baas11 írta: ↑2024.09.20. 00:20:40
Azert ez túlzás
Szerintem nem. Csak a szomorú igazság.
es erős bagatelizalasa a bajnoki 5/5 nek!
Igen. Ezt egy darabig el kell felejtenünk, ha többet akarunk. El kell kezdeni a hiányosságokkal foglalkozni. A Nevenincs FC-k elleni 350-0-ás sikereket most el kell felejtenünk.
1. Ezt a meccset Hair Stegen bacta el 10 perc utan+ a második gólnál amivel beállította a biztos 0 pontot.
Én nem így látom. Már a kiállítás előtt sem tudtuk, mit akarunk, teljesen leblokkoltunk attól, hogy nem nálunk van a labda, és a meccs a mi térfelünkön zajlik. És még így is kihúzhattunk volna egy döntetlent, ami idegenben nem rossz, főleg a kb harmadik legerősebb ellenfelünk ellen. De mit csináltunk? Hát persze, hogy az ősrégi hibát követtük el. Amúgy egy rossz szót nem szólnék, ha a harmadik legerősebb ellenfelünk otthonából egy döntetlennel jövünk haza. Engem az zavar, hogy nem tanulunk.
Ter Stegen ide, ter Stegen oda, Pedri, Casadó teljesen súlytalanok, haszontalanok voltak. Nyomás alatt eladott labdák, Cubarsítól is, még mielőtt szokás szerint Inigo nyakába varrnánk mindent is.
2. Tény olyan Felnőtt jatekosok hiányoznak jelenleg mint Christensen Araujo Gavi Frenki De Jong es Dani Olmo…. akik szinte mind pont a védelmi minőség es a kozzeppalyas presszing ellen legjobbak !! Ez van…
A felsorolt játékosok közül többen a klubtörténelmünk legnagyobb bukásainak részesei voltak. Szerintem ez nem az egyénekről szól. Hanem a csapatvédekezés, a középpályás védekezés teljes hiányáról, valamint arról, hogy az egész csapat zavarba jön, ha az ellenfél erős, gyors, és nála a labda.
3. Amugy az ilyen Monaco Lipcse Celtic stb a legrosszabb ellenfelek
Vannak náluk erősebb ellenfelek, ez még csak a bemelegítő volt.
Peter írta: ↑2024.09.20. 00:38:42
Ez nem tele gatya volt, hanem a matematikailag szűk vereség ellenére nem volt egy súlycsoportban a két csapat.
Ebben a meccsben szerintem ugyanaz benne volt, mint a Gamper kupán.
Déjá vu.....középpálya, labdatartás, labdakihozatal....
Azt azért tudtuk, hogy jönni fog az elkerülhetetlen, de számítva is rá, nem volt vele kellemes találkozni.
Azt nem mondom, hogy innen szép felállni, mert nagyon úgy fest, hogy előbb még meg kell tanulni állni.
Teljesen egyetértek.
Ez nem egy olyan társulat volt, amely a lámpaláz miatt blokkolt le. Ez egy olyan társulat volt, amelyik nem tanulta meg a szöveget, és nem készült fel az előadásra. Van még idő, még fel lehet állni. Még időben jött a pofon.