Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ma átesett a ló túloldalára, de engem ez nem zavar, egy iskolásgyerek, megesik. Szerintem viszont ugyanúgy, mint ahogy a még berobbanó Fatinál, kell az az arc, neki is volt (nem emiatt szállt el a karrierje). Ettől lesz laza, ettől lesz bátor. Ma az első félidőben nagyon gáz volt amit csinált, az a távolról ráugrós becsúszása teljesen rémisztő volt, ha ott talál, akkor az kb garantált sérülés és piros, nem is értem, mi szállta meg, de ez van, nagyon nem teremteném le, maradjon csak kicsit arcos, de nyilván nem ilyen szinten, mint ma.
BL-klasszikus lett a végére a konferencia liga színvonal ellenéreElBartimaeus írta: ↑2025.01.21. 23:24:02Mit láttak a szemeim? Az évszázad mérkőzése, vagy ahogy bizonyos körökben mondanák a legnagyobb clownfiesta, amit valaha láttam.

Köszöntem.
Itt szokott lenni a legkisebb csúszással:

Csak az RTL+ közvetíti. Már ünnepek között reklámozták.Rohamcsiga írta: ↑2025.01.21. 17:45:31Ez van a csapat hivatalos oldalán.
When and where to watch Benfica v FC Barcelona
International viewing guide to the seventh Champions League fixture of the 2024/25 season
Hungary (9.00 PM)
RTL, Sport 1
Viszont a sport tv oldalán a Pool meccse van kiirva,valakinek van infója egy esetleges változásról?