Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért ez kicsit vicces. Én nem az utóbbi 2 év csapataihoz hasonlítom a csapatot. Sőt az utóbbi 2 év csapatai ősszel klasszisokkal jobbak voltak, mint a mostani Barca (nyilván ez még sokat változhat). Nem várok gálát, de gólokat igen. Egy ilyen csapattól azt hiszem elvárható, hogy 4 meccsen ne 7 gólt lőjön.Chino írta:Azért a Bilbaot és a Villarrealt nem mondanám gyenge ellenfélnek, főleg odahaza. Nem hiszem, hogy nézhetetlen lenne a játékunk, az utóbbi két évhez képest sokkal jobb. És még alakulóban van ez a csapat. Új edző, sok új játékos, változó szisztéma stb. Az a gond, hogy sokan minden meccsen gálát várnak, meg minimum 4-5 gólt. Ez persze nem vonatkozik a tegnapira, mert ott tényleg nagyobbat kellett volna alakítani, még egy olyan csapattal is, ahogy kiálltunk.
Arra akartam célozni, hogy a Real 3 bitangul kemény meccsen túl van. A fél fórum májusban azon hőzöngött, hogy az Atleticot 6 meccsből 1-en sem tudtuk megverni. Kérdem én, ilyen játékkal meg tudnánk őket verni? Egyértelmű, hogy nem. Ha ez történne meg, akkor meg had ne mondjam milyen lenne a hangulat a fórumon.Chino írta: Most, hogy jön ide, az, hogy a Real 3 Atletico elleni meccsel kezdett? Ki tudja, lehet, hogy pont fordított lett volna a szitu nálunk.
Az meg, hogy nincs futball... A Real vagy az Atletico jobbat mutat? De lehetne messzebbre is menni.
Ráadásul Benatiat pedig lenyúlta Pep!visca el barca írta:én ennek ellenére nem vagyok elégedett. elég csak megnézni egy edzést. semmit nem csinálnak. csak állnak körben és passzolgatnak. és még mangala sincs.Erxy írta:4 meccs, 12 pont, 7 rúgott, 0 kapott gól. szörnyű, vállalhatatlan...kristop írta:aki azt várta, hogy első négy meccs után ennél is jobban állunk annak irreális elvárásai vannak. és ha mellé még szerinte "messze alulmúljuk ez európai elit színvonalát", akkor még buta is
Azért a Bilbaot és a Villarrealt nem mondanám gyenge ellenfélnek, főleg odahaza. Nem hiszem, hogy nézhetetlen lenne a játékunk, az utóbbi két évhez képest sokkal jobb. És még alakulóban van ez a csapat. Új edző, sok új játékos, változó szisztéma stb. Az a gond, hogy sokan minden meccsen gálát várnak, meg minimum 4-5 gólt. Ez persze nem vonatkozik a tegnapira, mert ott tényleg nagyobbat kellett volna alakítani, még egy olyan csapattal is, ahogy kiálltunk.Barcaman1993 írta: Tegyük hozzá, hogy két meccsen nézhetetlen volt a játékunk, egyen mindent kihagytunk és volt a Villareal elleni meccsünk, amin az ellenfélhez képest elfogadható teljesítményt hoztunk... Egy erős ellenfél sem volt, abból a Bilbao ellen nyújtottunk egyedül jó játékot, de ott is kimaradt minden..
Most, hogy jön ide, az, hogy a Real 3 Atletico elleni meccsel kezdett? Ki tudja, lehet, hogy pont fordított lett volna a szitu nálunk.Barcaman1993 írta:Szép ez a 4 győzelem és örülök is neki, de úgy állítják be egyesek, hogy minden milyen szép és jó. Kíváncsi vagyok, hogy most mi lenne a vélemény, ha mi kezdtünk volna 3 Atletico elleni meccsel és nem a Real...?
Sokat érnek a győzelmek, de már futballt is szeretnék látni.
minden kritika a helyén van, ami szerint nem játszottunk jól a ciprusiak ellen. és az is teljesen oké, hogy támadásban még nem értünk olyan magas szintre, ahol lennünk kéne. sőt, szerintem azzal is kevesen vitatkoznának, hogy van egy pár arc, aki helyett lehetne jobb. és még biztos lehet sorolni. de neki sikerült csupa olyan dolgot mondania, amiben pont nincs igaza, mintha direkt erre játszott volna.Barcaman1993 írta: Szép ez a 4 győzelem és örülök is neki, de úgy állítják be egyesek, hogy minden milyen szép és jó.
Sokat érnek a győzelmek, de már futballt is szeretnék látni.
akkor képzeld el az ő pesszimista szurkolóik hogy belehetnek kakilva tőlünk. ők nem csak hogy nem tudtak nyerni a blben, de a bajnokságban is ugyanannyi pontjuk van, mint nekünk. csak ők kettővel több meccset játszottak és csak ötödikekkadarzsolt85 írta:Majd Meglatjuk a Psg ellen a nulla kapott gol es a rugott mennyire fog valtozni.
Majd Meglatjuk a Psg ellen a nulla kapott gol es a rugott mennyire fog valtozni.Erxy írta:4 meccs, 12 pont, 7 rúgott, 0 kapott gól. szörnyű, vállalhatatlan...kristop írta:aki azt várta, hogy első négy meccs után ennél is jobban állunk annak irreális elvárásai vannak. és ha mellé még szerinte "messze alulmúljuk ez európai elit színvonalát", akkor még buta is
én ennek ellenére nem vagyok elégedett. elég csak megnézni egy edzést. semmit nem csinálnak. csak állnak körben és passzolgatnak. és még mangala sincs.Erxy írta:4 meccs, 12 pont, 7 rúgott, 0 kapott gól. szörnyű, vállalhatatlan...kristop írta:aki azt várta, hogy első négy meccs után ennél is jobban állunk annak irreális elvárásai vannak. és ha mellé még szerinte "messze alulmúljuk ez európai elit színvonalát", akkor még buta is
Tegyük hozzá, hogy két meccsen nézhetetlen volt a játékunk, egyen mindent kihagytunk és volt a Villareal elleni meccsünk, amin az ellenfélhez képest elfogadható teljesítményt hoztunk... Egy erős ellenfél sem volt, abból a Bilbao ellen nyújtottunk egyedül jó játékot, de ott is kimaradt minden.Erxy írta: 4 meccs, 12 pont, 7 rúgott, 0 kapott gól. szörnyű, vállalhatatlan...
4 meccs, 12 pont, 7 rúgott, 0 kapott gól. szörnyű, vállalhatatlan...kristop írta:aki azt várta, hogy első négy meccs után ennél is jobban állunk annak irreális elvárásai vannak. és ha mellé még szerinte "messze alulmúljuk ez európai elit színvonalát", akkor még buta is
az ilyeneket össze kellene ereszteni a realos, bayernes károgókkal, majd leülni és figyelni, ahogy majdnem összeverik egymást. mindegyik bizonygatná a többinek, hogy "nem, a ti csapatotok a jobb"P.G.D. írta:Elnézést kérek ha valaki most ezen megsértődik, eddig nem ilyen írások hagyták el a "tollamat", de nem először érzem azt idén, hogy messze alulmúljuk az európai elit színvonalát.
Alves helyett Montoya simán mehetne, mert összeségében sokkal jobb a csapatnak ha ő játszik mint Alves. Miatta Alba is jobban tudja segíteni a támadásokat, mert nem kell azt néznie, h ha elmegy akkor marad 2 szem középső védő. Mathiue-t azért szapulod, mert nem tetszik v mi? Eddig komolyabb hiba nélkül lehozta a meccseket, inkább ő legyen hátul mint Masch. Xavi helyett meg ott van Rakitics csak más a szerepköre. Roberto simán mehetne, Pedro meg jó kiegészítő ember.P.G.D. írta: Xavi,Alves,Mathieu,Roberto,Pedro simán mehetnének csak nincsenek helyetteseik, ez tartja itt őket(matyőt meg a pluszban a vezetőség). Ja a titkos fegyverünk meg Munir,Samper és Sandro. RÖHEJ
Nem hiszem, hogy írta volna valaki, hogy tetszett a játék.P.G.D. írta:Őszintén szólva elég nehezen tudom elképzelni, hogy a tegnapi játék valaki(k)nek elnyerte a tetszését.
Pontosan ez az értelme a rotálásnak, hogy komolyabb ellenfél ellen nem ők fognak játszani.P.G.D. írta:Pozitívumként említitek, hogy LE rotál. Ezzel csak két gond van, az hogy tavaly ilyenkor Tata is rotált a másik pedig az hogy nincs kivel rotálni. Az első hármasunk gyakorlatilag ha minden rendben megy érintetlenek lesznek,a mostani kpból szintén senki nem fog beférni egy komolyabb riválissal szemben sem..
Honnan tudod, hogy hátul nem lesz rotálás? Piqué-t is tette már padra, amit sem Tito, sem Martino nem mert megtenni. És ott van Vermaelen, aki még csak most fog csatlakozni érdemben a csapathoz. Amúgy a hátsó alakzattal mi a bajod eddig? Mathieu-vel meg pláne? Ugyan nem lehet még szidni őket. A Pep-team-el hasonlítod össze amikor volt eddig 4 meccs. Gratula.P.G.D. írta:A hátsó alakzatunkat meg nem is említem, ahol Masch meg Mathieu a kezdő khk(lehet csűrni-csavarni de jelenleg ez a helyzet, aztán majd később kiderül hogy mi lesz)ott nagy rotálás nem lesz, legalábbis minőségi javulást nem lehet várni ettől. Az meg hogy az ifik gyengék voltak, de nem baj mert Messiéknek is meggyűlt a bajuk arra meg csak azt mondom, hogy otthon egy Apoel ellen ez SZÉGYEN. Méghozzá csupa nagy betűvel. Játékban és eredményességben is messze alulmúljuk a Pep-teamet, ráadásul játékoskeretben is.
Nem tudom, hogy nézted-e eddig a meccseinket. Semmi taktikai újítás? Fuss neki mégegyszer., Neymart meg ha figyelted, akkor nem értem ezt miért állítos. Sokkal többet vállal egyedül, közel sem keresi Messit annyit, mint mondjuk tavaly.P.G.D. írta: A nagy Enrique meg eddig semmilyen komolyabb taktikai ujítást nem hozott, ugyanazt nyomatjuk mint eddig. Mascherano eddig akkor sem játszik a középpályán, hogy ha Busquets pihen és hátul is meg vagyunk, Ney kórosan keresi Leot, szinte alig mert a kapura rendesen támadni, mert mindig azt nézte, hogy hol van Messi.
Bravo, ha Messiből ennyit láttál 4 meccs alatt, már ha mind a négyet láttad.P.G.D. írta:Apropó Messi. Eddig a szezonban, Eddig négy meccsen 2 gól és négy asszist a mérlege. Ezzel véleméynem szerint az a gond, hogy nem Messinek kéne a gólpasszok adását magára vállalnia, hanem a klasszis irányítónknak...Ja, hogy ilyen nincs(Init most nem veszem annak, mert ő gyakran van inkább szélen) sorry. Közben mindenki mondja, hogy kezdi elérni a régi fényjét. Miben? 2 gól tőle kevés, három meccse gól képtelen az Elchének rúgott kettőt hipp-hipp hurrá.Közben néztem tegnap is, hogy mit csinál a pályán mert néha már olyan volt, mintha másnapos lenne. Lehet, hogy jobban hajt mint tavaly de a régi formájától igen csak messze van.
Szerintem senki sem sértődik meg, és lehet kritikát bőven megfogalmazni, de kevés kivételtől pont ezekkel lőttél mellé. Tipikus. Egy rossz meccs és jön a károgás.P.G.D. írta:Elnézést kérek ha valaki most ezen megsértődik, eddig nem ilyen írások hagyták el a "tollamat", de nem először érzem azt idén, hogy messze alulmúljuk az európai elit színvonalát.
Azért azt még hozzátenném az egészhez,hogy még 90percet sem volt összesen egyszerre a pályán a Messi,Neymar,Ini,Rakitic tengely,ami a támadásokért a legfőbb felelős. Egyetértek veled,hogy ez eddig nem valami sok, de még csak a szezon elején tartunk. Szerintem ez még csak nagyon az alapfokozat,ha egyszer beindulnak,véleményem szerint nem lesz megállás!Barcaman1993 írta:Sok mindent nem mondanék a meccsről, mert egy nagy rakás tudjátok mi volt. Ami viszont számomra teljesen egyértelmű, amit már a Bilbao meccs után is mondtam, hogy tele vagyunk gólképtelen emberekkel, amit egyelőre Messi is átvett... 4 meccsen 7 gólt lőttünk, ez magáért beszél. 2 gyenge és 2 közepes erősségű csapat ellen. No comment. Suárez nagyon kell ide, ill. egy normális cserecsatár, mert ez a Pedro-Munir-Sandro 3-as botrányosan gyenge.
na ezt meg én teszem el....hová is? ja a kukába....visca el barca írta:hagyd, felesleges. amugy van olyan is mikor háromszögben állnak, nem csak körben.Petr írta:Ezt komolyan mondod? Szerinted annyiból áll egy edzés amennyit publikálnak egy 5 perces videóban? Sokkal komplexebb, ne viccelj.mess2009 írta:az egész edzés abból áll, hogy körbe állnak és 3-5 métereket passzolgatnak..
ter stegen amugy jó lesz, bár sokat nem kellett ma mozognia. vhogy sokkal magabiztosabbnak tűnik mint bravo. lábbal is jó, ez meg már a felkészülési meccseken is kiderült. jó lenne ha valenciában is ő kezdene.
Milyen "tehetségnek kikiálltott szerencsétlenekről" beszélsz? Samper, Bartra, Munir, Ter Stegen? Munir most tényleg nem játszott a legjobban, de ilyen típusú védelem ellen még Messiék sem nagyon tudtak mit kezdeni. Bartra tanárian megoldotta azt a kevés feladatát ami volt. Ha Robertora célzol ki kiáltotta, akkora tehetségnek? Nem sokan.Yokozuna írta:Rossz előjel ez a BL szereplés tekintetében. Ebben a csapatban még Messiék is lebénultak. Elkeserítő, hogy ezt a választékot sikerült összehozni ütőképes keret helyett. Miért kell ezeket a tehetségnek kikiálltott szerencsétleneket nézni, mikor klasszisokkal jobb játékosokat szélnek eresztettek? Vagy valakinek teszett ez a mai játék?