Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez az egyben lévő játék h annyi a koncepció h valahogy rakjuk ki szélre aztán jöhetnek a beadások, meg Raphinha rugdossa keresztbe a labdát? Kb az ellenfél tèrfelènek felèig van kitalálva a játékunk, onnantól rögtönzès. Borzasztó sematikus és kiszámítható az egész. A védelmünk szerencséje jobban néz ki, habár ez a Valencia full impotens.
Milyen? Aki egyszer 1 percen belül döntött el egy meccset, egyszer meg pár perc alatt egyenlített? Vagy aki legutóbb is góllal pótolta? Ferran tökéletesen elegendő szintű rotációs játékos, és lehet, hogy a kettő közül még ő a gyengébb...Andris írta: ↑2023.12.16. 21:51:42Azert ne gondoljuk azt, hogy Guiu vagy Ferran jelenlete barmire garancia lenne.
Nem tudom, mennyire evidens lehozni Lewat, mikor ilyen csereid vannak csak. Attol fuggetlenul hogy en indulatbol elkuldtem volna mar reg a francba.. ez egy edzotol nem jo alap a dontesekre.
Azert ne gondoljuk azt, hogy Guiu vagy Ferran jelenlete barmire garancia lenne.

Ilyet se olvastam még tőled, de valahol érthető.
Ehhez kepest nagyon kozel jartunk hozza..
Ja, vagy úgy, maga a játék nagyon szép volt, ahogy eljutottunk odáig.
Sztem pedig egy tiszta lovohelyzet volt. Nem irtam h ziccer, de egyertelmu kidolgozott helyzet es szep tamadasvolt, kapuhoz kozel jaro lovessel.

Grimaldo ingyen nem kellett....Azert Baldenak is ezek a beadasai…. Most komolyan azt gondoljatok hogy ezek az edzon mulnak ezen a szinten?? De nincs kit berakni helyette…
Abszolut nem erzodik igy, a palya minden pontjan eleg dinamikusak vagyunk eddig, osszessegeben.