Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Annó Ronaldinho lőtt ilyen gólt, ő kellett volna : ) Amúgy nekem fel sem tűnt ez a sorfal felugrós dolog, gratula az észrevételértmahitoo írta: Ez egyértelmű, de attól még tudhatták volna Neymarral... Viccen kívül, nagyon ritkán van olyan, hogy 99%-ra meg tudod mondani, hogy mit csinál a sorfal meg a kapus. Bosszantó volt.
Ez egyértelmű, de attól még tudhatták volna Neymarral... Viccen kívül, nagyon ritkán van olyan, hogy 99%-ra meg tudod mondani, hogy mit csinál a sorfal meg a kapus. Bosszantó volt.gg86 írta:Valószínűleg nem olyan képzett és jó focista, mint Te!mahitoo írta: És ami esküszöm, a legjobban bosszantott. A szabadrúgás gólunk másolata. Ugyanonnan, ugyanaz a felállás, sorfal, stb. Hát a vagyonomat feltettem volna rá, hogy a sorfal FEL FOG UGRANI. Laposan, erőből, rövidbe. És vége a meccsnek. Nem, Messi, magasan, középre. MIÉRT?
Valószínűleg nem olyan képzett és jó focista, mint Te!mahitoo írta: És ami esküszöm, a legjobban bosszantott. A szabadrúgás gólunk másolata. Ugyanonnan, ugyanaz a felállás, sorfal, stb. Hát a vagyonomat feltettem volna rá, hogy a sorfal FEL FOG UGRANI. Laposan, erőből, rövidbe. És vége a meccsnek. Nem, Messi, magasan, középre. MIÉRT?
Ezt te sem gondolod komolyan, hogy egy Atletico majd nem hajt a Barcelona ellen, főleg meg ha arra gondolsz ki az edzőjük és milyen a mentalitása.MessiNeymarSuarez írta:Én is abban bízok amúgy, hogy ha az Atleticonak nem függ végül a helyezése az ellenünk lejátszott meccstől akkor nem fogják nagyon hajtani magukat, pláne hogy azért ő maguk is tudják hogy a tavalyi bajnoki címet rossz bírói döntés miatt nyerték meg, mert tévesen ítélték Messi gólját lesnek.
remélem igazad van/ lesz és alaptalanul vagyunk pesszimisták, de a mai nap az első 40 perc után zárulhatott volna szebben is, ha komolyabban veszik a 2. félidőt és LE nem ilyen beszari taktikát választ.diagonal írta:Azért hihetetlen miket olvasok itt most, hogy némileg balszerencsés módon ikszeltünk egy nagyon jó és veszélyes ellenfél otthonában ( és nem egy gyenge csapat ellen mint azt valaki írta, akkor sem ha az első harminc percben lefutballoztuk az ellenfelet tényleg ).
Pique csúnyán elpasszolta a középpályán a végén ők meg tökéletesen vitték végig belőle a kontrát, ha nem adja el és lehozzuk a meccset akkor senkinek nem jut eszébe hogy miért éppen Neymar jött le. Nyilván azért jött le mert a középpályát akartuk erősíteni meg a labdatartást maximumra nyomni az utolsó percekben. Nem jött össze, előfordul sajnos, nyilván magunkat vertük meg valahol ma mert kétgólos előnyről ezt nyerni kellett volna, de az hogy a Madrid a bajnok, ma veszítettük el a bajnokságot meg hasonlók azért erős túlzás
Ez ellen a Sevilla ellen a Realnak is kb. ugyanannyi esélye van 0 mint amennyi 3 pontot szerezni, aztán lehet hogy éppen 3-at szerez, ettől függetlenül nekünk még mindig saját kezünkben van a sorsunk. Reálisan nézve az összes meccs nekünk áll azért a végéig egyet kivéve, május 17-én az Atletico ellenit. Alighanem az dönti el a bajnoki címet mert nagyon remélem addig már nem botlunk. A Realnak meg ott van a Sevilla még ami nem lesz könnyű, meg a BL-ben a matracosok oda-vissza ami szintén nem.
Ebben nagyjából benne van minden. Bosszantó a kicsúszott két pont, de letargiába nem kell esni, álomkép, hogy itt mindenki legyőz mindenkit. Real is fog még pontot bukni, ahogy mi is. Hiányozhat a végén ez a két pont, de hiányozni fog a Celta vagy a Malaga elleni otthagyott pontok is.diagonal írta:Azért hihetetlen miket olvasok itt most, hogy némileg balszerencsés módon ikszeltünk egy nagyon jó és veszélyes ellenfél otthonában ( és nem egy gyenge csapat ellen mint azt valaki írta, akkor sem ha az első harminc percben lefutballoztuk az ellenfelet tényleg ).
Pique csúnyán elpasszolta a középpályán a végén ők meg tökéletesen vitték végig belőle a kontrát, ha nem adja el és lehozzuk a meccset akkor senkinek nem jut eszébe hogy miért éppen Neymar jött le. Nyilván azért jött le mert a középpályát akartuk erősíteni meg a labdatartást maximumra nyomni az utolsó percekben. Nem jött össze, előfordul sajnos, nyilván magunkat vertük meg valahol ma mert kétgólos előnyről ezt nyerni kellett volna, de az hogy a Madrid a bajnok, ma veszítettük el a bajnokságot meg hasonlók azért erős túlzás
Ez ellen a Sevilla ellen a Realnak is kb. ugyanannyi esélye van 0 mint amennyi 3 pontot szerezni, aztán lehet hogy éppen 3-at szerez, ettől függetlenül nekünk még mindig saját kezünkben van a sorsunk. Reálisan nézve az összes meccs nekünk áll azért a végéig egyet kivéve, május 17-én az Atletico ellenit. Alighanem az dönti el a bajnoki címet mert nagyon remélem addig már nem botlunk. A Realnak meg ott van a Sevilla még ami nem lesz könnyű, meg a BL-ben a matracosok oda-vissza ami szintén nem.
A fene az álmodba:D:DMessiNeymarSuarez írta:Azt álmodtam hogy 2-2-es döntetlen lett, és azutolsó percekben lőtte be a Sevilla a másodikat.
Nálunk nem tudok mik lőtték, azt tudom hogy nem Messi.
Remélem nyerünk ma, mindent meg kell tenni , ha behúzzuk akkor azzal hatalmas lépést teszünk a végső győzelem felé, plusz ez még a Realt is demotiválhatja ha azt látják hogy mi még a Sevilla ellen sem tudunk idegenben pontot veszíteni az utolsó fordulókban.
Kemény ellenfél, több mint egy éve nem kapott ki hazai pályán, igaz akkor pont tőlünk 1-4-re, de mostanában nagyon erősek. Ha ezt behúzzuk akkor az hatalmas löket lesz a csapatnak.
Nekem mindegy ki lövi a gólt, csak nyerjünk.Persze legjobb az lenne ha szép meccset játszanánk és korrektül lehoznánk a meccset.
Felőlem lehet Ronaldo az aranycipős, megérdemli ha ennyire hajtott és megdöntheti Messi 50 gólos rekordját, a legfontosabb az hogy a Barcelona nyerje a ligát. Persze szép lenne egy újboli Messi aranycipő, de nem az a legfontosabb.
Én is abban bízok amúgy, hogy ha az Atleticonak nem függ végül a helyezése az ellenünk lejátszott meccstől akkor nem fogják nagyon hajtani magukat, pláne hogy azért ő maguk is tudják hogy a tavalyi bajnoki címet rossz bírói döntés miatt nyerték meg, mert tévesen ítélték Messi gólját lesnek.
Mielőtt még lelövöd magad, nézz már rá a tabellára!Atalanta írta:Most vesztették el a bajnokságot! Szétb..sz az ideg!!!!! Hogy kellene most a Malaga és a Getafe elleni pontok...!