Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
több mint valószínű miután úgy van kiírva hogy Athletic Bilbao- Barca és nem fordítvapalesz77 írta:
Szerintem Maxwell már a felkészülés alatt jobb volt, mint Abidal. én őt tenném kezdőbe. Ini nem tudom mennyire sérült, ha igen, én Busit tenném vkp-nek, és kipróbálnám végre a Xavi-Touré középpályássortha nem jön be, akkor Touré vkp, Busi Xavi mellée(ilyen többször volt). de ezeken kívül nekem is ez lenne
(ugye idegenben kezdünk? sport1/2 adja majd? bocsi a kicsi offért, de érdekel)
Goal.com...Laji írta:Guardiolat viszont nem győzte meg...palesz77 írta:
Szerintem Maxwell már a felkészülés alatt jobb volt, mint Abidal. én őt tenném kezdőbe.
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... h-with-new
Guardiolat viszont nem győzte meg...palesz77 írta:
Szerintem Maxwell már a felkészülés alatt jobb volt, mint Abidal. én őt tenném kezdőbe.
Igen idegenben kezdünk és a Sport 2 fogja adni 10től de ha vki nem ér akkora haza akk megnézeti az ismétlést a sport 1en hajnali fél4korpalesz77 írta: (ugye idegenben kezdünk? sport1/2 adja majd? bocsi a kicsi offért, de érdekel)
Szerintem Maxwell már a felkészülés alatt jobb volt, mint Abidal. én őt tenném kezdőbe. Ini nem tudom mennyire sérült, ha igen, én Busit tenném vkp-nek, és kipróbálnám végre a Xavi-Touré középpályássortbojanfan írta:A kupagyőzelem miatt az első meccsen kezdjen Pinto. Maxwell harcoljon a kezdőbe jutásért. Touré sokkal jobb, mint Busquets. Ibra még sérült.
Azért,mert a spanyoloknál így műxik ez,h a kupadöntőssel nyomja a duplázó (jelen esetben TRIPLÁZÓ!!!Mental_Theo írta:A bilbaóval játsszuk a szuper kupát, csak nem tudom miért, ha megnyertük a kupát és a bajnokságot is. Ez eddig nem igy volt...furi.nem tudja valaki miért?
Én is úgy tudom, hogy a másik kupadöntőssel játszik a bajnok duplázásnál.Varga Tamás írta:Ha 1998 óta nem változott a szabály, akkor tévedsz. Akkor ugyanis a kupadöntőbeli ellenfelünkkel, a Real Mallorcával játszottuk a Szuperkupa - döntőt.Kamarilla írta:Igen, a madriddal, mert ők lettek a 2-ok! Azt hiszem így van a szabály, javítsatok ki, ha técedek!
Ha 1998 óta nem változott a szabály, akkor tévedsz. Akkor ugyanis a kupadöntőbeli ellenfelünkkel, a Real Mallorcával játszottuk a Szuperkupa - döntőt.Kamarilla írta:Igen, a madriddal, mert ők lettek a 2-ok! Azt hiszem így van a szabály, javítsatok ki, ha técedek!

Kamarilla írta:A reallal játszunk!
off: Mekkora poén lenne, ha az Athletic játszana az A kerettel!

Maximálisan egyetértekbottlikakos írta:GRATULÁLOK A BARCÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyépként nem értem,hogy a szuperkupát kivel fogja játszani a BARCA.
Magával??????????![]()

már bocsánatot kért érte!!!robbyt írta:Igen,sajnos ez így volt,van róla kép is,de ha valakit elkapja a hév... Én nem hibáztatom Tourét!Colos írta:Most nézem a döntő ismétlését, és csak most tűnt fel, hogy Touré mintha bemutatott volna a Bilbao szurkolóknak a gólja után, és mintha Krkics meg Eto'o ezért intené őket nyugalomra. Nem látszódik teljesen tisztán, de ha így volt, akkor ez nem szép dolog... Persze a felfokozott hangulat meg minden, de akkor is!