Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Jelen állás szerint lehet, hogy a Juve ellen kell majd "kiesni" a döntőben Nem is annyira a ma esti 2-1 mint inkább a Real mutatott játéka miatt gondolom, aztán majd meglátjuk, hogy tudnak -e még egyszer ilyen pocsékul játszani mint ma este.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy azon gondolkoztam hogy vajon melyik lenne a jobb? Most kiesni, vagy pedig bejutni a döntőbe, és esetleg a Real ellen esni ki úgy hogy a BL történetében ellenünk fognak először címet védeni?
Persze a legcsodálatosabb az lenne ha továbbmennénk és megnyernénk a trófeát, de mivan ha.... (Pl sajnos bírókban nem nagyon bízok..)
pontosan, az egyik szimplán csak szerencse kérdése (sorsolás), ami nekünk nem túlságosan volt, a másik meg szerencse + még rengeteg más tényezőjé is. felkészülés, orvosi stáb, rotáció, a felépülés sürgetése. például azt nehéz csak a szerencse számlájára írni, hogy modric minden meccs minden percét a pályán töltötte mégha negyven nullra is vezettek (rakiticet meg iniestát mi mindig kapkodjuk le a hatvanadik környékén), aztán ahogy elkezdett a sérülése után újra edzeni már kezdett is a schalke ellen és utána megint minden meccsen, amíg újra le nem sérült.Victor_Valdes írta:Nagyban koszonheto az ev eleji tulzasba vitt rotalasnak, hogy elkerulnek a serulesek. A rotalas messze all a madridtol es a psgtol is, nem csak szerencse kerdese.
Igen. Lehet néha túlzásokba esett Lucho a rotálással , meg lehet ráment pár meccs arra , hogy Xavit nyomatta sokszor , de ez kellett ahhoz , hogy most ott tartsunk , ahol. Rakitic így is jóformán 60-70. percet bír egy meccsen , kitudja vele is mi lenne , ha nem jegelte volna ennyit LE.Victor_Valdes írta:Nagyban koszonheto az ev eleji tulzasba vitt rotalasnak, hogy elkerulnek a serulesek. A rotalas messze all a madridtol es a psgtol is, nem csak szerencse kerdese.
Azért a Realnak ott volt az Atletico, amely stílusából adódóan jóval kellemetlenebb ellenfél, mint a City, vagy Real.visca el barca írta:én valahogy nem tudom sajnálni. tök igazságtalannak tartom h ők is meg a real is ilyen-olyan töltelék ellenfeleken keresztül jutott el idáig, nekünk meg mindig belehúztak...LG írta:Sajnálom, hogy a Bayern nem tud a legerősebb csapatával kiállni, úgy lett volna az igazi.
A 6.-nál azt kérdezik, mennyi volt a 4:0-s vereség után a Barca labdabirtoklása...S.Agüero írta:http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... ch-edition
Gondolom az idegenben lőtt gólokra gondolhatott, mert ìgy elég 1:0 ra nyerniük, vagy 2:1 re.S.Agüero írta:Miért?Szerintem egy 3:2-nek jobban örülnének, mint egy gólnélküli döntetlennek.
Előbbi rosszabb, mint az utóbbi nekik.
Ez a legvalószínűbb és talán a legerősebb felállásuk. Így van a legnagyobb esélyük, hogy az MSN-t megállítsák és a kp-nkat megfogják. mathieu kiesésével garantálható a Masch-Piqé duó hátul, Busi pedig a középpályán. Bartrat nem fogja betenni, hogy feltolja Masch-ot vkp-ba.Castiel írta:Kicsit körülnéztem a site-okon! Sokan azt gondolják (Bajor pártiak) hogy az alap felállásuk az egy 3 védős alakzatra épül majd amit Benatia-JM-Boateng alkot majd, két szélen a Bernat-Lahm amolyan szélső futó/bekk (mikor mire lesz szükség) pozícióban, Schweini a védelem elött tisztogatóban, mellette-elötte Thiago, és elöttük a Müller-Götze-Lewa támadhat!
Valahogy így nézhet ki:
---------------------Neuer----------------------
------Benatia------Javi M------Boateng------
Lahm-------------Schweini-------------Bernat
---------------------------Thiago---------------
Götze------------------------------------Müller
-------------------Lewandovski----------------
Hát akkor sok meglepi nemlesz a kezdőcsapatban.Cseri írta:Mathieu Achilles-ín problémák miatt kidőlt.
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... ayern-game
Ha van egy kis esze Guardiolának , akkor nem Rafinha fog kezdeni a jobboson. Neymar úgy megenné , ahogy csak szeretné. Nem azt mondom , hogy Douglas szintű a brazil , de kb. Montoyaval kezet foghatna. Lahm-al már más a helyzet. Neymar szenvedni fog rendesen , ha ő lesz hátul.Castiel írta:...
És mégis mi jutottunk el a legsimábban idáig (gondolok itt a két meccses párharcokra).visca el barca írta:én valahogy nem tudom sajnálni. tök igazságtalannak tartom h ők is meg a real is ilyen-olyan töltelék ellenfeleken keresztül jutott el idáig, nekünk meg mindig belehúztak...LG írta:Sajnálom, hogy a Bayern nem tud a legerősebb csapatával kiállni, úgy lett volna az igazi.
én valahogy nem tudom sajnálni. tök igazságtalannak tartom h ők is meg a real is ilyen-olyan töltelék ellenfeleken keresztül jutott el idáig, nekünk meg mindig belehúztak...LG írta:Sajnálom, hogy a Bayern nem tud a legerősebb csapatával kiállni, úgy lett volna az igazi.
Fontos hiányzó ő is, de a legnagyobb szerepe Robbennek volt a két évvel ezelőtti mészárlásban, és a VB-n is megszomorította a csapat jó néhány tagját.zola8787 írta:Én legjobban annak örülök, hogy Alaba nem lesz, sokra tartom az a palit.
Viszont Busquets egyértelműen kezdő lesz, még törött lábbal is játszana.