Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
1 jó és 1 rossz Raphitól sose legyen ennel gyengebb napja.
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
Na ez szép volt!
Ez még valószínűleg akkor is gól, ha rendes kapus van a kapuban:D
Jókor jött, és kicsit meg lehet nyugodni.
Félidőben lehoznám Romeut, mert életveszély.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kár, hogy csak GAviban van ma élet, egyedül kevés lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nekem két érzésem van ezzel a meccsel a mai nap, Romeu eddig egy leakciózott tescos Busi, ami nem jó, Inigo Martinez pedig semmivel sem biztatóbb, mint Lenglet sajnos, ami szintén nem jó. Kíváncsi leszek a cserékre, eddig ez lapos sajnos
Amugy ezt a Farkas Norbit nem akarja valaki leváltani?
Kikötöm a tévét lassan csak a hangját többé ne halljam.
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
Ha nem történik semmi, akkor félidőben váltanék 4-2-3-1-re, amivel megfordítottuk a Celta meccset. Lewy Ferrán helyére, Raphinha mögé, Yamal meg jobbra, vagy azzal még várni, és Ferránt kirakni a szélre.
Romeu a legrosszabb meccsét tolja eddig Barca-mezben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2023.09.26. 22:07:27-kor.
Gündi nagyon gyengus eddig, Raphinha elővette az egyetlen skilljét, lett is két veszély belőle.
Lövögesse csak be, az megy neki, hátha egyszer jó lesz.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw