Egy-két észrevétel a tegnapival kapcsolatban.
Lényegében elmondható, hogy a kevés mozgás okozza a Barca vesztét, szinte minden esetben. A meccsek 99%-a a Barcán múlik, ezt mindenféle nagyképűségtől mentesen mondom. Tegnap a (majdnem) tét nélküli meccs esetében annyira nem volt zavaró tényező a lustálkodás, és inkább ilyenkor kapjon ki a csapat, s ilyenkor jusson eszükbe, hogy mi a kulcsa a focinknak.
Személyek szerint:
Afellay: tegnap elmondtam a topikjában, hogy imádtam, hogy nagyon sokszor volt megjátszható, de még a letámadásokban javulnia kell.
Mascherano: a meccs egyik legjobbja volt - ugyanakkor egy-egy jó megoldás után mintha tapsra várna...Nem, itt tovább kell menni, és segíteni a "labdafelhozatalt", ahogy Busquets is teszi. A szerelései viszont élményszámba mennek.
Adriano: biztos, hogy nemcsak ennyit tud, amennyit mutat egy jó ideje. Sosem lesz Dani Alves-szintű, de azért többet várunk tőle.
Bojan: kicsit elveszett volt megint. Pechje van, hogy általában az olyan meccseken játszik, ahol vagy a társak nem elég jók, vagy lefutott meccsről van szó. Aktívabb segítség kell neki (gondolok itt elsősorban Iniestára, aki szeret a balszél felé mozogni).
Messi: még 20%-on is lő gólt, hihetetlen fazon.
Azt viszont nagyon köszönöm neki, hogy kihagyta a 11-est, mert kerek 1 percig Madrid-drukkernek éreztem magam a kicsit jogtalan, és a játék képe alapján nem megérdemelt 11-es miatt. (

)