Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Én örömmel vettem Olmo leigazolását,azt gondoltam előre játékban sokat tud adni,de ami idénre lett belőle,óriási csalódás... Szerintem idén nincs is gólpontja.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
3 gólos előny, most már emberelőny is. Jöhetnének a cserék, Yamal végre nem kell, hogy végig fent legyen, Roony is kaphatna perceket.
Ugyanígy ez most tökéletes lehetőség lenne Bernalnak is adni perceket.
A két gólos vezetés azért jó, de sokszor nyilvánvalónak tűnő kulcspasszok helyett alibi hátra passzokat látok. Biztos könnyebb innen meglátni ezeket a passzokat, de akár többel is vezethetnénk. Azért Pedrivel, Frenkivel labdabiztosabb a középpálya. Jó kis első meccs a régi/új stadionban.
Offtopic:
Ha JG úgy ved végig a szezonban, amire képes, szerintem simán esélye lehet arra, hogy a VB-n már ő védjen...
Ízlelgessük: Garcia, Baldé, Pedri, Olmo, Fermín, Yamal...
Amikor az Armada a csúcson volt, akkor kb ugyanennyire a Barcara épült a válogatott... Véletlenek pedig nincsenek
Ekkora malacgólt az ajándékba kapott labdától a kétszer megpattanó labdáig. Yamal passza viszont zseni volt.
Az első fele eddig nagyon jól nézett ki, de volt egy jó 20 perc, amikor lefociztak minket és sorra jöttek a helyzetek. Ez továbbra is ingatag így, pedig már kezdtem írni, hogy mennyire okosan, kontrolláltan és jól játszunk. Aztán jött 20 perc szenvedés.
Yamal eddig gyenge volt, de ettől zseni a zseni, elég neki egy villanás.
Simon a 12. emberünk. Elképesztő baki két rosszabb lábbal megeresztett, középre érkező lövést így bevédeni egy meccsen. Ha ezt nézi de la fuente, nem biztos, hogy bilbaói oldalról érkezik majd a kapus a VB-n.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw