2023.11.04. 21:51:20
Az a vicc hogy szerintem egyertelmuen eltalalta az elkeso vedo felixnek a MASIK labat… csak aztan eljatszotta hogy a masik laba fennakadt, raadasul mar masodszor ezen a meccsen. Ilyen reflexekkel ne csodalkozzunk ha nem fujnak ra be semmit.
A jatekunk minosithetetlen eddig, bar ebben a Sociedad is komoly reszt vallal, ez nem mellekes korulmeny.
Valami valtozast kell talalni, mert gondban leszunk.
Szerintem Cancelo nem alkalmas igazan erre a poziciora, foleg akkor nem, ha olyan remesen gyenge kozepcsatr teljesitmenyunk van, mint ma (is) a lengyeltol. Ennel meg Ferran is jobbhelyezkedest, mezonymunkat es leindulasokat csinalt minden meccsen.
A harom kozepso vedovel szerintem feladtuk a folenyunket ma, es ez nem jo. Akarmennyire is tunt ugy bizonyos periodusokban, hogy szukseg van mindharmukra.
Xavi biztos valtoztat, bar elso korben, kb negyed orara en meg lehet h nem cserejatekosokkal tennem, csak nehany feladatkor teljes atszabasaval. Cancelo pl beljebb, Araujo feljebb, sot az egesz csapat lehetoleg kicsit feljebb.
Inkabb kapjunk egy golt, de ilyen jatekkal nem lehet pontot veszteni, mert az az igazan gaz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila