Élő közvetítések
Lewa nálam továbbra is kérdés…
Barca for ever
- Andris
- Adminisztrátor
Halasak lehetunk erte, hogy mindketszer megusztuk Lewa befejezését. 
Sajnos ez az Alonso Roberto vedelem egyszeruen nem eleg jo a Villareal ellen, nagyon jol jott ez a ket gyors gol.
Frenkie sztem a legjobb (formaban levo) kozeppalyas jelenleg a vilagon.

Sajnos ez az Alonso Roberto vedelem egyszeruen nem eleg jo a Villareal ellen, nagyon jol jott ez a ket gyors gol.
Frenkie sztem a legjobb (formaban levo) kozeppalyas jelenleg a vilagon.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Vérprofi eredménycentrikus meccskezdet.....
Kettőre már nem lehet azt mondani, hogy a semmiből jött, de az első után ezt írtam volna-
Érdekes meccs, de ettől szép a foci

Kettőre már nem lehet azt mondani, hogy a semmiből jött, de az első után ezt írtam volna-
Érdekes meccs, de ettől szép a foci
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Remélem a nagy drukkertársak akik a Pool vagy a Bayern meccseire buzdítottak inkább, tényleg azokat nézik 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Na ezért kell egyeseknek Bayern és Pool meccset nézni. 

-
- Jugador d'estrella
A gólerős középpályát hiányolók ma úgy tűnik jól fognak aludni.
)

"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
- davi10
- Llegenda del Barça
Frenkie
Azért szerencse, hogy elrúgta a védő, Lewy-nek esze ágában nem volt visszaadni

Azért szerencse, hogy elrúgta a védő, Lewy-nek esze ágában nem volt visszaadni

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Hát ez elég meglepő eddig 

Zseniális beadás!!
Xaviball pörög ma is.

Nyitva!
Szép befejezés volt Torrestől, pedig azt hittem hiába az előszezon, tétmeccsen szokás szerint eliugaulja.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Fati már lecselezett sok embert, helyet teremtett a gólhoz. Lewy ennyit nem csinált két meccs alatt.
Ferrán is ezerszer jobb mostanság, mint a lengyel, és ezt kb minden meccsen bizonyítja. Lewy már véletlenül találgat max be, 1 gólja van az előszezon elejétől, Ferránnak meg 3+1 és sokkal kevesebbet játszik. Remélem lassan beverekszi már magát a két spanyol a kezdőbe, mert fényévekre vannak Lewytől, meg nyilván Abdénál is jobbak. Az ilyen helyzetekből meg ajánlom is hogy lőjön! Legalább ő...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2023.08.20. 21:32:32-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Fatit szerintem játszatni kell, sokkal agilisabb mint tavaly bármikor, és a hozzáállása is jobbnak tűnik egyelőre, legalábbis sokat fut. Kezdőbe vele a következő meccsen!
Na közben Ferrán, szép befejezés.
Következő meccsen remélem visszatérünk a klasszikus 4-3-3hoz, szélsők nélkül nagyon nem működünk idén eddig.
Na közben Ferrán, szép befejezés.
Következő meccsen remélem visszatérünk a klasszikus 4-3-3hoz, szélsők nélkül nagyon nem működünk idén eddig.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
nah ennyike. Gála, nincs itt semmi látnivaló.
A kommentátor is reméli, h nem hosszabbítanak többet
A kommentátor is reméli, h nem hosszabbítanak többet

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NovaProspekt 2023.08.20. 21:29:20-kor.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Meccs embere

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Abde ma se mutatja meg mitől lenne jó ő ide.
- Andris
- Adminisztrátor
Fati is lodozi ossze vissza. Csak szerintem o meg tovabbra is kifejezetten onzo. Sztem epp az imenti szitu mutatta meg, miert o ul a padon, es miert Lewat nezzuk szenvedni.
Nagy kulonbseg nincs amugy, a tamadoink nem eleg elesek tovabbra sem, es kesz. Senki.
Nagy kulonbseg nincs amugy, a tamadoink nem eleg elesek tovabbra sem, es kesz. Senki.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Eddig ha valakit kilehet emelni tényleg Fati, szépen mozog be az üres területekre, nagy kedvel játszik, talán picit túl erőlteti a lövéseket, de hát könyörgöm legalább próbálkozik, jönni fognak azok a helyzetek, eddig messze neki volt a legtöbb veszélyes megmozdulása.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Én ettől nem félek hosszú távon. Eleve ha nem játszol, nem lehetsz magabiztos. Ha így beszlalomozza magát lövőhelyzetig, jönni fognak azok, az elmúlt hónapokban jelentőset javult.Cseri írta: ↑2023.08.20. 21:21:32Csak hova p.csába lődözi a labdákat?bence0330 írta: ↑2023.08.20. 21:19:15Yess! Azért nem csak a gyengébb játék volt itt a gond, főleg a helyzet kihasználás. Ha vége nyerünk, talán feljavulunk abban is. Gündogan is villant, Pedri meg tud meccseket eldönteni, ha baj van.
Fatit is kiemelném mellette, viszi el a védőket, gyorsan, jól mozog!
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy