Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Igen igen azért is írtam oda, h topfocin, meg semmi forrás nemvolt írva utána. Remélem kamu, de csunya lenne ha igazRivaldinho írta:Azt hiszem ennyit elég is kiemelni..Fernando írta: Amúgy olvastam egy oylat a topfocin
Azt hiszem ennyit elég is kiemelni..Fernando írta: Amúgy olvastam egy oylat a topfocin
Főoldal->cikkÁkocka írta:Lehet már tudni valamit a kezdő 11ünkről?

Nem azt mondom,h aláírnék előre egy minimális vereséget,de nem lennék nagyon csalódótt,persze csak akkor,ha sikerül legalább egyszer betalálnunkMental_Theo írta:sajnos tényleg nem vagyunk esélyesek, de ha mondjuk csak 2:1 re sikerülne kikapnunk, az még talán-talán jó eredmény is lehetne.
igaz, jövő hétre lehetséges hogy
nem lesz Eto'o, Touré, Deco, Messi, Ronaldinho, Henry félig sérült....
nem ghiszemhogy Bojan,Gudjohnsen,Dos Sntos trió elég erős lehetne...akár a B ligában is

Nem vagyok pesszimista de egy100%-os kerettel se tudnánk legyőzni a Sevillát ha ilyen szarok vagyunk, nem hogy egy féltartalék kerettel!És sanda gyanum hogy égni fogunk, még hazai pályán is lehet!ozsimiki írta:Sajnos úgy érzem,h egyáltalán nem 3esélyes a meccs...kb 1,4re tenném a Sevillát,döntettlent 1,7 re,míg a győzelmünket 2,6ra... jelenleg kb ennyi esélyünk van. Persze ha hopsz magunkhoz térünk akkor ezek az oddsok fordítva is lehetnek,de sok sanszot nem látok ráTermészetesen győzni kell,h menjünk,és legalább azt remélem,h ezért MINDENT MEG IS TESZÜNK!
FORZA BARCAAA