Gareth Tello írta:
A PL legjobb focit játszó csapatáról van szó... Mi meg már elindultunk lefelé a lejtőn... Véget ért a szép időszak, itt már közel sem mi vagyunk az esélyesek, ezt el kell fogadni. Számomra meglepetést jelentene, ha valahogy sikerülne továbbjutnunk...
Amikor eddig olvastam, tényleg azt hittem komolyan írod.
Idegenben én kb. 50-50 százalékra becsülöm az erőviszonyokat. Hazai pályán ez változni fog Kun ide vagy oda, viszont a továbbjutást tekintve olyan 60-40 nekünk. Szerintem ez nem túlzás. Én úgy vagyok vele, hogy egy 0:0 sem rossz eredmény (persze nagyon jó lenne az idegenbeli gól), itthon úgyis a győzelemre megyünk. És akkor azon dől el, hogy a Camp Nou-ban képesek vagyunk elverni a Cityt vagy sem.
Persze bármi megtörténhet ma, egy többgólos vereség is benne van, de hiába nem mi vagyunk a csúcs és sokan felzárkóztak mellénk attól még nagyon erős a csapatunk van.
A Cityvel pedig igazán idén lehet először komolyabban számolni és ez sokat jelenthet. Nálunk mindenki tudja milyen egy egyenes kieséses párharc a BL-ben.
A döntő faktor szerintem akkor is a hozzáállás lesz, képességekben nagy a különbség a két csapat közt. Ha motiváltak leszünk, hajt mindenki és elszántak lesznek jó esélyünk van, ellenben ha ellötyögik a meccset ne számítsunk semmi jóra.