Hasonlóan érzek, madridék nem szoktak döntőket bukni, a második félidei leovadásunk intő jel lehet.
Itt jön ki a hármas terhelés, nem tudom, hogyan fogjuk bírni.
Sajnos nem csak ők az egyetlen, ott van még egy csapat a BL-ben akiket úgy hívnak hogy: FC Internazionale Milano , és még az Atletinél is stabilabb a védekezésük.Mascherano14 írta: ↑2025.04.02. 20:50:51Az atlecio egyetlen csapat minden sorozatban, akinek csapat szinten van ellenszere a játékunk ellen, és azt még a cseréi is megcsinálják. Bízom Flickben, hogy kitalált valamit ez ellen, különben szétkontráznak minket. Pl. Ferran és Fermin jobb mist, mint Gavi és Lewa.
Vagy 3-2, egy őrült menetben mint 2015-ben az Atletico elleni visszavágón
Én ezt nem is értem és nagyon sajnálom.
Én ezt továbbra sem értem, de Flick biztos tudja mit miért tesz. Az odavágón is ez a védőpáros kezdett, és bár mindegyikük betalált, kaptunk 4 gólt. A szezon elején nagyon működtek, azóta az utóbbi időben már bőven akadtak védelmi hibák mikor ők játszottak. Szerintem marha nagy luxus Araujot hihagyni egy ilyen fontos meccsen.
Jó kezdő, végre Lewandowski kora is figyelembe van véve megfelelően rotálva, Ferránnak meg mostanában csak jó meccsei vannak, és az Atleti elleni odavágós pocsék meccs mellé csak nem fog másodjára is ugyanolyan lenni
Kicsit éppen teljesen fordítva van, mert a rendszer van alakítva az adottságokhoz és a képességekhez....
Casadó pont ilyen kullancs (ő persze lesérült), Pedri meg talán a legjobb védekező középpályás is egész Európában, a számai alapján és szemre is azt mondanám. Nézd meg bármelyik meccset csak az ő szemével egészen döbbenet, mennyire nem hagyja élni az ellenfél játékosát, és úgy választja el a lasztitól őket, hogy azt sem tudják, mi történt, majd ugyanezzel a lendülettel leráz 3 embert és kijátssza valakinek aki tisztán van.
Hát sajnos nekünk ilyenünk nincs
Pont ez jutott tegnap eszembe, meg kedden is. A wishes utolsó szamuráj itt egy hulladék volt, de ellenünk rendre gólt rúg vagy gólpasszt ad, a sociban a Kubo gyerek ellenünk fullextra, a real ellen meg egy marék szotyit nem ér.