Spanyol Kupa & Szuperkupa
-
- Entrenador del Barça
hat nagy valoszinuseggel a villareal kizugott a kupabol, jobban koncentralhatnak a bajnoksagra... nem lattam milyen csapattal allt ki a villareal, de ezen akkor is lesz mit magyarazniuk:)
-
- Entrenador del Barça
A vége 5-0. Most erre mit lehet mondani?mindorokke_barca írta:nem semmi ... 64ik perc:) Poli Ejid 3 - 0 Villarreal J. Molina klasszikus mester3as
Sevilla csak 1-0-ra kapott ki, a többi csapat hozta a kötelezőt.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Idén mikor látunk ilyen eredményt a Spanyol kupába??norbert55 írta:
Real Madrid 0-3 Barcelona

-
- Entrenador del Barça
nem semmi ... 64ik perc:) Poli Ejid 3 - 0 Villarreal J. Molina klasszikus mester3as
"csak" 18 meccsig voltunk veretlenek.
BARCELONA-ATMA 1-3
Mallorca 0-3 Barcelona
Barcelona 2-0 Alavés
Barcelona 2-1 Athletic
Espanyol 1-2 Barcelona
Barcelona 2-0 Celta de Vigo
Cádiz 1-3 Barcelona
Barcelona 2-1 Sevilla
Villarreal 0-2 Barcelona
Barcelona 4-1 Racing Santander
Getafe 1-3 Barcelona
Barcelona 5-0 Real Sociedad
Barcelona 2-0 Málaga
Barcelona 3-0 Osasuna
Deportivo 3-3 Barcelona
Barcelona 2-2 Zaragoza
Real Betis 1-4 Barcelona
Barcelona 2-2 Valencia
BARCELONA-ATMA 1-3
Mallorca 0-3 Barcelona
Barcelona 2-0 Alavés
Barcelona 2-1 Athletic
Espanyol 1-2 Barcelona
Barcelona 2-0 Celta de Vigo
Cádiz 1-3 Barcelona
Barcelona 2-1 Sevilla
Villarreal 0-2 Barcelona
Barcelona 4-1 Racing Santander
Getafe 1-3 Barcelona
Barcelona 5-0 Real Sociedad
Barcelona 2-0 Málaga
Barcelona 3-0 Osasuna
Deportivo 3-3 Barcelona
Barcelona 2-2 Zaragoza
Real Betis 1-4 Barcelona
Barcelona 2-2 Valencia
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igazad van. Én úgy emlékeztem, hogy a Zaragoza meccs később volt. Az Atlético a bajnokságban szakította meg a győzelmi sorozatunkat.Los Banditos írta:A 2005-2006-os sorozatunkat biztos, hogy a Zaragoza szakította meg. Azon a meccsen 3-0-ra vezettek, majd visszahoztuk 3-2-re, de a végén még kapott egy büntetőt a hazai csapat és ezzel lett 4-2.
Az Atletico tényleg megvert minket 3-1-re, de azzal nem a sorozatunkat szakította meg.
A Villarrealt pedig idegenben és otthon is megvertük.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A 2005-2006-os sorozatunkat biztos, hogy a Zaragoza szakította meg. Azon a meccsen 3-0-ra vezettek, majd visszahoztuk 3-2-re, de a végén még kapott egy büntetőt a hazai csapat és ezzel lett 4-2.
Az Atletico tényleg megvert minket 3-1-re, de azzal nem a sorozatunkat szakította meg.
in to exile
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Csongor!Perrero írta:nekem a Villarreal rémlik, mintha tőlük sz.ptunk volna ki
Tévedsz!
A 22. fordulóban kaptunk ki tőlük 3-1-re, a gólunkat Larsson lőtte a 65. percben. A következő fordulóban meg Valenciában kaptunk ki 1-0-ra, majd a Betist vertük otthon 5-1-re.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Csongor!Perrero írta:nekem a Villarreal rémlik, mintha tőlük sz.ptunk volna ki
Statisztikában velem nem nagyon érdemes vitatkozni.
Tessék:
22. forduló: FC Barcelona – Atlético Madrid 1-3 gól: HENRIK LARSSON (65.)
Fernando Torres meg - ha jól emlékszem, 2-szer volt eredményes.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Igen, vmikor 2006 elején történt.Varga Tamás írta:A 19 meccses sorozatot az Atletico Madrid szakította meg, amikor a Nou Campban kikaptunk 3-1-re.Titinho írta: Bizony, bizony én is így emlékszem és az tényleg győzelmi sorozat volt. A 19. meccs az éppen egy Király-kupa meccs volt amit a Zaragoza ellen veszítettünk el 4-2-re idegenben.
2004-ben "csak" veretlenségi sorozatunk volt 17 meccsen keresztül. (14 győzelem 3 döntetlen volt asszem) amivel ugye a végén másodikok lettünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
Larson rúgta azt az egy góltVarga Tamás írta:A 19 meccses sorozatot az Atletico Madrid szakította meg, amikor a Nou Campban kikaptunk 3-1-re.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A 19 meccses sorozatot az Atletico Madrid szakította meg, amikor a Nou Campban kikaptunk 3-1-re.Titinho írta: Bizony, bizony én is így emlékszem és az tényleg győzelmi sorozat volt. A 19. meccs az éppen egy Király-kupa meccs volt amit a Zaragoza ellen veszítettünk el 4-2-re idegenben.
2004-ben "csak" veretlenségi sorozatunk volt 17 meccsen keresztül. (14 győzelem 3 döntetlen volt asszem) amivel ugye a végén másodikok lettünk.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Köszönöm istenem, h nem tettem meg hendikeppel a meccset. 

-
- Capitá del Barça
Azt hiszem hogy egy nagyon unalmas meccsen vagyunk túl ami valamilyen szinten a rossz kürölményeknek de sokkal inkább az összeszokottság hiányának és nem a tartalék ("c") csapatnak volt köszönhető.
Hiányzott Xavi hatalmas munka bírása illetve kiváló passzai/indításai a középpályáról valamint Inieste kreatív játéka a baloldalról,DE volt egy ember aki miatt néztem a meccset ő pedig: Bojan.
Az elejétől kezdve küzdött ,akart ,hajtott és ugyan nem egyszer rossz megoldást választott mégis egy góllal hálálta meg Guardiola bizalmát amiért a kezdőbe jelölte,és nem akarmilyen góllal!
elégedett vagyok Daniel Alvessel is aki az utóbbi két meccsen rendszeres jó beadásokat produkál és amelett hogy sok labdát vesztett sőt a legötbbet Sanchezzel karöltve (16) ám végig rbotolt a jobboldalon és sokszor már-már Messi helyéről ívelt be tehát kivette a részét a támadó játékból is sőt ő szerezte a legtöbb labdát is a meccsen(15) ami megint csak bizakodásra ad okot a további meccsekre.
V.Sánchez játékával nem igazán voltam elégedett mert egyrészt sok labdát eladott másrészt meg egy két "kósza" próbálkozáson kívül többre nem futotta neki ezt betudhatjuk annak hogy izgult és bizonyítani akart de nem igazán jött össze neki .
Sylvinho-t újra kezdőként láthattuk a pályán ami nagy-nagy örömömre szolgált és neki is voltak -Alvessel egyetemben- veszélyes felfutásai,beívelései (igaz ő a kapuhoz közelebbről indult ám szerintem most bőven hozta Abidal szintjét amit a francia mostanában hozni szokott).
Touré most is robotolt a középpáláyn is ugyan ez a meccs neki is szürkére sikeredett ahogyan sok más társának is azért védő munkája most is rendben volt.
A védőknek nem igen volt a dolga a dfenzív Benidormal szemben ám mikor kellett akkor ott voltak bár inkább Pinto védett nagyokat (ha kellett).
Abidal ott volt ugyan a pályán viszont szerintem sokszor észrevehetetlen volt, nem tettt sokat hozzá a meccshez.
Összességében egy közepes iramú meccsen hozta a kötelezőt a katalán óriás ám közel sem sziporkázó meccsen amin sok hiba volt és a játék is tördelős sok esetben.
Amit írtam kicsit hosszúra sikeredett de köszönöm hogy végigolvastad.
Hiányzott Xavi hatalmas munka bírása illetve kiváló passzai/indításai a középpályáról valamint Inieste kreatív játéka a baloldalról,DE volt egy ember aki miatt néztem a meccset ő pedig: Bojan.
Az elejétől kezdve küzdött ,akart ,hajtott és ugyan nem egyszer rossz megoldást választott mégis egy góllal hálálta meg Guardiola bizalmát amiért a kezdőbe jelölte,és nem akarmilyen góllal!
elégedett vagyok Daniel Alvessel is aki az utóbbi két meccsen rendszeres jó beadásokat produkál és amelett hogy sok labdát vesztett sőt a legötbbet Sanchezzel karöltve (16) ám végig rbotolt a jobboldalon és sokszor már-már Messi helyéről ívelt be tehát kivette a részét a támadó játékból is sőt ő szerezte a legtöbb labdát is a meccsen(15) ami megint csak bizakodásra ad okot a további meccsekre.
V.Sánchez játékával nem igazán voltam elégedett mert egyrészt sok labdát eladott másrészt meg egy két "kósza" próbálkozáson kívül többre nem futotta neki ezt betudhatjuk annak hogy izgult és bizonyítani akart de nem igazán jött össze neki .
Sylvinho-t újra kezdőként láthattuk a pályán ami nagy-nagy örömömre szolgált és neki is voltak -Alvessel egyetemben- veszélyes felfutásai,beívelései (igaz ő a kapuhoz közelebbről indult ám szerintem most bőven hozta Abidal szintjét amit a francia mostanában hozni szokott).
Touré most is robotolt a középpáláyn is ugyan ez a meccs neki is szürkére sikeredett ahogyan sok más társának is azért védő munkája most is rendben volt.
A védőknek nem igen volt a dolga a dfenzív Benidormal szemben ám mikor kellett akkor ott voltak bár inkább Pinto védett nagyokat (ha kellett).
Abidal ott volt ugyan a pályán viszont szerintem sokszor észrevehetetlen volt, nem tettt sokat hozzá a meccshez.
Összességében egy közepes iramú meccsen hozta a kötelezőt a katalán óriás ám közel sem sziporkázó meccsen amin sok hiba volt és a játék is tördelős sok esetben.
Amit írtam kicsit hosszúra sikeredett de köszönöm hogy végigolvastad.
Én is sőt ha egészséges lesz akkor Pedrot is. Abraham is játszharna akár. De van akit csak cserének raknék be.CFirpo3 írta:Thiago most úgy tudom, hogy sérült. De a többinek én adnék játéklehetőséget.barca0417 írta:meg Thiagot
-
November 12, Szerda.barca0417 írta:Mikor lesz amúgy a visszavágó?
Az idegenbeli meccs Olegueren és Edmílsonon ment el, a visszavágó pedig a bírón, amikor jogtalanul állította ki R10-et.Titinho írta:Bizony, bizony én is így emlékszem és az tényleg győzelmi sorozat volt. A 19. meccs az éppen egy Király-kupa meccs volt amit a Zaragoza ellen veszítettünk el 4-2-re idegenben.![]()

in to exile
- Titinho
- Director del Fútbol
Bizony, bizony én is így emlékszem és az tényleg győzelmi sorozat volt. A 19. meccs az éppen egy Király-kupa meccs volt amit a Zaragoza ellen veszítettünk el 4-2-re idegenben.Los Banditos írta:2006 februárjáig volt egy 18 meccses sorozatunk is.mindorokke_barca írta:jah: 6 a bajnoksagban, 3 a blben es most 1 kupaban...
mennyi is volt a sorozat 2004ben? 14 v 15 meccs zsinorban? kozeledunk

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- barca0417
- Entrenador del Barça
a visszavágón én is játszatnám Assulint meg Thiagot, de csak csereként mikor már vezetünk. A kezdőbe viszont Jeffrent és vázquezt beraknám, ahogy Córcolest is. Mikor lesz amúgy a visszavágó?

-
2006 februárjáig volt egy 18 meccses sorozatunk is.mindorokke_barca írta:jah: 6 a bajnoksagban, 3 a blben es most 1 kupaban...
mennyi is volt a sorozat 2004ben? 14 v 15 meccs zsinorban? kozeledunk
in to exile
Aludni lehetett ezen a meccsen, de mint mindig lényeg a győzelem.
Viszont nem értem, hogy ha Jorquera egészséges, miért nem ő véd. Pintót csak a pótlására hoztuk, és egyáltalán nem nyújtott tavaly olyan teljesítményt, amivel kiszoríthatná Jorquerat... emlékeim szerint vele nem nagyon úsztuk meg meccseket 2 gól alatt. Ezzel szemben ilyen meccseken továbbra is ő véd, a ráadásul katalán Jorquera kárára.
Érthetetlen számomra miért van előbb a sorban Pinto

Viszont nem értem, hogy ha Jorquera egészséges, miért nem ő véd. Pintót csak a pótlására hoztuk, és egyáltalán nem nyújtott tavaly olyan teljesítményt, amivel kiszoríthatná Jorquerat... emlékeim szerint vele nem nagyon úsztuk meg meccseket 2 gól alatt. Ezzel szemben ilyen meccseken továbbra is ő véd, a ráadásul katalán Jorquera kárára.

14, az csak a bajnoki győzelmi sorozat, abba nem voltak az egyéb meccek benne-ha jól emlékszem.