókat rosszakkal kompenzálta.
szóval a következtetésem: nem vagyunk elég hatékonyak, de mégis eredményesek. ez pedig több mint elég - egyelőre!
Szerintem Piqé is elemében volt, az öngólt leszámítva hatalmas mentései voltak.
Messi megkönnyebbült, hogy végre akciógólt is rúgott, nem csak tizit.
Szerintem Neymarban van egy kis görcs a góltalanság miatt.
Én nem féltem őt, a többieket remekül kiszolgálja, és sikeresen köt le egyszerre két-három védőt is.
Én úgy érzem, hogy Messi mintha egy pöppet hátrébb játszana, gyakran visszajön középpályára.
Xavi Ini: Ini szerintem kezd visszatérni, ma egész tetszetősen játszott.
Xavi: hát igen, ő kezd egyre lassabb lenni. Jobb lenne, ha Fabre átvenné a stafétát, és Xavi lenne a padozó. Tény, hogy Xavi passzolja a legtöbbet és a legpontosabb, de sajnos a gyilkos bepasszairól már leszokott.
A mai meccsen én is téptem a hajam, mikor nem voltak meg a bepasszok a védők mögé.
A legdurvább az volt, mikor Alexis ki akart ugrani, de inkább Messi kapta a labdát, és mire ő továbbtolta neki, már lesen állt.
Ha maradt volna Thiago, akkor Fabreval sokkal támadóbb középpályánk lehetne.
Messi megkönnyebbült, hogy végre akciógólt is rúgott, nem csak tizit.
Szerintem Neymarban van egy kis görcs a góltalanság miatt.
Én nem féltem őt, a többieket remekül kiszolgálja, és sikeresen köt le egyszerre két-három védőt is.
Én úgy érzem, hogy Messi mintha egy pöppet hátrébb játszana, gyakran visszajön középpályára.
Xavi Ini: Ini szerintem kezd visszatérni, ma egész tetszetősen játszott.
Xavi: hát igen, ő kezd egyre lassabb lenni. Jobb lenne, ha Fabre átvenné a stafétát, és Xavi lenne a padozó. Tény, hogy Xavi passzolja a legtöbbet és a legpontosabb, de sajnos a gyilkos bepasszairól már leszokott.
A mai meccsen én is téptem a hajam, mikor nem voltak meg a bepasszok a védők mögé.
A legdurvább az volt, mikor Alexis ki akart ugrani, de inkább Messi kapta a labdát, és mire ő továbbtolta neki, már lesen állt.
Ha maradt volna Thiago, akkor Fabreval sokkal támadóbb középpályánk lehetne.
- Chino
- Llegenda del Barça
Szerintem nem volt ezzel a meccsel semmi gond, végig uraltuk, nem sok esélyt adtunk az olaszoknak, de jó lett volna, ha a helyzeteink harmadát beverjük. Hátul Piqué ellenben megint nagyon gyenge volt. Mascherano viszont tudta ezt kompenzálni. Egy kicsit lehetne hanyagolni a spanyolt és Bartrat játszatni helyette..
Neymar is jól játszott, néha lehetett volna kicsit tökösebb, azt a helyzetét pedig ha beveri.... Messi a második gólja után érezhetően felszabadult, nem nagyon bírtak a védők vele, remélem kinyílt a gólcsap.
Egyébként nem egyszer tették be a védők mögé a labdát úgy, hogy Neymar vagy Messi megindulhatott volna, de kétszer is tévesen lest intettek be, szóval kompenzált a bíró.
Neymar is jól játszott, néha lehetett volna kicsit tökösebb, azt a helyzetét pedig ha beveri.... Messi a második gólja után érezhetően felszabadult, nem nagyon bírtak a védők vele, remélem kinyílt a gólcsap.
Egyébként nem egyszer tették be a védők mögé a labdát úgy, hogy Neymar vagy Messi megindulhatott volna, de kétszer is tévesen lest intettek be, szóval kompenzált a bíró.
Forca Barca!!!!
Meggyőződésem, hogy ha a bíróval nincs szerencsénk annál a tizenegyesnél, itt ítéletnapig nem lövünk gólt. Egy-az-egyben ugyanazt csinálta a csapat, mint tavaly. Xavi-Iniesta páros részéről 0 passz előrefelé, még a kontráknál sem hajlandók belőni a védelem mögé a labdát (de ezt már Xavi topikjában leírtam), aztán Messihez kerül és várjuk a csodát. Egyetlen tetszetős akciónk volt, amihez a két középpályásunknak semmi köze nem volt, hanem a 3 támadó csinálta meg és végül Abbiati védte Sanchez lövését. Cesc meg beáll, és egyből ad egy gólpasszt...
Mascherano-Piqué páros megint csúcsformában volt, előbbit egyszerűen nem tudták megelőzni a Milan támadói, ahányszor felpasszolták nekik a labdát, mindig a kisfőnök volt ott előbb. A nyári agonizálás után lassan az lesz a kérdés, hogy ki maradjon ki a 4 remek védőnk közül
Neymar meg azért (nem kisebbítve a mai érdemeit) lassan a góllövéssel is hasznosíthatná magát, nem csak azzal, hogy jó helyen rúgatja fel magát. (Azért az már kabaréba illő, hogy 5 embert kicselez, aztán meg mellérúgja.
) Ezzel együtt kétszer is jó helyen rúgatta fel magát, szóval a védőink mellett simán a legjobb volt.
Szóval kicsit mintha Tito örökségét láttam volna a csapaton, de a lényeg, hogy megvan a győzelem, innentől kezdve tétmeccs legközelebb februárban esedékes a BL-ben.
Mascherano-Piqué páros megint csúcsformában volt, előbbit egyszerűen nem tudták megelőzni a Milan támadói, ahányszor felpasszolták nekik a labdát, mindig a kisfőnök volt ott előbb. A nyári agonizálás után lassan az lesz a kérdés, hogy ki maradjon ki a 4 remek védőnk közül

Neymar meg azért (nem kisebbítve a mai érdemeit) lassan a góllövéssel is hasznosíthatná magát, nem csak azzal, hogy jó helyen rúgatja fel magát. (Azért az már kabaréba illő, hogy 5 embert kicselez, aztán meg mellérúgja.

Szóval kicsit mintha Tito örökségét láttam volna a csapaton, de a lényeg, hogy megvan a győzelem, innentől kezdve tétmeccs legközelebb februárban esedékes a BL-ben.
Lehet, hogy nem ide tartozik, de a Milánnak azért még így is nagy makkerja van, hogy a Celtic kikapott az Ajaxtól.
Ha a Celtic győz, akkor 6 pontja lett volna, és feljön a 2. helyre. Így most
1. Barca 10p
2. Milan 5p
3. Ajax 4p
4. Celtic 3p
Ha a Celtic győz, akkor 6 pontja lett volna, és feljön a 2. helyre. Így most
1. Barca 10p
2. Milan 5p
3. Ajax 4p
4. Celtic 3p
- shutterisland
- Director del Fútbol
én abszolút elégedett vagyok, lefociztuk a milant, végig fölényben voltunk, mi dolgoztuk ki a helyzeteket, és csak a szerencsén és az utolsó passzokon múlott, hogy nem dolgoztunk ki több ziccert, nem szereztünk több gólt.
a milan igazából balotelli 1-1 akcióján és montolivo lövésén kívül nem volt veszélyes.
picit hajazott ez a mérkőzés a 4-0-ásra, csak azért annyira nem mentek a srácok, és több volt a hiba a végjátékban.
az bánt csak, hogy a megannyi lehetőségből, amit elrontottak, eltököltek a srácok, vagy ahol rossz döntés született a kulcspillanatban, nem tudtuk megnyerni a meccset, helyette egy lesgól és egy véleményes tizenegyes ment be.
a milan igazából balotelli 1-1 akcióján és montolivo lövésén kívül nem volt veszélyes.
picit hajazott ez a mérkőzés a 4-0-ásra, csak azért annyira nem mentek a srácok, és több volt a hiba a végjátékban.
az bánt csak, hogy a megannyi lehetőségből, amit elrontottak, eltököltek a srácok, vagy ahol rossz döntés született a kulcspillanatban, nem tudtuk megnyerni a meccset, helyette egy lesgól és egy véleményes tizenegyes ment be.
- Capon
- Llegenda del Barça
Előreláthatóan nem ez ígérkezik az év legnehezebb meccsének és ha nyernénk akkor kényelmesen rotálva szép nyugiba le lehetne játszani a maradék két csoportmeccset.
2 gól különbséget várnék a csapattól és hogy húzzuk meg az első fél órát, ne a ráérünk arra még felfogásban fussunk ki a gyepre.
Eredmény mondjuk 2-0, 3-1
szerk. és olyan érzésem van, hogy egy élvezhetetlen akadozó meccsnézésben lesz ma részem...
2 gól különbséget várnék a csapattól és hogy húzzuk meg az első fél órát, ne a ráérünk arra még felfogásban fussunk ki a gyepre.
Eredmény mondjuk 2-0, 3-1
szerk. és olyan érzésem van, hogy egy élvezhetetlen akadozó meccsnézésben lesz ma részem...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Az Év fórumozója 2013
Pláne, hogy az előző meccsen is a Xavi-Ini duó kezdett...bence-barca írta:Nem értem Cesc miért nem kezd, 3 kpnk közül most neki megy a leginkább.
Meg én a Bartra-Puyol párosnak legalább az egyik tagját is kezdettem volna.
Viszont legalább Sánchez és Ney is játszik.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Otthon mi vagyunk az esélyesek, győzelemmel elsők lehetünk ezt jó lenne elérni, ez a legfontosabb, hogy lehessen pihentetni, s készülni a fontos bajnokikra. Hajrá