Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.07. 20:47:58

Szymon Marciniak: "The comments made by Flick and his players are ridiculous. What I can say about stupid comments? I didn't hurt anyone."
Kép
pep71
Entrenador del Barça

2025.05.07. 20:03:09

drobika írta:
2025.05.07. 19:35:34
Két mondat: Senki nem mondta, hogy a bíró miatt (is)estünk ki. Ha nincs a bíró hibája Araujo hibája sincs.
Aki a második mondatot igaznak mondja, akkor az első mondat is igaz! Igen is a bírónak is van mit felróni!
Csakhogy, az hogy a bíró hibázik + VAR is, és véletlenül ugyanolyan a játékos és a bíró nemzetisége is, az nem jelenti azt, hogy Araujo mellett simán, tükörsimán gólt kell lőnie egy veterán hátvédnek...
(Ha Inigo bent van, ez nem gól.) Szerintem. A bíró hibája nem menti a GM-t. és Araujót.
A címlapon az értékelőben osztott 2-es osztályzat egy erősen felturbózott jegy a tegnapi teljesítményre.
És nem bűnbakként van ez a két ember megemlítve meggyőződésem! Azért, hogy a csapatnak kell megtanulni ilyen meccseket győztesen lehozni
Inigo mellet aztán nem lő gólt senki..Thuram gólja az első meccsen h is volt?
Araujo legalább nem esett el és próbálta fogni Acerbit,akit azért nem olyan könnyű elnyomni.Az , h pont így eltalalta belső hátvéd létére. Ez az inter mazlija , ami a 2 meccs alatt így dobta nekik a gép. 2 szöglet 2 gól stb, óriási mazlijuk volt, ahogy a bírói ítéletek 90%a is nekik kedvezett , ha nem több..
Ezt az intert gólokkal kellett volna verni hazai pályán és akkor most nem lenne miről beszélni.
El lett pancserkedve amolyan BL Barcásan.
drobika
Entrenador del Barça

2025.05.07. 19:35:34

Két mondat: Senki nem mondta, hogy a bíró miatt (is)estünk ki. Ha nincs a bíró hibája Araujo hibája sincs.
Aki a második mondatot igaznak mondja, akkor az első mondat is igaz! Igen is a bírónak is van mit felróni!
Csakhogy, az hogy a bíró hibázik + VAR is, és véletlenül ugyanolyan a játékos és a bíró nemzetisége is, az nem jelenti azt, hogy Araujo mellett simán, tükörsimán gólt kell lőnie egy veterán hátvédnek...
(Ha Inigo bent van, ez nem gól.) Szerintem. A bíró hibája nem menti a GM-t. és Araujót.
A címlapon az értékelőben osztott 2-es osztályzat egy erősen felturbózott jegy a tegnapi teljesítményre.
És nem bűnbakként van ez a két ember megemlítve meggyőződésem! Azért, hogy a csapatnak kell megtanulni ilyen meccseket győztesen lehozni
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.07. 19:30:09

Azért elképesztő, hogy DD egymás után két párcharcon úgy ejti ki szoros helyzetben a Barcelonát, hogy az egyikben kiüti Fati feje elől a labdát, a másikban meg kirúgja a játékosunk lábát. Eleve top3 unszimpatikus játékos nálam még ezeken kívül is, főleg, hogy még Milan drukker is vagyok, de már ki nem állhatom a tagot. Nem mintha erről ő tehetne, hanem a VAR szobában ülő inkompetens barmok (már ha jóindulatú vagyok), de akkor is.

És most és két éve is az utolsó percekben. Mert ha az elején, akkor azt mondom, oké, más meccs, de mindkettő a legvégén történt, hosszabbításban, amikor már tényleg nem befolyásolta volna a meccs menetét, ha jól fújnak, egyszerűen csak megnyertük volna a két meccset és kész. Egészen elképesztő, hogy ugyanaz az ember, ugyanolyan körülmények közt, ugyanakkra szabálytalansággal állja az utunkat.

Idegesítő, hogy téves fújások miatt nem jutottunk tovább. Nyilván anélkül is meg lehetett volna, de ekkora hendiből egy Intert már nehéz lenyomni tele hiányzókkal. Egy még jobban szétfújt kupadöntőt még megoldottunk, de remélem senki nem várhatja el ettől a kerettől, hogy sorra verjen egy Madrid-Inter duót rossz fújás mellett. Iszonyat idegesítő, hogy a VAR korában ez megtörténhet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.05.07. 19:45:50-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Semleges2020
Barça C

2025.05.07. 19:24:25

A kép
A kép a harmadi gól elötti szabálytalanságról
A kép a harmadi gól elötti szabálytalanságról
Screenshot_2025050.jpg (166.01 KiB) Megtekintve 1551 alkalommal
Semleges2020
Barça C

2025.05.07. 19:15:57

A harmadik gól előtt amikor a barca védő Gerard Martin nem tudta elrúgni a labdát mert az inter csatára Dumphries megrúgta és így esett el. így tudott beadni és született a harmadik gól a 93 percben! Ez a Barca győzelmet érdemelt volna! Szerencsétlen fiatal védő csak állt széttárt karokkal, hogy tényleg nem fújták le, hanem megadták a gólt? Megnéztem 20-szor és nem bénaságból nem rúgta el a labdát, hiszen már nála volt. Flick is toporzékolt rögtön, de az örjöngés olasz részről lemosott mindenkit aki reklamált. Gunder Takács is a gól visszajátszásnál közölte, hogy nem bántotta Dumpries a védőt. Hanem, a labdában esett el...., remélem azóta vette a fáradságot és visszanézte, hogy szabálytalanság volt.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.07. 19:13:03

Andrsika írta:
2025.05.07. 18:21:59
Így van. Ebben a meccsben egyébként benne volt minden csalások sorozata a rengeteg kapott gól a rengeteg kihagyott ziccer és ami nekem a legfontosabb, h megtudunk bárkit verni, de a vak is latja, ide igazolni kell nem azt a dumát tolni, h jövöre tapasztaltabbak lesznek a kicsik is. Egyébként fogalmam nincs mennyi mindent kell csinálni, h tudjunk végre normálisan de nem ész nélkül igazolni.
Ezeket szerintem azért kell kiemelni, mert sokan elfelejtik, vagy nem veszik számításba. Előbukkannak a tiki-taka fanok, vagy a Real fanok mindenhol a kritikájukkal. Utóbbiaknak a történelmük során nem volt sok hasonló bíráskodásban részük, nemhogy minden évben, minden sorozatban.

Kicsit off, nálam
menne: Stegen, Araujo, De Jong, Ferran, valamint Fati, Lenglet, Christensen
160 (+meglévő 50 Roque, Nico, Todibo, Unai)
Előbbiek a vesztes mentalitásuk miatt.
Jönne: Joan Garcia, Daniel Munoz/Dumfries, Grimaldo, Tah, Lamine Camara/Ugarte, Nico Williams, Gyökeres
250
(Ez csak FM, de ezekből hoznék, már 2-3 előrelépés lenne, GM, Fort, Torre mehetne kölcsönbe)
Máshol simán beleférne bárhol 5-10 évre befektetni amiből lejönne Trincao, Mingueza stb. részesedése
Na ezzel a kerettel lehetne triplázási elvárás.

Ehelyett örülhetünk, hogy regisztrálni tudjuk a Masiasokat, és ki tudunk állni egy felnőtt csapattal, amivel a BL elődöntőben versenyben vagyunk.
Mi lenne, ha igazolni is engednének?

Én mindent figyelembe véve büszke vagyok a csapatra, nem vagyok csalódott, de a bajnoki címnek nagyon örülnék. Idén 2-t érne :)

https://tribuna.com/en/blogs/he-clearly ... ns-var-ca/
Lahoz véleménye, képek és videó, hogy miért volt büntető Yamal esete.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.05.07. 19:29:11-kor.
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.05.07. 18:24:36

superman írta:
2025.05.07. 18:18:30
PR42 írta:
2025.05.07. 17:41:40
Senki se számított erre tőlünk idén, és még is itt voltunk, itt vagyunk és tartunk ahol.
Alapvetően egyetértek azzal amit írsz, de ez a része nem olyan egyértelmű szerintem. Csalóka lehet, nem tudjuk biztosan. Mármint az, hogy túlteljesítettük e azt, amit a szezon előtt vártak a csapattól akár a szurkolók, akár a semleges nézők. Az csak a szerencsén múlott, hogy márciusban egy Benficát kaptunk, és nem a PSG-t, és ki tudja akkor is továbbjutottunk-e volna. Ami tény, egy felsőpolcos csapat ellen játszottunk (a BL-ben) meg is vertük a Bayernt, de azért nem ugyanolyan éles helyzet, mint a playoff. Az egyenes kiesés szakaszban csak a harmadik (Benfica), és második (Dortmund, Inter) polcos csapatokkal meccseltünk, utóbbiba bele is törött a bicskánk. Persze az elődöntő önmagában jól néz ki, de a fentiek miatt szerintem csalóka.

Nem csalóka. Nekünk nem az! Előtte Frankfurtok meg hasonlók oktattak minket. A bl-ben aki a play offban van az nem gyenge csapat. Annyi az egész, h idén a sokak által erősnek vélt csapatok még sem voltak olyan erősek.
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.05.07. 18:21:59

FcBarcelona1 írta:
2025.05.07. 16:34:32
Andrsika írta:
2025.05.07. 16:11:19
Azt meg, h Martin nem vagta ki a lelatora okes, de ami fault az fault ilyen egyszerű hiaba a felesleges okoskodás( nem céloztam senkire)
Szerintem is.
Gullit vagy Wenger szerint Cubarsi eset nem büntető. (El lehet olvasni miért)
Szerintem meg VAR mellett az. Ahogy Miki gólja les, Yamal eset büntető, Inter 3. gólja szabálytalan.
Ez nem változtat semmin, max érdemes figyelembe venni a körülményeket.
Lásd, 7 kapott, a nagy Catenaccio ellen 6 rúgott gólulyen csapattal, sérülések, rövid keret, kontraproduktív FFP, versenynaptár stb.
Így kerek a történet.
Be kell húzni a bajnokságot, nyáron eladni és erősíteni, hogy lehessen előrelépni.
Így van. Ebben a meccsben egyébként benne volt minden csalások sorozata a rengeteg kapott gól a rengeteg kihagyott ziccer és ami nekem a legfontosabb, h megtudunk bárkit verni, de a vak is latja, ide igazolni kell nem azt a dumát tolni, h jövöre tapasztaltabbak lesznek a kicsik is. Egyébként fogalmam nincs mennyi mindent kell csinálni, h tudjunk végre normálisan de nem ész nélkül igazolni.
superman
Jugador d'estrella

2025.05.07. 18:18:30

PR42 írta:
Senki se számított erre tőlünk idén, és még is itt voltunk, itt vagyunk és tartunk ahol.
Alapvetően egyetértek azzal amit írsz, de ez a része nem olyan egyértelmű szerintem. Csalóka lehet, nem tudjuk biztosan. Mármint az, hogy túlteljesítettük e azt, amit a szezon előtt vártak a csapattól akár a szurkolók, akár a semleges nézők. Az csak a szerencsén múlott, hogy márciusban egy Benficát kaptunk, és nem a PSG-t, és ki tudja akkor is továbbjutottunk-e volna. Ami tény, egy felsőpolcos csapat ellen játszottunk (a BL-ben) meg is vertük a Bayernt, de azért nem ugyanolyan éles helyzet, mint a playoff. Az egyenes kiesés szakaszban csak a harmadik (Benfica), és második (Dortmund, Inter) polcos csapatokkal meccseltünk, utóbbiba bele is törött a bicskánk. Persze az elődöntő önmagában jól néz ki, de a fentiek miatt szerintem csalóka.
torotam
Jugador d'estrella

2025.05.07. 17:48:02

Ilyen az, ha az ember tiszta szívből drukkol valamely csapatnak, érik majd boldog pillanatok, de sajnos keserűségek is. A fórumon igazi drukkerek vannak, így érthető most a negatívabb hangulat, a keserűség vagy hogy páran nem is nagyon tudtak aludni a meccs után. Én magam is nagyon szomorú vagyok. Nem is a vereség miatt, hanem az elszalasztott komoly lehetőség miatt. Mert ez most komoly lehetőség lett volna 10 év után újra döntőzni (meg anyagilag és reputációban sem lett volna mellékes...). De nem sikerült.

Jól kiveséztétek már az okokat, én még két dolgot említenék, amik fontosak lehettek:
- A pályaválasztás kedvezőtlen volt számunkra. Ha a mi pályánkon állunk fel egy visszavágón 0-2-ről és meg is fordítjuk a meccset 3-2-re, nem hiszem, hogy az Internek meg lett volna az a mentális plusz, amit a saját stadionjuk adott nekik tegnap este.

- A másik dolog, hogy láttuk mennyire egyoldalasak vagyunk, elképesztően hiányzik szerintem egy Nico Williams a baloldalról. Fontos lenne valahogy megszerezni őt, egyszerűen kell még egy olyan "pengés" játékos, aki bírja az 1v1-eket és folyamatosan nyomás alatt tudja tartani az ellenfél védelmét. De tudom-tudom, nem az a poszt az első prioritás most, de fontos lenne szerintem.

Remélem a srácok ma nem edzettek hanem regenerálódtak és azt is, hogy Flick rendet tud tenni a fejekben és mentálisan vissza tudja húzni őket a mélyből. Mert az biztos, hogy most mindenki mélyen van az öltözőben. De a bajnokságban nekünk áll egyelőre a zászló és nagyon szép lenne megnyerni a LaLigat. Ez kell lebegjen a csapat szeme előtt, muszáj most felállniuk a padlóról és fókuszálni a vasárnapi classicora. Nagyon kemény lesz, a Madrid nekünk fog esni. Szükség lesz a mentális erőre és az önbizalomra. Flick képes lehet ezt gyorsan rendezni a srácok fejében, ebben biztos vagyok.

Szép menetelésünk volt a BL-ben, kár érte, hogy véget ért, de most minden erővel előre a ligáért! Visca!! :)
Visca el BARCA!
PR42
Jugador del Barça

Csalódottság
Düh
Büszkeség

Nehéz utat találni ezek között de szerintem az utóbbit érdemes megcélozni és racionalizálni.

Meg kell verni a Madridot, de semmi esetre sem szabad kikapni hétvégén és akkor ez már egy felülteljesített szezon lesz.

BL-ben szerintem felesleges mutogatni akárkire, legyen az Cubarsi, Martin, Flick, Yamal, Araujo vagy Olmo.
Először játszottak ezek a játékosok ilyen meccset. Most már ismerik az ízét, és ez a vereség extra motiváció lesz számukra, amiből az elkövetkező 5-10 évben lehet meríteni.
A fiúk ismerik a győzelem ízét, és most már ismerik az igazi vereség ízét is. Amikor a Frankfurt vagy a PSG vert meg minket az más volt. Most igazi esélyünk volt nyerni egy BL-t és alulmaradtunk. Ebből tudnak tanulni igazán, és ebből lehet karaktert nyerni.

Kívánom hogy minden játékosunk szintet lépjen ezzel a vereséggel. A fiatalokat tehát nem kell sajnálni. Inigo és Lewy már idős, nekik még egy lehetőségük nem lesz, de Lewy nyert már BL-t, míg Inigo sajnos sose volt BL döntő szintű játékos, bármekkorát is játszik idén.
Egyedül Raphinhát sajnálom, kicsit FDJ-t. Ők a 20-as éveik végén pont most vannak olyan korban amikor ezt meg kellett volna nyerniük. De nekik is lesz még talán 1 esélyük, és akkor, rutinosabban már jobban mehet majd nekik is.

BL végjáték tapasztalatot nyertünk, és ez kevésnek tűnik, egy BL győzelemhez képest pláne kevésnek, de nem kevés ez, hanem igazi későbbi aranyat érő tapasztalat.

Köszönöm és hálás vagyok Flicknek és minden játékosnak, azoknak is akik hibáztak.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.07. 16:34:32

Andrsika írta:
Azt meg, h Martin nem vagta ki a lelatora okes, de ami fault az fault ilyen egyszerű hiaba a felesleges okoskodás( nem céloztam senkire)
Szerintem is.
Gullit vagy Wenger szerint Cubarsi eset nem büntető. (El lehet olvasni miért)
Szerintem meg VAR mellett az. Ahogy Miki gólja les, Yamal eset büntető, Inter 3. gólja szabálytalan.
Ez nem változtat semmin, max érdemes figyelembe venni a körülményeket.
Lásd, 7 kapott, a nagy Catenaccio ellen 6 rúgott gólulyen csapattal, sérülések, rövid keret, kontraproduktív FFP, versenynaptár stb.
Így kerek a történet.
Be kell húzni a bajnokságot, nyáron eladni és erősíteni, hogy lehessen előrelépni.
Andrsika
Jugador d'estrella

bence0330 írta:
2025.05.07. 15:33:44
Bíróról: Szerintem Marciniak jól vezette, ami az on field része a dolognak, azt megoldotta, 2 hibával, az egyiket felénk fújta, a büntetőt, a másik a Martinnal szembeni fault. Részemről ez egy egál. Én a pályán lévő bíróra nem is szeretek panaszkodni nagyon, a sorsdöntő tévedések a szobában történnek.

Szerintem a 11-es visszafújása rendben volt. Én több alkalommal visszanéztem, sosem láttam kontaktot belül folytatódni. Yamal lába egyszer a földre ért, ott botlott még egyet, az kinézhet annak, de nem az. Pirosat sem ért, mert egyáltalán nem volt nyilvánvaló gólhelyzet. Szóval részemről ez az eset rendben van.

Martin buktatása már teljesen más kérdés, ott szerintem egy súlyos mulasztás történt, és érthetetlen, hogy ezt hárman miért nem veszik észre ennyi kamera állásból.
Lahoz aki nyíltan Madrid drukker és korábbi spori mást mond… egyébként ő yamal Bastoni esetre is tizit adott volna..
Troym
Director del Fútbol

2025.05.07. 16:08:59

Szerintem meg magunkat vertük meg, a bírói hibák idegesítőek, de a 7 kapott gól a 2 meccsen idegesítőbb.
Első meccsen a bíró a középkezdés után még ki sem vette a sípot a szájából már gólt fújt, tegnap meg 5 nyamvadt percig kellett volna visszahúzódni meccs végén, ennyi lett volna és döntőbe jutunk.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.07. 15:58:06

drobika írta:
2025.05.07. 15:54:11
Szerintem senki nem írta, hogy a bírók miatt estünk ki.
Én csak a kritikák miatt hoztam fel. Akkor nincs Araujo hibája, ha nincs bírói hiba.
Ott van MD-n, miért büntető Yamal esete, volt bírók elemzik.
Le kell vonni a következtetéseket, és menni kell tovább.
Van amin lehet javítani, van amin nem.
drobika
Entrenador del Barça

2025.05.07. 15:54:11

Van boekel holland
Dumpfries?
Martinnak ki kellett volna rúgnia a p.-be a labdát, és nincs vita...De nem, majd megoldja szépen. Ettől a gondolkodásmódtól kell megszabadulni ilyen helyzetben! Ezen ment el minden! Meg persze a CSK.-n, aki olyan frankón fogta a nyugdíjas Inter védőt. Neki ott labdába se kellett volna rúgnia...Ha ez nincs, teljesen mindegy lett volna az összes korábbi sérelmünk, megyünk a döntőbe! Martinnak ki kellett volna rúgni taccsra. Ennyi.
Yamal esete meg nem volt 11-es, mert a szabálytalanság kívül kezdődött. Ezt nem lehet vitatni, ezer video van róla, de a TV-ben is egyértelmű volt, a lengyel meg is adta, de miután visszanézték, nem lehetett megadni.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.07. 15:33:44

Bíróról: Szerintem Marciniak jól vezette, ami az on field része a dolognak, azt megoldotta, 2 hibával, az egyiket felénk fújta, a büntetőt, a másik a Martinnal szembeni fault. Részemről ez egy egál. Én a pályán lévő bíróra nem is szeretek panaszkodni nagyon, a sorsdöntő tévedések a szobában történnek.

Szerintem a 11-es visszafújása rendben volt. Én több alkalommal visszanéztem, sosem láttam kontaktot belül folytatódni. Yamal lába egyszer a földre ért, ott botlott még egyet, az kinézhet annak, de nem az. Pirosat sem ért, mert egyáltalán nem volt nyilvánvaló gólhelyzet. Szóval részemről ez az eset rendben van.

Martin buktatása már teljesen más kérdés, ott szerintem egy súlyos mulasztás történt, és érthetetlen, hogy ezt hárman miért nem veszik észre ennyi kamera állásból.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.07. 15:20:57

Troym írta:
2025.05.07. 14:56:25
És ha eldöntik a szurkolók, akkor mi lesz?
Lehet más lesz a kritikák esetében a leányzó fekvése :)
Ezért írtam, nálam Flick magasabb pontszámot kapna, ha figyelembe vesszük az értékelésekben is szereplő bírói tévedéseket, mert más lett volna az eredmény, ha csak rajta múlik.
epping írta:
2025.05.07. 15:13:03
Na srácok, mondtam, hogy nem hogy nem lesz clásicó a BL döntőben, hanem egyik csapat sem jut be. Mindenesetre látom itt is mint bárhol máshol, csak akkor nem foglalkoznak a bíróval, ha győztes meccs után vannak. Amúgy azért egy kicsit mégis. (elnökség, edző, játékosok, szurkolók) Majd talán jövőre! Bár láttam, Messi után Yamal is beígérte, az nem biztos, hogy jó előjel. :)
Már írtam, nehéz bírói ítéletekről vitatkozni egy Real szurkolóval. Tipikus tyúk vagy a tojás esete. Real vagy a bírói "tévedések" :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.05.07. 15:34:11-kor.
epping
Barça B

2025.05.07. 15:13:03

Na srácok, mondtam, hogy nem hogy nem lesz clásicó a BL döntőben, hanem egyik csapat sem jut be. Mindenesetre látom itt is mint bárhol máshol, csak akkor nem foglalkoznak a bíróval, ha győztes meccs után vannak. Amúgy azért egy kicsit mégis. (elnökség, edző, játékosok, szurkolók) Majd talán jövőre! Bár láttam, Messi után Yamal is beígérte, az nem biztos, hogy jó előjel. :)
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.05.07. 15:06:44

Szerintetek az uefa nem direkt ez a két palit rakta a mi meccsünkre? Dehogynem! Van boekel egy mocskos patkány aki szándékosan a Barca ellen van rég óta és persze az uefa őt nevezi ki! Vicc az egész! Nem bírja be venni a gyomrom ezt a mértékű csalást ami tegnap volt! És ez bírozás ez tény! Ami fault az fault ami tizi az tizi ilyen egyszerű!
NewNagyatyesz
Barça B

2025.05.07. 15:02:53

Azt azért még most sem értem mi volt ez a tegnapi első félidő??? Ha a másodikban tudtunk verni 3 gólt, akkor mi volt az első félidő, ahol pályán sem voltunk?! Az eslő perctől kezdve nyomni kellett volna és nem hagyni az Intert élni. Perzse az ő érdemüket sem vitatom, mert azt a kevés helyzetüket nagyon jól kihasználták. Kicsit olyan meccs volt ez, mint a Ciyt - madrid pár éve, ahol a City tönkre verhette volna a madridot, de végül a spanyolok jutottak tovább.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.07. 14:56:25

FcBarcelona1 írta:
2025.05.07. 14:48:23
El kellene dönteni a szurkolóknak, hogy a vezetőség a klub érdekeit védi (18 milliót buktunk) vagy "sz.rt kavar" ha kiemeli a jogtalan ítéleteket, amit ráadásul sem most, sem a kupadöntő után nem tett meg
És ha eldöntik a szurkolók, akkor mi lesz?
Tegnap több helytelen ítélet sújtott minket, de ha mi itt, vagy sokan Katalóniában háborognak is, a meccset lejátszották, újrajátszani nem fogják, ha eltiltják, vagy megbüntetik akár mindegyik bírót, azzal sem leszünk a döntőben idén.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.07. 14:48:23

drobika írta:
2025.05.07. 14:38:26
Nagyrészt egyetértek azokkal, akik a vitás, vagy vitán felül álló eseteket említik a bírói csapattal összefüggésben.
Ilyen Van Boekel többet ne szerepelhessen a VAR szobában. Hányadik "hibája" volt ellenünk?
Marciniakra annyira nem haragszok. Igaz nem adott második sárgát Mikinek, befújta Yamal buktatását büntetőnek, stb.
Van Boekel nem a szabályoknak megfelelően látta el a feladatát, ami lehet akár bírói műhiba.
Leírták, lenyilatkozták miért büntető Yamal buktatása. A VAR a szabályok szerint akkor szólhat, ha egyértelmű tévedés történik, így duplán hibázott, kijavítva a helyes döntést Vagy a szabályokat nem ismeri, vagy...
El kellene dönteni a szurkolóknak, hogy a vezetőség a klub érdekeit védi (18 milliót buktunk) vagy "sz.rt kavar" ha kiemeli a jogtalan ítéleteket, amit ráadásul sem most, sem a kupadöntő után nem tett meg
Én leírhatom, mert egy elfogult szurkoló vagyok.
Szerk: könnyű úriembernek lenni, (manapság nem nagyon)ha jórészt javadra tévednek, de csak az Inter ellen, amióta a Barcanak szurkolok a tegnapi mellett volt egy meg nem adott szabályos Boján gól és egy Boekel VAR-ozta, még nem adott szabályos Pedri gól és egy Dumfries kezezés 2 éve.
De tudom, Övrebó :)
drobika
Entrenador del Barça

2025.05.07. 14:38:26

Nagyrészt egyetértek azokkal, akik a vitás, vagy vitán felül álló eseteket említik a bírói csapattal összefüggésben. Nem tudom mennyire volt ez szándékos, iszonyat fájdalmas ez a két meccs, a tegnapi főleg, de nem foglalkozhatunk állandóan a bírókkal. Nekem a bajnokság a prioritás, mégiscsak 38 meccs, ami nem azt jelenti, hogy a BL ne lenne fontos. De a nemzetközi mezőnyben még fontosabb, hogy csibészebbek keményebbek legyünk, ne akarjunk meghalni a foci szépségeibe, amikor ott a cél 3 percre, egyszerű, de nagyszerű megoldások kellenek ilyenkor. Nagy előrelépés, hogy tudtuk kezelni a hátrányos meccseket, de meg kell tanulni előnyt megőrizni. Tapadni, odalépni, elrúgni, behúzni a buszt. Mások is ezt teszik!
Most már mindegy, nem gondoltam volna, hogy eljutunk ide, de brutálisan kemény dió ezt megemészteni.
Válasz küldése