visca el barca írta:
most lesz csak igazán próbára téve a védelem, a psg nem tud bekkelős focit játszani, sztem nem is akarnak. blanc tudja jól, h többet érnek vele ha támadnak, sokkal több esélyük lesz úgy az első helyre mintha 0-0-ra játszanának.. ibra biztos ver vagy kettőt
kíváncsi leszek a védelemre, szinte 100%-ra veszem h mach-matyi páros lesz belül, adriano meg a jobboson (ami nem jó, mert állandóan a bal lábára játszik, kicsit nehézkes úgy a jobboson, hogy minden védő tudja mit fog csinálni). amugy ha jol emlékszem (lusta vayok utánanézni), az első meccsen is masch meg matyi játszott.
Lehet, hogy nem a legnagyobb nevekből áll a védelmünk, de kompletten a csapatvédekezés jól működik. Nem véletlen, hogy ilyen kevés gólt kapunk és nem mondhatjuk, hogy ezt teszem azt a kapusunknak köszönhetjük, aki folyamatosan ziccereket fog.
Mondjuk Mascherano szerintem a jelenlegi teljesítményével sok nagy nevekből álló csapatba beférne, de hallottuk ezt bármelyik hatalmas "szakértőtől"? Én legalábbis nem nagyon. Csak annyit tudnak, hogy egy középmagas játékosról beszélünk, aki vkp-t játszott (mellesleg nálunk szinte folyamatosan kh). Mathieu-ről pedig annyit tudnak, hogy nem nagy név és drágán vettük, azt pedig nem emlegetik, hogy neki sem az eredeti posztja, össz-vissz egy éve(!) játszik belső védőt.
David Luiz pedig kb. az Isten, mert lehezott néhány jó meccset a VB-n és megvették egy kisebb klub éves költségvetéséért, azelőtt pedig a Chelsae-ben vagy padozott, mert Ivanovic kiszorította vagy vkp-t játszott. És Párizsban sem tündököl. Az Apoel ellen is olyanokat hibázott, hogy simán elmehetett volna rajta a meccs, az Ajax ellen szintén minden volt csak magabiztos nem. Nem azt mondom, hogy a francia kenterbe verné, csak egy példa volt, hogy inkább a nevek számítanak. Ha mondjuk Masch vagy Matyi csinálta volna azt amit a City ellen a Bayern két beton védője már MB1 szintűek lennének.
Tartok a PSG-től, de előzetesen az Ajax elleni idegenbelitől kb. ugyanennyire féltem. Ne értsen senki félre nem akarom lenézni a párizsiakat, főleg, hogy nekik az x is elég, de otthon azért kb. életük (de legalábbis a szezon) meccsét játszották. Lehet, hogy nagyon felszívják magukat, lehet, hogy kikapunk, benne van, csak annyit mondok, hogy nem az a jellemző rájuk. Főleg a Bl-ben. És ezzel nem becsülöm le őket, de otthon leszünk egy egyre harapósabb csapattal. Tudni fogják, hogy mi a tétje és ha meglesz a tűz, a motiváltság (amiben sokat jelenthet a hazai pálya) nem lesz meglepetés a győzelmünk.
Azt nem hiszem, hogy nagyon kitámadnának, tudják, hogy az nekünk kedvez és nekik az X is tökéletes.
Adriano nem játszik annyira a bal lábára. Szinte teljesen kétlábas, távoli lövéseknél sem sz@r be, ha el kell lőni. Ettől nem félek. Kb. mint Pedro. (most nem a teljesítményéről beszélek) Jelenleg talán a legjobb opciónk. Fel tud lépni a támadásoknál, de érzi az egyensúlyt. Én bízok benne.