Hosszabban:
1. A játék a kiállítás előtt. Teljesen kiegyenlített játék volt, a City próbálkozott felívelésekből és gyors kontrákból, felépített akciójuk
nem volt. Igazából helyzetük sem volt. Párszor Negredo tudott fejelni lehetetlen szögből, illetve volt az a kavarodás Valdes nagy hibája után, de ennyi. A 2. félidő elejét keményen megnyomtuk, ebből lett kiállítás+tizi.
2. Magáról a szituról: Nem láttam a Busquets-Navas-féle esetet. Azt láttam viszont, hogy sikerült bejátszani egy tökéletes labdát, Messi tökéletesen indult meg, az pedig marhaság, hogy a City leállt volna, mert szabálytalanságot fújtak. Persze. Azért próbálták lesre játszani Messi, mert leálltak, mi?!
A piros teljesen jogos. Azt, hogy hol volt a szabálytalanság, az a kettős-látású partjelző benézte, ugyanis tizenegyes nem volt. Utána viszont elvettek egy szabályos gólt: nem is értem, hogy lehetett azt elnézni. A 16-os vonal segítségével nagyon jól lehetett látni, hogy kb 20 centi hiányzott a leshez. Annyira jó volt a szitu, hogy így a fene se (kéne) panaszkodjon a bírói segítség miatt. Egy gólt adtak, egyet elvettek.
3. Pár ember kellemes csalódás volt. Alves ugyan továbbra is pocsékul védekezik, de legalább most támadásban hatékony volt

. Xavinak lejárt az ideje, de ezen a meccsen kimondottan jól jött, hogy kordában tartsa a kp-t. Én személy szerint nem gondolom, hogy kivégezhettük volna a Cityt. Szerintem, ha kitámadunk 1-0-nál, gól kapunk kontrából és lehet a meccset is bukjuk.
4. Pellegrini: eltaktikázta. Már az összeállításnál sejteni lehetett, hogy Demichelis lehet a gyenge láncszem. Ehhez képest nem játszott rosszul, voltak fontos szerelései, blokkolásai, de marhaság volt ott becsúsznia. Ha a City jobban támad valszeg berámolnak ők is 1-2 gólt, mi pedig valószínűleg 2nél többet.
5. Martino. A nagy meccseken kiválóan teljesítünk. A Realt elvertük, az akkor csúcsformában játszó Atletico ellen idegenben a 0-0 is szép volt. Most pedig újabb remek teljesítmény. Még az is bejön a meccs végén h Alves szabadabban futhatott előre, pedig azt hittem ezs fordítva sül majd el. Tavaly a csapatnak nagyon ment a kisebb csapatok ellen, de a nagyobbak ellen nem(Milan,
bayern ). Idén nem mindig megy a kisebb csapatok ellen, de a rangadókon kifogásolhatatlanul teljesítünk.
6. Összefoglalva: megérdemelt győzelem volt. Kellettek az ellenfél hibái, de ha a City nyer, akkor meg a mi hibáinknak köszönheti azt. Ezen a szinten, Európa TOP 5-6 csapatánál már hiba kell a győzelemhez. Mi ezt kihasználtuk.
Gratulálok a csapatnak!