Igazából két forgatókönyvet tudok elképzelni a visszavágóra. Nem lesznek olyan vehemensek, nehogy beleszaladjanak egy pofonba és 5:1 - 6:1-el essenek ki, vagy egy szép búcsút akarnak egy jisebb győzelemmel. Azt, hogy nekünk essenek nem nagyon tudom elképzelni. Lehet, hogy 1-2 emberük visszatér, de ha belemennek egy adok-kapokba tudják, hogy nagyon könnyen kaphatnak gólt, akkor pedig már ötöt kellene lőniük. Az MSN-ből elég, ha egyikük fog ki jó napot. Pep sem annak a híve, hogy nekünk kell rontani, német csapat ide vagy oda, a legtöbbjük már szerintem elkönyvelte a kiesést, talán Guardiola-val egyetemben. A nyilatkozata és a gesztusai legalábbis ezt sugallták.
Az agresszív forgatókönyvet csak akkor tudom elképzelni, ha az elején rúgnak egy, esetleg két gólt és vérszemet kapnak, mi pedig megzavarodunk.
Messi hatalmasat játszott és lassan ki lehet fogyni a jelzőkből, de én nem ebben látom feltétlenül a sikerünk kulcsát. Most persze mindenki azt mondja, hogy ő viszi az egész csapatot nélküle nullák lennénk, de én pont az ellentétét érzem. A tegnapi meccs alapján persze van ok ezt mondani de nem ilyyen egyszerű.
Pont ez az erősségünk, hogy ha neki nem megy, mert volt nem egy ilyen tavasszal is, ott van még két ember, aki simán tud dönteni.
Félreértés ne essék, egy csepp érdemet sem vennék el tőle, azonban én komplexebben vizsgálnám ezt. Ezt a Messi a különbség bla-bla-bla szöveget egyszerűen nem tudom hova tenni. Azért mellette két ember ennyi gólt lőjön (és nem csak alibi meccseken) az páratlan. Nem kell messzire menni, ott a PSG vs Suarez legutóbb.
Neymar játéka is feljavult a második félidőre, de akár Suarez+Neymar is eldönthette volna a meccset az első 20 percben. Az utolsó gól is sokatmondó volt. Suarez megszerzi a labdát saját térfélen, odabrusztolja Messinek, ő indítja Neymart, aki pofátlan módon berakja. Igazi csapatmunka.