Spanyol Kupa & Szuperkupa
Logikusabb lenne Fort, de én még mindig Inigot raknám ki szélre Rodrygoval küzdeni, a 2 srác kevés lehet.
Hansi Flick may have a surprise for the left back position against Real Madrid today.
In the last minutes of the training session, Hector Fort played instead of Gerard Martín. - sport
In the last minutes of the training session, Hector Fort played instead of Gerard Martín. - sport

Hosszabbítás nélkül éjfélkor lesz vége, de ha hosszabbítanak, akkor a szünetekkel, meccs végi pacsizással 1 óra körül, a játékosok hajnalban vagy kora reggel fognak hazaérni. Sportszakmai és spanyol nemzeti érdek szempontból semmi sem indokolja a késői kezdést, lehet, hogy a dél-amerikai és ázsiai tévék akarták így.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Egyáltalán nem biztos, oda is írtam, hogy ha kihúzzák jó sokáig, vagy az elején elfutnak, bármi lehet, nyilván egy meccsen minden megtörténhet, nem adnék magunknak 65%-nál több esélyt. De közben ha jól jön ki nekünk a lépés és erősen kezdünk, simán benne van a pakliban egy 7-2 is, ha ők az idén szokásos fejetlen témát hozzák, mi meg épp a gyilkológép énünket villantjuk. Ha így jönnek ki a csapatok a pályára, akkor durva világ lehet, az nem biztos csak, hogy így jönnek ki, ki tudja, egy meccsre összekaphatják magukat, mi meg lehet, hogy kihagyunk közben mindent, de még akkor is rajtunk fog múlni, és nekem ez a tudat már óriási élmény önmagában is.Alcantara írta: ↑2025.04.26. 11:01:35Nem tudom mire fel ez a magabiztosság. Szét lesznek alázva stb.. Szerintem kutya kemény meccs lesz, nem vagyok meggyőződve arról, hogy mi nyerjük a kupát. Egy Classicon nem számít semmi, aznap bármi lehet.
Két kívánságom van: ne legyen hosszabbítás, ne sérüljön meg tőlünk senki. El tudnám engedni a győzelmet, ha cserébe szerdán az Intert elkapnánk itthon több góllal. Az én szememben sokkal fontosabb a BL, mint a spanyol kupa.
Flick meg ugye híresen nem bukott még soha döntőt edzőként, reméljük, nem most szakad meg a sorozat.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nem tudom mire fel ez a magabiztosság. Szét lesznek alázva stb.. Szerintem kutya kemény meccs lesz, nem vagyok meggyőződve arról, hogy mi nyerjük a kupát. Egy Classicon nem számít semmi, aznap bármi lehet.
Két kívánságom van: ne legyen hosszabbítás, ne sérüljön meg tőlünk senki. El tudnám engedni a győzelmet, ha cserébe szerdán az Intert elkapnánk itthon több góllal. Az én szememben sokkal fontosabb a BL, mint a spanyol kupa.
- bence0330
Nem is gondolkodnék a dolgon, amíg tétmeccs van, Tek, BL-ben még a top TS-nél is elgondolkodnék, hát még egy visszatérőnél. És amilyen terhelés van, még azt se mondanám, hogy cseréljük be esetleg nyert helyzetben, mert így is túl sok hulla mezőnyjátékosunk van, akire ráférne.
Én amúgy úgy állok a dologhoz, hogy persze, amíg szoros, addig nyilván bárki nyerhet, és bermerre billenhet a mérleg, ha a Madrid kihúzza elég sokáig, vagy az elején elfutnak, nyerhetnek is, de én szeretném azt a történelmi verést látni vagy holnap, vagy a bajnokin, amitől a bírók megmentették őket a szuperkupa-döntőn, ahol simán összejöhetett volna az idei legtőbb lőtt gólunk. Nem tudom, melyik meccsen, de szeretnék 7 lőtt gólt látni, legalább. Szerintem képesek vagyunk rá, ha minden támadónk top formát fut, és jól sikerül a rajt. Ha Carlo feláll a Mendy-Vasquez széllel valamelyiken, akkor pláne (mondjuk sajna szerintem Valverde lesz a jobb bekk poszton). Mondjuk ezt főleg a bajnokira tippelem, egyrészt mégiscsak otthon vagyunk, másrészt mert Martin miatt szerintem a brazil gyengébb meccset fog futni most az oldalvonalhoz kényszerülve. De azért a kupadöntőn is megtörténhet, viszont ahhoz jól kellene, hogy alakuljon minden.
Abban biztos vagyok, hogy mezőnyben szét fogjuk alázni őket, és ha előre tudom, hogy rúgnak 3 gólt, akkor is azt mondanám, hogy mi leszünk az esélyesek, csak rajtunk fog múlni. Teljesen szervezetlenek, a támadóik nem hajlandóak kaparni, ami a modern fociban komoly edzővel rendelkező komoly csapatok ellen óriási hátrány, és egy Getafe szintű csapat letámadása ellen is szenvednek a labdakihozatalokkal, a mienk meg az kb tízszeres hangerőre csavarva. Ez utóbbinál legalább Ceballosban bízhatnak kicsit, de kétlem, hogy ez elég lenne.
Én amúgy úgy állok a dologhoz, hogy persze, amíg szoros, addig nyilván bárki nyerhet, és bermerre billenhet a mérleg, ha a Madrid kihúzza elég sokáig, vagy az elején elfutnak, nyerhetnek is, de én szeretném azt a történelmi verést látni vagy holnap, vagy a bajnokin, amitől a bírók megmentették őket a szuperkupa-döntőn, ahol simán összejöhetett volna az idei legtőbb lőtt gólunk. Nem tudom, melyik meccsen, de szeretnék 7 lőtt gólt látni, legalább. Szerintem képesek vagyunk rá, ha minden támadónk top formát fut, és jól sikerül a rajt. Ha Carlo feláll a Mendy-Vasquez széllel valamelyiken, akkor pláne (mondjuk sajna szerintem Valverde lesz a jobb bekk poszton). Mondjuk ezt főleg a bajnokira tippelem, egyrészt mégiscsak otthon vagyunk, másrészt mert Martin miatt szerintem a brazil gyengébb meccset fog futni most az oldalvonalhoz kényszerülve. De azért a kupadöntőn is megtörténhet, viszont ahhoz jól kellene, hogy alakuljon minden.
Abban biztos vagyok, hogy mezőnyben szét fogjuk alázni őket, és ha előre tudom, hogy rúgnak 3 gólt, akkor is azt mondanám, hogy mi leszünk az esélyesek, csak rajtunk fog múlni. Teljesen szervezetlenek, a támadóik nem hajlandóak kaparni, ami a modern fociban komoly edzővel rendelkező komoly csapatok ellen óriási hátrány, és egy Getafe szintű csapat letámadása ellen is szenvednek a labdakihozatalokkal, a mienk meg az kb tízszeres hangerőre csavarva. Ez utóbbinál legalább Ceballosban bízhatnak kicsit, de kétlem, hogy ez elég lenne.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Entrenador del Barça
Hát, ez nehéz kérdés lesz később. Most még kell a változatlanság, jobb ha Tek véd.
De nekem iszonyatosan lassúnak tűnik, minden kifutásnál és vetődésnél, mintha senior lenne. Pl. 1-1-ben csak a csoda menti meg. DE láthatóan magabiztosságot ad a védőknek, egész jól passzol (nem csak kockázatmenteset), ami elég lehet. Ha eredeti szintet nézzük, Ter Stegen sokkal jobb, éppen a fontos 1-1 elleni helyzetekben, de tart-e már ott?
De nekem iszonyatosan lassúnak tűnik, minden kifutásnál és vetődésnél, mintha senior lenne. Pl. 1-1-ben csak a csoda menti meg. DE láthatóan magabiztosságot ad a védőknek, egész jól passzol (nem csak kockázatmenteset), ami elég lehet. Ha eredeti szintet nézzük, Ter Stegen sokkal jobb, éppen a fontos 1-1 elleni helyzetekben, de tart-e már ott?
- davi10
- Llegenda del Barça
Nálam végig Tek a kapus, max ha az utolsó pár bajnoki már tét nélküli, akkor raknám be TS-t. A német eddig se arról volt híres, hogy az igazán nagy meccseken a legjobbját hozta volna. A csapat ugy néz ki levetkőzte a lúzer mentalitást, de ki tudja TS fejében mi ragadt benne, pláne egy ekkora kihagyás után.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
nálam egyérteműen Tek a kapus ebben a szezonban a fontos meccseken, pár bajnokin meg Ter Stegén.szbsz írta: ↑2025.04.25. 14:55:04Stegen is a holnapi keretben (meg Pena is)https://x.com/FCBarcelona/status/1915687181353439352
Ez így érdekes, mert alapból nyilván MaTS védene, viszont így, hogy itt van Tek és hozta a szintet az elmúlt fél évben neki kéne, viszont az Inter ellen lehet nem ártana pihentetni így védhetne Stega akár, viszont ha egészséges akkor Teket ki kellene regelni a Bl-ből....Most akkor, hogy lesz ez???
![]()

- szbsz
- Capitá del Barça
Stegen is a holnapi keretben (meg Pena is)
https://x.com/FCBarcelona/status/1915687181353439352
Ez így érdekes, mert alapból nyilván MaTS védene, viszont így, hogy itt van Tek és hozta a szintet az elmúlt fél évben neki kéne, viszont az Inter ellen lehet nem ártana pihentetni így védhetne Stega akár, viszont ha egészséges akkor Teket ki kellene regelni a Bl-ből....
Most akkor, hogy lesz ez??? 

Ez így érdekes, mert alapból nyilván MaTS védene, viszont így, hogy itt van Tek és hozta a szintet az elmúlt fél évben neki kéne, viszont az Inter ellen lehet nem ártana pihentetni így védhetne Stega akár, viszont ha egészséges akkor Teket ki kellene regelni a Bl-ből....

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- Chino
- Llegenda del Barça
Olmo tényleg nagy kérdőjel, normál esetben, szoros állásnál is hoznám az 55-60. perc körül Fermin/Gavi helyére, biztos segíthetne bedarálni a védelmet. Balde komoly hiányzó lesz, remélem az odavágóra rendesen felépül most pedig GM hozza a Celta előtti formáját és nagy gond nem lesz vele.bence0330 írta: ↑2025.04.25. 12:15:08Egyetértek, kivéve Olmóval. Ő nagyon fontos, és eddig a szezonban soha nem bírta, mikor egymás után elkezdett kezdeni, elég nagy a rizikó benne. Persze ha a stáb úgy látja, semmi gond, oké, de részemről ő jöhetne a fáradt védelmet lerendezni. Az biztos, hogy nem kezdetném kétszer egymás után, és az Inter ellen szerintem jobban fog kelleni.
Amúgy ha játszik, akkor szerintem nem 100%, hogy tizesként fog.
Ami fontos, hogy ne legyen sérülés, főleg kulcsemberek terén. Lewandovski is nagy érvágás, nem hiányzik, hogy Koundé, Raphinha, Pedri vagy Yamal is kidőljön.
Forca Barca!!!!
- bence0330
Egyetértek, kivéve Olmóval. Ő nagyon fontos, és eddig a szezonban soha nem bírta, mikor egymás után elkezdett kezdeni, elég nagy a rizikó benne. Persze ha a stáb úgy látja, semmi gond, oké, de részemről ő jöhetne a fáradt védelmet lerendezni. Az biztos, hogy nem kezdetném kétszer egymás után, és az Inter ellen szerintem jobban fog kelleni.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
+1Troym írta: ↑2025.04.25. 10:56:10Én egy Szczesny - Inigo, Cubarsi, Araujo, Kounde - Pedri, DJ, Olmo, Raphinha, Yamal, FT kezdővel indulnék holnap és mehet, ami a csövön kifér.
Remélem komolyan vesszük a meccset, mert hiába hisszük, hogy lötyögve, ezt azt pihentetve, meccset elengedve több erő jutna az Inter ellen, szerintem egy vesztes kupadöntő jobban hazavág, mint a fáradtság. (Plusz ugye az Inter vasárnap játszik)
Ha sikerülne nyerni, akkor az olyan hitet, energiát dobhat a srácokra amivel bedarálhatjuk a maradék legfontosabb meccseken az ellenfeleket. Flickről ha meg igaz a hír hogy direkt ellenezte egy esetleges CDR győzelem után a nagy ünneplést az 100%-ban profi hozzáállás, hiába lenne nagy öröm a győzelem főleg a RM ellen, egy egész estés dajdajozás keményen visszaüthetne az Inter ellen.
Először beáldoztam volna a kupát, de tekintve hogy:
*1 nappal többet pihenhettünk mint a RM
*Az Inter is megszívta mivel az amúgy is fejben-fizikailag fáradt keretük szombat helyett vasárnap játszik, így alig 72órája lesz mindezt idegenbe utazó csapatként, így szinte mindent bele tudunk adni mindkét meccsen.
Én egy Szczesny - Inigo, Cubarsi, Araujo, Kounde - Pedri, DJ, Olmo, Raphinha, Yamal, FT kezdővel indulnék holnap és mehet, ami a csövön kifér.
Remélem komolyan vesszük a meccset, mert hiába hisszük, hogy lötyögve, ezt azt pihentetve, meccset elengedve több erő jutna az Inter ellen, szerintem egy vesztes kupadöntő jobban hazavág, mint a fáradtság. (Plusz ugye az Inter vasárnap játszik)
-
- Jugador d'estrella
Hola Football alkalmazás. Elérhető iOS és Android platformokon is. A közvetítés elérhető SD, HD és full HD minőségben, ami az adatforgalmi csomagodhoz jobban illik. Egész jó szakmai, angol nyelvű kommentár.
Én már gyakorlatilag csak ezen nézem, nem is keresgélek linkeket sehol.
Én már gyakorlatilag csak ezen nézem, nem is keresgélek linkeket sehol.
- bence0330
A meccs pillanatában gondolom nem futsz, ugye? Nem vagyok tisztában vele, hogy működik a dolog.Sbekur írta: ↑2025.04.25. 09:46:45Sziasztok!
Sajnos úgy alakult, hogy pont Ultra Balatont futok szombaton és úgy tűnik, hogy lemaradok az El Classico-ról.
Tudnátok mondani valami alternatív megoldást/ötletet, hogy hogyan nézzem a meccset? (Telefonon megpróbálkoznék vele)
Általában borzalmas stream-eket találok, ami nagyjából semmit sem ér. RTL+ előfizetésem van, de ha jól tudom, ott csak BL meccsek vannak.
Köszönöm előre is!
Szép napot![]()
Laptop nem működőképes hotspotolva, vagy nincs wifi? Telón sok esetben az adblock hiánya miatt nézhetetlen a stream.
Én még nem találtam olyan streamet, ami telón jól működött volna, bár rengetegszer nem próbálkoztam. Beszúrhatok a kezdő sípszó körül egy adag alacsonyabb minőségű streamet, ha gondolod, azok talán nem akadnak meg, és valamelyik közülük talán reklámokat se dobál fel olyan sűrűn. De én ilyen esetben inkább elvágom magam az internettől, és 1-2 órával a vége után felkerülnek teljes meccsek különböző oldalakra, és onnan visszanézem az eredmények tudta nélkül.
Sziasztok!
Sajnos úgy alakult, hogy pont Ultra Balatont futok szombaton és úgy tűnik, hogy lemaradok az El Classico-ról.
Tudnátok mondani valami alternatív megoldást/ötletet, hogy hogyan nézzem a meccset? (Telefonon megpróbálkoznék vele)
Általában borzalmas stream-eket találok, ami nagyjából semmit sem ér. RTL+ előfizetésem van, de ha jól tudom, ott csak BL meccsek vannak.
Köszönöm előre is!
Szép napot
Köszönöm előre is!
Szép napot

Bajnoksagban en is alairnek egy x et,kupadontot viszont hozni kene,mert egy esetleges vereseg nehogy kihasson a tovabbi meccseinkre…
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
bence0330 írta: ↑2025.04.03. 00:16:16
Egyet kifelejtettél, már mindenképp legalább 4 klasszikó lesz, a bajnoki visszavan hazai pályán.Szóval 4/4-re van esély a BL nélkül is.
Mindkét klasszikó trófeáról fog dönteni, az egyik ugye matematikailag, a másik meg jó eséllyel végleg eldöntheti a bajnokságot. Ha 4/4-el fejezzük be, akkor már minimum 3 kupával több lesz a vitrinben szezon végén.
Na bakker, tényleg

Egye fene, egy bajnoki Clasico X-et aláírnék, az pont elérhetővé is tenné a szériát

Mondjuk érdekes lenne egy CDR döntőn a 2 csapat menedzselése ha mindkét csapat 3 nap múlva BL elődöntőt játszana, ezért is érthetetlen az időpont ami jellemzően május végefele szokott lenni.
Meccs legnagyobb pozitivuma, hogy vegre lattam egy olyan birot, aki nem az orajat nezte, hogy mikortol veheti elo a sarga lapot.
- bence0330
Egyet kifelejtettél, már mindenképp legalább 4 klasszikó lesz, a bajnoki visszavan hazai pályán.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.03. 00:05:36Ehhezképest elpáholtuk őket a Szuperkupa döntőben úgy hogy még a duplanevű, szatyros bírónak köszönhetik hogy "csak" 2-5 lett és nem több![]()
Ettől függetlenül nem szabad őket leírni, bármikor bennük van a RM varázslat, de az ő szemszögükből ha valakiket, hát minket a legkevésbé kívántak volna döntős ellenfélként![]()
2 Clasicot már hoztunk, ők az előző szezonban 4-et hoztak zsinórban, így még az sem lenne lehetetlen ha felénk billen idén a mérleg és mi is hozunk 3/3-mat,
Vagy akár egy 4/4-et egy BL döntőn.

Mindkét klasszikó trófeáról fog dönteni, az egyik ugye matematikailag, a másik meg jó eséllyel végleg eldöntheti a bajnokságot. Ha 4/4-el fejezzük be, akkor már minimum 3 kupával több lesz a vitrinben szezon végén.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ehhezképest elpáholtuk őket a Szuperkupa döntőben úgy hogy még a duplanevű, szatyros bírónak köszönhetik hogy "csak" 2-5 lett és nem több

Ettől függetlenül nem szabad őket leírni, bármikor bennük van a RM varázslat, de az ő szemszögükből ha valakiket, hát minket a legkevésbé kívántak volna döntős ellenfélként

2 Clasicot már hoztunk, ők az előző szezonban 4-et hoztak zsinórban, így még az sem lenne lehetetlen ha felénk billen idén a mérleg és mi is hozunk 3/3-mat,
Vagy akár egy 4/4-et egy BL döntőn, ami a 2022-es VB döntő után talán a focitörténelem legnagyobb meccse lenne
.
Le a kalappal a srácok előtt, azért egy Atletit 0 szabályos kapuralövéssel tartani, mindezt a saját stadionjukban, relatíve támadó focival, úgy hogy a RM nemrég még örült hogy hosszabbítással megúszta ellenük, hát no comment...
Ami feltűnő, hogy mint ahogy Lewandowskit, úgy Yamalt a másik oldalon is okosan kell beosztani, egy zseniális első félidő után beszürkült és inkább emberhátrány volt és csak erősödtünk mikor lecseréltük, ami teljesen érthető az ő korában, bakker még mindig csak 17 éves, ilyenkor még Messi is csak meccsperiódusokat kapott.
Ez akár kulcsmomentum lehet egy BL meccsen.
Nem örülök egy potenciális BL elődöntő előtti 3 nappal egy RM elleni döntőnek, de a srácoknak viszont biztos hogy jót tett egy újabb párharc megnyerése