Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egyetértek, én is nagyon örülök neki, nagyon tetszik maga a játéka is (nagy Inzaghi fan voltam, pont ugyanez a fickó, harcias, jól érzi a kaput, pont jókor érkezget, hiába nem ügyes), de még jobban tetszik a csapatra gyakorolt hatása, húzza őket a harciasságával, csinál nekik helyet, stb.
Kíváncsi leszek erre a támadó 4-esre. Busquets-et pedig még mindig nem tudjuk elengedni, pedig egy Cadiz ellen simán kezdhetne már Alena. Remélem megint jön le félidőben.

Korrekt döntés hogy a dánt bent hagyja a kezdőben. Látszik rajta hogy nagyon akar.

Bizony lezárták a konzervet, ami különösen furcsa egy deklaráltan progresszív szemléletű szervezettől. Az nagyon tetszene, ha Messi, miután távozik, mindent kipakolna és minden szennyest kiteregetne, hogy mi történt a klubnál 2015-2020 között, konkrét neveket megnevezve, konkrét eseteket feltárva. Sajnos ismerve az ő viszonyát a nyilvánossággal, ez aligha fog megtörténni, de nagy poén lenne.
Lényegét tekintve nagyon hasonlóan látom, Piqué szerződéshosszabbítása pedig valóban megerősítette ezeket a következtetéseket. Enélkül ez nem lett volna lehetséges. Véleményem szerint Bartomeu volt olyan népszerűtlen, hogy a játékosok, ha akarják, simán el tudták volna távolíttatni őt és a sleppjét, ha az aláíróívekhez, majd a szavazóurnákhoz szólítják a sociókat. De szó sem volt ilyesmiről. El tudom képzelni, hogy az alulteljesítő játékosok és a vezetőség egymást bevédve összefonódtak, és kölcsönösen a felszínen tartották egymást. Ráadásul egy gyenge teljesítményt nyújtó játékos könnyen zsarolható is. Könnyen becsicskítható, ha pattog, lapátra kerül, és senkinek nem fog hiányozni. De ha befogja a száját, maradhat, és így tényleg főnyeremény számára a status quo fenntartása, esze ágában nincs a helyét garantáló vezetőséget leváltani. Win-win mindkét félnek. Egy új elnök még a végén nagytakarítást csinál, pont ezt nem akarta a csapatban jó néhány játékos. Voltak játékosok, akiknek érdekében állt ez a dagonya, és ezeknek a játékosoknak a zöme pont a katalán klikkhez tartozik...