Barça a Bajnokok Ligájában
- Leon
- Director del Fútbol
A BL döntőben szerintem nincs olyan hogy egyik csapat motiváltabb mint a másik. Tehát ebből szempontból sincsenek előnyben. Ráadásul Ter Stegen,Rakitic,Neymar,Suarez még csak tévében látták ilyen eseményt így tuti,hogy ők (is) kihajtják majd a belüket is!
Jó csapat a Juve és kedvelem is őket de idén még csak elképzelni sem tudok verhetőbb ellenfelet a döntőben náluk így én sem tartok tőlük.
Egy Chelsea vagy Real ellen sokkal jobban tele lenne a gatyám....
Jó csapat a Juve és kedvelem is őket de idén még csak elképzelni sem tudok verhetőbb ellenfelet a döntőben náluk így én sem tartok tőlük.
Egy Chelsea vagy Real ellen sokkal jobban tele lenne a gatyám....
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Egyetértek, egyáltalán nem esik le az állam tőlük, sztem erős bármiféle játéknak is nevezni, amit csinálnak. Láttam mindkét Madrid elleni meccset, visszavágót élőben, a kupadöntő felét, sztem előre gyengék, főleg, ha Tevez nincs formában, kontrázni viszonylag jól tudnak és jók a szélső felfutásaik. Leginkább az tetszett bennük, ahogy az első 15-20 percben otthon nekiestek a Realnak, az igen, az rendben volt. Nagyon motiváltak, az is biztos.LG írta:A Juventusnak egy komoly ellenfele volt a döntőig vezető úton, a Real. De szerencséjükre olyan időszakban találkoztak velük, amikor több sebből véreztek, így ejthették ki őket. Az olaszoknak a Monaco ellen is már igencsak rezgett a léc, és ugye a büntető sem volt jogos, amelyből a továbbjutást érő találatot megszerezték. Nem tartóm jó csapatnak őket, nem félek tőlük. A menetelésük a 2012-es Chelsea-re emlékeztet. Akkor a londoniak legyőztek minket az elődömtőben, de az egy pocsék formában lévő Barca volt, most meg csúcsformában vagyunk. Bár van az a közhely, hogy egy meccsen bármi előfordulhat. Ez így is van, viszont a csapatunk annyira erősnek tűnik fejben, hogy nem lesz itt semmi meglepetés, 2-3 góllal simán verjük őket, és a helyükre kerülnek a dolgok. Számomra rendkiívül antipatikus csapat voltak a zebrák mindig is, jó érzés lesz megcsapni őket.
Hátul minden visszapattan róluk, mint egy falról, főleg a beadások, de van ott bőven lyuk a védelemben. Az okozhat nehézséget, ha valahogy az elején találnak egy gólt, mert azért masszívak, fejpárbajt sem kell sokat nyernünk, bár az helyezkedéssel javítható, ami látványos is idén.
Fizikális különbség nem lényeges, mert általában az a csapat fárad el, amelyik védekezik, nem pedig, akinél a labda van, márpedig nagyjából sejthető a leosztás, főleg, ha a meccs elején rögtön meg tudjuk azt fogni, kézbe venni a gyeplőt.
Egy dolog még: 2012-ben mocsok jó formában voltunk, sztem 10 ziccert, meg a tizenegyest hagytuk ki a két meccsen, 2-0 után majdnem mentem nyugodtan aludni, aztán jött az ostoba gól.....nem bántam volna, ha nem hozod fel...

Az lehet, de most nagyon érzem, hogy behúzzuk a döntőt, biztosabb vagyok benne, mint a kupadöntőben. Utoljára a 2011-es döntőn, illetve a 2010-es őszi Klasszikuson voltak ilyen erős megérzéseim, és ugye tudjuk mi történt azokon a meccseken. Nem szoktak fogadni, de azt a két meccset megtettem, annyira biztos voltam a sikerbe, jött is egy kis zseppénz kiegészítés. Szóval nyugodjon le mindenki, győzni fogunk.nzxtpo írta:Az a baj, hogy az utóbbi időben szinte mindig az a csapat nyert, aki rosszabbul kezdte a meccset, vagy rosszabbul játszott a döntő nagy részében. Túlságosan elbízta magát mindenki, a média is nyomja, nehogy elhiggyék a játékosaink, hogy már megvan a tripla, csak akkor szabad biztosra venni, ha lefújták a meccset.LG írta:A Juventusnak egy komoly ellenfele volt a döntőig vezető úton, a Real. De szerencséjükre olyan időszakban találkoztak velük, amikor több sebből véreztek, így ejthették ki őket. Az olaszoknak a Monaco ellen is már igencsak rezgett a léc, és ugye a büntető sem volt jogos, amelyből a továbbjutást érő találatot megszerezték. Nem tartóm jó csapatnak őket, nem félek tőlük. A menetelésük a 2012-es Chelsea-re emlékeztet. Akkor a londoniak legyőztek minket az elődömtőben, de az egy pocsék formában lévő Barca volt, most meg csúcsformában vagyunk. Bár van az a közhely, hogy egy meccsen bármi előfordulhat. Ez így is van, viszont a csapatunk annyira erősnek tűnik fejben, hogy nem lesz itt semmi meglepetés, 2-3 góllal simán verjük őket, és a helyükre kerülnek a dolgok. Számomra rendkiívül antipatikus csapat voltak a zebrák mindig is, jó érzés lesz megcsapni őket.
Nekünk amúgy sem feküdnek a védekezni tudó csapatok, és ők ebben jók. Az nem kérdés, hogy minőségbeli különbség van a két csapat között a mi javunkra, de hiába közhely egy meccsen tényleg bármi megtörténhet.
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Az a baj, hogy az utóbbi időben szinte mindig az a csapat nyert, aki rosszabbul kezdte a meccset, vagy rosszabbul játszott a döntő nagy részében. Túlságosan elbízta magát mindenki, a média is nyomja, nehogy elhiggyék a játékosaink, hogy már megvan a tripla, csak akkor szabad biztosra venni, ha lefújták a meccset.LG írta:A Juventusnak egy komoly ellenfele volt a döntőig vezető úton, a Real. De szerencséjükre olyan időszakban találkoztak velük, amikor több sebből véreztek, így ejthették ki őket. Az olaszoknak a Monaco ellen is már igencsak rezgett a léc, és ugye a büntető sem volt jogos, amelyből a továbbjutást érő találatot megszerezték. Nem tartóm jó csapatnak őket, nem félek tőlük. A menetelésük a 2012-es Chelsea-re emlékeztet. Akkor a londoniak legyőztek minket az elődömtőben, de az egy pocsék formában lévő Barca volt, most meg csúcsformában vagyunk. Bár van az a közhely, hogy egy meccsen bármi előfordulhat. Ez így is van, viszont a csapatunk annyira erősnek tűnik fejben, hogy nem lesz itt semmi meglepetés, 2-3 góllal simán verjük őket, és a helyükre kerülnek a dolgok. Számomra rendkiívül antipatikus csapat voltak a zebrák mindig is, jó érzés lesz megcsapni őket.
Nekünk amúgy sem feküdnek a védekezni tudó csapatok, és ők ebben jók. Az nem kérdés, hogy minőségbeli különbség van a két csapat között a mi javunkra, de hiába közhely egy meccsen tényleg bármi megtörténhet.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
A Juventusnak egy komoly ellenfele volt a döntőig vezető úton, a Real. De szerencséjükre olyan időszakban találkoztak velük, amikor több sebből véreztek, így ejthették ki őket. Az olaszoknak a Monaco ellen is már igencsak rezgett a léc, és ugye a büntető sem volt jogos, amelyből a továbbjutást érő találatot megszerezték. Nem tartóm jó csapatnak őket, nem félek tőlük. A menetelésük a 2012-es Chelsea-re emlékeztet. Akkor a londoniak legyőztek minket az elődömtőben, de az egy pocsék formában lévő Barca volt, most meg csúcsformában vagyunk. Bár van az a közhely, hogy egy meccsen bármi előfordulhat. Ez így is van, viszont a csapatunk annyira erősnek tűnik fejben, hogy nem lesz itt semmi meglepetés, 2-3 góllal simán verjük őket, és a helyükre kerülnek a dolgok. Számomra rendkiívül antipatikus csapat voltak a zebrák mindig is, jó érzés lesz megcsapni őket.
- barca0417
- Entrenador del Barça
A Juve hosszú idő után ért ide megint, és sok kulcsemberüknek ez lehet az utolsó nagy dobása. Buffon, Pirlo, Tevez, elsősorban..
Úgyhogy motiváltságban nehéz lesz őket felülmúlni, és játékban is nagyon ott vannak már, pokoli nehéz döntő lesz. Én minden esetben nekik szurkolnék hogy nyerjék meg, ez az egy eset van hogy nem így van, hogy a Barcával játszanak. De ez egy nagyon jó döntő lesz. Remélem Barca sikerrel, és színvonalas játékkal.
Úgyhogy motiváltságban nehéz lesz őket felülmúlni, és játékban is nagyon ott vannak már, pokoli nehéz döntő lesz. Én minden esetben nekik szurkolnék hogy nyerjék meg, ez az egy eset van hogy nem így van, hogy a Barcával játszanak. De ez egy nagyon jó döntő lesz. Remélem Barca sikerrel, és színvonalas játékkal.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Igazából ahogy figyeltem a tegnapi meccsüket, erősségnek max azt tudnám felhozni hogy baromi mázlisak(az a 2 kapufás lövés.. hihetetlen) és hogy tényleg mindent kifejelgetnek. Valóban szerintem amivel meg lephetjük őket azok a gyors kevés passzos akciók... máskülönben nehéz döntőnk lesz.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagyon összeértek a szezon végére, biztos kemény dió lesz. Én két kulcs pozíciót érzek ezen a meccsen. Az egyik Neymar vs Lichsteiner, itt muszáj lesz dominálni, mert ez sebezhető pont. Messi is fontos persze, de Evra-Messi párharc középpályás besegítésekkel VIdaltól-Marchisiotól legfőképpen kevésbé lehet előny. A svájcit viszont bőven lehet támadni és a brazil remélhetőleg hozza a gól/ meccs formáját. A másik kulcspont pedig Busquets lesz. Hektikus mostanában Sergio, de a nagy meccsekre mindig összekapja magát szerencsére, s az ő jó játéka nagyon kell, mert fizikálisan a Vidal-Pogba-Marchisio-Pirlo négyes középpályán nagy falat lesz. A Juve valószínűleg egy agresszív, szervezett játékot fog hozni és a középpályán muszáj lesz párharcokat fogni, mert hiába lesz nálunk a labda két soros védekezésben ütközni fognak minden labdáért és ezeket nem szabad nagyon elveszteni. Busquets higgadt okos játéka kell, hogy mindig egy lépéssel ellegyenek csúszva védekezésben és sokat kell forgassa a játékot. Ha ezeket hozzuk akkor Messinek, Suareznek vagy a többieknek is több helyük lesz és belehet tenni a gólt a kapuba. Nem féltem a fiúkat, mert idén rengeteget javultunk fizikálisan és meglehet ezt csinálni, csak oda kell figyelni.

Tisztán látható volt, mi az erősségük. Jól tömörülnek, tolódnak és mindent kifejelnek, tehát a beívelgetéseket kb el is felejthetjük, a körbepasszolós játékot meg főleg.
Gyors akciókat kéne vezetni, mert a két toronydaru, Chiellini és Bonucci sem túl gyors.
Gyors akciókat kéne vezetni, mert a két toronydaru, Chiellini és Bonucci sem túl gyors.
-
- Entrenador del Barça
Végignézve az olasz kupadöntőt, nagyon nehéz dolgunk lesz a döntőben.
A Juve olyan makkos, hogy már kezdek tartani tőlük.
Nagyon sok barnát fogtak az idén.
Azért remélem LE ki fog találni valamit.
A Juve olyan makkos, hogy már kezdek tartani tőlük.
Nagyon sok barnát fogtak az idén.
Azért remélem LE ki fog találni valamit.
Hazai mezben leszünk majd a döntőn. Remélem az idei mez is hozza majd a szerencsét, ahogy az utolsó 3 döntő mezei 

- diagonal
- Jugador d'estrella
A Juve egy papíron nálunk gyengébb ellenfél, de ez a döntő és hogy nagy közhelyet mondjak tényleg bármi lehet egy meccsen. Nagyon jól szervezett, nagyon taktikus csapat egy minden hájjal megkent tipikusan olasz edzővel aki nagyon fogja tudni mit kell játszani ellenünk, ne legyen kétségünk e felől.Bob_Marley írta:Nekem meg aztan oly mindegy kivel jatszunk.Real hetek sot talan honapok ota faradt, egyaltalan nem feltem volna toluk ha ugy alakul veluk jatszunk. Szerintem a Juve veszelyesebb mostani formakat nezve. Egymas elleniben is kijott ez, Juventus kontroll alatt tartotta a meccseket. Lehet mondani ha bemegy az elson a kapufa ha ez meg ha az, de Llorente elott is volt nagy helyzet pl. Masodikon meg volt egy bunteto, utana a masodikban valtott a Juventus, jott az egyenlites, s vege is volt a parharcnak.
A stílusuk abszolút nem fekszik nekünk semmilyen szempontból, mindezek ellenére nyernünk kellene, ha mindenki hozza magát akkor akármit talál ki Allegri meg kell legyen, szerintem legalábbis.
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, kb minden 5. hsz ezt taglaljaTobias88 írta:Amúgy nem tudom észrevettétek e, de kezdtük a City-vel aki az Angol bajnok, aztán jött a PSG aki a Francia bajnok, elődöntőben a Bayern aki a német bajnok, döntőben meg jöhet az olasz bajnok. A spanyol bajnokot meg a kupából ejtettük ki. Könnyű volt a sorsolásunk...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- noname
- Llegenda del Barça
Kb 3 hete ezt szajkózom.Tobias88 írta:Amúgy nem tudom észrevettétek e, de kezdtük a City-vel aki az Angol bajnok, aztán jött a PSG aki a Francia bajnok, elődöntőben a Bayern aki a német bajnok, döntőben meg jöhet az olasz bajnok. A spanyol bajnokot meg a kupából ejtettük ki. Könnyű volt a sorsolásunk...

A Fifa egy szégyen
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... 39805ab73d" target="_blank ... e=55C565C2
A döntőbe jutáshoz legyőztük a Ciprusi,Holland, Angol,Francia és a Német bajnokot...
Most jöhet esetleg az Olasz bajnok...
Lehetne ennél jobban megérdemelni egy BL serleget?
Tavaly a Realosok azzal jöttek hogy" Végig verte a Real Madrid egész Európát", akkor erre milyen kifejezés illene?!
A döntőbe jutáshoz legyőztük a Ciprusi,Holland, Angol,Francia és a Német bajnokot...
Most jöhet esetleg az Olasz bajnok...
Lehetne ennél jobban megérdemelni egy BL serleget?

Tavaly a Realosok azzal jöttek hogy" Végig verte a Real Madrid egész Európát", akkor erre milyen kifejezés illene?!

Van már 2 BL-címünk Londonból, egy Párizsból, 1 Rómából, most jöhet Berlin is. 

Amúgy nem tudom észrevettétek e, de kezdtük a City-vel aki az Angol bajnok, aztán jött a PSG aki a Francia bajnok, elődöntőben a Bayern aki a német bajnok, döntőben meg jöhet az olasz bajnok. A spanyol bajnokot meg a kupából ejtettük ki. Könnyű volt a sorsolásunk...
94:39 6 - 1
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Masodik felidot ugy kezdtek, hogy rogton jobban kijottek. Nem a helyzetek szamitanak. Real mennyi kapura tarto lovest csinalt 20? 30? Nem nagyon volt bennuk veszely. Olaszok az elsoben is volt, hogy megindultak, de nem jott ossze. Masodikban a labdat is tobbet birtokoltak ranezesre.
@S.Agüero
En megneztem volna egy Real ellenit, Modric ide vagy oda, ilyen serulesbol x het kihagyas utan nem lehet csak ugy visszajonni. Juventust sem szeretem, a Realt se, nekem mindegy volt ki megy tovabb. Szurkolni nem szurkoltam egyiknek se, ti feltek allandoan meg juttatjatok tovabb a Realt, meg Uristen nyertek Decemberben 5:0-ra es vilagvege van. Faradtak, gyengebb formaban vannak, belso gondok vannak (Iker-Isco pl). Jelenleg en nem feltem volna toluk, klasszikus meg rangado, de tobb erv lenne ellenuk mint mellettuk.
@S.Agüero
En megneztem volna egy Real ellenit, Modric ide vagy oda, ilyen serulesbol x het kihagyas utan nem lehet csak ugy visszajonni. Juventust sem szeretem, a Realt se, nekem mindegy volt ki megy tovabb. Szurkolni nem szurkoltam egyiknek se, ti feltek allandoan meg juttatjatok tovabb a Realt, meg Uristen nyertek Decemberben 5:0-ra es vilagvege van. Faradtak, gyengebb formaban vannak, belso gondok vannak (Iker-Isco pl). Jelenleg en nem feltem volna toluk, klasszikus meg rangado, de tobb erv lenne ellenuk mint mellettuk.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért 2 hét van az utolsó bajnoki forduló és BL döntő között (május 23 vs június 6), ami elég sok, és nekik Spanyol Kupa döntő sincs, plusz szerintem leginkább Modric hiányát érzik meg igazán, aki addigra vissza tért volna, és ki is pihenhették volna magukat, így azért mégis más a helyzet.Bob_Marley írta:Nekem meg aztan oly mindegy kivel jatszunk.Real hetek sot talan honapok ota faradt, egyaltalan nem feltem volna toluk ha ugy alakul veluk jatszunk. Szerintem a Juve veszelyesebb mostani formakat nezve. Egymas elleniben is kijott ez, Juventus kontroll alatt tartotta a meccseket. Lehet mondani ha bemegy az elson a kapufa ha ez meg ha az, de Llorente elott is volt nagy helyzet pl. Masodikon meg volt egy bunteto, utana a masodikban valtott a Juventus, jott az egyenlites, s vege is volt a parharcnak.
A 60 perc dominancia szerintem túlzó, mert leginkább az egyenlítés után kapták össze magukat( azt is egy olyan kontrából ahol 1-0-nál Neymar 4 méterről Casillas kezébe pörgett a labdát és indította a csapatot) , és Suarez 55. percben lőtt góljáig bírták.
Persze a legelején volt egy Roni felsőkapufa, de az on kívül nemsok.
De szerintem a Realnak a fölényükhöz az is közrejátszott hogy a fél világban úgy volt beharangozva hogy" A gyenge REal vs csúcsformánan lévő Barca, tuti Barca aratás lesz" így kicsit rástresszeltek a fiúk..
Persze egészséges Real ellen is bőven esélyesek lennénk, szerintem 50-50 és én bíznék a csapatba, csak mégis mivan ha visszafele sül el főleg úgy hogy ha sokunk Realt akarta.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Váltott a Juve?
Egy értelmes támadásuk nem volt a visszavágón. Találtak egyet a semmiből, de semmi több. Persze 1-1 után már több lehetőségük is volt, de nem tudtak élni vele. Túlzás, hogy kontroll alatt tartották a meccset.
Szerintem nagyon is gyengék voltak, elöl körülbelül ötöt, ha tudtak passzolni. Első 15 percben nem voltak rosszak, aztán ennyi.
Szurkoltál a Realnak?
Egy értelmes támadásuk nem volt a visszavágón. Találtak egyet a semmiből, de semmi több. Persze 1-1 után már több lehetőségük is volt, de nem tudtak élni vele. Túlzás, hogy kontroll alatt tartották a meccset.
Szerintem nagyon is gyengék voltak, elöl körülbelül ötöt, ha tudtak passzolni. Első 15 percben nem voltak rosszak, aztán ennyi.
Szurkoltál a Realnak?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nekem meg aztan oly mindegy kivel jatszunk.
Real hetek sot talan honapok ota faradt, egyaltalan nem feltem volna toluk ha ugy alakul veluk jatszunk. Szerintem a Juve veszelyesebb mostani formakat nezve. Egymas elleniben is kijott ez, Juventus kontroll alatt tartotta a meccseket. Lehet mondani ha bemegy az elson a kapufa ha ez meg ha az, de Llorente elott is volt nagy helyzet pl. Masodikon meg volt egy bunteto, utana a masodikban valtott a Juventus, jott az egyenlites, s vege is volt a parharcnak.

- noname
- Llegenda del Barça
Emiatt akartam én is a Juvét. A Real a bajnoki meccs előtt is kb 2 hónapig nem hozott le egy értelmes meccset sem, majd ellenünk 60 percet domináltak kiváló játékkal. Ellenünk egyszerűen ami energia maradt a tankban, azt a Real kiadná, még akkor is ha jönnének a sérülések. A másik, amiért nem szeretnék a Real ellen meccset az az, hogy Messi alighanem több időt töltene a földön, miközben még rúgdossák, mint talpon. Ramosékhoz képest még az olasz védők is szelídek.herlius írta: de még mindig jobb ez a forgatókönyv, minthogy egy leharcolt, lesajnált Real véletlenül pont a BL-döntőben játssza az idény legjobb meccsét ellenünk.
A Fifa egy szégyen
- Chino
- Llegenda del Barça
Én is elsősorban ezért örülök a Juve-nak. Lehet mondani, hogy nem kell foglalkozni másokkal stb., de ha pont egy Klasszikuson nyerne a Real Bl-t, sőt lenne az első duplázó a sorozatban iszonyatosan nehezen tudnám megemészteni.herlius írta:Simán benne van bármi a meccsben, de még mindig jobb ez a forgatókönyv, minthogy egy leharcolt, lesajnált Real véletlenül pont a BL-döntőben játssza az idény legjobb meccsét ellenünk. 100 év múlva is ezen röhögne minden Real drukker. Egy Juve győzelemmel még együtt lehet élni, de hogy pont a Real, pont a BL döntőben, pont a legjobb formában levő Barca ellen győzzön, az közröhej lenne. Persze fordított esetben lenne ám vigyorgás ezerrelBob_Marley írta: Radasul 1-2 oregnek talan az utolso eselye, hogy megint nyerjen, lsd Pirlo, Buffon de akar Evra is. Emiatt is ugy gondolom, hogy lehet nevekre erosebb a RM, de kijott ez semmit nem er, s a Juve nagyon veszelyes lehet.))
Ebben nem értek egyet Bobbbal. A Juve minden játékosa ki fogja köpni a tüdejét ebben biztos vagyok. Nem elsősorban ez az "utolsólehetőségazöregeknek" fog itt dominálni.
Nagyon veszélyesek lesznek az olaszok, ráadásul addig még a sérülésveszély is benne van a pakliban.
Lehet, hogy papíron esélyesebbek vagyunk, de iszonyat szoros meccs lesz. De szerintem a mi játékosainkat sem kell annyira motiválni. Az MSN-t biztos nem.
Messi hiába nyert már nagyon győzni akar, Neymar, de főleg Suarez az első igazán nagy sikeréért küzd klubszinten. Ilyen lehetőség nincs minden évben.
Forca Barca!!!!
Simán benne van bármi a meccsben, de még mindig jobb ez a forgatókönyv, minthogy egy leharcolt, lesajnált Real véletlenül pont a BL-döntőben játssza az idény legjobb meccsét ellenünk. 100 év múlva is ezen röhögne minden Real drukker. Egy Juve győzelemmel még együtt lehet élni, de hogy pont a Real, pont a BL döntőben, pont a legjobb formában levő Barca ellen győzzön, az közröhej lenne. Persze fordított esetben lenne ám vigyorgás ezerrelBob_Marley írta:Grat a csapatnak. Kis elonyari erdelyi vakacio miatt nem nagyon irtam, de sikerult kovetni a dolgokat. Bayern ellen is megmutatta a csapat, hogy jo kondiban van es bedaralta a nemeteket az elson. A masodikon meg a fontos idegenbeli gol, sot golok is megvoltak, onnantol a masodik felidoben le is ulhettunk volna a fure, csak le kellett jatszani.
Masik meccseket latva, Juve rosszabb nekunk mint a Real szerintem. A fovarosi csapat teljesen elkeszuult az ideny vegere. Az olaszoknal lehet nincsenek akkora nevek, de eroben ott vannak, s nem szamitok konnyu meccsre. Nekunk az elso es legfontosabb "dontonk" a hetvegi Atletico elleni, a tobbi maz. A hetvegi legyen meg, aztan johet a tobbi. Allegri a Milannal is megtrefalt minket, eselyesebbek vagyunk, de egy donton ez semmit nem szamit. Radasul 1-2 oregnek talan az utolso eselye, hogy megint nyerjen, lsd Pirlo, Buffon de akar Evra is. Emiatt is ugy gondolom, hogy lehet nevekre erosebb a RM, de kijott ez semmit nem er, s a Juve nagyon veszelyes lehet.