Castiel írta:Kicsit körülnéztem a site-okon! Sokan azt gondolják (Bajor pártiak) hogy az alap felállásuk az egy 3 védős alakzatra épül majd amit Benatia-JM-Boateng alkot majd, két szélen a Bernat-Lahm amolyan szélső futó/bekk (mikor mire lesz szükség) pozícióban, Schweini a védelem elött tisztogatóban, mellette-elötte Thiago, és elöttük a Müller-Götze-Lewa támadhat!
Valahogy így nézhet ki:
---------------------Neuer----------------------
------Benatia------Javi M------Boateng------
Lahm-------------Schweini-------------Bernat
---------------------------Thiago---------------
Götze------------------------------------Müller
-------------------Lewandovski----------------
Ez a legvalószínűbb és talán a legerősebb felállásuk. Így van a legnagyobb esélyük, hogy az MSN-t megállítsák és a kp-nkat megfogják. mathieu kiesésével garantálható a Masch-Piqé duó hátul, Busi pedig a középpályán. Bartrat nem fogja betenni, hogy feltolja Masch-ot vkp-ba.
Az valószínűsíthető volt, hogy nem fognak túl defenzíven kiállni. Nagyon kell nekik az idegenben lőtt gól. Szerintem egy 3:2-nek jobban örülnének, mint egy gólnélküli döntetlennek.
Igazából a jobb szél az ahol leginkább meg lehet fogni őket, ehhez talán a kulcs a Suarez-Messi páros helyváltoztatása. Boateng és Bernat kevés ahhoz, hogy megfogják Messit, Schweinsteiger szerintem tuti rá lesz állítva, akkor pedig Suarez szabadabban mozoghat, ha pedig kihúzódik leveheti a Bolháról az embereket.
Neymarnak nem lesz egyszerű dolga. Elkelne egy jó Iniesta, különben megeszik Lahm-ék már labdaátvételkor. Ellenben, ha gyorsan támadunk, járatjuk a labdát nem lehet gond.
Lehet, hogy nagyon sablonos, de tényleg a pillanatnyi forma fog dönteni. Götze hiába egy duplanulla volt eddig, ha most beindul gondban lehetünk, de egy Müller is simán dönthet.
Lewandovskit nem tudom mennyire zavarta meg a sérülése, talán nem tud 100%-ot nyújtani.
Ha az MSN-ből legalább kettőnek menni fog szinte biztos a győzelem.
Viszont egyáltalán nem tartok kizártnak egy 100%-on pörgő, ütőképes Bayernt, amit nem biztos, hogy le tudunk reagálni.
A másik ágon lehet beszélni itt olasz fociról stb., de biztos vagyok benne, hogy már ma eldől a továbbjutás. A Juve-nak max. egy talált gólra van esélye, esetleg Pirlo-szabadrúgásra. Ráadásul Pogba kiesése legalább olyan fájó mint a Bayernnek Robben és Ríbery együtt. Egy-két távoli bombával meg tudná kínálni Casillast.