Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Azért a Juvét érdemes helyén kezelni. Nem véletlenül nem tudnak odakerülni a BL végjátékba hosszú évek óta. Idén a csoportban volt nekik egy Olympiakos meg egy Malmö, nem éppen acélos ellenfelek + egy Atletico, ellenük szereztek 1 pontot.ALEXDP írta:Azt gondolom , itt nagyon sokan alul értékelik a Juvé-t, mostanra náluk veszélyesebb csapat nincs a Bl nyolcas mezőnyében.
A Psg ellen tovább kell jutnunk , a Bayern jobb mint a Porto, de érdekes lehet.
Az Atma -Real meg kb fiftififti.
Komolyan nem értem amugy sem a Juve szapulását(ami a forumon sajna jelen van) , sem a lebecsülését....
Érdekes, meg mertem volna esküdni, hogy Motta is kisárgázódott, valamiért nagyon úgy rémlett.danianevem írta:Eltiltott "csak" Alves. Egyébként így állnak lapok tekintetében: Barca, PSGbence-barca írta:Nálunk Alvesen kívül ki lesz eltiltott a kövi meccsen? Ill ki van veszélyben, h a visszavágót kihagyhatja?
Ill ugyanez PSGnél, azt tudom, h IBra és Aurier.
Nálunk nem elképzelhetetlen, hogy az elődöntőre is mindenki tiszta lappal megy, a PSG-nél a visszavágóra kipontozódhat Van der Wiel és/vagy Matuidi.
Eltiltott "csak" Alves. Egyébként így állnak lapok tekintetében: Barca, PSGbence-barca írta:Nálunk Alvesen kívül ki lesz eltiltott a kövi meccsen? Ill ki van veszélyben, h a visszavágót kihagyhatja?
Ill ugyanez PSGnél, azt tudom, h IBra és Aurier.
ALEXDP nickkel érthető az álláspontod, de azért némi pártatlanságot is cserkészhetnél a véleményedbe. Azt elhiszem neked, hogy itt általánosságban jobban le van becsülve a Juve, de hogy nincs náluk veszélyesebb csapat a BL-ben az szerintem nagyon erős. Akárhogy is nézem, a Real mindig veszélyes ránk, a Bayernnek pedig elég a keretére és az edzőjére ránézni. Nem tudom mi alapján gondolod, hogy érdekes lehet a Porto elleni párharcuk. Persze lehet, hogy kikerekedik belőle egy hatalmas meglepetés, viszont azért előzetesen semmiképp nem mondható, hogy oké oké, jobb a Bayern, de...ALEXDP írta:Azt gondolom , itt nagyon sokan alul értékelik a Juvé-t, mostanra náluk veszélyesebb csapat nincs a Bl nyolcas mezőnyében.
A Psg ellen tovább kell jutnunk , a Bayern jobb mint a Porto, de érdekes lehet.
Az Atma -Real meg kb fiftififti.
Komolyan nem értem amugy sem a Juve szapulását(ami a forumon sajna jelen van) , sem a lebecsülését....
diagonal írta:
Én a Monacót nagyon nem bántam volna, szerintem a legkönnyebb ellenfél lett volna ha egyáltalán lehet ilyet mondani ebben a szakaszban.
A PSG már kicsit unalmas Nehéz ellenfél, de az odavágón nem lesz Ibra és Verratti, ez pedig nem kis érvágás nekik.
Az esélyek 60-40% a mi javunkra, én ezt mondanám.
Én a Monacót nagyon nem bántam volna, szerintem a legkönnyebb ellenfél lett volna ha egyáltalán lehet ilyet mondani ebben a szakaszban.Leon írta:Siralmas volt tegnap a sok kihagyot helyzet és bosszantó. De legalább a továbbjutás megvan.
Én a Bayernt és a Monacot kerülném el a leginkább, a többek relatíve könnyebben verhetők (igen a Real is,hiába találnak magukra később).
az igazán jó az lenne, ha magunkkal sorsolnának összeFeast4 írta:Bayernt a Realt és a Juvét kerülném.A többi öt igazából verhető lenne.