Tess:kulcsar.l írta:Valaki tudna, adni egy linket, ahol meg tudnám nézni a kupa eddigi eredményeit?
Fontos lenne!

KATT IDE
Tess:kulcsar.l írta:Valaki tudna, adni egy linket, ahol meg tudnám nézni a kupa eddigi eredményeit?
Fontos lenne!
Ha kupárt járna BL-indulás, akkor mindenki komolyabban is venné, főleg a középmezőny csapatai.barca0417 írta:szerintem meg nem rossz ötlet, ésha az Almeria képesmegnyerni mondjuk,akkor megérdemli hogy induljon a bl-ben. De akkor más országokban is így kéne.Koger írta:Kupáért ne járjon Bl indulás, komolytalan lenne, és mondjuk a Barca,Real,Valencia mellett indulna az Almeria, ha véletlen megnyeri??:)))
Amúgy a meccsel kapcsolatban: Én azért,ha nem is a kezdőbe, de a keretbe hívnék föl tartalékokat, olyanokat akik érdemesek rá,a jövőre is gondolva. (pl.Jeffren,Vázquez,Córcoles,Assulin,Thiago). Meg jobban örülnék,ha ilyen meccseken nem játszana Alves,mert ha ő megsérül,nincs kivel pótolni.
szerintem meg nem rossz ötlet, ésha az Almeria képesmegnyerni mondjuk,akkor megérdemli hogy induljon a bl-ben. De akkor más országokban is így kéne.Koger írta:Kupáért ne járjon Bl indulás, komolytalan lenne, és mondjuk a Barca,Real,Valencia mellett indulna az Almeria, ha véletlen megnyeri??:)))
Koger írta:Kupáért ne járjon Bl indulás, komolytalan lenne, és mondjuk a Barca,Real,Valencia mellett indulna az Almeria, ha véletlen megnyeri??:)))
Azért na...Aki sokat akar nyerni, az most rájuk teszMQuC írta:
szerk.: Legalább meg lehet fogadni, hogy a Villareal tuti nem jut tovább.
Nah én meg a tutinak akartam megrakni a meccset.hölör írta:2-2 (saviola 52.)
3-2 (Goikoetxea 63.)
micsoda meccs lehet
az is nagyon ciki.salas9 írta: Akkor mit mondassz a Villareal "zakójára"![]()
![]()
Kitől kaptak ki?salas9 írta: Akkor mit mondassz a Villareal "zakójára"![]()
![]()
Akkor mit mondassz a Villareal "zakójára"Boixos írta:a meccsről annyit, ha ez marad a vége, di stefano helyében egyenként seggberúgnám az összes játékost, mert egy zakó egy ilyen kis brigádtól nagyon kellemetlen.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ összeesküvés, csalás, nem akarják, hogy kupát nyerjen a madrid, de most már ebből elég. Holnap sajtótájékoztató!salas9 írta:Na... Les miatt nem adtak meg egy Heinze gólt...Várom a fejleményeket
salas9 írta:A következő ilyet a Humor Topicbamezeibela írta:
szokás szerint nem volt les![]()
lényegtelen
![]()