Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Bob már csak ilyen, lehetőség az is ha átmegyünk a félpályán:D
Tudnám, Te milyen meccset nézel, kapuralövésünk nincs..Bob_Marley írta: ↑2023.04.16. 17:36:02Azért bőven voltak lehetőségek,a két kapufáról ne is beszéljünk. Nem látom tragikusnak a meccset,mint itt páran. Kontrollaljuk a meccset,vannak helyzetek, lehetőségek.
. Igen.Andris írta: ↑2023.04.16. 17:40:23Nem nagyon tudom Kessie jatekat tovabbra se hova tenni. Vannak biztato megmozdulasai idonkent, de olyan mintha a parharcait (ahol kb egyforma helyzetbol indulnak) sose nyerne meg. Leirni is fura egy ekkora izomtomegu embernel, de mintha gond nelkul elnyomnak a labdaert folyo harcban. :/
Vagy ez csak nekem tunik igy?
Ertem h cserelnel, meg Xavi is fog, de az osszefuggest a mondandodban nem. Te kitol vagy kiktol varod, hogy kispadrol beallva majd feloldjak a 11 fős csapat szenvedeset?Nagybarcelona írta: ↑2023.04.16. 17:39:52Meddig akarja mèg nèzni Xavi ezt a szenvedèst? A tankönyvben azt írják a 60. perc után cserèlj? Jó tanuló lehetett, mert ezt minden meccsen betartja.
Ott a védelem volt nagyon gyér, helyzeteket többnyire azért dolgoztunk ki, csak hátul Oleguer féle szerencsétlenek kerültek pályára. Most fordítva helyzetünk is 1 db volt, amiből kijött a 2 kapufa.Andris írta: ↑2023.04.16. 17:23:51Nemtom mennyire emlekszel a tizes evek elejere, vagy 2005-6 kornyekere. Amikor azokbol a csapatokbol kiesett a legjobb, legkreativabb, legstabilabb 2-3 jatekos (Ronaldinho, Deco, Eto’o) (Messi, Iniesta, Xavi), akkor ennel sokkal durvabb szenvedesek mentek.
Nyilvan mindannyian latjuk, es nem jo ez a meccs, meg a multheti se volt jo, de szerintem akkor sem kezelitek a valodi helyen ezeket a teljesitmenyeket.
Nemtom mennyire emlekszel a tizes evek elejere, vagy 2005-6 kornyekere. Amikor azokbol a csapatokbol kiesett a legjobb, legkreativabb, legstabilabb 2-3 jatekos (Ronaldinho, Deco, Eto’o) (Messi, Iniesta, Xavi), akkor ennel sokkal durvabb szenvedesek mentek.
Nem csak a mai produkció alapján mondtam véleményt.