Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Éppen erre vártam, hogy feltedd, mert tegnap nem láttam a meccset, és meg akarom nézni... Szóval 1 ember biztos van, aki használjaColosquot írta:
Azóta "összekapták" magukat.tiki-taka. Amúgy hargitaa jelezte, hogy egy ideig nem tud töltögetni. (Azt'szem érettségizik.)
A teljes meccs magyarul itt van, de gondolom, az oldalról senkinek nincs jogosultsága, szóval: Első félidő: 1., 2., második félidő.
(Amúgy van, aki letölti ezeket, vagy nagyrészt magamat szórakoztatom? Ja, és egyáltalán nem vagyok sértődős, szóval nyugodtan mondhatjátok, hogy szerintetek ne fáradjak!)
Azóta "összekapták" magukat.LM10 írta:...
Piqué, Mourinho és Guardiola nyilatkozata.ronaldinho89 írta:Van valakinek már videoja Touré esetleges kezezéséről?
Na igen. Szerintem a 2-1-gyel hasonlóan elégedett lett volna...Tomsa írta:Ebben mekkora fail van 1:43-tólColos írta:Mivel ilyen szépen kérted
Ebben mekkora fail van 1:43-tólColos írta:Mivel ilyen szépen kérted
Rendben, tudok várni, köszönöm!Colos írta:Egyelőre nem tudok, de nekem megvan (Knézy tolmácsolásában!). Idővel feltöltöm majd, de mivel több, mint 4 giga, ezt nem mostanra ígérem.
Csak egy kósza próbálkozás volt...sejtettem,h nincs ilyen.Colos írta:Én ilyet még nem láttam, pedig jó pár oldalon körbe szoktam nézegetni...Bányász írta:Illetve volt még egy kérésem.Mégpedig a Barca - Arsenal meccs felvétele kommentár nélkül.Létezik ilyesmi?