sansz írta: ↑2020.07.04. 03:25:33
gránit írta: ↑2020.07.03. 06:38:42
.
Ehelyett megtanulhattak volna mélyebben játszani és kontrázni. Ez esetben tavaly történelmi kivégzésben részesíthettük volna a Liverpoolt. Szerteszéjjel alázhattuk volna őket ilyen taktikával. Idén is sok pontot buktunk azért, mert még mindig azt gondolják, hogy be tudják szorítani az ellenfelet a kapu torkába, és szükségszerűen mind a 10 mezőnyjátékosunknak az ellenfél térfelén kell lófrálnia. Ezt már Celta Vigo-szintű csapatok is ellenünk tudják fordítani.
Oké,egyetértek, DE megint ott vagyunk,hogy a kontrajátékhoz kellenek gyors emberek gyors szervezéssel. És Businak sem lenne elég hátrébb mennie,hanem agresszívan kéne letámadnia.
Szerintem ebben a csapatban ennyi van,egyetlen stílust, taktikát sem tudna megvalósítani,mert mindnek a fegyelmezettség, futás,gyorsaság az alapja.
Kellene egy rendes védekező középpályás, jelenleg senki nincs, aki az ellenfelek kontráit szűrni tudná. Busquets ellébecolt addig, amíg Xavi meg Iniesta volt mellette, most, amikor a csapat már sokkal kevésbé labdabiztos, sajnos kiviláglanak a hiányosságai. Szűrni egyáltalán nem tud. Ettől függetlenül megtanulhattak volna kontrázni, az ellenfelek is sokszor szórják el a labdákat.
Szerintem nem ennyire rossz azért ez a csapat, a probléma az, hogy nem épültek be a repertoárba olyan játékelemek, amelyekkel ez a csapat is tudott volna célfocival nyerni. Lásd a Liverpool elleni elődöntő, ha tudnak kontrázni, minimum 5-0 a vége. Semedóban is lenne fantázia ezen a téren, Fati is gyors. De a szándék sincs meg rá. Ha nem sikerül, hát nem sikerül, engem az dühített, hogy meg sem próbáltak valami újat csinálni.