connor írta:Egy valamit nem szeretnék látni a mai kezdőnkkel kapcsolatban: egy olyan felállást, amiben szélső támadó pozícióban középpályás kap szerepet. Ez a felállás már megbukott többszörösen is, egyrészt Iniesta-val a szélen, másrészt Cesc-kel középen. Egy ilyen taktikával biztosra venném a bukást.
Személy szerint Mascherano-val szemben Bartra-nak szavaznék bizalmat, Xavi helyett pedig Fabregás-nak. Egyrészt a fizikai felépítésük miatt, Fabregás-nál pedig a gyorsaság miatt is. Emellett én is Adriano-t tenném a kezdőbe Alba helyett, egyrészt, mert Adriano jobban lő távolról, másrészt, mert jobb védőmunkára képes és (csak ismételni tudom magam) erősebb, magasabb.
A védelemben tehát Alves,Piqué,Bartra és Adriano kapnának helyet, a középpályán Busquets mellett Fabregás és Iniesta, míg a csatársorban Sánchez, Messi és Pedro. Neymar-t még én sem kockáztatnám meg elöl, de még mindig inkább kerüljön ő oda, mint Iniesta vagy Fabregás.
Ha szubjektív akarok lenni, akkor azt mondom, hogy legalább egy döntetlent elérünk, ha objektív, akkor legfeljebb egy döntetlent fogunk elérni. Mindenesetre hajrá!!!
Mindennel egyetértek nagyjából. Xavi helyett én is Fabregasszal kezdenék, annál is inkább mert hosszú távon ( vagy már nem is olyan hosszú az, pár hónap max. ) ez a csere úgyis megtörténik majd, persze lehet húzni, halasztani. Eggyel nem értek egyet, Neymart én simán a kezdőbe tenném, szerintem nagyon élne egy olyan típusú jól cselező, gyors, kiismerhetetlen játékos mint ő egy City típusú csapat ellen.
A régi Pep-féle Barcát nem félteném, simán nyernénk. A Bayernnel Pep szépen eljátszotta ugyanazt amit anno a Barcával is játszott volna ez ellen a City ellen, az eredmény megalázó labdabirtoklási fölény és talán még megalázóbb eredmény volt. Érdemes megnézni:-)
http://www.youtube.com/watch?v=b3ryuRDiBpg
Két éve mi is simán megcsináltuk volna, most...nem tudom. Tényleg nem. Sem Xavi, sem Iniesta, sem Fabregas ( de talán sajnos még Messi sem ) nincs olyan fizikai, pszichikai állapotban attól tartok hogy hasonló taktikát ilyen szinten most megvalósítsunk. De hátha mégis. Továbbra is 50-50%-ot adok. Őszintén szólva nekem most fogalmam sincs hogy mi várható ha végiggondolom, akárhogy alakulhat most ez a meccs. Azon sem lepődnék meg ha nyernénk 2-3 góllal végül, de sajnos azon sem ha egy sima 2-0-al hazaküldene minket a City.