Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Csak, hogy teljesen pontosak legyünk, ha már ilyen hosszú hsz-t írtál! Nem ez volt az első tétmeccs, hanem az odavágó!senkialfonz40 írta: Megvolt az első tétmeccs, az összbenyomás teljesen pozitív!
egyetértek, én is élveztem a meccset és alig várom hohy az a "sor" kegészüljön Inivel! csak annyit jegyeznék meg -nem ünneprontásként -, hogy ez a Bilbao tartalékos és lélektelen játékot produkált, amellett persze (feleslegesen) igen kemény belemenésekkel.Mikaos írta:Itt egy bővebb összefoglaló a meccsről (a Sport1-hez képest).
http://www.youtube.com/watch?v=fk84iF8IX1c
Mindig gyönyörködöm a meccsben, hogy gyakorlatilag fél gőzzel is ekkorát varázsoltunk.
Mi lesz, ha teljesen beindulunk?
Mi lesz, ha Iniesta felépül?
Már most álmatlan éjszakákat okoz nekem ez a sor: Touré-Xavi-Iniesta-Messi-Ibra-Henry...

Tökéletesen megcáfoltad a "més que un club"-ot, de ezen nem csodálkozom...danikaa10 írta:
Szerintem csak a trófea a fontos, a szép játék csak extra pikantéria.
Szerintem csak a trófea a fontos, a szép játék csak extra pikantéria.vlxe írta:A hivatalos kezdőben még Abidal van nem? A legfontosabb, hogy szép játékkal legyen meg a trófea.

Áhh yes, iszonyat erős kezdő. Azért én nem bízom el magam, persze jó lenne szép játékkal nyerni, de a KUPA a legfontosabb.CFirpo3 írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Xavi, Keita, Henry, Messi e Ibrahimovic
pad: Pinto, Gudjohnsen, Bojan, Busquets, Pedro, Abidal y Fontàs

ezzel totálisan meg lennék elégedveEgy 3:1-es győzelmet várok,amelyen Ibra vagy 10 méterről sarkaz egy gólt,majd előkészít egyet Messinek.Szépít a Bilbao, de Xavi gólpasszából az időközben beálló Bojan végleg tisztázza a győztes kilétét.![]()
Maxvellt még nem láttam játszani úgyhogy kíváncsi vagyok a teljesítményére.Néhányan azt mondtátok, hogy biztatóan mozgott a a City ellen, szóval kíváncsi leszek mit mutat ma nekünkCFirpo3 írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Xavi, Keita, Henry, Messi e Ibrahimovic

fuhh...az aztán a kezdő csapatValdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Xavi, Keita, Henry, Messi e Ibrahimovic
Sztem a Bilbao egyet fog vágni "legalább"miihii írta:Bivaly a kezdő,helyeeees!![]()
Én már naon várom a kezdést,jáccunkmárjáccunkmááááárr![]()
Kár,h a Tippjátékban nincs benne még.Sztem 3:0.
De az eredmény mindegy,be kell húzni innét már a Kupát,h máris meglegyen az első sikerélmény idén.
VAMOS BARCA!
Ebből is látszik, hogy Pep Fontásban bízik meg most a legjobban a fiatalok közül. Én viszont Jonathant is szívesen látnám fent a keretben már ebben az évben. Bízok benne.CFirpo3 írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Xavi, Keita, Henry, Messi e Ibrahimovic