Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
99%-ig biztos vagyok benne, hogy Matyi nem balszélső védő lesz, és Pedro sem jobbhátvéd.. 3 védős rendszer lesz ez, mást nem tudok ezzel a kezdővel elképzelni. Szerintem tök jó ötlet amúgy. Középpálya meg úgy lehet jobban fog működni, hogy nem Xavi lesz a 3. fél, hanem Ini, akibe azért némi dinamika is szorult, és többet tör előre. Meglássuk, én mindenesetre nem temetném a csapatot a kezdő miatt.. Ha komoly egyéni hibák nélkül lehozzák a srácok szerintem simán meglehet.visca el barca írta:...
Pique meg csak simán nem működik.visca el barca írta:matyiő a real ellen is nulla volt balszélen
busi-masch kp nem működött a valencia ellen
most megcsinálja ugyanezt. mindkettőt. és pedro jobbhátvéd lesz...
3 teljesen hülye húzás. inkább betette volna dagleszt komolyan mondom...
Végülis eltaláltam a Pedro posztot leszámítva , Rakiticet mondtam oda. Ha Matyi helyett Alba játszana , az túlságosan is támadó szellemű dolog lenne. Így szerintem Matyival tutira megy a védelem. Gyanítom , hogy LE nem fogja feltólni a védelmet. A középpálya alkalmas lehet arra , hogy megfogja a PSG kontráit , már a PSG térfelén.palesz77 írta:------------MAtS-------------Erxy írta:TerStegen - Pedro Pique Bartra Mathieu - Busquets Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar
---Bartra--Pique--Matyi---
Pedro---Masch---Busi---Ini
-Messi---Suárez---Neymar-

Én is valami hasonlót képzelek el. Pedro szerintem nem rossz húzás. Sokkal fegyelmezettebb, mint Alves és gyors is, támadásban pedig valószínűleg többet ér.palesz77 írta:------------MAtS-------------Erxy írta:TerStegen - Pedro Pique Bartra Mathieu - Busquets Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar
---Bartra--Pique--Matyi---
Pedro---Masch---Busi---Ini
-Messi---Suárez---Neymar-
Valami ilyesmi lesz ez szerintem. Messi meg megint futkározhat össze-vissza, és Pedro ennek függvényében fogja a helyét váltogatni. Ismétlem, szerintem..![]()
Tetszik ez a húzás amúgy, egyedül Busit cserélném ki Rakiticre - aki valamiért sosem kezd rangadókon -, de amúgy jónak tűnik. Bár ha Lucas kezd a túloldalon, akkor a védelmünket jól szét fogja futni attól tartok, remélem Masch már a középpályán megszűri a srácot. Na mindegy, majd a pályán eldől, mindenesetre bizakodó vagyok, remélem behúzzuk!

Erxy írta:TerStegen - Pedro Pique Bartra Mathieu - Busquets Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar
------------MAtS-------------Erxy írta:TerStegen - Pedro Pique Bartra Mathieu - Busquets Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar

palesz77 írta: aztán lehet az lesz a meglepetés, hogy nincs meglepetés..
Mondjuk ilyen szintű full retard húzásai még sosem voltak, mindegyiket meg lehetett magyarázni, az más kérdés, hogy nem jöttek be..Feast4 írta:Megmondom én nem lepődnék meg ha megint lenne valami nagyon okos barbatrükkje. Kb. ilyenre gondolok, hogy Albát kiteszi jobbra Masch és Pique középen Matyi bal szélen. Aminek kb annyi értelmét látom, mint tehénen a gatyának, de az a baj hogy eddig minden igazi rangadót túlgondolkozott. Tud ő okosságokat...