Barça a Bajnokok Ligájában
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
FC Barcelona - FC Bayern München kezdőcsapatok! 20:45
Barcelona: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Suárez, Neymar.
Bayern: Neuer, Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat, Lahm, Alonso, Thiago, Schweinsteiger, Müller, Lewandowski.
Gyerünk Barca,nyernünk kell!!!
Barcelona: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Suárez, Neymar.
Bayern: Neuer, Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat, Lahm, Alonso, Thiago, Schweinsteiger, Müller, Lewandowski.
Gyerünk Barca,nyernünk kell!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
Aufstellung #FCBFCB: Neuer - Alonso, Benatia, Thiago, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Lahm, Müller, Schweinsteiger
guardiola elég bekkelős 11-et küld ki
guardiola elég bekkelős 11-et küld ki
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2015.05.06. 19:33:22-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- danianevem
- Entrenador del Barça
Ma van Dani Alves születésnapja, Messi 100. nemzetközi meccsét játszhatja a Barcában, meg bőven van miért visszavágni a Münchennek. Ezek mellett őszintén remélem, hogy nagyon odateszik magukat ma és akkor igazából már baj nem is lehet. Szerintem nem is lesz. 

- Castiel
- Capitá del Barça
optimista vagyok egy hendikepp Barcelonával 2.55ért
Ezt nem lehetett kihagyni!
nem is tudom mikor volt utoljára ilyen jó szorzó ránk, akár bl-ben is. És hát a Münchenre is ugyanez az odds van... mindenkinél 50-50 a meccs! HAJRÁ!!!

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- SuperMessi
- Capitá del Barça
2:0-nál nem lennél nyugodt?murmark írta:1-0,3-1 ez ami jó nekünk!!! Én nyugodt lennék ezeknél!

-
- Jugador del Barça
Egyetértek, szerintem sem pihentek egy percet sem a bajorok!Messithebest írta:csak a bibi ott van abban amit írtál, hogy ez egy német kupa elődöntő volt, és egyáltalán nem pihentettek rá, sőt, felküldték Robbent is, aki 10 perc után rásérült a sérülésére... ennek köszönhető az hogy ellenünk nem játszik.Castiel írta:Hát igazából ők megtehetik azt hogy ezt a pár meccset lelazsálják/beáldozzák a Bl döntőért. Ők már bajnokok. Értem én hogy presztízs meccs a Bvb meg minden, de mérlegeltek, és hát ugye nem lehet minden évben bl döntőt játszani!
Előre nem lehet tudni semmit. De nagyon bízom a fiúkban! Suárez egy igazi kincs a számunkra és jó formában vannak a többiek is! Messi, Neymar, a középpályánk, védelmünk egyaránt. Hajrá Srácok mindent bele, megtudjátok csinálni!

Barcelona Unity is Strenght!
1-0,3-1 ez ami jó nekünk!!! Én nyugodt lennék ezeknél!A szélen verhetőek (lásd alaba sérült) Messinek lesz helye. Rafinha lesz valószínűleg neymarral szemben lahm pedig KVK-t játszik.lahm szűrésére kíváncsi vagyok. Ha Suarez jó napot fog ki és nem harapdál akkor nyert ügyünk LESZ MA!!!Força Barça
- Castiel
- Capitá del Barça
FailMessithebest írta:csak a bibi ott van abban amit írtál, hogy ez egy német kupa elődöntő volt, és egyáltalán nem pihentettek rá, sőt, felküldték Robbent is, aki 10 perc után rásérült a sérülésére... ennek köszönhető az hogy ellenünk nem játszik.

De a lényeg ugyanaz! MA nyerni kéne, s kapott gól nélkül lehozni a meccset!

- Capon
- Llegenda del Barça
Remélem ez jó jel.ZBarca írta:Minél inkább közeledik a meccs, annál inkább optimistább vagyok. Még pár napja leírtam, hogy a Bayern tartom a jobbnak még a sérültjeik ellenére is. Nos, én egy nagy meccset várok Barca győzelemmel, mert szerintem meg tudjuk fogni a Bayernt.
Jó lenne egy 2 gólos különbséggel utazni Münchenbe, de ez a Barca akár az Allianz Arénában is képes meglepetést okozni...
Ma pedig hajrá, mindent bele, ha ma mi is nyernénk, számunkra nem is alakulhattak volna jobban a dolgok.![]()
Visca El BARCA!
Én tegnap voltam így a Juve-Reallal. Ahogy közeledett az a meccs egyre inkább meglepetést szimatoltam a levegőben és szerencsére be is jött.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Minél inkább közeledik a meccs, annál inkább optimistább vagyok. Még pár napja leírtam, hogy a Bayern tartom a jobbnak még a sérültjeik ellenére is. Nos, én egy nagy meccset várok Barca győzelemmel, mert szerintem meg tudjuk fogni a Bayernt.
Jó lenne egy 2 gólos különbséggel utazni Münchenbe, de ez a Barca akár az Allianz Arénában is képes meglepetést okozni...
Ma pedig hajrá, mindent bele, ha ma mi is nyernénk, számunkra nem is alakulhattak volna jobban a dolgok.
Visca El BARCA!
Ma pedig hajrá, mindent bele, ha ma mi is nyernénk, számunkra nem is alakulhattak volna jobban a dolgok.

Visca El BARCA!

- Messithebest
- Director del Fútbol
csak a bibi ott van abban amit írtál, hogy ez egy német kupa elődöntő volt, és egyáltalán nem pihentettek rá, sőt, felküldték Robbent is, aki 10 perc után rásérült a sérülésére... ennek köszönhető az hogy ellenünk nem játszik.Castiel írta:Hát igazából ők megtehetik azt hogy ezt a pár meccset lelazsálják/beáldozzák a Bl döntőért. Ők már bajnokok. Értem én hogy presztízs meccs a Bvb meg minden, de mérlegeltek, és hát ugye nem lehet minden évben bl döntőt játszani!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Nagyon kíváncsi leszek rá mit csinálunki ma. Nagy meccset várok. Igazából meg tudjuk verni őket úgy hsizem, de nagyon nem lenne mindegy, mennyire. A Bayern ellen gólokkal kell nyerni itthon ha tovább akarunk jutni. Megnyugtató előny mint olyan ellenük szerintem nem létezik. Valahogy húzzuk me kapott gól nélkül!!!!!

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
[1/2] Squad (vs Bayern): Ter Stegen, Bravo, Alves, Pique, Bartra, Mascherano, Vermaelen Adriano, Alba, Busquets #fcblive
[2/2] Squad (vs Bayern): Rakitic, Xavi, Iniesta, Rafinha, Pedro, Messi, Suarez, Neymar #fclive
Hát el se hiszem
[2/2] Squad (vs Bayern): Rakitic, Xavi, Iniesta, Rafinha, Pedro, Messi, Suarez, Neymar #fclive
Hát el se hiszem

- Castiel
- Capitá del Barça
Hát igazából ők megtehetik azt hogy ezt a pár meccset lelazsálják/beáldozzák a Bl döntőért. Ők már bajnokok. Értem én hogy presztízs meccs a Bvb meg minden, de mérlegeltek, és hát ugye nem lehet minden évben bl döntőt játszani! A kérdés az hogy nem pihenték-e túl magukat. Remélem belealszanak a meccsbe,Chino írta:...Több, minden szól mellettünk, leginkább a forma, ők azért egy Dortmund-Bayer fiaskó után jönnek, azonban egyáltalán nem írnám le ezt a Bayernt...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nekem mindegy,csak nyerjünk, 2-1 is jó, 3-2 már necces pl,de egyrészt nem lesz sok gólos meccs szvsz, másrészt, képesnek érzem magunkat arra,hogy ott is nyerjünk akár. Ez nem nagyképűség, de ha előnyünk van a visszavágóra, bármilyen mértékű, az óriási ajándék.
Mi nem leszünk Porto, ha előnnyel megyünk Münchenbe,nagyobb eséllyel lemeccseljük a visszavágót, mint a portugálok. Jönnie kell a BM-nek, védőik ólomlábakon járnak, elől meg tudjuk kik rohamoznak nálunk.
SZóval kulcs a mai meccs, kell az előny,kényelmes pozícióba kerülnénk.
Amit remélek,hogy senki nem borul meg, gondolok itt Suárezre, tudom lenyugodott nálunk,de benne van a kisördög,nehogy csináljon valami hülyeséget. De igaz ez a többiekre is.
Mi nem leszünk Porto, ha előnnyel megyünk Münchenbe,nagyobb eséllyel lemeccseljük a visszavágót, mint a portugálok. Jönnie kell a BM-nek, védőik ólomlábakon járnak, elől meg tudjuk kik rohamoznak nálunk.
SZóval kulcs a mai meccs, kell az előny,kényelmes pozícióba kerülnénk.
Amit remélek,hogy senki nem borul meg, gondolok itt Suárezre, tudom lenyugodott nálunk,de benne van a kisördög,nehogy csináljon valami hülyeséget. De igaz ez a többiekre is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Mihu
- Director del Fútbol
A 2-1-es győzelem sokkal-sokkal rosszabb, mint egy 1-0. Ott van egy idegenben rúgott gól, ami miatt tulajdonképpen számunkra bármilyen 1 gólos vereség jó a visszavágón. 1-0nál még hosszabbítás, 2-1 és attól felfelé meg mi jutunk tovább.Chino írta:Arra leszek igazán kíváncsi, hogy Lahm-ot hol fogja játszatni Pep. Sanszos, hogy visszateszi a jobbosra, aminek annyira nem örülnék, mert így Neymarnak sokkal nehezebb dolga lenne. Amúgy bárhonnan is nézzük, a bajorok védősora Badstuber és Alaba nélkül is piszok erős. Egy Lahm-Benatia-JM-Boateng-Bernat ötösből bármelyik csapat szívesen állítana össze védelmet.
A támadósorukat nem érzem olyan erősnek, hiába alkotják papíron nagyon jó játékosok és Lewa is folyamatosan életveszély, nagyon ráálltak a Robben-Ribery szélekre, ami a fő fegyverük. kicsit idegennek érzem náluk ezt a Müller-Götze-Lewa triót.
Győzelmet várok a csapattól, de nagyon nehéz lesz és ez a sérüléshullám is túl van egy kicsit misztifikálva. Tény, hogy nagyon fájó nekik, de nem lehet velünk összehasonlítani. Náluk olyan merítési lehetőségek vannak, hogy tudnak kompenzálni. Így is minőségi minden csapatrészük, legfeljebb a meccsbe nem tud úgy belenyúlni Pep.
Én egy 2:1-es győzelemmel már elégedett lennék. Persze jobb lenne egy magabiztosabb előnnyel utazni Münchenbe, de maradjunk a realitás talaján. Több, minden szól mellettünk, leginkább a forma, ők azért egy Dortmund-Bayer fiaskó után jönnek, azonban egyáltalán nem írnám le ezt a Bayernt. Bármilyen kellemetlen kimondani, de egy vereség vagy X is benne van a pakliban.
Persze majdnem kizártnak tartom, hogy a mai meccsen mindösszesen 1 gól essen, de 2-nél nem várok többet. Ha 3 gól lesz, akkor azt csak és kizárólag úgy tudom elképzelni, hogy valamelyik csapat nyer 2-1re, abból a két változat közül meg számunkra az egyik rosszabb, mint a másik...

- Chino
- Llegenda del Barça
Arra leszek igazán kíváncsi, hogy Lahm-ot hol fogja játszatni Pep. Sanszos, hogy visszateszi a jobbosra, aminek annyira nem örülnék, mert így Neymarnak sokkal nehezebb dolga lenne. Amúgy bárhonnan is nézzük, a bajorok védősora Badstuber és Alaba nélkül is piszok erős. Egy Lahm-Benatia-JM-Boateng-Bernat ötösből bármelyik csapat szívesen állítana össze védelmet.
A támadósorukat nem érzem olyan erősnek, hiába alkotják papíron nagyon jó játékosok és Lewa is folyamatosan életveszély, nagyon ráálltak a Robben-Ribery szélekre, ami a fő fegyverük. kicsit idegennek érzem náluk ezt a Müller-Götze-Lewa triót.
Győzelmet várok a csapattól, de nagyon nehéz lesz és ez a sérüléshullám is túl van egy kicsit misztifikálva. Tény, hogy nagyon fájó nekik, de nem lehet velünk összehasonlítani. Náluk olyan merítési lehetőségek vannak, hogy tudnak kompenzálni. Így is minőségi minden csapatrészük, legfeljebb a meccsbe nem tud úgy belenyúlni Pep.
Én egy 2:1-es győzelemmel már elégedett lennék. Persze jobb lenne egy magabiztosabb előnnyel utazni Münchenbe, de maradjunk a realitás talaján. Több, minden szól mellettünk, leginkább a forma, ők azért egy Dortmund-Bayer fiaskó után jönnek, azonban egyáltalán nem írnám le ezt a Bayernt. Bármilyen kellemetlen kimondani, de egy vereség vagy X is benne van a pakliban.
Forca Barca!!!!
egyértelmű, hogy bennünk van a győzelem képessége. csakhogy.... bennük is. a szokásos szövegemet tudom ismételni? melyik Barca lesz a pályán? ........este meglátjuk.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Piszok jó meccset várok, és úgy gondolom szerezhetünk megnyugtató előnyt, ha abból indulunk ki hogy jutottunk ide. Mert ide el kellett jutni és ebben a szezonban volt már minden. Bayern jelenleg egy félkarú óriás a sérültjei miatt, Pep pedig jelenleg szerintem inkább hátrány nekik jelenleg, hisz akárhogy is nézzük, ő a Barca első számú rajongója. Furcsa lesz nagyon így viszont látni. De ahogy mondani szokás a pályán nincs barátság, de egy ilyen barátságot akárhogy nem lehet félre tenni. Messze nem érzem legyőzhetetlennek ezt a csapatot, főleg hogy kulcs emberek hiányoznak. Nálunk pedig adott minden, adott a feladat és a lehetőség, merjünk nagyot álmodni, holnap pedig kifutni és focizni egy jót. A védelmünkön sok fog múlni, Messi-Neymar-Suarez bármikor képes előrukkolni jó megoldásokkal, helyzetekkel, félelmetes ez a hármas, de hátul fog minden eldőlni, ott kell masszívnak lenni. Tippem 2 gólos győzelem, de fontos ne kapjunk egyet se, inkább abban érzem a kulcsot, de a müncheniek helyzetét ki kell használni, győzni kell.
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Messithebest
- Director del Fútbol
Igaz, Alaba sérülését ugyan nem tudom(de ő sem lesz), Robbennek viszont izomszakadása van, valószínűleg a szezonban már semmiképpen sem lép pályára.diagonal írta:A Bayernnél remélem igaz, hogy Alaba és Robben ( főleg utóbbi ) nem lesz mert nem kis "segítség" lenne.
Holnap egy nagyon kiélezett, de viszonylag sima(2 gólos) Barca győzelmet várok. Lehet parázni, de egyszerűen szerintem nem alakulhat másképpen a mérkőzés. Ugyan biztosan lesznek majd komoly feladatok hátul(főleg hogy Lewandowski játszik), de hiszek abban hogy ez a csapat képes lesz ezt is megoldani, elől meg szerintem a Bayern nem lesz képes az MSN-t teljesen hatástalanítani, maximum 1-2 embert tudnak majd kikapcsolni az egyébként ígyis(h nincs Alaba) fullos védelmükkel, de a harmadik szerintem eldöntheti a meccset(a City és a PSG ellen ez Suarez(City, PSG 1. meccs) és Neymar(PSG 2. meccs) volt. Mindenesetre nagyon várom a holnapi meccset, de akármi is legyen, szerintem leszegett fejjel semmiképpen sem mehetünk majd le a pályáról, mivel olyan nagy verés egyszerűen ebben a Bayernben már nincs benne, legalábbis én nem látom.
Visca El Barca!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- diagonal
- Jugador d'estrella
Jelen állás szerint lehet, hogy a Juve ellen kell majd "kiesni" a döntőbenMessiNeymarSuarez írta:Amúgy azon gondolkoztam hogy vajon melyik lenne a jobb? Most kiesni, vagy pedig bejutni a döntőbe, és esetleg a Real ellen esni ki úgy hogy a BL történetében ellenünk fognak először címet védeni?
Persze a legcsodálatosabb az lenne ha továbbmennénk és megnyernénk a trófeát, de mivan ha.... (Pl sajnos bírókban nem nagyon bízok..)

A Bayernnél remélem igaz, hogy Alaba és Robben ( főleg utóbbi ) nem lesz mert nem kis "segítség" lenne.
pontosan, az egyik szimplán csak szerencse kérdése (sorsolás), ami nekünk nem túlságosan volt, a másik meg szerencse + még rengeteg más tényezőjé is. felkészülés, orvosi stáb, rotáció, a felépülés sürgetése. például azt nehéz csak a szerencse számlájára írni, hogy modric minden meccs minden percét a pályán töltötte mégha negyven nullra is vezettek (rakiticet meg iniestát mi mindig kapkodjuk le a hatvanadik környékén), aztán ahogy elkezdett a sérülése után újra edzeni már kezdett is a schalke ellen és utána megint minden meccsen, amíg újra le nem sérült.Victor_Valdes írta:Nagyban koszonheto az ev eleji tulzasba vitt rotalasnak, hogy elkerulnek a serulesek. A rotalas messze all a madridtol es a psgtol is, nem csak szerencse kerdese.
azt is mondhatnánk, hogy még szerencséjük van, hogy kroos nem a betegszobában van.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Igen. Lehet néha túlzásokba esett Lucho a rotálással , meg lehet ráment pár meccs arra , hogy Xavit nyomatta sokszor , de ez kellett ahhoz , hogy most ott tartsunk , ahol. Rakitic így is jóformán 60-70. percet bír egy meccsen , kitudja vele is mi lenne , ha nem jegelte volna ennyit LE.Victor_Valdes írta:Nagyban koszonheto az ev eleji tulzasba vitt rotalasnak, hogy elkerulnek a serulesek. A rotalas messze all a madridtol es a psgtol is, nem csak szerencse kerdese.
Sérülések is elég jól elkerülték a csapatot , ez egy hatalmas + Luchonak.
Real meg lehet , hogy bombaformában volt ősszel , de tavaszra kipukkadt szinte az összes játékos. És ezt még annyira a padra sem lehet fogni.
De , hogy ne csak off legyek , minimum 2 gól szerintem is kelleni fog. Az Allianz arénában érhetnek még kellemetlen meglepetések , jobb lenne nyugodtan , előnnyel odautazni.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyban koszonheto az ev eleji tulzasba vitt rotalasnak, hogy elkerulnek a serulesek. A rotalas messze all a madridtol es a psgtol is, nem csak szerencse kerdese. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Azért a Realnak ott volt az Atletico, amely stílusából adódóan jóval kellemetlenebb ellenfél, mint a City, vagy Real.visca el barca írta:én valahogy nem tudom sajnálni. tök igazságtalannak tartom h ők is meg a real is ilyen-olyan töltelék ellenfeleken keresztül jutott el idáig, nekünk meg mindig belehúztak...LG írta:Sajnálom, hogy a Bayern nem tud a legerősebb csapatával kiállni, úgy lett volna az igazi.
Ha meg azt mondjuk, ő szerencsések voltak a sorsolással, mi pedig szerencsések voltunk a sérülésekkel. A kulcsembereink közül senki sem dőlt ki hosszabb időre, általában a legerősebb csapatunkkal tudtunk kiállni. Ellenben pl. a PSG-nek a legfontosabb emberei hiányoztak az odavágóról, és most ez igaz a Bayernre is. A Realnak is volt a szezonban elég baja a sérülésekkel.