Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Egyébként nem tudom, emlékeztek-e arra a döntőre, anno az Eurosport közvetítette, és emlékszem, hogy a tizenegyesek során már többször is eldönthette volna a meccset a Mallorca, de mindig elbénázták. Aztán kb. a tizedik pár után dőlt el a trófea sorsa. Mellesleg pocsék meccsen, ha emlékeim nem csalnak.FCBarca88 írta:Igaz, 97-98, de akkor is megkell nyerni.
Igaz, 97-98, de akkor is megkell nyerni.Colos írta:Vagyis '98, nem? Az még régebben volt.FCBarca88 írta: Nem most volt már 99, és szerintem, a kupának is van értéke, megkell nyerni végre megint.
Egy pár héttel, hónappal ezelőtt ebből végeláthatatlan vita lett volna.barca99 írta: Két vizsga közt most van egy kis időm, a tegnapi meccs meg teljesítmény volt a köbön volt, ezért benéztem... de én mindig az ilyen hozzászólásokra érek ide?![]()
Még jó hogy nem mondasz semmit Piquére, hisz ki nem állhatod, tegnap meg lehozta a meccset hibátlanul, ellentétben az überjó Martinnal.
Ki is emlegette a kettős mércét? Az értelmező szótárba majd bemásoljuk ezt a hozzászólást.![]()
Szóval Tamás holnap Sport Tv (vagy péntek SK), ha ráérsz nézd meg a meccs elejét, hátha megint azt a verziót adják le, amit Titinhoval láttunk.![]()
(ha már belekezdtem... lenne még egy kis off) ...szóval úgyis azt hiszed, hogy vérszemet kapok az avatarod/neved láttán, és csak azért is ellenkezek, de hidd el nem mindig.Mert én is Cácarest látom ügyesebbnek, és ha nem lenne ekkora meccshiánya biztos jobban lehozza a meccset. Így is sok jó megoldása volt, de a meccs elején nem találta magát. Volt pár olyan hibája, amiért másnak már a fejét követelnék.
Igazából már én se tudom hol járok, vagy miért kezdtem bele, de a lényeg... Cácares kishiba az nem hiba, Piqué kishiba pedig 2-3 nap szidás... úgy általában jellemző ez sokakra.
Választ nem várok, úgy se járok majd jó ideig erre. "Béke."

Két vizsga közt most van egy kis időm, a tegnapi meccs meg teljesítmény volt a köbön volt, ezért benéztem... de én mindig az ilyen hozzászólásokra érek ide?Varga Tamás írta:Ne haragudj Tibi, de akkor nem ugyanazt a meccset néztük, vagy nem tudom. Én egyetlen ilyet nem véltem felfedezni a meccsen. Igaz a 35-55. perc közötti részt csak részleteiben láttam.
Általában egyetértek Veled, de most teljességgel alaptalannak tartom az általad leírtakat. Úgy 0% körül mozog ezen megállapításaidnak a valóságtartalma és az igazsága.
A gólban való hibáját pedig elismertem. Illene nyitott szemekkel olvasnod a fórumot.
Piqué? Inkább nem mondok semmit sem...
Szerintem.
Béke.
Ne haragudj Tibi, de akkor nem ugyanazt a meccset néztük, vagy nem tudom. Én egyetlen ilyet nem véltem felfedezni a meccsen. Igaz a 35-55. perc közötti részt csak részleteiben láttam.Titinho írta:
Ezzel a kiemelt résszel Én nem értek egyet.
Cáceres tegnap este kifejezetten gyenge volt, már kb. a 20. másodpercben gólt kaphattunk volna róla ha Pinto nem vetődik ki jó ütemben és az utána lévő 10 perc is gyenge volt számára. 2x úgy megforgatták, hogy csak lesett és a második félidőben is volt nem egy olyan szituáció amikor megelőző szerelést akart bemutatni a jobb oldalon mégis elfutott Simao Sabrosa, valamint az Atletico góljánál is alászaladt a labdának (már régen leért a földre amikor még éppenhogy a kapuhoz ért a labda), de egy-két szép szerelése azért volt. Piqué most sokkal magabiztosabb volt. Én inkább éppen az ellenkezőjét láttam benne, egyáltalán nem volt határozott sőt magabiztos sem. De ezt írjuk a kevés játékperc számlájára, reméljük jövő héten is ő játszik a visszavágón, mert látszik, hogy kell neki a játékperc.

Egyenlőre nézz utána a SportTV műsorán,tuti ismétlik még!ikida írta:Honnan birnám a mecset letölteni mert sajnos nem birtam nézni? Nagyon megszeretném nézni! Köszönöm
Akkor valószínűleg jön majd egy katalán rangadó.salas9 írta:A NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA (JANUÁR 7. ÉS 14.)
Polideportivo Ejido–Espanyol (1.)
Racing Santander–Valencia (2.)
Sporting Gijón–Valladolid (3.)
Real Unión–Betis (4.)
Sevilla–Deportivo La Coruna (5.)
Atlético Madrid–Barcelona (6.)
Osasuna–Athletic Bilbao (7.)
Mallorca–Almería (8.)
A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA (JANUÁR 21. ÉS 28.)
A (7.) és a (3.) összecsapás továbbjutói (A)
A (1.) és a (6.) összecsapás továbbjutói (B)
A (4.) és a (8.) összecsapás továbbjutói (C)
A (5.) és a (2.) összecsapás továbbjutói (D)
AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA (FEBRUÁR 4. ÉS MÁRCIUS 4.)
A (D) és az (A) összecsapás továbbjutói
A (B) és az (C) összecsapás továbbjutói

Sztem ez nem kettős mérce. Egyszerűen arról van szó,h az összképet kell nézni. Ha Alvesről is kaptuk a gólt, akkor is volt Messi után a meccs embere, míg Pique nem csinálta volna ugyanezt. Egyébként annyiban igazad(tok) van,h néhányan túl sokat szappulnak egy-két játékost ezért-azért, miközben nem kellene kritikusnak lenni ezzel a Barcelonával,mert mostanában felhőtlen jókedvvel nézem a meccseket. Bátyjám Villareal meg Sevilla szurkoló és most 100-szor visszakapja,amit tavaly kaptm tőle:) Hátradőlök a fotelbe, belesüppedek és nézem a joga Bonitot:) Azt a pár hibát meg, ha észrevesszük említsük meg, de ennyire ne szapuljuk őket. Nem ezt érdemlik!mindorokke_barca írta:Titinho, hiaba... van amin nem lehet valtoztatni... es ez az ami engem nagyon zavar, az igazsagtalansag, a kettos merce... fogadok, senki nem vette eszre, hogy alves hibajabol kaptuk a golt, mert nagyon csunyan allvahagyta ot ujfalusi.... ha pique v sanchez lett volna ott, most errol szolna a forum h mennyire nem idevalok... azt sem jegyzi meg ilyenkor senki h pique milyen kivalo teljesitmeny nyujtott tegnap...
Ezzel a kiemelt résszel Én nem értek egyet.Varga Tamás írta: Mit írhatnék? Amit mások is leírtak már:
- csodálatos Messi
- jól játszó Cáceres, aki magabiztos, korrekt, és határozott
- Dani Álves, akinek gólpassza élményszámba ment
- masszív középpálya
- magabiztos Pinto, aki tökéletes teljesítményt nyújtott
- egy örömfutballt játszó CSAPAT, klasszis teljesítményekkel, néhány klasszis hiányában
- gyengébb Bojannal a fedélzeten.