Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Barca cimer bal oldala granatvoros, a jobb meg kek, es egy 3-as valasztja el a kettot egymastol. Marha jo lett szerintem amugy.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy azon a pólón milyen ábra van? Valami vérfoltot akar szimulálni vagy mi?
Azért szerintem ne nagyon panaszkodjunk, mert ingyenes elérhetőséget biztosítanak. Barca TV előfizetésnél meg tuti lenne HD.visca el barca írta:vicc h nem tudnak hd-t tolni és ilyen tré 480p-s videt kell nézni a 21. században...
Az biztos , hogy van jegy csak az a kérdés ,hogy kell-e fizetni érte vagy sem( de én nem hinném ). . Azt is simán eltudom képzelni , hogy kiadják a bérleteseknek.Capon írta:Hát ja ez elég kiábrándító.visca el barca írta:vicc h nem tudnak hd-t tolni és ilyen tré 480p-s videt kell nézni a 21. században...
Ilyenkor stadionba van belépő vagy ingyenes?
Hát ja ez elég kiábrándító.visca el barca írta:vicc h nem tudnak hd-t tolni és ilyen tré 480p-s videt kell nézni a 21. században...
Sajnálom, hogy nem vehet részt az ünneplésben, de megmutatja milyen profi is ezzel.Alfa írta:Plusz ő a Chilei válogatott CSK-ja. Ez azért óriási áldozat. Igazi kapitányTaibi írta: Azért érthető a dolog, számára hazai rendezésű a Copa, ráadásul csütörtökön már kezdődik is.
Profi mentalitás.![]()
Plusz ő a Chilei válogatott CSK-ja. Ez azért óriási áldozat. Igazi kapitányTaibi írta:Azért érthető a dolog, számára hazai rendezésű a Copa, ráadásul csütörtökön már kezdődik is.BarcafanTomee írta:Bravo a klub engedélyével nem vesz részt az ünneplésen, hanem egyből csatlakozott a chilei válogatotthoz. Azért elég meglepő, nem minden nap triplázik a csapat.
Profi mentalitás.
Lehet , hogy ki se józanodottvisca el barca írta:piqué a tegnapi italozgatás után eléggé toppon vanazt hittem végig aludni fog vhol hátul
Még nem indult be a rendszerük a tegnapi buli utánBob_Marley írta:Elég visszafogottak egyelőre a srácok.Majd gondolom a hangulatfelelősök (Rafinha, Alves stb) kicsit felrázzák a társaságot még a másnapos Piquet is.
Azért érthető a dolog, számára hazai rendezésű a Copa, ráadásul csütörtökön már kezdődik is.BarcafanTomee írta:Bravo a klub engedélyével nem vesz részt az ünneplésen, hanem egyből csatlakozott a chilei válogatotthoz. Azért elég meglepő, nem minden nap triplázik a csapat.