Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.09.19. 17:55:52

Chino írta:Azért a Bilbaot és a Villarrealt nem mondanám gyenge ellenfélnek, főleg odahaza. Nem hiszem, hogy nézhetetlen lenne a játékunk, az utóbbi két évhez képest sokkal jobb. És még alakulóban van ez a csapat. Új edző, sok új játékos, változó szisztéma stb. Az a gond, hogy sokan minden meccsen gálát várnak, meg minimum 4-5 gólt. Ez persze nem vonatkozik a tegnapira, mert ott tényleg nagyobbat kellett volna alakítani, még egy olyan csapattal is, ahogy kiálltunk.
Azért ez kicsit vicces. Én nem az utóbbi 2 év csapataihoz hasonlítom a csapatot. Sőt az utóbbi 2 év csapatai ősszel klasszisokkal jobbak voltak, mint a mostani Barca (nyilván ez még sokat változhat). Nem várok gálát, de gólokat igen. Egy ilyen csapattól azt hiszem elvárható, hogy 4 meccsen ne 7 gólt lőjön.
Chino írta: Most, hogy jön ide, az, hogy a Real 3 Atletico elleni meccsel kezdett? Ki tudja, lehet, hogy pont fordított lett volna a szitu nálunk.
Az meg, hogy nincs futball... A Real vagy az Atletico jobbat mutat? De lehetne messzebbre is menni.
Arra akartam célozni, hogy a Real 3 bitangul kemény meccsen túl van. A fél fórum májusban azon hőzöngött, hogy az Atleticot 6 meccsből 1-en sem tudtuk megverni. Kérdem én, ilyen játékkal meg tudnánk őket verni? Egyértelmű, hogy nem. Ha ez történne meg, akkor meg had ne mondjam milyen lenne a hangulat a fórumon.

Továbbra is szépek ezek a győzelmek, meg hogy nem kapunk gólokat, de a játékunk bizonyos aspektusokból előrelépett, de ebbe a támadás nem tartozik bele (remélem Suárezzel fog). Márpedig ilyen játékkal a nagyok ellen nem lesz esélyünk. Bár én javulást várok, de nem értek egyet a hurráoptimizmussal, ami most jelenleg a fórumon van.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Normandia
Director del Fútbol

2014.09.19. 17:45:44

Már megint temetés van. Nem kell itt ennyire elemezni, egy ilyen bunkerfocit játszó csapat ellen bárki nyögve nyerne. Plusz adjuk hozzá, hogy teljesen felforgatott csapattal játszottunk. Raki, Alba hiányzott, Ini is hiányzott nagyon az első félidőben. A fiatalok még nagyon zöldek. LE beválalta, hogy ezt a csapatot küldi pályára, lelke rajta az Ő döntése. Nyilván a PSG ellen nem valószínü, hogy ugyan ezek lesznek a kezdőben. Egyébként úgy tünt, hogy egy kissé elbizakodva léptünk pályára, erre utal LE nyilatkozata is a meccs után. A lényeg a 3 pont és az, hogy a két rivális x-elt egymással. Nem lesz itt semmi gond. [-X
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Leon
Director del Fútbol

2014.09.19. 08:40:01

A bajnokságban 2.ak lettünk,az utolsó meccsen dőlt el. :(
Nekem se igazán tetszett a játék 1-2 meccsen idén de egyrészt hibátlanok vagyunk másrészt meg az utóbbi években megszokhattuk,hogy az ilyen ultra védekező csapatok ellen (pl Appoel) még egy csúcsformában lévő Barca is megszenved. Ahhoz,hogy a Barca szép focit játsszon egy olyan ellenfél is kell aki azért akar focizni és nem a 16oson belül 11 emberrel csak darál meg rugdossa kifelé a labdákat. Ezért is várom nagyon a PSG elleni meccset! 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.09.19. 04:58:25

Tavaly Martino produkálta azt, hogy változatlan játékoskerettel az eredményt produkálta, de a játékkal mindenki elégedetlen volt. Tudjuk az eredményt: a bajnokságért végig harcban voltunk, de csak harmadikak lettünk, a BL-ben nem vitézkedtünk. Most erősen megváltozott kerettel LE jó eredményeket produkál, de a játékban csak mozzanatokat lehet dícsérni. Vérmérséklet kérdése, hogy ebből ki milyen szezonzárást vetít előre. A pesszimisták jóslataiban csak a megfellebbezhetetlenség zavaró.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcafacan 2014.09.19. 18:20:59-kor.
Leon
Director del Fútbol

2014.09.19. 01:37:00

visca el barca írta:
Erxy írta:
kristop írta:aki azt várta, hogy első négy meccs után ennél is jobban állunk annak irreális elvárásai vannak. és ha mellé még szerinte "messze alulmúljuk ez európai elit színvonalát", akkor még buta is
4 meccs, 12 pont, 7 rúgott, 0 kapott gól. szörnyű, vállalhatatlan... :D
én ennek ellenére nem vagyok elégedett. elég csak megnézni egy edzést. semmit nem csinálnak. csak állnak körben és passzolgatnak. és még mangala sincs.
Ráadásul Benatiat pedig lenyúlta Pep! :( Remélem a csoport 3.helyére odaérünk mert akkor elcsípjük az egyik EL helyet! :mrgreen:

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
Chino
Llegenda del Barça

2014.09.19. 01:27:44

Barcaman1993 írta: Tegyük hozzá, hogy két meccsen nézhetetlen volt a játékunk, egyen mindent kihagytunk és volt a Villareal elleni meccsünk, amin az ellenfélhez képest elfogadható teljesítményt hoztunk... Egy erős ellenfél sem volt, abból a Bilbao ellen nyújtottunk egyedül jó játékot, de ott is kimaradt minden..
Azért a Bilbaot és a Villarrealt nem mondanám gyenge ellenfélnek, főleg odahaza. Nem hiszem, hogy nézhetetlen lenne a játékunk, az utóbbi két évhez képest sokkal jobb. És még alakulóban van ez a csapat. Új edző, sok új játékos, változó szisztéma stb. Az a gond, hogy sokan minden meccsen gálát várnak, meg minimum 4-5 gólt. Ez persze nem vonatkozik a tegnapira, mert ott tényleg nagyobbat kellett volna alakítani, még egy olyan csapattal is, ahogy kiálltunk.
Barcaman1993 írta:Szép ez a 4 győzelem és örülök is neki, de úgy állítják be egyesek, hogy minden milyen szép és jó. Kíváncsi vagyok, hogy most mi lenne a vélemény, ha mi kezdtünk volna 3 Atletico elleni meccsel és nem a Real...?

Sokat érnek a győzelmek, de már futballt is szeretnék látni.
Most, hogy jön ide, az, hogy a Real 3 Atletico elleni meccsel kezdett? Ki tudja, lehet, hogy pont fordított lett volna a szitu nálunk.
Az meg, hogy nincs futball... A Real vagy az Atletico jobbat mutat? De lehetne messzebbre is menni.
Ha nagyon szép focit játszunk, de nincs eredmény az a baj, ha folyamatosan nyerünk kevésbé látványos játékkal az a baj. (bár nem tudom miért lenne nézhetetlen amit nyújtunk. Az utóbbi két-három évhez képest most kezd leginkább változatos lenni)
Forca Barca!!!!
kristop
Entrenador del Barça

2014.09.18. 22:30:06

Barcaman1993 írta: Szép ez a 4 győzelem és örülök is neki, de úgy állítják be egyesek, hogy minden milyen szép és jó.

minden kritika a helyén van, ami szerint nem játszottunk jól a ciprusiak ellen. és az is teljesen oké, hogy támadásban még nem értünk olyan magas szintre, ahol lennünk kéne. sőt, szerintem azzal is kevesen vitatkoznának, hogy van egy pár arc, aki helyett lehetne jobb. és még biztos lehet sorolni. de neki sikerült csupa olyan dolgot mondania, amiben pont nincs igaza, mintha direkt erre játszott volna.
kadarzsolt85 írta:Majd Meglatjuk a Psg ellen a nulla kapott gol es a rugott mennyire fog valtozni. :lol:
akkor képzeld el az ő pesszimista szurkolóik hogy belehetnek kakilva tőlünk. ők nem csak hogy nem tudtak nyerni a blben, de a bajnokságban is ugyanannyi pontjuk van, mint nekünk. csak ők kettővel több meccset játszottak és csak ötödikek :(
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
MatyiG
Adminisztrátor

2014.09.18. 22:08:17

Majd Meglatjuk a Psg ellen a nulla kapott gol es a rugott mennyire fog valtozni.
Most ikszeltek az Ajax ellen, nem kell bekakilni tőlük. :wink:
kadarzsolt85
Jugador del Barça

2014.09.18. 22:04:27

Erxy írta:
kristop írta:aki azt várta, hogy első négy meccs után ennél is jobban állunk annak irreális elvárásai vannak. és ha mellé még szerinte "messze alulmúljuk ez európai elit színvonalát", akkor még buta is
Majd Meglatjuk a Psg ellen a nulla kapott gol es a rugott mennyire fog valtozni. :lol:
Barca Barca Baaarca
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.18. 22:03:23

Erxy írta:
én ennek ellenére nem vagyok elégedett. elég csak megnézni egy edzést. semmit nem csinálnak. csak állnak körben és passzolgatnak. és még mangala sincs.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2014.09.18. 21:32:49

nem vitatom, nem minden fenékig tejfel, csak unalmas a sok hiszti :D
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.09.18. 21:12:23

Erxy írta: 4 meccs, 12 pont, 7 rúgott, 0 kapott gól. szörnyű, vállalhatatlan... :D
Tegyük hozzá, hogy két meccsen nézhetetlen volt a játékunk, egyen mindent kihagytunk és volt a Villareal elleni meccsünk, amin az ellenfélhez képest elfogadható teljesítményt hoztunk... Egy erős ellenfél sem volt, abból a Bilbao ellen nyújtottunk egyedül jó játékot, de ott is kimaradt minden.

Szép ez a 4 győzelem és örülök is neki, de úgy állítják be egyesek, hogy minden milyen szép és jó. Kíváncsi vagyok, hogy most mi lenne a vélemény, ha mi kezdtünk volna 3 Atletico elleni meccsel és nem a Real...?

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Erxy
Entrenador del Barça

2014.09.18. 20:50:17

Kép
kristop
Entrenador del Barça

2014.09.18. 20:44:56

P.G.D. írta:Elnézést kérek ha valaki most ezen megsértődik, eddig nem ilyen írások hagyták el a "tollamat", de nem először érzem azt idén, hogy messze alulmúljuk az európai elit színvonalát.
az ilyeneket össze kellene ereszteni a realos, bayernes károgókkal, majd leülni és figyelni, ahogy majdnem összeverik egymást. mindegyik bizonygatná a többinek, hogy "nem, a ti csapatotok a jobb" :D mondjuk már az aláírása utolsó sora után tudhattam volna a szintet.

aki azt várta, hogy első négy meccs után ennél is jobban állunk annak irreális elvárásai vannak. és ha mellé még szerinte "messze alulmúljuk ez európai elit színvonalát", akkor még **** is :(
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
defender3
Entrenador del Barça

2014.09.18. 20:09:21

P.G.D. írta: Xavi,Alves,Mathieu,Roberto,Pedro simán mehetnének csak nincsenek helyetteseik, ez tartja itt őket(matyőt meg a pluszban a vezetőség). Ja a titkos fegyverünk meg Munir,Samper és Sandro. RÖHEJ
Alves helyett Montoya simán mehetne, mert összeségében sokkal jobb a csapatnak ha ő játszik mint Alves. Miatta Alba is jobban tudja segíteni a támadásokat, mert nem kell azt néznie, h ha elmegy akkor marad 2 szem középső védő. Mathiue-t azért szapulod, mert nem tetszik v mi? Eddig komolyabb hiba nélkül lehozta a meccseket, inkább ő legyen hátul mint Masch. Xavi helyett meg ott van Rakitics csak más a szerepköre. Roberto simán mehetne, Pedro meg jó kiegészítő ember.
A fiatalokkal meg az a bajod, h nem nagy nevek v mi? Eddig hozzák azt amit elvárnak tőlük. Meg ha annyira sz@rok lennének akkor nem akarná őket fél Európa.
Chino
Llegenda del Barça

2014.09.18. 20:00:03

P.G.D. írta:Őszintén szólva elég nehezen tudom elképzelni, hogy a tegnapi játék valaki(k)nek elnyerte a tetszését.
Nem hiszem, hogy írta volna valaki, hogy tetszett a játék.
P.G.D. írta:Pozitívumként említitek, hogy LE rotál. Ezzel csak két gond van, az hogy tavaly ilyenkor Tata is rotált a másik pedig az hogy nincs kivel rotálni. Az első hármasunk gyakorlatilag ha minden rendben megy érintetlenek lesznek,a mostani kpból szintén senki nem fog beférni egy komolyabb riválissal szemben sem..
Pontosan ez az értelme a rotálásnak, hogy komolyabb ellenfél ellen nem ők fognak játszani.

P.G.D. írta:A hátsó alakzatunkat meg nem is említem, ahol Masch meg Mathieu a kezdő khk(lehet csűrni-csavarni de jelenleg ez a helyzet, aztán majd később kiderül hogy mi lesz)ott nagy rotálás nem lesz, legalábbis minőségi javulást nem lehet várni ettől. Az meg hogy az ifik gyengék voltak, de nem baj mert Messiéknek is meggyűlt a bajuk arra meg csak azt mondom, hogy otthon egy Apoel ellen ez SZÉGYEN. Méghozzá csupa nagy betűvel. Játékban és eredményességben is messze alulmúljuk a Pep-teamet, ráadásul játékoskeretben is.
Honnan tudod, hogy hátul nem lesz rotálás? Piqué-t is tette már padra, amit sem Tito, sem Martino nem mert megtenni. És ott van Vermaelen, aki még csak most fog csatlakozni érdemben a csapathoz. Amúgy a hátsó alakzattal mi a bajod eddig? Mathieu-vel meg pláne? Ugyan nem lehet még szidni őket. A Pep-team-el hasonlítod össze amikor volt eddig 4 meccs. Gratula.
Várjál, Pep-el milyen eredményeink is voltak 4 meccs után!?
P.G.D. írta: A nagy Enrique meg eddig semmilyen komolyabb taktikai ujítást nem hozott, ugyanazt nyomatjuk mint eddig. Mascherano eddig akkor sem játszik a középpályán, hogy ha Busquets pihen és hátul is meg vagyunk, Ney kórosan keresi Leot, szinte alig mert a kapura rendesen támadni, mert mindig azt nézte, hogy hol van Messi.
Nem tudom, hogy nézted-e eddig a meccseinket. Semmi taktikai újítás? Fuss neki mégegyszer., Neymart meg ha figyelted, akkor nem értem ezt miért állítos. Sokkal többet vállal egyedül, közel sem keresi Messit annyit, mint mondjuk tavaly.
P.G.D. írta:Apropó Messi. Eddig a szezonban, Eddig négy meccsen 2 gól és négy asszist a mérlege. Ezzel véleméynem szerint az a gond, hogy nem Messinek kéne a gólpasszok adását magára vállalnia, hanem a klasszis irányítónknak...Ja, hogy ilyen nincs(Init most nem veszem annak, mert ő gyakran van inkább szélen) sorry. Közben mindenki mondja, hogy kezdi elérni a régi fényjét. Miben? 2 gól tőle kevés, három meccse gól képtelen az Elchének rúgott kettőt hipp-hipp hurrá.Közben néztem tegnap is, hogy mit csinál a pályán mert néha már olyan volt, mintha másnapos lenne. Lehet, hogy jobban hajt mint tavaly de a régi formájától igen csak messze van.
Bravo, ha Messiből ennyit láttál 4 meccs alatt, már ha mind a négyet láttad.
P.G.D. írta:Elnézést kérek ha valaki most ezen megsértődik, eddig nem ilyen írások hagyták el a "tollamat", de nem először érzem azt idén, hogy messze alulmúljuk az európai elit színvonalát.
Szerintem senki sem sértődik meg, és lehet kritikát bőven megfogalmazni, de kevés kivételtől pont ezekkel lőttél mellé. Tipikus. Egy rossz meccs és jön a károgás.
Forca Barca!!!!
P.G.D.
Barça B

2014.09.18. 19:09:08

Őszintén szólva elég nehezen tudom elképzelni, hogy a tegnapi játék valaki(k)nek elnyerte a tetszését.
Pozitívumként említitek, hogy LE rotál. Ezzel csak két gond van, az hogy tavaly ilyenkor Tata is rotált a másik pedig az hogy nincs kivel rotálni. Az első hármasunk gyakorlatilag ha minden rendben megy érintetlenek lesznek,a mostani kpból szintén senki nem fog beférni egy komolyabb riválissal szemben sem. A hátsó alakzatunkat meg nem is említem, ahol Masch meg Mathieu a kezdő khk(lehet csűrni-csavarni de jelenleg ez a helyzet, aztán majd később kiderül hogy mi lesz)ott nagy rotálás nem lesz, legalábbis minőségi javulást nem lehet várni ettől. Az meg hogy az ifik gyengék voltak, de nem baj mert Messiéknek is meggyűlt a bajuk arra meg csak azt mondom, hogy otthon egy Apoel ellen ez SZÉGYEN. Méghozzá csupa nagy betűvel. Játékban és eredményességben is messze alulmúljuk a Pep-teamet, ráadásul játékoskeretben is. Xavi,Alves,Mathieu,Roberto,Pedro simán mehetnének csak nincsenek helyetteseik, ez tartja itt őket(matyőt meg a pluszban a vezetőség). Ja a titkos fegyverünk meg Munir,Samper és Sandro. RÖHEJ :evil: . A nagy Enrique meg eddig semmilyen komolyabb taktikai ujítást nem hozott, ugyanazt nyomatjuk mint eddig. Mascherano eddig akkor sem játszik a középpályán, hogy ha Busquets pihen és hátul is meg vagyunk, Ney kórosan keresi Leot, szinte alig mert a kapura rendesen támadni, mert mindig azt nézte, hogy hol van Messi. Apropó Messi. Eddig a szezonban, Eddig négy meccsen 2 gól és négy asszist a mérlege. Ezzel véleméynem szerint az a gond, hogy nem Messinek kéne a gólpasszok adását magára vállalnia, hanem a klasszis irányítónknak...Ja, hogy ilyen nincs(Init most nem veszem annak, mert ő gyakran van inkább szélen) sorry. Közben mindenki mondja, hogy kezdi elérni a régi fényjét. Miben? 2 gól tőle kevés, három meccse gól képtelen az Elchének rúgott kettőt hipp-hipp hurrá.Közben néztem tegnap is, hogy mit csinál a pályán mert néha már olyan volt, mintha másnapos lenne. Lehet, hogy jobban hajt mint tavaly de a régi formájától igen csak messze van.
Elnézést kérek ha valaki most ezen megsértődik, eddig nem ilyen írások hagyták el a "tollamat", de nem először érzem azt idén, hogy messze alulmúljuk az európai elit színvonalát.
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.09.18. 16:06:47

Barcaman1993 írta:Sok mindent nem mondanék a meccsről, mert egy nagy rakás tudjátok mi volt. Ami viszont számomra teljesen egyértelmű, amit már a Bilbao meccs után is mondtam, hogy tele vagyunk gólképtelen emberekkel, amit egyelőre Messi is átvett... 4 meccsen 7 gólt lőttünk, ez magáért beszél. 2 gyenge és 2 közepes erősségű csapat ellen. No comment. Suárez nagyon kell ide, ill. egy normális cserecsatár, mert ez a Pedro-Munir-Sandro 3-as botrányosan gyenge.
Azért azt még hozzátenném az egészhez,hogy még 90percet sem volt összesen egyszerre a pályán a Messi,Neymar,Ini,Rakitic tengely,ami a támadásokért a legfőbb felelős. Egyetértek veled,hogy ez eddig nem valami sok, de még csak a szezon elején tartunk. Szerintem ez még csak nagyon az alapfokozat,ha egyszer beindulnak,véleményem szerint nem lesz megállás!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.09.18. 16:00:05

Sok mindent nem mondanék a meccsről, mert egy nagy rakás tudjátok mi volt. Ami viszont számomra teljesen egyértelmű, amit már a Bilbao meccs után is mondtam, hogy tele vagyunk gólképtelen emberekkel, amit egyelőre Messi is átvett... 4 meccsen 7 gólt lőttünk, ez magáért beszél. 2 gyenge és 2 közepes erősségű csapat ellen. No comment. Suárez nagyon kell ide, ill. egy normális cserecsatár, mert ez a Pedro-Munir-Sandro 3-as botrányosan gyenge.
krisztiantobias
Barça B

2014.09.18. 09:22:17

Amúgy amit tegnap le lehetett szűrni, hogy Ter Stegen lábbal sokkal jobb mint Bravo. Szerintem nem is volt rossz passza
mess2009
Director del Fútbol

2014.09.18. 08:51:36

visca el barca írta:
Petr írta:
mess2009 írta:az egész edzés abból áll, hogy körbe állnak és 3-5 métereket passzolgatnak..
Ezt komolyan mondod? Szerinted annyiból áll egy edzés amennyit publikálnak egy 5 perces videóban? Sokkal komplexebb, ne viccelj.
hagyd, felesleges. amugy van olyan is mikor háromszögben állnak, nem csak körben.

ter stegen amugy jó lesz, bár sokat nem kellett ma mozognia. vhogy sokkal magabiztosabbnak tűnik mint bravo. lábbal is jó, ez meg már a felkészülési meccseken is kiderült. jó lenne ha valenciában is ő kezdene.
na ezt meg én teszem el....hová is? ja a kukába....
a lényeg, hogy a hosszabb átadások zöme pontatlan volt tegnap tehát (valószínű) nem ártana többet gyakorolni....
Chino
Llegenda del Barça

2014.09.18. 02:35:32

Nem akarok ismételni senkit, de ennek a meccsnek a kp. nagyon betett. Azt azért vegyük figyelembe, hogy nem is betömörülő védelem ellen játszottunk, hanem a ciprusiak azt csinálták, amit a 93. percben szoktak azok a csapatok akik védik az eredményt. Az első félidőben Mats kézzel talán egyszer ért labdához.
Lövések pedig voltak, de mindegyik elakadt egy védőben. Ez van, ha nyolc ember védekezik a 16-oson belül.
Messit én nem savaznám, igazán labdákat se kapott, azzal meg elég nehéz mit kezdeni, hogy odaadják 20 méterre a kaputól, van előtted 6-7 ember és csinálj valamit. Neymar detto, bár azért neki sikerült néha lövőhelyzetig eljutni.
Nem akarom Rafinhat védeni, de könyörgöm, össz-vissz 10 percet játszott. Az alatt is többet tett a játékhoz, mint Xavi és SR összesen. Úgy értékelitek itt, mint ha egy egész meccset játszott volna. Sandronak is ő adott egy gólpassz értékű labdát, csak a srác rossz megoldást választott.
Thiago pedig az egyik kedvenc játékosom, de vele is az van mint sok más játékossaal akik elmentek. Nagyon megszépülnek az emlékek. Nem egy kritikán aluli teljesítménye volt, csak ezeket már hajlamosak vagyunk elfelejteni és csak a jóra emlékezni.
Yokozuna írta:Rossz előjel ez a BL szereplés tekintetében. Ebben a csapatban még Messiék is lebénultak. Elkeserítő, hogy ezt a választékot sikerült összehozni ütőképes keret helyett. Miért kell ezeket a tehetségnek kikiálltott szerencsétleneket nézni, mikor klasszisokkal jobb játékosokat szélnek eresztettek? Vagy valakinek teszett ez a mai játék?
Milyen "tehetségnek kikiálltott szerencsétlenekről" beszélsz? Samper, Bartra, Munir, Ter Stegen? Munir most tényleg nem játszott a legjobban, de ilyen típusú védelem ellen még Messiék sem nagyon tudtak mit kezdeni. Bartra tanárian megoldotta azt a kevés feladatát ami volt. Ha Robertora célzol ki kiáltotta, akkora tehetségnek? Nem sokan.

Samper megmutatta, hogy tényleg szorult belé tehetség. Külön figyeltem, hogy a megszerzett labdákat sokkal gyorsabban továbbítja mint Busi. Magabiztos volt, nem sz...rt be és többször játszott előre is, mint a másik kollégája. Az külön tetszett, mikor visszasprintelt Adriano helyére lefutva egy támadót és úgy oldotta meg a szitut, hogy bármelyik játékosunknak a becsületére vált volna.
Mats is szépen tette a dolgát, még az elérhetetlen labdára is startolt, hogy ne legyen szöglet. Tetszik ez a mentalitás.

Felejtsük el ezt a meccset, ha az ellenfél nem arra játszott volna a kezdetektől, hogy minél kevesebb góllal ússza meg talán jobb mérkőzést láttunk és gólokat, de mindegy.
Arra jó volt, hogy ezt a kp-t remélhetőleg nem látjuk ebben a formájában viszont, (Samper maradhat :) ), nem kaptunk gólt és örüljünk az X-nek Amszterdamban.
Reméljük Párizsban már nagyobb sebességi fokozaton játsszunk Rakitic-el és Inivel a fedélzeten.
Forca Barca!!!!
Leon
Director del Fútbol

2014.09.18. 00:32:42

Azért kellet ma ezt nézni mert elit játékosok(Alba-Busi-Rakitic-és jórészt Ini is) pihentek.Egy ilyen nokedli ellenfél ellen ez még belefér,biztos lehetsz benne,hogy a PSG ellen pl S.Robertot még a szertár ajtó közelébe se fogják engedni! :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.09.18. 00:28:02

Rossz előjel ez a BL szereplés tekintetében. Ebben a csapatban még Messiék is lebénultak. Elkeserítő, hogy ezt a választékot sikerült összehozni ütőképes keret helyett. Miért kell ezeket a tehetségnek kikiálltott szerencsétleneket nézni, mikor klasszisokkal jobb játékosokat szélnek eresztettek? Vagy valakinek teszett ez a mai játék?
Leon
Director del Fútbol

2014.09.18. 00:25:49

Úgy gondoltam átgázolunk rajtuk és 4-5 gólt is rúgunk nem így lett. A lényeg a megvan 3 pont sablonszöveg,meg legalább nem sérült le senki. A gond "csak" annyi hogy nem volt középpályánk,bár ez a Samper gyerek azért ígéretes.
S.Robertot meg a most háilsten nemjátszó Pedrot felraknám egy kamcsatkai vonatra és könnyes búcsút vennék tőlük.
2 hét múlva kedden a PSG ellen lesz az igazi erőfelmérő amit végre közvetít a Sport1! :D

L4wandowski

Grácies Messi!
Válasz küldése