MessiCesc írta:Rafinha-nak én is lehetőséget adnék, de Rakitics helyén. Ha jól tudom ő végig játszotta a horvátok mindkét meccsét nem szeretném ha a PSG ellenire elfáradna. Hétvégén ha minden igaz játékra kész Ini, és akkor majd úgysem játszik végig Xavi. Egyébként én még mindig Bravo-t tolnám, nekem nem akkora nagy szám ez a Stegen, de biztos hogy a német véd. Masche még valószínű visszakerül csak az a kérdés Matyi vagy Piqué helyett.
Rafinha szerintem is kezdeni fog. Rakiticet meg le fogja hozni LE a 60. perc körül szokásához híven , kelleni fog a frissessége a Valencia ellen.
Én meg pont , hogy Stegent nyomatnám , azért a Bl-ben illene a lehetőséget megkapnia , ha már a ligában végig Bravo véd. Én Stegenben többet látok , mint Bravoban. Jobban játszik lábbal , pontosabbak a kirúgásai (50-60 méteres labdákat is képes pontosan lábra adni) nekem szimpatikusabb. De hát kinek mi.
Ha a Valencia ellen is képesek leszünk hozni egy 0-2 győzelmet ilyen mentalitással , akkor nyugodt leszek.
Apoel elleni kezdő:
Stegen-Alves,Bartra,Mathieu,Adriano-Rakitic,Busquets,Rafinha-MSN / vagy talán Pedro valaki helyett
Azt a nagy batár nagy rotálási hibát nem fogja elkövetni LE még egyszer , szerintem tanult belőle , de 1-2 változtatás tuti lesz.